reeeegn.

om precis en vecka sitter jag i skolan for forsta dagen! ska bli grymt skoj, aven fast jag kommer sakna alla mina roliga dagar och kvallar med lek och mys. men finns ju helger ;P

vadret ar inte pa topp. regn och aska nu ett par dagar. men jag alskar ju sant vader, sa ingen skada skedd for mig inte. idag blir det kanske en svang till ett av mallen for att shoppa lite. skulle inte sitta helt fel!

men nu blir det iaf frukost!

bye.

fredag.

ar sjukt trott, vaknade inatt och trodde att huset bredvid hade sprangts eller natt. men det var bara monster-aska och blixtrar utanfor fonstret!

har varit har i lite mer an tva veckor nu, och dom tva veckorna har nog varit bland dom basta i mitt liv.

har blivit gaanska forkyld bara. var pa stranden i onsdags, och fick en rejal forkyldning darifran. chicken fight ar min nya favorit-aktivitet i vattnet, haha. sen akte vi till steviens hus och lodade ett tag, och jag hade fortfarande pa mig mina blota badklader under kladerna, sa det ar dar min forklyldning kommer ifran tror jag.. men men. sen drog vi och bowlade lite, sen tillbaka till steviens hus och valdgastade igen.nu ar det officielt, jag ar gift. i fredags gifte jag mig med jason, och i onsdags fick jag min vackra ring av honom. min vackra, guldiga, plast-ring fran automaten. och den sitter sa vackert pa mitt ringfinger pa min vanstra hand! sa nu ar jag gift, och har mitt green card, och kommer aldrig hem igen...

och om cirka 50 minuter ska jag ivag och shoppa lite.

bye.


(L)

herregud vad jag trivs har nu.

var langesen jag hade sa mycket skoj som jag hade igar. runt 9 plingade det pa dorren, och utanfor stod stevie, jason och RJ. sa min trakiga hemmakvall framfor tv:n forvandlades till en av dom roligaste kvallarna i mitt liv tror jag. klockan nio imorse trippade jag hemat i sporegn for att aka till banken och fixa med en massa papper. och nu ska jag lagga mig i soffan och kolla pa mean girls.

bye.


frukost.

dagarna gar bara snabbare och snabbare har. i onsdags kom stevie och hans vanner forbi och drog med mig till ett av mallen har. sen pa kvallen akte vi ivag och hyrde final destination 3, och kopte pizza och akte hem till stacey och spenderade hela natten dar framfor en massa sjuka program och filmer. det var kuuul. sen igar tog jag det lugnt hela dagen. kanner att en forkyldning ar pa gang i min kropp. sa la mig i badkaret och lyssnade pa kent ett langt tag. sen akte jag, lori och scott och handlade lite mat, och bestallde kinamat. sen hade jag en lugn kvall framfor tv:n och mr and mrs smith, futurama och family guy. idag vet jag inte riktigt vad som sker, det marker jag.

dags for frukost nu.

bye.

alskling, vi ska alla en gang do. (gah, vad jag avskyr att inte ha mina sista bokstaver..)

traningsvark.

varenda kroppsdel i min kropp sager bestamt nej idag. har nog aldrigt upplevt en san har traningsvark forut. det ar ett rent helvete att ga upp pa overvaningen till mitt rum!

dromde en massa om katrineholm inatt. dromde att jag var hemma. var lite jobbigt att vakna upp imorse och komma pa att det ar ett par manader kvar innan jag far krama om min mamma igen..

nej, nu ska jag gora mig iordning for dagen tror jag.

bye.


las vegas.

mandag kvall har i flint, och jag kanner mig som en overkord gravling eller natt. tre timmar basket-traning med mister miller. hm, han maste vara bland det snyggaste jag sett, men tror verkligen att han har natt uppdrag att doda sa manga basket-spelande ungdomar som mojligt. 3 timmar non stop traning med "suicides" eller vad det nu hette, och massa sant. fem dagar i veckan, tre timmar om dagen. men fick lite nya vanner idag som verkar helt stort-skona. jag borjar verkligen trivas har nu. och forsta helgen i september blir det en girl-weekend i las vegas tillsammans med lori och haley. jag kan knappt vanta! sen drar skolan igang!

nu ska jag kolla lite pa tv tror jag tillsammans med scott. han kollar pa natt program om tatueringar.

och imorgon (eller ja, idag for er dar hemma) sa fyller mor min ar! ska ringa henne imorgon och saga grattis!

bye.

11.00

klockan ar snart elva har, och jag har precis gatt upp typ. dromde helt sjuka drommar inatt, haha.

igar fick jag aka ivag till sjukhuset och gora en ny halsokontroll. det var, mjaa, lite halvroligt. sen fick jag se vart fredagarnas footboll-games kommer aga rum. sa varje fredag kommer jag sitta och geeka och heja pa min skolas lag, det ska bli kul. och om jag kommer med i basketlaget, sa kommer jag ha traning 5 dagar i veckan + match 2 ggr i veckan typ. kanns skont att ha lite saker att gora. sen igarkvall satt jag hela kvallen och kollade pa tv och kakade min alskade glass! men det ar nastan det enda onyttiga jag ater har, annars ar det ganska nyttigt faktiskt.

jag saknar dock min mamma sa jag blir galen. trodde aldrig jag skulle sakna henne sa har mycket, men idag kanns det som om jag skulle kunna gora vad som helst for att fa krama om henne! min mamma ar helt enkelt varldens basta, och det ska hon fa veta nar jag kommer hem igen!

nej, nu ar det dags for frukost. min lilla mage skriiiker.

bye.

ey.

jag tycker verkligen om det har landet har jag kommit pa. har varit down town idag och kollat lite, tror jag kommer trivas har. var aven borta vid min nya skola idag och fixade lite med papper. gick aven en liten promenad med rusty och haley nyss. jag tycker verkligen om lille fat boy (en av dom 4 katterna har) har tycker om att sova pa mig!

och nu pa kvallen ar det tv-kvall resten av kvallen. mitt nya favoritprogram ar pa tv. RIKTIGA csi, med riktiga, doda kroppar.

jag har varldens basta systrar har jag kommit pa. sarah och asa ar dom basta. kanns sa sjukt skont att ha asa pa den har sidan av jorden. och eftersom jag vet att hon alltid ar har och snokar pa min blogg sa tankte jag bara saga: jag alskar dig syster! och alskar sarah ocksa, om hon nu snokar har med som jag tror hon gor.

nej, nu far det racka har.

hejda.


hej då.

jisses va mysko det här känns. om ungefär 2 timmar ger sig lilla jag ut i den på tok förstora världen. jag har vetat om det här i ganska längre.. varför har jag inte förberett mig mer...? sitter och bränner skivor för fullt, och ska snart ta tag i resten av packningen.. seriöst, varför måste jag ha en sån dålig tidsplanering och vara så tankspridd? det krånglar till mig liv.

MEN, satan i gatan vad jag är hyper nu. var uppe halv tio imorse, och kommer vara uppe minst ett dygn till. troligen kommer jag stå på flints flygplats helt övergiven, eftersom min värdfamilj säkerligen kommer vända och fly när dom ser mig helt trött, och i samma skick som en zombie efter ett på tok för långt dygn i både london och chicago.

nej, nu är det dags att säga farväl till datorn och till sverige snart. ska bli riktigt skönt att komma från stan ett tag!
 
ni vet vilka ni är, er jag kommer sakna..  


-

jag vill sälja min syster för tillfället nästan. den lilla parasiten har blivit sjuk, och sakta men ack så säkert håller hon på att smitta mig. huvudet mitt dunkar, och jag mår illa. har legat i sängen halva dagen med tjocktröja och täcke och kollat på massa tv. och nu på kvällen flyttade jag upp till soffan istället och kollade på snatch, för att jag inte klarade av mitt rum längre. försökte rensa lite och plocka undan saker som jag inte ska ha med mig, men det slutade med att det ser ut som ett bombat irak i mitt rum för tillfället... 
 
och så ska det få se ut nu.





stockholm.

så var visumet fixat och klart. men vilket sjå det var. satt i ett litet varmt rum, fyllt med folk och skrikande ungar och utan ac, i typ en timme. men tack vincent J O'brien, för att du godkände mig ;P och fick äntligen tid och plats för flygresan på tisdag. 05.20 ska jag befinna mig på arlanda. 07.10 (jag har verkligen tur med tiderna känner jag.....) lyfter planet. sen ska jag, hör och häpna, till LONDON och mellanlanda. känns väl kanske lite onödigt. sen vidare till chicago iaf och byta plan vidare till mitt nya hem flint.


efter äventyret på amerikanska ambassaden gick jag lite i storstaden tillsammans med bror min och shoppade. känner mig lite elak mot min snälla bror, tvingade in honom i var och varannan butik. men men, jag är ond, inget att göra åt! sen när jag kom hem försökte jag packa lite, men ja, det gick ju kanske inte sådär kalas-bra som jag har tänkt att det ska gå.. så istället åkte jag till sara en sväng och våldgästade :) det var myckte roligare än att packa!

och nu ska jag falla sönder och samman i sängen min och ta igen lite förlorad sömn.

godnatt.




en vecka kvar..

nu börjar min nervositet komma ifatt mitt förstånd. om en vecka, om en enda liten vecka. 7 dagar.

och imorgon är det storstaden som gäller. ska smöra till mig ett visum! tåget avgår 07.03 om jag inte minns helt fel. UNDERBART!

så därför ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och kolla lite på tv innan jag tar en tur och retur till john blund. ses där.

godnatt.

RSS 2.0