-

jamen se på fan, för en timme sedan hade jag ett eget basketlag. ibland undrar jag vad det är för fel på min syster. basket-mats hade ringt henne och frågat om hon hade lust att vara tränare i år. puckad som hon är säger hon ja, och säger att även jag kan vara med och träna när hon inte kan. bör tilläggas att syster är i stockholm och pluggar i veckorna, och jobbar nästan varje helg. med andra ord - jag skulle sitta själv med ett gäng 10-åringar hela hösten och våren. jag har redan gjort det en gång, och det gör jag aldrig om. nejdu mats, du får nog knåpa ihop någon annan lösning på det där du!

min helg har annars varit finfin. i fredags våldgästade jag slash ute i vingåker med diverse alkoholhaltigt i väskan. det var en fin kväll det med thai och san francisco, precis som hela förra hösten. vi längtar tillbaka. igår skippade vi dock skogsröjet, efter mycket velande. det slutade med att vi fick ha telefonförbud till varandra! det där med skogsröjet är ju vad vi är bäst på, men nej. förra året låg vi i 40 graders feber hela veckan efter, och det har ingen av oss tid med iår. min arbetslöshet är nämligen ett minne blott för tillfället. jobb fram till 27 september. jajjemän!

nu ska jag ringa syster och se till så att hon har avstyrt min framtid inom basketen, så det så. sen ska jag nog slå en pling till slash och se så hon inte hamnade ute i skogen trotts allt igår!

adios.


-

jag är farligt nära att gäspa ihjäl mig nu..


-

nu blev min dag betydligt bättre. bror ringde precis med en vacker överraskning. en helg nere i göteborg hos honom och ina, och en lars winnerbäck-konsert. jag har världens bästa bror, och han har världens bästa sambo, så är det bara. dom är alldeles, alldeles underbara.  

-

jag är förvirrad och upp&ner. vidrig dag.

-

min dag har inte riktigt blivit som planerat. fia är magsjuk, och jag är ovän med mig själv idag. går runt och är fast i mig själv och bara obekväm. frustration. för att inte koka över så har jag fördrivit senaste timmen med att baka blåbärspaj. mamma jobbar natt och sover nu, så tänkte vara rar och bjuda på det när hon vaknar. även sarah jobbar natt och ligger och sover, men mitt blåbärsbakande fyller en helt annan funktion när det gäller henne. dundrat med kastruller och varit lite extra högljud, allt för att störa henne. vi kommer inte överens idag. inte ett dugg. hon flyttar i nästa vecka, och jag kan nog inte vara mycket gladare över det just nu. jag ser ljuset. fast jag vet mycket väl att jag kommer sakna henne så fort hon går ut genom dörren. men inte idag nej.

åh, nu luktar det ljuvligt här. dags för mig att beskåda min blåbärspaj.


-

sådärja, istället för att gå och lägga mig igen så drog jag på mig gympadojjorna och gav mig ut på en liten runda. var halvvägs till nangijala, men annars var det riktigt skönt. nu ska jag käka frukost, göra mig iordning och sen umgås med fia. bra lördag.


-

frågan är ju varför jag är uppe såhär tidigt?


-

det börjar äntligen bli höst och mörkt ute på kvällarna. jag blir så lycklig av det. snart kan jag ge mig ut på mina jogginrundor igen, så fort mörkret är här på riktigt. idag har jag fördrivit dagen ute i flen. klättrat upp och ner för 23 ribbstolar bland annat och städat en lägenhet. det är sånt jag får syssla med nu för tiden. dom där ribbstolarna kommer kännas av imorgon, det känner jag redan nu. jobb imorgon och på måndag igen. hann med en liten fika på sultans med jens och hanna idag också. tog farväl av jens som flyr till åland på söndag. det var mysigt det.

inatt hade jag nog den märkligaste drömmen på länge. jag var gravid. jag skulle iväg till sjukhuset och föda. jag gick dit själv och letade efter min familj, men ingen var där. jag vaknade upp i samma veva som jag vände mig om till någon och sa "idag är det dags för lilla ofelia och komma" samtidigt som jag klappade mig på magen. helt absurt.

nu ska jag sova, godnatt.


-

fick jobba idag och imorgon med. hallelujah. att skolorna börjar komma igång känns, mysko. mysko, men helt underbart att slippa. jag vet inte vad jag hade gjort om jag hade vaknat upp till en ny termin på duveholm idag. legat i fosterställning och gråtit? något sånt ja. nu ska jag istället klämma i mig lite frukost och cykla iväg till jobbet.

godmorgon.


-


-

hallelujah. maria ringde för en stund sedan och frågade om jag hade lust att tjäna lite pengar imorgon. jatack. blir kanske jobb hela veckan till och med. jag älskar't när sjukdom bryter ut på jobbplatser. älskar't.

men först ska jag ut till vingåker och våldgästa slash. thaimat står på schemat. nästa tisdag kanske vi försvinner till norge över dagen. vad sägs om det? leta lite jobb och bara komma iväg lite för en dag. jag tycker det låter fenomenalt iaf.
farväl.

-




åh, jag får gåshud

-

har tagit mina första djupa andetag som arbetslös. det känns, inte lika bra som jag har trott. men det har jag inte tid att tänka på nu. sista arbetsdagen var hyffsat fin. blev nästintill beskyllda för en krock dock. tack gode gud att det inte var jag som körde. var ute i flodafors med en stor lastbil bakom oss, och skulle precis svänga in till höger mot ett hus. lastbilen såg det inte, utan slängde sig på bromsen och blev påkörd bakifrån. både jag och bettan blev skapligt förvånade när vi hade parkerat, och vände oss om och såg en krockad bil och en chockad liten farbror. rejäl smäll blev det tydligen, fast vi inte hörde något. hela fronten var intryckt. alla klarade sig bra iaf, så det var ju fint.

sen har jag umgåtts med slash nere på staden. gick all in med min lön och skaffade mig diverse saker som gjorde mig lycklig. film, nya hörlurar, klänning och sånt. bra start på arbetslösheten tycker jag. jajjemän. sen försvann hon mot tågstationen för att hämta hem sin soldat. vackert. men jag snor tillbaka henne på söndag igen.

nu ska jag gäspa tills jenni slutar, sen blir det kräftskiva. jag har saknat mina röda små vänner. en sån saknad. 

adios.

-

om 10 timmar är jag arbetslös..

-




-

jag kommer nog aldrig vänja mig vid att polisen ringer hit titt som tätt. jag blir lika iskall varje gång.

hemma idag med ja, men imorgon ska jag på't igen. har även en liten date med slash inplanerad imorgon. vi ska leta presenter åt våra föräldrar och mysa. men först ska jag kravla mig upp till kvantum för att inhandla mat. blåbärssoppa. mums.

adios.

-

blir hemma imorgon också. gud va det svider, att vara hemma alltså. sista jobbveckan och allt. men med halsmandlar stora som pingpong-bollar gäller det att ligga lågt. bror doktor var hemma en sväng förut dock, och kom med kommentaren "men det där var väl inte så farligt". han sa med andra ord att jag var klen. jag var nära att klösa ögonen ur honom då. morr. nu har han och rebecka åkt igen, och mor är påväg mot jobbet. jag ska försöka slå ihjäl tiden här hemma i min ensamhet. ska tvinga över tina och jennifer till mig tror jag. jag uppskattar inte längre ensamhet, det dödar mig inifrån.

hej då

-

fortfarande lika ynklig. halva iss ligger för döden i feber och diverse krämpor. min krämpa är halsfluss tror jag. min värsta mardröm sen barnsben. har troligen smittat ner andra halvan av iss idag också. men vet ni vad det betyder gott folk? det betyder att jag, nästa vecka när jag är pigg och kry och alla andra sjuka, kommer få jobba lite mer. ibland förbluffas jag över mina genialiska drag. jag får dock inte komma och jobba imorgon. det tror jag heller inte jag riktigt är i skick till. febern stiger uppåt, precis som vanligt. ibland undrar jag hur mitt immunförsvar är uppbyggt. finns det ens i min kropp? svar nej.

nu ska jag sova. har haft jenni i mitt våld hela kvällen. ett tappert försök till att smitta ner henne. håller tummarna för att det lyckades. allting blir så mycket roligare när man är två liksom.


-

idag är jag ynklig..


-

helgen är borta, och jag är inne på min sista jobbvecka. på fredag kommer min älskade lön, och jag tänker då frossa på ginza. som jag har längtat. måste ladda upp inför en arbetslös höst. på fredag blir det troligen även kräftor och mys med tina och jennifer. måste även leta upp en fin present till mor min som fyller på lördag. det känns som att min lön kommer vara försvunnen innan lördag..

min ena hörlur är även sönder, så det måste jag också styra upp. i lördags snodde min syster min ipod. frågan är om jag ska vara så jävlig och byta ut hennes hörlurar mot mina? dom ligger där ute i hallen och bara väntar på mig känns det som.. hmfp.. vilket dilemma.

-



-

jaa. fredag avklarad, och för tredje fredagen i rad väntas utgång. för en timme sedan var min plan för kvällen att kolla på någon film och vara i säng runt tio. sen gick det upp för mig att det är katrineholmsveckan. det är katrineholms gyllene helg. fest hos jens, sen blir det öltältet. ibland kommer jag på mig själv med att vara väldigt katrineholmsk. jag älskar denna dag..

imorgon blir det mys hos sofies far som gäller. åh, jag längtar redan. sol, bad och kvalite.

adios.

-

fredagen är i sikte, och jag är lite lagom trevlig mot folk. fick en ny vän idag. håkan hette han. han attackerade mig i en trappa och skällde ut mig angående några smutsiga trappor som jag inte hade att göra med. vad är det för människa som hoppar på en liten stackars sommarvikarie? fick en sån där drömflash á la john dorian. såg mig själv bita av huvudet på håkan. jag ska städa hans förbannade trappa imorgon, och vet ni vad jag ska göra? jag ska spendera hela satans dagen där och plocka hundhår efter hundhår. ett efter ett. undrar om han kanske kan sova lite bättre om natten då? hoppas verkligen det. kanske kan göra en liten kudde åt honom med alla hundhår i..

bror och ina är i mitt våld igen, dock bara för en kväll. så nu ska jag fortsätta mysa med dom. käkat pizza, som alltid när dom är på besök här. jag skulle trivas att bo med dom. som fan.

adios.

-

jobbig dag. mitt psyke har tagit mycket stryk idag. skulle hugga in på en apelsin till frukost, och råkade visst hugga in rakt i ett maskbo. min mage vände sig ut och in, och jag var nära att dö en aning. tappade matlusten ganska rejält. var sen nere i källaren på mählqvist rör och städade innan lunchen. mitt spindelsinne som brukar varna för spindlar var tydligen av. hör hur något prasslar till. ja, det prasslade verkligen till. förstår någon hur gigantiskt detta monster var då? står helt plötsligt öga mot öga med sveriges motsvarighet till australiens monsterspindlar. detta var den största spindel jag någonsin sett, på riktigt. efter ett snabbt skrik, kallsvett och panik lyckades jag ta mig upp ur källaren, och sen dess har jag inte riktigt varit mig själv. att min nya, kära jobbarkompis är sörmlands hispigaste människa gör ingenting bättre. jag är helt enkelt rejält ur form.

nu ska jag äta, innan något annat äckligt dyker upp.

adios.

-

jag saknar min lilla ella. mitt lilla pyre. pratade i telefon med henne förut. det är vackert att hon blandar ihop mig och mumin, det känns fint..

- heeeej ella!
- anna! MUMINTOTT!
- älskar dig ella
- eljskar dej


 
 -

-

idag har jag katrineholms äckligaste ögon. vaknade upp med en massiv ögoninflammation dagen till ära. jag ser ut som draken med de röda ögonen. det gör ont att sitta här framför datorn känner jag nu, så bäst att kila innan jag blir blind.

adios.

RSS 2.0