-

sådärja, nu börjar det arta sig lite. det ljusnar ute, och fint väder är på ingång till morgondagen. sovit som en jäkla björn hela natten, vaknade inte ens av alarmet imorse, så förkylningen börjar tagga ner lite. och bäst av allt - fysik b avklarad med godkänt betyg! var nära att flyga på lennart och ge honom en bamse-kram när han sa det, men hindrade mig i sista stund. hans rygg hade aldrig klarat av det..
 
allt känns lite bättre nu helt enkelt. lite vackrare, lite lättare. det är nog såhär studenten ska kännas!

adios.


-

idag har jag varit vidrig. jag är så avundsjuk på såna människor som inte sover mer än några timmar, och ändå kan vara bland folk. jag är inte en av dom. jag blir helt jäkla vidrig när jag är trött. lägg på lite feber, en öm hals och massa snor, och voila, här har ni mig gott folk. jag har slängt ut min syster ur vårat rum som vi för tillfället delar, hon ska inte få störa min sömn. jag är elak, men hey, jag blir elakare om jag inte får min sömn.

john blund, here i come!


-

okej, en halv liter varm oboy senare, och risk för sammanbrott har sjunkit.

-

oj oj oj vad jag är ynklig idag. halsen har halverat i radie, och min näsa är ur funktion. ella har även legat och skrikit sen 3 inatt, och jag satt uppe och bara glodde till halv 1. trött, varm, ynklig och sönderstressad inför imorgon. mikrobiologiprov, fysikprov, 2 fysiklabbar och filmkunskaps-analys (5 månder försenad..) det känns väldigt, vädigt nära till ett sammanbrott måste jag erkänna. väldigt nära.


-

beslutsångest. åka till skolan och bara glo pga lack of vettiga lektioner, eller stanna hemma och plugga lite? vad glasklart det blev nu.. känner mig som en rutten pumpa också. dunderförkylning på ingång. mitt hus uppnår förövrigt en läskigt hög temperatur för tillfället. det skulle väl vara den enda rimliga orsaken till att åka till skolan egentligen, för att slippa värmen. usch vad jag gnäller.. jag är ju på riktigt bra humör, egentligen. så det så.

nu ska jag tvinga i min kropp en timmes mer sömn, sen ska jag överanvända min hjärna.

adios.

-



jag har precis råkat skrämt livet ur ella... ika i rutan uppskattas ej.

-

ambitionen är inte på topp idag. den är inte ens närvarande. har bara tryckt ut miljöpolitiken, som skulle varit inne förra veckan. 3 veckor kvar, 3 veckor kvar, 3 veckor kvar...

-

lill-skruttan har skaffat feber, och legat och gormat sen halv 5 imorse. känner mig lite småseg och trött.. vet inte riktigt om jag har hjärta att flytta ut henne till garaget. hon får en chans till. nu ska jag sätta mig och nöta lite mer mikrobiologi, sen ska jag iväg en sväng till skolan.

tjillevippen.

-

sådärja, inte lika depp här inte. bara arg. och sånt kan jag hantera. pysslat med det mesta senaste veckan. klassfest i onsdags och fredags. onsdagen urartade kanske en aning, men fredagen var grymt lyckad. längesen jag hade så kul. igår var det familjemiddag här hemma och allmänt lugnt. skippade tyvärr både sagostigen och konsert i norrköping.. idag har jag haft huvudet ner i mikrobiologiboken halva dagen, och ute i det vackra vädret andra halvan. det där med att plugga och ha en tandskaffande unge i huset är inge bra kombination. det där med att sova, och att ha samma unge i huset, det är inte heller något bra. en natt till, och jag flyttar ut till garaget. eller nej, det gör jag inte alls det. det blir hon som flyttar ut dit..

ge mig mösspåtagningen nu.

farväl.

-

åh vad jag blir sur och förbannad. riktigt, riktigt arg också. och ledsen.

-

litervis med kaffe ska konsumeras idag. när familjen parker är på besök får jag snällt och medgörligt ge mitt rum till dom, och tvingas dela rum med sarah istället. denna syster behöver tydligen inte mer än några få timmars sömn om nätterna. hennes alarm har stått och ringt sen halv 6 imorse, och hon vägrar släcka lampan i lagom tid för mig. jag behöver min sömn. jag blir ett monster annars. sista kemiprovet ska förövrigt avklaras idag. underbart.

-

helgen har varit finfin. balen på slottet i lördags var underbart trevlig, och igår kom min trollunge tillbaka till mig. jag avgudar henne. kanske inte klockan fem imorse då hon vaknade upp och började skrika, men annars så. vi har suttit och kollat på sesame street nu på morgonen, och sjungit med i mumindalen. nu kommer hon aldrig mer härifrån, så det så.

-

vuxenpoäng klirrat. premiär på systembolaget avklarat. hon i kassan måste ha trott att jag var lite lätt efterbliven när jag stod där och flinade som en fån med körkortet i högsta hugg. men jag ler när jag är glad, så det så. ett litet paket med smaksatta vodkaflask-bebisar fick följa med mig hem. dom var nämligen så söta, och jag kunde inte komma på något bättre första köp. jag är vuxen nu. tss..

nu ska jag spendera resten av kvällen med miljöpolitik. ska hämta hem pappa min från tåget ikväll också. det blir kul att få hem honom igen. sen ska jag sova tidigt, tidigt, tidigt. morgondagen kommer bli lång, men oerhört trevlig.

adios.


-

redan torsdag nu. paniken i kroppen har kommit tillbaka. jag börjar misstänka att jag har matteprov imorgon. nationella matte c. hatar kompleteringar. frågan är nu hur marion har tänkt. om jag måste göra det imorgon, som jag har en liten obehaglig känsla att jag måste, ja då är jag ju ganska så körd. jag har inte öppnat matteboken sen ja, ett år sedan kanske. för ett år sedan var det matte d jag pysslade med förresten, så ja, över ett år sedan. närmare ett och ett halvt tror jag. hinna läsa igenom en hel mattekurs till imorgon? jag tror faktiskt inte det. hoppas på att marion inte tänker utsätta mig för ett helt nytt nationellt prov, och verkligen inte imorgon? vi kör på den varianten istället. förnekelse.. 

har bara 2 sidor kvar på kemi-inlämningen som ska vara klar imorgon. jag ser ljuset i tunneln!

farväl.

-

nu börjar jag känna mig som en riktig torris måste jag nog erkänna. klassen myser nere på harrys, och jag sitter i nattlinne och ska snart sova. när blev det en sån ändring? jag och sofie var väl nästan värst i klassen i höstas. dubbelhelger och starka grejer. nu är det vi som ligger i dvala. inte okej. det är snart studenten. men snart så, då är vi i våran gamla fina form igen. jag och hanna åkte dock en sväng och hälsade på klassen. dom här sista veckorna ska bli ett enda långt mysande.

jag, sofie och hanna hade dock våran myskväll ikväll. middag och bio. vackert. lite för mycket brinnande människor för min del, men annars var filmen riktigt bra.

nu ska jag krypa ner i sängen och sova i många, många timmar. extremt trött. imorgon måste jag tvätta min väska. någon flottig liten unge som satt bakom mig tappade ner hela sin läsk på det lätt lutande golvet. mina skor och min väska är ett enda stort kladd.

godnatt.


-

jajjemän, då var man 20 år nu då. det känns kalasbra måste jag ju säga. en flarra vin, ost, kex och fint sällskap, det är sånt jag ska börja pyssla med nu tror jag. sofistikerat och vuxet, precis som jag! mina prov försvinner ett efter ett också. allt känns helt enkelt riktigt bra just nu. imorgon blir det mys med hanna och slash. vi ska fira sofies födelsedag! middag och bio - änglar och demoner. planen var ju egentligen klassfest här i min lya, men sån galej orkar jag inte med just nu. först måste jag eliminera ytterliggare 1 prov och en inlämning innan jag kan börja pyssla med det här studentfirandet på riktigt. fram tills dess får det bli relativt lugnt för mig. sparkar igång det på lördag tror jag. på söndag kommer familjen parker. jisses vad jag ska krama sönder den där lilla skitungen. min lilla söta ella.

nu ska jag läsa igenom kroppens kemi & buffertsystem i väntan på dom desperata hemmafruarna, som jag btw ska avnjuta med en ben & jerrys i famnen. underbart? yesbox.

adios amigos.

-

fast nej, nu ljuger jag ju. min 18-års dag var ju nästan den bästa födelsedagen i mitt liv. det var dagarna innan som var vidriga. att gå och vänta på den där dagen. så var det ja.

-

om sisådär en timme är det min födelsedag. 20 år. jag blir alltid så larvig när jag fyller år. får ångest över att jag blir äldre och så. värst var det på min 18-års dag. kanske var det för att jag satt ensam på andra sidan jordklotet med scott som vägrade att säga grattis till mig, men ändå. då hade jag ett riktigt litet meltdown. den här födelsedagen har jag inte mycket ångest över faktiskt. bara ångest över att jag verkligen måste börja betee mig vuxet! det är ju riktigt obehagligt egentligen att man bara blir äldre och äldre, och inte kan stoppa det på något vis. man har ingen som helst kontroll över det. vad gör man när man inte vill bli äldre liksom? nej, fy fan. idag har jag iaf firat min födelsedag lite i förskott, för pappa åker ifrån mig och mamma imorgon. fikade lite smörgåstårta och så. ska trycka i mig sista biten nu framför lite avsnitt av vänner har jag tänkt. lite kvällsfika sådär... smörgåstårta i mitt hjärta, föralltid. jag älskar det.  

godnatt.

-

finfin kväll igår. klassfest och mys hemma hos jens. min trötthet och mitt sunda förnuft resulterade i en oerhört lugn kväll för mig, och det är jag glad över idag. om sisådär en timme flyr jag ut till bushen för att spendera min dag med slash. det passar oerhört bra idag eftersom mor min och syster driver mig till vansinne. älskar när dom gaddar ihop sig. mmmmm. nu får jag nog öka takten lite om jag ska hinna med bussen. familjen parker sitter förövrigt på ett flyg hem till sverige om några timmar.

tjillevippen.

-

ett kemiprov avklarat, två kvar. även filmkunskapsredovisning avklarat. nu ska jag koka makaroner, duscha, göra mig iordning och bege mig mot vingåker. hej, tjo och klackarna i taket. klassfest it is.

-

sitter i datasalen och tjuvlyssnar på ett samtal om oändligheten. visste ni att man inte kan lägga till ett tal till oändligheten, för det är ju redan oändligt. och att en talmängd innehåller en del som är mindre än talmängden. när man har en oändlig mängd däremot så kan det kanske vara så att en liten mängd av detta är lika stor som allt annat i oändligheten. det här är ju sjuka grejer! nu återgår jag till bubble shooter igen. sånt förstår jag mig på bättre än oändligheten. nu börjar dom tala om hur 1 växer och är större än största talet i den... mitt huvud sprängs snart.

-




NV3B tar ikväll sina första stapplande steg mot en månad utav alkoholism. underbart.

-

ge upp? tss, inte direkt. dock ska jag lyckas plöja igenom följande innan studenten är här (inom 3 veckor); 

- 3 kemiprov + en inlämning
- 1 fysikprov (jag hatar conny)
- mikrobiologi
- matte (en hel kurs..)
- desktop
(- inlämning i religionen)
- redovisning i filmkunskap

ser kanske inte så mycket ut, men man kan ju lugnt säga att det räcker. ett och två, djupa andetag.


-

nu orkar jag verkligen inte mer. jag ger nog fan upp. min själ och mitt psyke passar mycket bra ihop med dagens väder.

-

jag är trött och vrålhungrig. två saker jag väldigt sällan är på morgonen. eller klart jag brukar vara trött på morgonen, men inte såhär trött. inte känna att jag hellre dör än går upp ur sängen. jag vill sova..

-

maj är här, och om precis en vecka börjar min ålder på en två. det är lite mysigt tycker jag allt. finfint såhär i studentstunder. valborg var perfekt, likaså helgen. sonic, min kära igelkott, har vaknat till liv. vi chillade och lapade sol på framsidan i helgen. han är tjock efter allt sovande. upptäckte dock att han har hållit sig gömd under min trappa hela vintern. ett väldigt kärt återseende var det iaf. lite kvalitetstid med milla under helgen också, och med syster och andreas. kollade på in the land of women nu på kvällen. en ny favoritfilm tror jag. kan ha varit för att adam brody var med, kan även ha varit för att den var från michigan. jag blir så nostalgisk nu när solen och värmen börjar komma smygande. jag saknar det mer än vad jag vågar erkänna tror jag. något annat jag saknar är min ella. men henne har jag i mina klor om 13 dagar. försökte övertala syster min förut att ge mig ella i present. hon var inte med på den idén direkt. men tro inte att jag ger mig än. nej nej, den här gången stannar fröken i sverige. hon har ju till och med lärt sig säga mitt namn nu. nu är det hon som stannar här.

adios.


RSS 2.0