-

jag tar härmed mina första andetag (för andra gången) som arbetslös. sista dagen idag helt plötsligt. folk får sparken och iss förlorar tydligen kunder. mindre att göra, och inget behov av en liten vikarie som mig. maria varnade mig dock för att hon troligen kommer slå mig en pling redan imorgon kanske, så så himla arbetslös känner jag mig inte. jag håller tummarna för att min telefon är tyst imorgonbitti.. jag vill sova. jag vill bli lite mänsklig. jag vill få bort mina mörka ringar under ögonen. jag vill massa saker just nu.

fallit tillbaka hos lars winnerbäck ikväll känner jag. min resa till bror och ina är bokad, och min winnerbäck-biljett ligger och väntar på mig. jajjemän.

jag klarar mig förövrigt helt utmärkt utan mor och far här hemma. helt kalasbra.


-

älskade, underbara fredag. två veckors jobb till, trotts allt jag har ställt till med denna vecka på jobbet. hällt ut chefens kaffe x antal gånger, återigen nästan tagit sönder tvättmaskinen och satt igång inbrottslarmet på trygg hansa bland annat. jag måste helt enkelt vara jävligt bra på vad jag gör, muhaha. fick även sitta i telefonförhör med polischefen eller nått i nyköping idag. var ute i sköldinge med bettan, och körde förbi en liten farbror i blått som stapplade omkring vid vägkanten. en halvtimme senare gick det upp för oss att det kan ha varit den lilla farbrorn som är försvunnen. ringde sarah och berättade, och sarah ringde jocke som i sin tur ringde sin chef, som i sin tur ringde någon från nyköping som till sist ringde mig. omständigt. jag tycker inte om att prata i telefonen med poliser. det är obehagligt.

om en halvtimme blir det fika med sofie, sen blir det till att möta slash vid bussen kvart över sju. mys och bio står på schemat ikväll. jajjemän. men först ska jag ge mitt hus lite kärlek. vattna blommor, mata djur och fiffla lite med diskmaskinen. jag älskar att bo själv.

-

inatt skickar jag iväg mina föräldrar till andra sidan jorden i 2 veckor. det känns ganska fint det.


-

ja. illa dag. bröt nästan armen på bettan idag. i samma veva tog jag även nästan sönder bilen. till sist förstörde jag gräsklipparen på mården. det sa bara pang, sen la den av. kan ha varit lite stenmur inblandat, men det vet jag ingenting om direkt.. jag vet bara att jag borde ha stannat i sängen idag. hela dagen. insåg även en skrämmande sanning idag, nämligen att jag är lik min mor. satt en rar liten tant utanför en trappuppgång och sa att hon tyckte jag liknade någon så himla mycket. jajjemän, mor upp i dagen, det är jag det. fint.

lite sovmorgon tack?

-

ynklig helg. nu är jag dock så gott som på benen igen, jajjemän. jag vill ha onsdag, då har jag nämligen min lön i mitt våld. sen vill jag ha helg. två veckor kvar till arbetslöshet, igen. denna gång längtar jag faktiskt, för snart står jag inte ut en timme till på mitt vackra jobb. varför måste jag älska pengar så mycket?

-


 
och den här såklart


-

basket-mats ringde idag och frågade när jag tänker börja träna laget. eehm? mitt pucko till syster ligger risigt till, det är ett som är säkert. drog en fin nödlögn, och måste nu hålla mig borta från att synas i ett halvår. hallelujah. annars har min helg varit alldeles, alldeles kalas. så det så. nu ska jag snöra på mig gympaskor och ge mig ut på en liten runda. och då passar inget lika bra som denna låt;



men jag spyr fortfarande över den vidrigt dåliga videon..


-



i guess we'll just have to adjust


RSS 2.0