vrickning.

så var det måndag igen. och här sitter jag med vrickad fot och kryckor.. än en gång har jag fått ett klockrent bevis från gud att det är farligt att vara nyttig och hurtig och vara ute och springa! så det så!

annars har helgen varit mysig och lugn. införskaffade mig en liten rosa ipod vid namn berta. och så var syster hemma på en liten snabbvisit. så blev det en lång lång promenad med frida i fredags-kväll, som slutade med lite våldgästning hos fröken bredell. och lördagen var också lugn, med storstädning i mitt rum, och mcdonkan nere vid djulö mitt i natten med jennifer.

nu blir det skolan. älskar att ha sovmorgon!

tjillevippen.


dan före dagen D.

imorgon börjar skolan, och jag måste erkänna att jag är lite nervös faktiskt!

och lite pirr i magen för orkanen dean också..  mekiko boy är mitt i stormen, och bara fått ett litet livstecken från honom igår. hoppas på att han inte har blåst bort.

tjillevippen.

the ghost of stephen foster.

lori och haley har äntligen hittat vägen till katrineholm, och ligger just i detta ögonblick och sover nere i min källarvåning. är sjukt mysko att se dom här i mitt svenska liv, men känns riktigt bra! fast gick inte så bra när jag skulle möta dom på stationen. var jättemycket fel på ledningar och sånt på tågrälsen, så alla tåg till och från stockholm var avstängda. så satt och väntade i över en timme på att bussen som SJ hade kallat in skulle komma. sen efter en timme hör jag bara hur någon ropar anna över hela tågstationen. då hade lori och haley's tåg precis kommit fram innan det blev krångel, och hade suttit och väntat ute på tågstationen i över en timme dom också! men, nu är dom iaf äntligen här, och är lycklig som ett litet barn på julafton! och imorgon kommer mor och far hem också så dom får träffa dom, men sen försvinner mor och far till götet på lördagmorgon och blir borta en hel vecka till! men men!

och igår var det middag här med sara och milla, var väldigt väldigt trevligt! känns så tråkigt att dom lämnar mig snart :(

ska faktiskt kila och sova jag också nu om en sekund. eller ska lägga mig och läsa igenom en hel hög med amerikanska skvallertidningar som dom tog med sig till mig, och äta lite äkta amerikanska doritos.

och imorgon blir det att åka till factory, tack vare min lilla pärla sara :)

tjillevippen.


augusti.

har fått en liten läskig smak av en alternativ framtid.. bor helt själv i huset mitt tillsammans med mina katter, och jobbar som städerska! jag vet inte riktigt vad människor tänker om det är ett sånt här liv som dom strävar efter? nej, tacka fan för att jag har lite framtidsplaner för mig och troligen inte kommer sluta mitt liv såhär!

men visst är det skönt att ha ett helt hus för sig själv! syster flyttade i fredags, och mor och far är på solsemester i grekland. blev utgång både fredags och lördags, men annars en väldigt lugn helg. blev sjukligt rädd i lördags när jag hade sagt hejdå till sofie och anton och skulle hem, och märkte att en äcklig kille började förfölja mig och gömde sig i var och varannan buske. så det var bara att ringa sofie, och sen lägga benen på ryggen och springa i galopp hem! men hem kom jag iaf välbehållen. ¨

och nu sitter jag och sara här framför varsin dator och svettar ihjäl oss. mitt hus blir äckligt varmt under sommaren, speciellt i augusti. är runt 40 grader här inne tror jag! men men, jag och sara klarar oss! tror vi..

tjillevippen.


nostalgi.

äntligen torsdag, och bara en enda liten jobbig arbetsdag kvar. sen nästa vecka blir det jobba 3 timmar om dagen, det passar liiite bättre!

jag saknar mitt lilla finska mumintroll.. men snart kommer hon allt! och 13 augusti kommer lori och haley, och jag kan knappt vänta! ska bli så himla skönt att se dom igen. på onsdag är det precis ett år sedan jag åkte, och senaste dagarna har jag haft en jätte mysko feeling i mag-gropen. längtar tillbaka som bara den till första månaden i flint. känslan att inte alls veta vart jag var och allting nytt som hände hela tiden som jag inte hade någon aning om.  och jag saknar sista månaden i flushing... och jag saknar dig..

men imorgon har jag iaf utgång och helg framför mig!

tjillevippen



RSS 2.0