-

första arbetsintervjun avklarad, med ett jobb i sommar som resultat. GREAT!

-

trött. var i skolan fram till 17 idag, sen åkte jag och malin ut till maxi en sväng. fick med mig en matta hem som pryder mitt golv nu. nu är det bara nått på väggarna som fattas. en stor fin tavla, tack. imorgon åker jag åter hem till katrineholm, och då ska ella kramas sönder. bror john och ina kommer och hämtar mig imorgonkväll, hallelujah. det är inte ofta som jag har både åsa och john i mitt våld. nu ska jag sova.

-

seriöst, vad är det för fel på blogg.se? varför går det inte att få texten i stycken?!

-

åsa och ella befinner sig för tillfället på plommonvägen, MEDAN JAG SITTER I LINKÖPING! det här är ju helt fel. jag funderar starkt på att ta tåget hem imorgon efter skolan för att pussa lite på ella. hon hade sagt att hon ville hem till nonno (mormor) och anna när hade träffat mamma på arlanda imorse. hur rart är inte det? det svider i min själ att sarah myser med henne nu. men det är väl inte mer än rättvist, för så fort jag kommer hem så är hon min, min, min. ååh, jag kan inte sluta sitta här med världens bredaste leende när jag tänker på att jag får se henne snart. nu ska jag skutta ner till hemköp och handla mat. sara kommer över på middag ikväll, myyys. kycklingpesto står på menyn. det är så kul att ha någon från katrineholm här. det är liksom inte samma sak att umgås med någon från klassen. men först ska jag fortsätta med min telefonterror till plommonvägen.

-

sitter på tåget till linköping med kent i min öron, solen i ögonen och njuter över en gratis resa. den här dagen kan nog bli ganska fin. tvingade upp adam imorse som bärhjälp till stationen. han är för underbar. frågan är vem som ska agera bärhjälp resten av dagen? någon frivillig?

-

bra jobbat att glömma nycklarna hemma. ännu bättre att glömma nycklarna hemma, och komma på det i samma veva som mamma åker och jobbar och huset är tomt. panik. tur att jag inte kom på det imorrn på tåget eller något liknande iaf. adams mor var snäll och lånade ut bilen, så vi kunde åka och haffa ett par nycklar av syster, för att kunna hämta mina nycklar. nu är dom i mitt våld, och jag är återigen harmonisk. nu - film, duplicity

-

vad är det för fel på min blogg? varför blir allt bara ett enda stycke?!

-

vidrig helg. är ännu inte helt okej. inte fått i mig någon vettig mat sen i onsdags nästan, bara blåbärssoppa, nån macka och några köttbullar och makaroner. min mage gör uppror om jag försöker få i mig något annat. börjar bli lite halvtråkigt nu, och jag känner mig vidrigt gnällig. råkade ringa helt fel förut. skulle ringa maria i min klass och säga att jag inte kunde komma och pyssla med overallen hos henne idag, men råkade ringa upp fel maria. en maria som också går i min klass, men som jag inte direkt känner. vet inte ens hur hennes nummer har hamnat på min telefon. ringer henne och berättar att jag inte kunde komma till henne idag iaf, och jag förstår verkligen inte att det är fel maria jag har ringt. allt blev bara väldigt förvirrat och konstigt, och jag har nog satt en stämpel på mig själv som väldigt egen av mig. galant. nu blir det lite plugg, sen ska jag fräscha till mig lite och våldgästa adam. den stackaren är det inte mycket liv i heller. förkyld allt. vi har varit riktigt ynkliga av oss den här helgen. sjuklingar. adjö

-

sådärja, nu börjar jag komma på fötter igen. legat och sovit nästan hela dagen. feber och vätskebrist, mys. blåbärssoppa och vätskeersättning är mina bästa vänner idag. snart kommer adam, han ska få ta hand om mig ikväll har jag tänkt. bara för att jag är så svag och hjälplös, och bara för att jag saknar honom något otroligt.

-

ååh, igår var det synd om mig. min lunchträff med bror slutade i matförgiftning. han bjöd på räkmacka från sjukhusets cafeteria, och 5 timmar senare var jag plötsligt i helvetet. jag är svag idag, väldigt svag. det enda positiva är att jag är 0,3 kg iväg från min drömvikt. inget ont som inte för något gott med sig, yay! absolut inte värt det dock. jag har aldrig varit så ynklig, någonsin. nu ska jag försöka få i mig någon vätska. farväl.

-

gud vad det där isländska askmolnet åker fram och tillbaka över sverige. jag börjar bli nervös för att arlanda är stängt på tisdag, då syster och ella ska ta sig hem för några veckor i sverige. jag bara måste få krama och pussa på ella snart. nu ska jag snart iväg för två föreläsningar, sen blir det lunch på sjukhuset med bror min om han lyckas komma iväg från jobbet några minuter. stackaren har knappt lunch. sen blir det campus-bussen 13.10 till norrköping, sen hem med tåget 14.30. sen blir det kvalitetstid med adam. jag saknar honom. nu ska jag ge mig ut i snön strax.

-

usch. inte var jag beredd på att se ett lik idag inte. speciellt inte ett lik som hade varit dött i 3 veckor (skrumplat ihop), som låg med halvöppna ögon, öppen mun, och som man fick veta allt om. vem han var, vad han hade jobbat med, vad han har kvar för familj. alla säger att döda människor ser ut som att dom sover, men det är bullshit. dom ser döda ut. på riktigt. det slog mig som en knytnäve i magen när jag insåg att han som låg framför mig verkligen var död. jobbig upplevelse må jag säga. sara är här och förgyller min kväll en aning. var hos henne på middag igår. mums. hos mig blir det dock hämtmat, muhahaha. over and out

-

måndagen snart avslutad, och idag har jag varit effektiv. eller nej, effektiv räcker inte till. jag har varit helt, helt, helt fantastisk. har lyckats tagit mig igenom en två timmar lång föreläsning, gått halva vägen hem till ryd (fick sån ångest när jag satt på bussen istället för att ta mig en promenad så jag hoppade av till sist)pluggat i 3 timmar i sträck (JA, på riktigt!) lagat thai, (delad kotlett, svamp, ananas, bambuskott, kokta äggnudlar, soja och sesamolja stekt i stekpanna) som blev till flera matlådor som jag har frysit in. Sen har jag städat och dammsugit lägenheten och sen avslutat kvällen med ytterliggare två timmars plugg! skrivit ner sisådär 10 sidor om matspjälkningen, och har bara hunnit halvvägs typ. fy fan. har nog kört en liten overkill på matspjälkningen. gått in till epitelcellerna och huvudcellerna nere i magkörtlarna.. onödigt. nu ska jag kolla på sopranos, sen sova, djupt.

-

godmorgon. vi är uppe ovanligt tidigt idag känner jag. jag har dock inte orkat ta mig ur sängen än. febrig och hostig. min lungkapacitet är inget att hurra för idag. känner att min och adams idé om att spela basket igår kanske inte var den smartaste. men kul var det! nu funderar jag på om jag ska ta mig till linköping vid ett, för att hinna med massa plugg idag. men då måste jag snart ta mig upp och hem för att packa iordning allt. bah.

-

godmorgon. vi är uppe ovanligt tidigt idag känner jag. jag har dock inte orkat ta mig ur sängen än. febrig och hostig. min lungkapacitet är inget att hurra för idag. känner att min och adams idé om att spela basket igår kanske inte var den smartaste. men kul var det! nu funderar jag på om jag ska ta mig till linköping vid ett, för att hinna med massa plugg idag. men då måste jag snart ta mig upp och hem för att packa iordning allt. bah.

-

sådärva, tror jag har kommit ur min mardrömsvecka nu. lite småfebrig och hostig bara, och det är så mycket lättare att hantera än dåligt humör. är hos adam nu, bara en sån sak gör mitt humör stabilt. ska försöka tvinga med honom till ica nära och köpa något gott att dricka, helt galet sugen på fanta eller nått. sen blir det film.


-

visst var jag positiv igår? usch, förstår inte vad det har varit med mig den här veckan. jag tror inte det funkar att åka fram och tillbaka mellan katrineholm och linköping på det här viset. jag blir helt slutkörd. att åka hem i helgerna är ju självklart, men att åka mitt i veckan för att jobba får jag nog lägga av med. jag är inte gjord för ett liv på högvarv. jag behöver mina absoluta slappar-dagar med inte en enda sak på to-do-listan.

nu blir det lax och sallad, MUMS

-

äckeldag

-

vad är det med mig? mitt humör är ostabilt. hela den här veckan har varit upp och ner. orkar ingenting. har inte lust att göra något. struntade i att åka tillbaka till linköping ikväll, och är så himla sugen på att strunta i det imorgon med. men nej, imorgon är det jag som rycker upp mig. ikväll är det jag som rycker upp mig. jag blir deppig av solen tror jag..? kan det vara så tragiskt? kan det vara så galet så att jag trivs bättre i mörker? jisses..

nej, humör - UPP! har min fanny i knät, och adam dyker snart upp. fick tillbaka HEL-tentan igår med väldigt fina kommentarer. jobbat hela dagen och tjänat pengar, och hunnit med ballkong-häng med emilia, christine och deras kompis frida på kvällskvisten också.  hur kan man vara på dåligt humör då liksom? nej anna, ryck upp dig för fan!

-

man kan undra vad jag har för mongon till grannar. grannen bredvid sitter och knäpper i fingrarna, klappar händerna och asgarvar var femte minut. retard?

-

växtvärk i benen, och allmänt jobbig dag. det blir lätt så när man har föreläsningar mellan 8.15-16.45. inte hemma förens halv sex, och måste sätta sig och plugga på direkten då. baah. nu ska jag snart släcka lampan (ja, på riktigt, så trött är jag). och sova fram till nio imorgonbitti. det tycker jag låter bra.

godnatt

-

vilken dag. fest igår, och det kan man lugnt säga att det blev. att säga att man är bakis idag är en underdrift. har man inte druckit på länge så klarar man inte av att dricka så mycket, det lärde jag mig igår. men grymt kul var det! har inte festat med min sofie på år och dar. åkte däremot hem till adam redan vid halv ett, för att däcka totalt. han är underbar, min man.

jag har iaf lyckats ta mig från katrineholm till linköping idag. det är en bedrift, helt klart!

nu - plugg..

-

vinet står på kylning och partyhumöret börjar komma smygande. väldigt, väldigt sakta, men framåt sju har det nog kommit ifatt mig. måste bara jobba på att få bort huvudvärken, sen är jag igång!


-

helt slutkörd. jag har varit för effektiv idag. mysig eftermiddag med nilsson. vi gjorde stan, och åkte ner till djulö. jag har sisådär 20 kr på mitt konto för tillfället. 20 kr. jag bor ensam, i en lägenhet i linköping, och ska klara mig på 20 kr fram till 25 april. he he he. jag måste in och tatta på mitt sparkonto tror jag..

men det där med att plugga var det värre med.. lyckats fått hit adam. då ser jag hellre på film än pluggar.

godnatt

-

7400 kr tillbaka på skatten i år, HEL-tentan GODKÄND och en hel helg framför mig. det går bra nu!

varit på vift hela dagen. skjutsade adam ner på stan vid tio imorse, gick en sväng på stan med mamma och åkte och handlade lite. sen ut på promenad med linnea, iväg till sofie wester för lite kvalitetstid, och nu sitter jag och väntar på att självaste sofie nilsson ska komma hit. vi ska kramas. vi ser aldrig varandra nu förtiden! ikväll ska jag nog försöka lura hit adam också. och laga tacos. borde plugga också, som en idiot! har massa sidor att läsa igenom, och blir bara mer och mer. bah.

nu ska jag lägga mig på mammas spikmatta och invänta sofie.

-


-

så sitter man på tåget igen då. nytvättad och nymatad. det kan inte vara kul att vara patient och ligga på sjukhus! har fått legat i en sjukhussäng (som för övrigt är riktigt obekvämt) med öronproppar och bindel för ögonen och blivit matad. fått mina tänder borstade, blivit tvättat med trasor i ansiktet och armar och så, och blivit sminkad. kul. ni kan ju tänka er hur vacker jag är just nu!

min bror ringde nyss och var så rar. vi ska käka frukost på fredag kanske om jag är tillbaka i linköping då. det tyckte jag lät fruktansvärt trevligt. det är inte ofta man ser en skymt av min bror. eller får tag på honom för den delen heller.

nu blir det how i met your mother, och hoppas på att tåget börjar rulla snart. blir promenad med linnea idag också, hon har hittat hem från lund denna vecka. nice, nice.

-

trött. snart ska jag iväg till skolan och bli matad och tvättad. på riktigt. hej förnedring!

-

 -

anna goes pannkaksmästare


-

jag kräks btw över dating in the dark's reklam. jag vet inte vad jag tar mig till om jag hör meningen "och det är sant, det är det som är så fantastiskt" en gång till..

-

nu har jag varit i skolan halva dagen, gått en timmes promenad, gått och handlat två gånger (mitt minne är under all kritik) och städat iordning hela lägenheten. flyttat på min fina nya klocka också, så jag ser lite mer av den. jag börjar sega ihop totalt nu. mitt ena öga är även uppsvullet och ömt, och jag har en blixtrande huvudvärk. lite mysko. jag måste ha slagit mig själv i natt eller nått. härligt.

nu ska jag skriva en lärandeplan (lite tråkigt att jag inte har en aning om hur man gör..) och läsa igenom hur man matar människor. sen blir det pannkaks-bak här hemma!


-

mysigt att vakna upp till snö utanför fönstret.. väldigt mysigt. om det nu finns en gud, och om det är han som styr och ställer med vädret så måste jag ju faktiskt påpeka att han är ganska så omogen, minst sagt!

back in ryd, igen. jag far fram och tillbaka alldeles för mycket, men jag kan inte rå för det. tillbaka till katrineholm redan på onsdag, för att jobba lite på torsdag. sen tillbaka över dagen till linköping för lite föreläsning tror jag. det är tur att jag tycker det är hyffsat mysigt att åka tåg, annars hade det nog inte funkat.

nått som inte funkar däremot är att min gamla stad flint tydligen har lagt ner brandkåren. 15 villor har brunnit ner till grunden på bara några dagar. förstår någon vilken fattig stad jag levde i i ett år? vilket tattar-ställe det faktiskt var. när man inte ens har råd med brandkår, då har det gått ganska långt.

låt flint brinna ner, vi kom ändå aldrig riktigt överens

-

utmattad. 2 timmars promenad med hanna idag. välbehövligt och trevligt. ställde mig på vågen igår, påskafton till ära. hur dum får man vara? jag vet inte riktigt vad som har skett, men det måste stoppas! busskortet ska klippas sönder (okej, kanske inte riktigt klippas sönder, men ska bara få användas i nödfall..), för det är nämligen mitt busskort som är skyldig till detta. usch.

nu får gärna gossip girl börja, sen blir det iväg till adam. mysmys.

-

 -

min älskling hjälper till med pluggandet denna påskafton


-

glader påsk. sitter i köket och har lite kvalitetstid med mor medan hon lagar påskmiddag. räkgryta, MUMS. varit och handlat och gått en liten promenad vid djulö med henne idag. jag och mamma kan konsten att ställa till med bråk i jämförelse med andra världskriget ena sekunden, och vara så rara mot varandra andra sekunden. det är nog ganska bra att jag har flyttat hemifrån..

kvällen blir lugn. min ekonomi tillåter mig inte att vara ute och svira på statt. känns lite småjobbigt att det bara är tredje april, och jag redan är pank!

-

så var man i katrineholm igen, efter en underbar vecka i linköping. för varje dag som går så känns alsättersgatan mer och mer som ett hem för mig. igår sattes gardiner upp, och en stor marilyn monroe-klocka. mycket tjusigt. hittade även tvättstugan idag (efter en hel månad med smuts/rentvätts transportering mellan katrineholm och linköping).

nästa vecka ska jag börja göra mig redo för sommaren. börjar imorrn med en liten jogging-tur på morgonen tror jag, och sen en tur till solariet. min vinterbleka hy börjar göra mig illamående. det funkar inte länge till.

nu blir det film med mamma, och tvångsmys med fanny.

godnatt

-

påsklovet är i mitt våld. fint med inställd föreläsning sådär kvart över åtta på morgonen. vaknade strax efter 6 imorse av kaffe på sängen av adam, som varit uppe hela natten. perfekt morgon. orkade egentligen inte iväg på föreläsningen, men kände att jag verkligen behövde vara med på den. så satte mig på bussen och åkte iväg till sjukhuset. och vad möter mig då, om inte en lapp där det står att det inte är någon föreläsning? och inget aprilskämt heller. trevligt trevligt. men hade lite morgonmys med kerstin och karin istället. och en sväng på stan med karin. och nu har jag som sagt var påsklov. underbart. ska nog krypa ner bredvid adam en stund och sova lite jag med. eller kolla på how i met your mother kanske.

adios

RSS 2.0