-

ny-sprungen och ny-duschad. spurtade som aldrig förr för att hinna hem och göra mig iordning till dh. mission accomplished. mina lungor är dessvärre nästan ur funktion, men det var det värt. nu ska jag sätta på mig en ansiktsmask, måla naglarna och ha kvalitetstid med syster min framför tv:n. ska även försöka hinna ringa sofie en snabbis om mor min behagar lägga på luren.

adios.

.

sådärja, nu börjar våren komma hit igen. suttit nere i mitt rum och plöjt igenom på tok för många avsnitt av dexter dagen till ära dock, så har väl inte direkt njutit av det hyffsade vädret. ska istället ut på en liten joggingtur så fort mörkret har kommit. sommartiden fördröjer mig..

och imorgon ska jag äntligen få lite färg på mitt hår igen. utväxten börjar skrämma mig en aning. nått som skrämmer mig ännu mer är min längtan efter mörkt hår igen.. och kortare. mycket kortare. fast det får bli någon gång i framtiden det, när jag har tröttnat på långt hår på riktigt. min frisör skulle heller aldrig klippa av mitt hår nu innan studenten tror jag, det tackar jag henne för. så jag går ganska säker, även om jag får ett infall och vill klippa av allt. yesbox.




arrivederci

-

hela himlen är rosa, hyffsat fint. ganska fint att skoldagen är kort idag också, bara fysik och religion för min del. sen ska jag hem och sova. jag förstår inte vart denna trötthet kommer ifrån.. trött om dagarna och klarvaken om nätterna.

-

lycklig som ett litet barn på julafton. fick min systers dator i julas, och har inte riktigt kollat igenom allt på den än. satt förut och kollade igenom musiken, och vad är det jag finner då? JO, dexter - säsong 1. jag vet inte riktigt om man kan bli lyckligare än såhär? sitter nere i mörkret i mitt rum med en stor kopp té och en filt runt mig och ska precis plöja igenom x antal avsnitt. mycket passande att jag är ledig imorgon! 

gårdagen var förövrigt kalasbra. eller ja, högskoleprovet var väl inget att hurra för, men fest á la sofie däremot!

nej nu blir det dexter.


-

det här med högskoleprov måste ju vara djävulens påhitt?


-

hallelujah. näsan går inte att andas ur, och halsen svider & krånglar. är med andra ord ett riktigt vrak. ska tvinga iväg mig till skolan och göra kemibredd iaf, sen flyr jag hem och sover fram till imorgonbitti. då blir det högskoleprov. sen fort hem tillsammans med hanna, äta, göra sig iordning och sen ut mot vingåker och gratta sofie. hej, tjo och klackarna i taket. jajjemän. känner att en förkylning kommer väldigt olägligt. måste ner en sväng på staden idag också efter skolan och iväg till någon mataffär för att handla något att äta till imorgon. skulle även vara lite trevligt om jag kunde banka in det här med sulfatprocessen och allt annat som jag borde kunna till provet idag inom sisådär 2 timmar..

herre min gud va opepp jag är inför högskoleprovet...
 
hejdå.

-

solen har hittat tillbaka till staden. man kan inte bli annat än glad. satt ute på trappan förut och drack kaffe och lyssnade på musik. en annan vacker sak med denna dag är att det idag är min våffeldag. smeten står och väntar på mig ute i köket. ska inviga mitt fina våffeljärn som jag fick av mor min efter hennes lilla missöde att ge sarah familjens våffeljärn. ibland kan min mamma vara riktigt rar faktiskt. här ska det ätas våfflor kan jag lova!

au revoir

-



ikväll har jag hittat tillbaka till joakims vackra stämma. long time, no see.

-



den här är förövrigt den absolut bästa springabenenavsig-låten!

-

det bara sprätter i mina ben. kan inte sitta still. kemin är avklarad för, ehm, tillfället. gympadojjorna ska snöras på och ipod-lurarna ska pluggas in. hej och hå. anna goes återigen hurtig.

-

pju. dåligt pumpad cykel och isande motvind är inte något som förgyller min dag direkt. brottats med vinden senaste halvtimmen för att ta mig hem, och legat ute i garaget och försökt få luft i min cykel en bra stund. dagens träning är helt klart gjord. nu ska jag försöka samla lite krafter och plöja igenom alla sidorna i kemin.

adios amigos.

-


-

staden har återigen blivit till ett vinterlandskap. tycker inte alls om det. men men. inte mycket jag kan göra åt det. eller..? det är vid såna här tillfällen som jag önskar att jag var en ond skurk ur någon disneyfilm som på något konstigt vis kan flytta solen närmare jorden så att allting smälter. dock bara snön tack..

miljöpolitik om några timmar, sen blir det kvalitetstid med sarsa. var alldeles för längesen jag träffade henne. inte bra alls. men först av allt ska jag hitta någon lunch här hemma.

adios.

-

beck och kvalitetstid med min mor ikväll. det räcker så.

adios.

-

spenderat kvällen ute i bushen tillsammans med diverse naturare. mys mys. otroligt pigg och inte ett dugg onykter dock, även fast jag har pimplat vin. ska frossa i mat nu ändå, så att ingen otrevlig huvudvärk kommer och besöker mig imorgon när jag vaknar. och så ska jag läsa ut sista milleniumboken nu innan jag drar till herr blund. det är min plan för resten av kvällen.

godnatt.


-

vaknade precis upp ur en sån där märklig dröm som rubbar hela ens dag. en sån där dröm som drar upp gamla saker så att man vaknar upp helt nostalgisk och med ett leende på läpparna tills man upptäcker att det är flera år sedan. iaf ett. det slår en att man saknar det lite, även fast man vet att drömmen var helt gloryfierad, om det nu är ett ord. men men, sånt är livet. en fin dröm var det iaf.

nu ska jag ut i djulö allé med mor min.

tjillevippen.


-

oj vad arg jag blev nu.

-

fredag här igen, hallelujah. studentmössan är i mitt våld och studenten känns overkligt nära. blandade känslor om det där, men mest lycka måste jag erkänna. känns bara lite surrealistiskt att se den där vita mössan med ens egna namn på. men det är vackert. ack så vackert.

ikväll blir det mys med martina. jag kommer inte vara något vidare underhållande sällskap, men det får hon ta. liten lätt insomnia har besökt mig hela veckan. varit uppe i gryningen nästan varje morgon. låg och läste från 4 imorse till halv 6. dom där mörka ringarna under ögonen går snart inte att sminka över.. men imorgon ska jag allt sova som självaste törnrosa. imorgon blir det även fest ute i bushen alias sköldinge. pimpla vin och mysa med resten av naturarna. kan nog bli riktigt trevligt faktiskt. jag och sofie ska på't igen nu, lagom till hon fyller år. dom växer upp så fort dom små liven.. muhaha.

jag vill sova, men jag är klarvaken. det här tycker jag inte om!

hejdå.

-

onsdag, och jag är nu redo att skicka hem min syster. min mor får också gärna ta en liten lätt semester härifrån känner jag. ibland är det verkligen omöjligt att komma överens med dom där två personerna.. jag älskar dom, men snälla, ge mig en liten, liten paus!

vädret är ju förövrigt helt underbart. ge mig mer sol, mer värme, mer vår. mer mer mer.

godnatt.

-

dh om några minuter, dagens höjdpunkt. upptäckte för en stund sen att jag har tappat bort dom allra viktigaste anteckningarna till provet på torsdag. bra jobbat anna. imorgon är det jag som vänder ut och in & upp och ner på mitt skåp. annars är jag hyffsat lugn och harmonisk här hemma. blir lätt så när vädret är på min sida.




bara för att den är så himla fin.

-

lite frustrerad.. har precis lyckats krascha skrivaren här hemma. lasse berghagen råkade visst slinka in i den när jag skulle skriva ut. eller rättare sagt ett singelomslag av honom, hur den nu har lyckats hamna där. lasse har iaf på något vis haft sönder min skrivare. frustration.

-

vårkänslan sitter kvar hos mig idag, trots att vädret är gråmulet och tråkigt. ska äta lite lunch och sätta mig med mikrobiologin en stund, sen blir det en promenad till skolan för att ha lite miljöpolitik. syster kom hem idag också. öppnade hennes resväska förut, och se på fan, där låg min klänning som jag har letat efter sen i höstas. hon är väldigt rar, min syster. tattarunge..

adios.

-



kärat ner mig lite i den här låten

-

blev inte så mycket mer avklarat än religionen idag. men har varit ute och sprungit, städat mitt akvarium och dammsugit rummet mitt. hyffsat duktigt av mig. nu ska jag måla klart ellas barbapappa-tavla som jag så vackert har knåpat ihop. den där lilla flickan avgudar tydligen barbapappa. passar därför på att göra sånt till henne nu när hon är liten och inte förstår hur taffliga saker hon får av sin favoritmoster. hon är fortfarande ung och dum. underbart.

mor jobbar natt och har precis försvunnit härifrån. beck ikväll. frågan är om jag verkligen vågar kolla på beck i min ensamhet här hemma.. jag vill, men vet mycket väl hur det hela kommer sluta. håller tummarna för att filmen inte är så läskig ikväll..

adios.

-

religionen - avklarad.

-

solen skiner och våren har satt sina klor i mig idag. gick en liten promenad vid djulö med mamma och njöt av vårvädret förut. nu återstår det bara plugg resten av dagen. religionen ska vara avklarad innan kvällen, alla miljöpolitiksuppgifter ska vara klara till imorgon och mikrobiologins sidor ska präntas in. gud vad jag längtar till att vädret tillåter mig att ligga utslagen på en filt i trädgården och pränta in all fakta i huvudet på mig. underlättar så mycket.

efter x antal misslyckade försök till att se män som hatar kvinnor så kom äntligen ett lyckat försök igår för mig, sofie, carl och alex. hallelujah. riktigt bra film faktiskt, förutom att vissa skådespelare inte passade i sina roller enligt mig. och böcker är ju faktiskt alltid bättre än sina filmer, så kommer det alltid att vara. men bra var den.

adios

-

fredag igen. tiden går för snabbt. skulle leka lite med martina, men stackaren är sjuk. funderar på att lägga mig och läsa. men på en fredag då klockan inte ens har hunnit bli halv tio? känns lite sisådär.. fast det lockar. lägga mig i soffan och läsa och glo på tv. anna goes århundradets torrboll. men det är ju så skönt och välbehövligt.. ska hiva i mig färska jordgubbar också, jajjemän. och ha lite kvalitetstid med mor min. så får det bli.

ciao.





den här låten var med i någon serie när man var lite, men vilken?! kan verkligen inte komma på det..  

-

nu ska jag aldrig mer bli magsjuk, punkt slut.


-

det kan inte vara sant. i 19 år har jag varit fri från magsjuka, och nu är den här och hälsar på för andra gången inom en månad! är det ens möjligt? jag är ynklig som få nu..

-

den här dagen blir bara sämre och sämre. trött, mår illa och allmänt grinig. väntar på att mamma och hennes jobbarkompis ska lämna huset så att jag kan lägga mig på golvet och dampa loss lite..



-

skymningslandet innan nio igår, jomenvisst. inte direkt. somnade runt elva, vaknade runt halv två, och har legat vaken sen dess. drömde sjuka drömmar också. bland annat att nalle puh drunknade i en av sorkens vattenfyllda tunnlar..

skulle ha haft en ledig dag idag, om inte fysiken hade flyttats. mysigt gjort klassen, mysigt gjort. nu ska jag dricka kaffe och fortsätta vara lite halvbitter.

adjö.

-

klockan är inte ens halv nio, och jag är redan påväg mot john blund. iaf påväg mot sängen. läsa igenom lite kemi bredd, och ha lite kvalitetstid med sista milleniumboken. det är med andra ord helt okej att gå och lägga sig vid den här tiden. lovar att jag är i skymningslandet innan klockan slagit 21.00..

adios.


-

idag tar syster min sina första stapplande steg till att bli polis. jag är lite stolt faktiskt, samtidigt som jag är oerhört obekväm med tanken. kan inte sluta skratta rått åt tanken på henne i en sån där larvig polismössa dock, muhaha. det kommer bli en vacker syn!



vårkänsla i min själ idag.

-

jag är tydligen så hurtig så att jag ger mig ut i snökaos och springer. ingen bra idé dock. det känns som att snön har kylt ner min hjärna en aning..

nu ska jag tillbaka till beck och mor min.

adios.


-

den här söndagen är oerhört grå.. jag och martina har precis varit och lapat lite sol. mitt ansikte har en charmig röd nyans nu, och mitt hår är värre än någonsin. fått kommentaren att det ser ut som svinto. det tragiska är att det är helt sant. vet inte vad jag har gjort. har väntat hela dagen på att mörkret ska komma så att jag kan ge mig ut på en liten joggingtur. men med mörkret kommer dessvärre också snön. jag är verkligen inte så hurtig så att jag ger mig ut och springer i snö. aldrig. ska sätta mig med lite kemi-plugg istället. och skriva religion. ska även hinna med gossip girl och beck! mysig söndag.

adios.


-

kebabkoma. åt kebabsallad förut, och känns som att jag ska explodera nu snart.. ingen mysig känsla direkt. men jag överlever nog. får vi hoppas. hanna kommer hit snart, ska nog försöka lura ut henne på en liten promenad. om jag inte har exploderat innan dess..
 
förutom att frossa kebab har jag haft kvalitetstid med bror min och hans fru idag. riktigt trevligt. ska nog åka och våldgästa min andra bror inom en snar framtid också. vill ju inte att mina bröder ska behöva sakna mig så oerhört mycket som dom säkert gör, så måste ju se till att träffa dom lite då och då!

nu ska jag rulla ner i källaren och göra mig lite mänsklig innan hanna kommer hit. mitt hår är från en annan dimension idag. finns vissa liknelser med ett skatbo faktiskt.

arrivederci


-

heliga fredag, äntligen är du här. min kropp och själ är totalt slutkörd.. totalt. kaffe, godis och gilmore girls står på schemat den närmaste timmen. jag vet inte vad som har hänt, men jag har gått från att vara en gilmore girls-hatare, till att bli totalt förälskad i det. är förhoppningsvis bara en liten vårflört, för jag har verkligen inte tid att bli beroende av flera serier. 

adios

-



kom på en sak igår. det spelar ingen roll hur många år det går, jag kommer nog alltid få den där lilla skakiga känslan.. det är nästan lite vackert på något konstigt vis.

-

idag är jag extremt trött. försov mig till och med imorse, och sånt sysslar inte jag med. gäspat sönder mig i skolan hela dagen, och somnade som självaste törnrosa i soffan förut. hivat kaffe nu och känner mig dock lite mer vaken som tur är. blir bio ikväll med slash och com. män som hatar kvinnor. riktigt mysigt. imorgon ska jag börja på allvar i den sista boken. jag saknar nämligen salander.

gäsp.

-

årets första bandymatch avklarad. eller, första bandymatchen på sisådär 3 år. jag förstår fortfarande inte riktigt charmen med det där. man står still i ungefär 2 timmar. man blir kall. man tappar nästan tårna. och så blir man jämt så irriterad på att katrineholm alltid förlorar. jag är ingen riktig katrineholmare tror jag.. då borde man älska bandy. jag hatar bandy.

nu ska jag hitta föda, sen sova.

adjö.


-

onsdag. försöker övertala mig själv att jag är lyckligt lottad idag. att jag bara har en enda lektion. dessvärre kan jag inte sluta tycka att det känns så onödigt att ens åka till skolan, för en enda lektion. men det ska jag göra ändå. sen ska jag ner på staden med syster och köpa mig vackra saker.

tjillevippen.

-


-


-

var visst lite arg när jag skrev förra inlägget ser jag nu..

kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra. städa rummet lite? plugga lite? inte göra ett enda dugg? lägga mig i badkaret med 200 kg badskum? lockar nästan mest att städa rummet, sjukt nog. så ska nog göra det. sen ska jag gå en liten promenad med martina iaf. inhandla ben & jerry's till desperate housewives ikväll.. tisdagarna är återigen betydelsefulla! absolut.

au revoir

-

fysiken avklarad, och kan nog ha gått vägen! hallelujah. inte lika hallelujah att skolsystemet är förjävligt. att vissa i klassen ska få bestämma hur hela schemat ska vara gör mig galet arg. jag vägrar att ha fysik på tisdagmornar och sen sitta och ha håltimme fram till 11 istället för att sluta hyffsad tid istället för supertidigt varannan onsdag bara för att några stycken får det bättre då. aldrig i hela mitt liv.


-

jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova lite, lite till känner jag. dessvärre väntar ett 2.5 timmar långt fysikprov på mig istället. jag orkar inte.. jag orkar inte och jag vill verkligen inte. all min energi är nere vid avgrunden nu.

-

tog mig friheten att vara ledig idag. eller ja, har kvalitetstid med fysiken idag istället. det finns en lärare som ligger högt på min lista över folk som förtjänar ett öde värre än döden. och det är inte lennart. det är läraren vars stenciler gör mig mörkrädd. läraren som inte ens har våran klass, men som alltid fifflar med proven så dom blir omöjliga att förstå. läraren som bor på andra sidan min gata...

adios.

-

1 mars, och lite vår-feeling i min själ. all snö på grannens tak är borta iaf, det är en bra början. mår oförskämt bra idag. tror det beror på att jag hivade piroger och vatten och låg och kollade på oc inatt när jag kom hem. runt halv 6 imorse ramlade även syster hem innanför dörren. hyffsat seg dag idag för oss här hemma med andra ord. gårdagen var dock kul. nu ska jag koka makaroner och sätta mig med fysiken.. 

adios.  

RSS 2.0