-

jag vet inte riktigt om jag någonsin vill åka härifrån. jag, åsa och ella spenderar dagarna med mys, shopping, solning, badning, läsning, lite mer shopping och lite mer mys. kvällarna fördriver jag, åsa och jay med family guy och glass. jag avgudar detta. börjar friskna till nu också. att flyga med närmare 40 graders feber var verkligen ingen hit. min smak vill dessvärre inte komma tillbaka än, och inte heller mitt luktsinne. men det får jag ta och leva med.

so long


-

väskan är nästan packad, och väger inte bly. hallelujah. att jag däremot har dragit upp min kroppstemperatur en aning för mycket är kanske ingen fullträff direkt. jag har nästan alltid feber. har frossat alvedon hela dagen dock, och känner mig inte längre som ett vrak. nu ska jag lägga mig i duschen i en timme, försöka göra mig lite fräsch och pigg, och sen bär det av.

farväl.


-

sådärja. midsommar var finfin, och vädret börjar äntligen arta sig. imorgon drar jag dock till 35-gradiga ställen. eller imorgon börjar jag min resa dit iaf. ensam. först väntar 7 timmar på arlanda, 2 i amsterdam och 3 i atlanta. min väska är inte packad, och febern börjar krypa över 38. men inget kan få mig på dåligt humör idag. inget. jag ska nog styr upp lite med packningen nu på en gång så jag kan sova som ett riktigt bergatroll imorgon. ja, så får det bli. sen ska jag kolla klart på satc som jag och sara påbörjade igår.

godnatt.

-

midsommarafton. vädret är lite halvdant, och min familj ska äta kyckling till lunch. jag, som förövrigt hatar potatis, har gjort uppror och kokar nu själv lite färskpotatis. mamma och syster ska jobba och har ingen som helst midsommarfeeling hos sig. jag är däremot ovanligt pepp för midsommarafton. det var 3 år sedan sist jag firade denna dag. den kvällen urartade ganska rejält för mig del har jag ett litet, litet minne av.. för två år sedan låg jag sjuk och deppig hemma, och förra året käkade jag och sara pizza och lekte ute i julita istället. men iår, då är det äntligen dags! jajjemän. nu måste jag hålla ett öga på min potatis så den inte förstörs!

glad midsommar

-

första jobbdagen som "arbetslös". maria hörde av sig igår och frågade om jag kunde hoppa in idag. lycka. är man arbetslös så tar man allt man kommer över. två veckor sommarlov, sen blir det 6 veckor mer jobb. håller tummarna för någon liten mer vecka efter det. är dock helt slut efter enbart en enda dag. jag måste ha varit i mycket bättre form förra året. trodde jag skulle dö efter mårdens gräsklippning. och efter trappstädningen på trädgårdsgatan. att vara på jobbet tio i sju är inte heller något jag kan överleva i all evig tid. den nya kaffemaskinen på kontoret kommer vara rejält slutkörd efter denna sommar. nu ska jag lägga mig i soffan och vara lycklig över att jag har tjänat pengar idag.

so long.

-

jaha, då var det över nu då. och vet ni vad? det var inte alls så jäkla underbart. det var mest bara jobbigt. jag hatar avsked. jag hatar avslut. jag tycker faktiskt att det var överraskande jobbigt att skiljas från NV3B. efter allt blod, svett och tårar som har varit under mina år på natur så trodde jag att lördagen skulle komma som en befrielse. det kändes inte riktigt som det. så kan det vara ibland. imorgon försvinner även åsa och ella tillbaka hem, och pappa drar ut på sjön igen. denna dag kunde ha varit vidrig, om det inte var så att det ligger en biljett till usa här bredvid mig. 23 juni till 3 juli. arlanda - amsterdam - atlanta - greensboro/jamestown. hur många gissar på att jag kommer bort redan i amsterdam? kan hända att jag klarar mig till atlanta. vem vet, jag kanske bara kommer halvvägs över atlanten.. det är kanske bäst, för jag tror inte att jag kommer bli insläppt i usa. hämtade nämligen ut mitt pass idag. jag ser ut som en massmördare. en massmördare med två flätor. det är vackert.

nu ska jag trösta min familj som är lite halvdeppig. anna agerar glädjespridare!

-

det är nära nu. det är galet nära nu..

-

letar febrilt efter flygbiljetter. en liten snabbvisit till grönköping nästa vecka? blev nerdragen till polisen igår för att skaffa pass, eftersom polisen tydligen "har sommarstängt och jag bara måste ha ett pass nu på stört". började nästan böla inne på polisstationen när det gick upp för mig varför jag behövde ett pass så snart. min familj försökte ge mig världens bästa studentöverraskning. dessvärre är jag ett pucko som har ett gammalt pass. i bästa fall får jag nytt pass på måndag och följer med syster och ella över på andra sidan havet redan på tisdag. annars får jag sätta mig på ett flyg helt själv och försöka ta mig dit nästa vecka någon gång och hinna hem till sommarjobbet. ska försöka styra upp det här på något vis. så det så. det ska funka!

idag mår jag förövrigt helt vidrigt dåligt. förra veckans sammanlagda bakfylla har på något vis skjutits upp till idag. det enda vettiga är att gå på't igen och hoppas på det bästa. ikväll är det bondefest som gäller, och jag är trots allt pepp.

-

tv1000 nordic visar just nu kalle stropp och grodan boll - skräckvarianten. jag får kalla kårar ner till tårna..

-

anna goes torris. studenterna 09 kör fullt ut på harrys ikväll. själv ska jag krypa till sängs och läsa.. 4 dagar på en vecka räcker för mig. imorgon tror jag dock klassen är på´t igen. hörde jag bondefest? nu gäspar jag ihjäl mig.


-



HEJ, TJO OCH KLACKARNA I TAKET

-

vädret får gärna styras upp inom dom närmaste timmarna. solsken och värme tack. ikväll är det logdans ute i bie på schemat. just nu känns det väl kanske lite sisådär, men det tänker jag också styra upp inom några timmar, efter att jag har sovit i x antal timmar. gårdagen var så jäkla kul, så håller tummarna för ytterligare en sån kväll! nu - john blund.

godnatt.


-

fredag. det känns som mitt sommarlov har börjat nu. tror jag bara har en lektion kvar innan lördag, det funkar ganska bra tycker jag. i onsdag var det fest á la antons sommarstuga. riktigt kallt, men riktigt trevligt. igår hade jag en lugn dag. rejäl kvalitetstid med bromhexidin, alvedon och snuvspray, så idag är jag återigen fit for fight. klassfest, öltält, mys hos slash, sen blir det logdans ute i bie imorgon med tältövernattning. avslutar helgen med ytterligare en sommarstuga-fest tror jag. men först och främst ska jag leta mig ner till staden och sara.

farväl.

-

allt är klart, och friheten är galet nära nu. morgondagen är ledig, så ikväll firar NV ute i skogen, där vi hör hemma. klassfest och urartning står på listan. sitter och inväntar kvällen hemma hos hanna. väntar på att hon ska duscha klart så kvällen kan börja. yesbox.

tjipp tjopp.

-

trött, trött, och ännu mer trött.


-

jajjemän, så var man klar med gymnasiet, ungefär. imorgon ska sista uppgiften göras, nämligen göra klart min djävulsbild i bilden. ikväll har slutet av gymnasiet firats med lite vin och fint sällskap hemma hos ida. lite sisådär ostabilt, och väldigt trött. vin är min värsta fiende. håller tummarna för att min trötta kropp orkar upp imorgonbitti. punka på cykeln också, så ska försöka övertala syster min att skjutsa mig imorgon. nu ska jag sova.

godnatt.

-

sista fysiklabben avklarad. eller ja, en till kvar, men håller tummarna för att lennart har glömt bort det. tror nästan han har det. nu ska jag slå ihjäl lite tid..

-

nu är det snart över. idag gör jag den sista lilla kraftansträngningen som gymnasieelev, sen är det över på riktigt. hallelujah..


-

storstädning i huset. sånt sker alltid när syster kommer hem. kan ha något att göra med att hon är rena hitler när det kommer till städning. igår när jag jag skulle gå och lägga mig var min sköna, dubbelsäng borta. bortbytt mot en bäddsoffa. jättefint bäddad med massa kuddar och sånt, men ändå. när jag skulle gå och duscha var allting borta. alla handdukar, alla mina grejer, allt. organiserat i lådor och hyllor. jättefint det med, men ändå. jag börjar få lite fobi för att gå in i rummen här hemma. det blir självklart snyggare när hon har varit i farten, men jag får panik när mina grejer försvinner en efter en.. plockas bort och ställs iordning. jättesnällt, MEN ÄNDÅ!

nu ska jag sova, godnatt.


-

sådärja, mössan är på och nästan allt i skolan är avklarat. jag låter heller inte längre som en 13-årig liten pojke i målbrottet. bara nästan. har aldrig varit så hes i hela mitt liv. helgen har förövrigt varit tip top med mösspåtagning, fest och lärarmiddag. middagen blev riktigt, riktigt lyckad med lekar, sång och nomineringar. jag är klassens gangsta, det känns vackert! fredagen var galet bra den med. jag kommer sakna klassen. dom här två sista veckorna kommer bli ganska så underbara har jag en känsla av. 

adios.  

RSS 2.0