valborg.

jag är inte sådär riktigt sugen på valborg ikväll om jag ska vara riktigt ärlig. är på sånt där mysko humör. fast, när jag tänker efter så kommer det bli riktigt kul ikväll har jag en känsla av. bara det kan bli lite finare väder så jag slipper sätta på mig min vinterjacka igen efter alla dessa varma veckor ifrån den..

och imorse skulle jag ha varit uppe 7.30 och våldgästat lövåsens doktorer lite, men så blev det inte. istället låg jag nästan i koma fram till halv elva. förstår inte hur jag kan vara så trött! det är nog därför jag inte är så sugen på valborg. powernap kanske? ja, det får det bli.

godnatt.

-

det åkte precis in en fluga i min näsa. jag känner mig lite sådär lagom äcklig..

I tried to be like Grace Kelly

jag blir så lycklig av materiella ting. och pengar som jag kan köpa materiella ting med. muhaha

och idag har jag varit duktig och gjort klart nästan all historia. det gör mig också ganska lycklig!

men hade nog bland dom värsta mardrömmarna jag någonsin har haft inatt. vaknade imorse av att jag hade legat och gråtit en massa, så kudden var helt genomblöt och mina ögon var helt röda! ganska skönt att gråta i sömnen faktiskt!

och nu ska jag kila och sova, för imorgonbitti försvinner min älskade sovmorgon. den är istället utbytt mot lite nationellt prov i engelska. kände att det skulle vara lite roligare med prov istället för sovmorgon helt enkelt..

godnatt.

-

trött

vi skrattade och drack vin direkt ur flaskan, som sig bör

idag mår jag som jag förtjänar, tyvärr.. det är synd om mig, riktigt förbannat synd om mig idag! mina ögonglober får gärna ligga i ett kallt glas med vatten, och jag mår illa som få. härmed börjar mitt liv som nykterist! det är inte värt att må såhär!

och till råga på allt så har jag helt och hållet missat årets första, riktigt varma och fina vår/sommar-dag! har legat i soffan och glott igenom x antal vänner-avsnitt istället. gaah

farväl.

lördag

klockan är snart halv tre, och jag sitter fortfarande i nattlinne.. kanske bäst att styra upp dagen lite?

och ikväll är det utgång, och det kunde faktiskt få vara lite bättre väder. sol och värme tack!

nej, styra upp dagen var det ja.

hejdå.

-

jag borde verkligen sitta nere i mitt lilla rum med näsan i fysik-boken just nu och plugga, men gör jag det? nej, istället sitter jag här framför datorn och sörplar grönt te (som förövrigt ser ut som någon vätska jag har hittat i ett kärr..) och ylar med i air supply! ge mig lite ambition i födelsedags-present någon!

-

jag tror jag har lyckats med mitt försök att bli nyttig! mår hur bra som helst, och är inte alls lika trött och gnällig och tjurig som alltid! KABOTCH PÅ DET! eller så kanske det är att det börjar bli vår? eller, så är det mina allerig-piller som gör mig såhär..? hmmm.. på bra humör och pigg är jag iaf!

och idag hade jag min allra första körlektion! och inte sitter jag här framför datorn med brutna ben och armar, så det gick bättre än förväntat! körde bara upp lite på trottoar-kanter och blinkade lite åt fel håll då och då, men det FÅR man faktiskt första gången. ge mig mitt körkort nu nästan!

och nu ska jag sova lite, för att vakna upp imorgon med ett ÄNNU bättre humör!

GODNATT

fysik i min aorta

min hjärna känns helt mosig.. fördrivit dom senaste 2 timmarna med fysik, fysik, fysik. och så lite fysik på det också som omväxling! prov på torsdag, och lennart, må du brinna i evig eld.. det är allt jag har att säga för idag, för nu ska jag tillbaka till mina kära fysikaliska rörelsemängds-formler och ljus-gitter och försöka förstå vad det är jag pysslar med!

adjökens.

we must sing, we must sing, we must sing

pigg som en liten lärka, det är vad jag är! och det vill jag inte riktigt vara såhär en söndagkväll när klockan börjar närma sig halv ett.. men ska använda min otroliga hyper-dyper energi till något vettigt som att läsa! eller, kanske kolla på en till film.. har precis suttit och gråtit som ett litet barn till a beautiful mind, skönt skönt.

och jag har gått och blivit som besatt utav jewel's adrian. kan nog knappt finnas någon finare låt!

nej, en till film it is

godnatt

derivera bort mig, tack.

det ligger en stor katt framför mig som fläker ut sig över mitt tangentbord. jag tror jag är lite besatt av min lilla fanny, hon är min allra käraste ägodel här i mitt jordeliv!

jag håller även min miniräknare ganska kär i dessa dagar. somnade till och med tillsammans med den igår.. tragiskt och så sant.. och jag och min kära miniräknare kommer spendera kvällen tillsammans, långt in på natt-timmarna. bara 20 sidor kvar att göra till imorgon, POSITIVT! yesbox!

nu ska jag på't igen!

tjoflöjt.




she sat by his side, watched the years fly by
he looked so fragile, he looked so small
she wondered why he was still alive at all

big sur

min onsdag har bara försvunnit känns det som. har varit på språng hela långa dagen ute i regn-rusket! vaknade imorse med ännu ett snyggt, rött utslag på G i ansiktet denna gång, så det blev en sväng upp till doktorn idag. allergi? MOT VAD? mina ben är rödprickiga och driver mig till vannsinne... låt mig klaga! men nu ska dom bort.

men värre är det för syster min.. hon ligger på andra sidan jordklotet på ett operations-bord. usch, det tycker jag inte om!

men dom som har det värst är nog grisarna som jag såg idag på väg till skolan. kom en lastbil med en massa små gristrynen utstickande, som var på väg mot slakt. min mage bara vänder sig när jag ser sånt! så idag började jag för första gången seriöst fundera på att bli vegetarian. men ja, sen smällde jag i mig en stor fet köttbit till middag, såatteh... dom blir ju ändå slaktade!

nu ska jag sova, för det sa farbror (eller blir det kanske faster när det är en kvinnlig doktor?) doktor åt mig att göra!

godnatt.

dagen D

och idag är dagen då anna tog sina första stapplande steg mot ett nyttigare liv. sitter och sörplar grönt té här framför datorn. smakar avlopp...

och jag börjar bli rysligt frustrerad på att 5:an byter ut vänner mot ishockey var och varannan dag! ISHOCKEY AV ALLA SPORTER! om dom nu ska envisas med att visa sport kan dom ju iaf visa fotboll eller nått sånt! eller basket! åh, ja, basket kan dom gott och väl visa!

nej, nu ska jag stoppa ner huvudet i min mattebok och försöka röja undan 10 av dom 50 sidor jag ligger bakom i matten till provet på fredag.. lycka till, till mig!

farväl.

-

helg? nej, skulle inte tro det va. högskoleprov igår, och under dessa 8 timmar så tror jag något inom mig dog lite grann...

och under dom senaste 24 timmarna så har jag lyckats tappat 2 tallrikar i golvet.

och nu ska jag sova.

godnatt.

just like money

inget mer urladdat batteri efter 5 minuter, nu är det slut på min charmiga simpson-melodi, nu har min tegelsten gått i graven. tack för den tid vi hade tillsammans, men nu är det slut mellan oss..

har fördrivit min dag tillsammans med sara och dom små liven på dagiset. gud vad jag blev nöjd idag när lilla erik springer ut till sin mamma i kapprummet och slöddrar fram "anna är snäll". muhaha. jag kanske kommer klara mig som mor någon gång i framtiden!

gjorde dock en förskräcklig upptäckt idag när jag läste babar. på ena sidan står det "arthur och celine (eller nått sånt) är babars kusiner". på nästa uppslag står det "babar och celine gifter sig, och babar blir kung". är det bara jag som hade en censurerad barndom och aldrig hört talas om detta, eller har babar alltid varit gift med sitt egna kött och blod?

godnatt.

-

äntligen fungerar min kära blogg igen. fast har inget vettigt att skriva. gick ganska lätt att slå ihjäl tiden på mitt påsklov dessvärre, och mitt alarm ljuder återigen på tok för tidigt. mina vackra mörka ringar under ögonen är tillbaka, och jag känner mig som ett vrak. så, allt är precis som vanligt med andra ord.

och imorgon får jag en ny mobil i mitt våld. tack och hej min tegelsten.

nu ska min trötta kropp och själ lägga sig i soffan och kolla på scrubs.

godnatt.


i should be much too smart for this
you know it gets the better of me

RSS 2.0