-

hoppsan hejsan, här har jag inte varit och kladdat ner lite onödigt på över en vecka. har inte suttit vid datorn på hur länge som helst. man har tydligen inte tid att sitta här och leka när man är ensamstående hemma! men nu är mor tillbaka, och mitt liv som ensam är över.. och det var bara 7 blommor och 1 fisk som gick sin död till mötes under mitt våld! jag är stolt.

och nu ska jag och min mor kolla på film, närmare bestämt amelia från montmartre! är helt kär i den!

and chad, i promise, i will write in english here soon..!

adjökens adjö.

gaaah.

hmm, 4 koppar kaffe innan sängdags är mindre bra..

är pigg som jag vet inte vad. hatar när man ligger klarvaken i sängen och bara försöker tvinga sig att sova. och när man minut efter minut kollar på klockan och räknar hur många timmars sömn man får. nej, sånt gillar jag inte. då är det bättre att gå upp och göra något. legat och skrivit 4 sidor biologi dom senaste timmarna.. borde ge mig på lite fysik också. men nej!

och idag har det varit en helt underbar dag. solsken på skinnet och blå himmel, vackert vackert.

nej, nu ska jag ge min hjärna en till chans till sömn.

godnatt.

godmorgon

måndag, och jag nyser,fryser och har cement i ögonlocken. men det är sol utanför fönstret, så det gör mig inte så mycket.

och nu ska jag snart göra mig till människa och cykla iväg för lite slit och slav i skolan..

HEY LADY!

skön dag. lite trafikteori, lite svenska, lite matte, och sen massa singstar hos fröken bredell. har mascara utkletat i hela ansiktet efter alla tårfylldaskrattanfall, mestadels framkallade av "i've never been to me". HEY LADY!

och nu ska jag snart ut och orsaka lite kaos i trafiken har jag tänkt mig. reid skulle va stolt om han såg mig, muhaha.

tjillevippen


-

barefoot baby, barefoot

godnatt.

helg, och det känns som mina veckor i skolan bara blir kortare och kortare.

och jag har återigen lyckats gått och blivit sjuk på nått vis. känns som jag ska tuppa av vilken sekund som helst, och får nästan ingen luft i mina små lungor (ja, jag är en dramaqueen, men det är faktiskt sant!) fördrivit min eftermiddag liggandes i soffan, kippandes efter andan som en guldfisk på land. och dum som jag är så skjuter jag upp att besöka farbror doktor uppe på lövåsen! känns som det börjar bli läge att lägga av med mina läkar-fobier och pallra mig dit snart..

och nu ska jag kräla tillbaka till soffan och kolla på lite oc tror jag allt! eller kanske sova. och ska nog hugga in på andra halvan av ananasen som jag redan tryckt i mig idag! finns det nått godare är färsk ananas? tror inte det!

godnatt.


RSS 2.0