-

igår var det skogen, och det var det verkligen må jag säga. vi är så jäkla bra helt enkelt! idag är det dock feberfrossa och hosta som gäller. men det är det värt! vi velade mellan skogsröjet och filmkväll. det blev skogsröjet fram till imorse. lyckat i say.

nu ska jag bege mig till min säng, för jag är så galet trött.

godnatt.


-

http://www.msnbc.msn.com/id/26268486/

kungen ska då alltid härma mig.

skogen vs soffan.

så var vi där igen. nackdelar vs. fördelar. vi har biljetter, skjuts, sällskap, men det var ju det där med orken.. men jag tror vi har bestämt oss nu. det blir skogen för oss...

takida

hur ska denna lördag spenderas då? skogen och takida? mitt hjärta och själ vill, och det realistiska är ju att har man köpt biljetter så måste man ju dit. måste bara komma på ett sätt att övertala min trötta kropp till spektaklet. och det är jag på god väg att göra! jag är faktiskt lite smygpepp nu efter lite sovande, men det ska jag inte säga till sofie, utan det får bli en liten suprise när jag våldgästar henne senare.



den här bilden sammanfattar gårdagen. vi är ganska bra helt enkelt.


vingåker.

fredag, min dator funkar igen, och allt är frid och fröjd - nästan. är bara äckligt arg på en viss "hej jag är för stressad för att sätta rätt betyg och går nu runt med skuldkänslor så fort jag ser dig"-lärare.  JAG MEN TA OCH FIXA DET DÅ. skuldkänslor ska du ha, och gärna sova med ett öga öppet. utifallatt. men som sagt var, fredag. min nya tradition att ta bussen ut till vingåker såhär på fredagseftermiddagen håller i sig även denna vecka. thaimat, abba och fest. mina helger är återigen betydelsefulla, underbart.

men innan jag går på helg ska jag faktiskt plugga lite ekologi! det ni!


hemtjänsten äga ej tillträde.

herre min skapare. mitt hjärta sitter uppe i halsgropen. jag har en liten lätt fobi över att ha dörren olåst, och brukar alltid låsa den så fort jag stängt dörren. men självklart glömde jag att göra det nyss när jag kom hem, och såklart slår gud till med sitt straff på en gång! plingade nyss på, sen öppnades dörren bara. och i hallen står en läskig människa från hemtjänsten och skriker efter arne. eh? det verkar som om 50% av personalen på hemtjänsten har lite svårt att läsa gatunamn (och är lite lätt efter), för det är inte direkt första gången det händer heller. ska nog sätta upp en skylt på uppfarten med hemtjänsten äga ej tillträde. det är ju inte konstigt att jag är rädd för olåsta dörrar.



-

okej, har lugnat ner mig lite nu.. men ytterst lite.

och som grädden på moset så kommer syster spendera halloween i usa, tillsammans med syster nummer 2 och MIN systerdotter. min lilla kära sötsak, som jag längtar ihjäl mig efter..


låt mig gå i bitar.

på bara några få timmar har min dag förstörts totalt. jag mår illa, har frusit hela dagen, har fått nytt schema som jag känner hat för och har haft ett snack med percy som slutade med att jag ligger back 300 poäng. 300!!! förstår ni vad detta innebär? jag ska försöka få ihop poäng till 3 hela kurser som man ska göra under ett år. på nått vänster ska jag lyckas med det omöjliga och vara på inte mindre än 3 ställen, samtidigt. och hur ska detta gå? ja, vettifan. för inte har jag hermiones magiska tidsklocka iaf. hösten kommer inte bli underbar, det är ett som är säkert. jag får helt enkelt säga upp mitt sociala liv tills vidare. gaaaah. och det komiska i det hela är att det verkar som om mina kurser inte ens existerar. engelsk affärskommunikation tillexempel? 

och till råga på allt så har jag träningsvärk i benen idag som inte är av denna värld.

vi kör lite arg musik på det här.



-

anna skipper har återigen fått mig till att snöra på mig gympadojjorna.. men jäklar vilken kondition jag tydligen har fått efter allt städande denna sommar! jag är lite småstolt måste jag medge. fast jag var inte lika stolt när jag behövde krypa över hela gräsmattan för att undvika att dö. så eh, ja, SÅ bra kondition kanske jag inte har fått direkt. men lite iaf. jag jobbar på den helt enkelt. den ska bli bra, någon gång.

nu ska jag göra iordning macka och vänta på att klockan blir halv. dexter. det är kärlek det.

i think i like mondays.

min första dag i skolan är avklarad, och jag andas fortfarande. äsch, det där var ju faktiskt inte sådär jättehemskt. somnade till och med på stört så fort jag la mig i sängen igår! har jag riktig satans dunder-tur så kommer mina måndagar bestå av 1 timme biologi. med andra ord kan jag nästan komma till skolan i sovande skick och vara hemma vid halv tio igen. låter det inte ganska så bra? eh, jo jag tycker ju det. men vart är mina sovmornar? där var dom lite snåla!  men ja, hösten kommer nog funka ganska bra.

adjökens.


the end is not near, it's here.

söndag, och jag har hunnit med hela sommarens ranson av fest under den här helgen känns det som. jag och fröken nilsson har haft en riktig superhelg må jag säga, och jag är trött och sliten och inte alls så jäkla sugen på skola imorgon. och inatt kommer man aldrig kunna somna, så man kommer ligga vaken och vrida och vända på sig och kolla på klockan och räkna ut hur många timmar man har kvar och få panik över det. nej, jag vill helt enkelt inte..  

men what to do, what to do! min sista dag i frihet har spenderats med dammvippan i högsta hugg. det blir lätt så när ens mor hotar en till livet om man inte tar tag i sitt rum. vackert som en sommardag blev det iaf.

nej, domna bort framför en film nu tack.

hejdå.




it's friday night tonight.

3 timmar senare, och mitt hår är äntligen fri från svarta inslag. jag är återigen en hederlig brunhåring. och den 16;onde ska jag på't igen och försöka mig på att få det lite ljusare. och om 2 timmar ska jag försöka mig ner mot staden för att ta bussen till vingåker, och detta görs helst inte i spöregn. ikväll är det thaimat och fest som gäller, denna gång under lite bättre former!

min lugg är även tillbaka, äntligen.


muhaha

herregud. jag blir bara, åh, jag finner inte ord på det. förvånad kanske? lite skadeglad måste jag väl också erkänna. och helt och hållet, rätt åt båda parter. jag är ond, jag njuter av andras framtida fördärv. jag sitter här och myser åt det faktiskt. muhahahahahhahahaha.

sista torsdagen

sista torsdagen på mitt sista sommarlov, någonsin. borde jag verkligen vara på såhär bra humör? skönt att jag inte ligger i fosterställning under täcket med ångest upp till hakan iaf. man kommer ju faktiskt få ett jättelångt lov igen i sitt liv - pensionen. ååh, nu kommer faktiskt ångesten smygande lite när jag ser på det på det viset..

nej, nu ska jag inte vara sån. haft körlektion multiplicerat med 2 idag. och tog tag i mitt liv och köpte mig en kalender så jag kan börja få ordning på saker och ting. och så skaffade jag fram 2 biljetter till skogsröjet som nu är i mitt våld till fröken nilsson och mig. kalas. så var det ju det där med att färga håret.. började nästan gråta imorse när jag såg mitt hår i morgonljuset. det är en blandning av grått och svart. lite cruella-varning. så bokade mig en tid hos elin till imorgon. luggen ska klippas och håret ska få EN enhetlig färg. dock inte blont. förstå mina ögonbryn kombinerat med en blond kalufs. nejtack. men ljusare ska det allt bli.

tack och hej.


-

aaah, anna goes blond imorgon? nu är jag nervös säger jag bara.

for whom it may concern.

aaah, suttit och klurat på bandnamnet och en låt från det bandet hela dagen som jag älskade när jag var mindre. och 12 timmar senare är den äntligen funnen; motorhomes - for whom it may concern. enjoy.


-

och jag är i desperat behov av att klippa min lugg.

kvalitetstid.

idag har jag varit effektiv! var uppe i gryningen redan och började dagen med att nästan köra ihjäl mig och min körlärare. det där med att ha körlektion i soluppgången är ingenting för mig, men ändå envisas jag med att ta den allra tidigaste lektionen, om och om igen.. det där ska jag ge fan i tror jag. sen har jag haft lite kvalitetstid med mamma min! och om en timme ska jag ha lite kvalitetstid med linnea också. och igår hade jag och fröken nilsson kvalitetstid med stockholm, och med varandra. underbar dag med min lilla vingåkersflicka. det måste göras om, fast nästa gång kanske vi ska strunta i att rusa igenom hela T-centralen 30 sekunder innan tåget går. vet inte hur många människor jag slog till med min väska och mina påsar, muhaha. och så kom vi kom precis, PRECIS, upp på perrongen när dom blåste sådär i pipan att alla skulla gå ombord, men fick ändå inte gå på för bitchen till tågkonduktör hade väl en dålig dag. men det löste vi med att sitta utanför centralen på en stentrappa som två uteliggare och äta middag tills nästa tåg gick. hann även köpa badskum för 200 kronor! tror jag och mitt badkar också ska ha lite kvalitetstid inom en snar framtid. 

väldigt mycket kvalitetstid helt enkelt.

nej, hejdå.



let your body decide.

mitt hus är kallt. det brukar vara under den här tiden på året som jag håller mig nere i källaren och bävar för att komma upp till övervåningen där värmen är olidlig. men nu, nu är det helt tvärtom. mina nätter består av huttrande under mitt duntäcke och tjocktröja. det är till och med kallt här uppe. måste medge att det är ganska skönt.. ett perfekt skäl till att jag köpte mig en stor och mysig tjocktröja från dressman idag som jag kan glida runt i här hemma. hittade massa bra-att-ha-kläder idag när jag var på staden med sara som jag ska ta och köpa!

och imorgon blir det storstaden med fröken nilsson! precis vad jag behöver.



who needs love

jaha, det där med att gå ut och gå i spöregn var ju en jävligt onödig idé.. nu är jag kall, blöt och bitter.



men nu ringde jenni, hon är hemma och det blir bio. dagen är räddad.

söndag.

back on track. min helg har bara passerat i ett dis. i fredags höll jag hus på betong-golvet vid coop hela dagen och gjorde rent varenda förbannade golvbrunn på torkat cement. sen blev det till att fira mor min på hennes födelsedag. gäster och massa kräftor. vid halv elva gav jag dock upp och la mig och sov, fram till halv tolv igår. jag är nu en ny människa må jag säga! såg lite film med sara igår också.

och idag är jag bara söndagstidsfördriven. jag vet inte riktigt vart jag ska göra av min kropp idag. lägga mig på gräsmattan i spöregnet? ja, det är ju alltid ett alternativ. sätta mig och plugga fysik? ja, det är också ett alternativ. kanske rent av sätta mig ute i spöregnet och plugga fysik! det är ungefär på den nivån min rastlöshet är på idag. ikväll blir det nog iaf bio. härmar fröken nilsson lite och kör abba-spåret jag med. mamma mia ska det bli! om jenni hinner hem från sin fotbollsmatch i tid det vill säga. bäst för henne att hon gör helt enkelt..

och nu är jag återigen ensambarn här hemma. och vet ni vad? DET ÄR SÅ DET SKA VARA. älskar mina syskon till döds, men nog mår jag bäst av att vara ensam diktator här hemma. jag får ha allting ifred, ingen som väcker mig på morgonen, ingen som tar mina kläder, ja, jag trivs helt enkelt.

nej, nu ska jag ut i regnet har jag bestämt mig för.

hejdå.

TEORIN AVKLARAD!

så var teorin klar, OCH GODKÄND! herre min jesus vad nervös jag var imorse när jag satte mig på bussen till nyköping. terror i mina ögon. satt nere vid hamnen i 2 timmar och lyssnade på samma låt på repeat och stirrade ut över vattnet. men nu är det över, och jag är ganska så jäkla bra må jag säga!

mina drömmar består förtillfället av... fågelspindlar. dom är överallt. 3 nätter i rad har jag legat och vridit på mig och trott att min säng har varit attackerad av stora, håriga, bruna fågelspindlar som jag i ren förskräckelse försöker rycka av benen på. lite ångest över att somna? ja litegrann måste jag säga.



godnatt

i wanna be like johnny.

och där försvann min semester.. varför kan jag aldrig säga nej till jobb? jo, för jag älskar pengar. pengar pengar pengar. det där med att pengar inte gör en lycklig är bullshit. det är bara därför jag kommer masa mig upp ur sängen redan vid 4 på fredagmorgon, för att vara på kontoret vid 5. trodde min kära chef skojade med mig när hon ringde.. är iofs bara en dag, men jag gillar att vara dramatisk.

och imorgon ska jag plocka lite vuxenpoäng!


hairspray




varför kunde inte jag få bli född i amerika och bli en riktigt glassig musikalstjärna?

an honest mistake

imorse när jag vaknade behövde jag inte stiga upp. att jag vaknade vid 5 och inte kunde somna om förens halv 7, det är en annan sak. jag behövde iaf inte dra min döda kropp upp och fördriva min dag med att städa trappuppgångar och lindex, utan kunde ägna min dag åt att ha lite kvalitetstid med fröken nilsson (vilket var otroligt bra kände jag) och bege mig till sjögrens igen för lite övningskörning. där mina vänner, där har vi sann och hederlig lycka säger jag bara. och imorgon ska fördriva min dag med linnea, och sen sara. perfekt.

nu är fredagen ganska så klar, och jag ska sluta älta. shit happens, jag är inte mer än mänsklig gott folk. det kom jag och nilsson på idag, vi är ju bara unga och dumma.

och nu på fredag fyller mor år. det blir gäster och kräftor här hemma. hälften av kräftorna kommer slukas utav mig. fick jag bara, så skulle jag äta kräftor året om, åtminstonde 3 gånger i veckan. kanske till och med 4 gånger i veckan, varannan vecka eller något sånt.


-

kall ögonmask, litervis med vatten och min svala källare.. jag och ångesten går hand i hand idag.


torsdag.

det är nära nu, FRIHET I SIKTE!


-

onsdag á la katrineholmsveckan är seniorernas kväll. fredagen och lördagen är mina kvällar.

nu väntar sängen för en trött och sliten anna.

godnatt.


tisdag

slutade 3 timmar tidigare idag, vilket lyx! inte lika lyx att jag tydligen har slutat klockan ett varenda förbannade tisdag, men ändå slavat fram till klockan fyra, bara för att!

dom kommande timmarna befinner jag mig i badkaret med 100 kg badskum och en bra bok.

so long.

-

dilemma. plåga mig själv med att vara en timme till och kolla på dexter, eller gå och lägga mig och strunta i veckans nya höjdpunkt?

dexter, here i come.

regn.

inget är väl mer uppfriskande än att cykla hem i spöregn med kent i öronen efter 8 timmars arbete en sen måndagseftermiddag? nej, faktiskt inte. klunkat kaffe hela långa dagen, så är inte ens trött. bara en aning röd i ögonen. och helgen ska bli hur bra som helst. på fredag är det jag som beger mig ut mot vingåker igen för ytterliggare en kväll hos fröken nilsson. dock inte en lika lugn kväll som förra veckan. inte på långa vägar! klackarna i taket säger jag bara. vad är sommaren i katrineholm utan katrineholmsveckan? jag gissar på ingenting.



adjökens.

-

2 timmars sömn i min kropp. sista veckan anna, sista veckan...


bortklippta tår

inatt drömde jag att jag klippte av mina tår, med en slö sax.. och inte bara en gång, utav misstag. utan flera gånger, för att det var så snyggt! har gått runt och dragit tårna i golvet hela dagen för att känna att dom verkligen är där. måste medge att det är en ganska äcklig känsla!

mitt liv som arbetande kvinna går in på den sista veckan för denna sommar imorgon.

juno.

dagens väder speglar mitt humör lite, fast positivt om det nu går! varit iväg och solat lite, och städat mitt rum, och bara slöat runt. kan inte rå för att bara älska när det är grått, kallt och regn ute! jag blir helt lugn och harmoniskt av det. nu säger jag nog emot 99% av sveriges befolkning, men det får faktiskt vara slut på sommar snart tror jag! höst åt svenska folket tack! fast gärna lite solsken under katrineholmsveckan förresten.. men sen får hösten sätta klorna i katrineholm!

sara, juno och en välförtjänt chokladbit står på schemat ikväll.

over and out.

wingfield.

äntligen fredag.. tog första bästa bussen ut till vingåker efter jobbet, och har fördrivit min fredagskväll med ett stycke sofie ute i buschen. runt 11-snåret låg vi i varsitt hörn av soffan helt borta hos john blund! det kallar jag perfekt fredag! och lyckades även muta syster att komma och hämta mig så jag slapp la nightbus hemåt storstaden. och idag är min syster ett steg närmare att bli polis. jag är stolt över henne måste jag medge, riktigt stolt.
 
nu ska jag återgå till fablernas värld och försöka ta igen lite sömn.


over and out.


RSS 2.0