en vanlig vecka i flint...

ganska sjuk vecka, iaf igar med nastan snudd pa ihjalskjutningar i skolan. var faktiskt riktigt laskigt, och helt orealistiskt.

i onsdags korde en 16-aring och en 17-aring ihjal sig ute i swarts creek. och den 17-ariga killen gick i min vackra skola for 1 och ett halvt ar sedan, sa halva skolan kande honom. och i torsdags sa nagot dumhuvud att det var ratt at dom att dom dog, och att han skulle ha gatt och dodat honom om han inte hade dott i olyckan, och sa det i ansiktet pa en av den doda killens basta vanner. sa, den killen spoade upp den andra killen, som forresten var fran mexico. sa killen fran mexico sa at alla hans mexicanska vanner att komma upp till skolan igar och skjuta killen som spoade upp honom och alla hans vanner. sa hade lockdown i skolan hela dagen, och kryllade av poliser med skottsakra vastar som letade efter pistoler och sag till att ingen var ute pa parkeringen. for det var tydligen pa parkeringen som dom skulle borja skjuta. hittade 3 pistoler tror jag. ganska laskigt nar poliser och rektorn kom halvspringande i korridoren utanfor min gympasal, och lararna skrek overallt att ga in och satta sig i gympasalarna istallet och stanga alla dorrar! men ja, en en gang lite action i den annars sa lugna staden flint......

sen efter skolan akte jag, ashley och johanna och utrattade en hel dros med arenden infor johanna's lilla fodelsedagskalas igar. riktig trevlig afton.

och nu ska jag ta en dusch, sen blir det upp till sjukhuset for att halsa pa lori.

byeee.


24 mars.

sitter har med en turban runt mitt huvud. har precis daskat ner min harfarg till en morkare nyans! har inte riktigt vagat kolla pa det an, men ska snart krala ut till hallen och ta mig en titt.

spenderade hela min dag igar med min johanna. golftraning, sen akte vi till flint's mall och fordrev nagra timmar. sen hem och hamta tandborste och pyjamas, sen hamta krissy, sen hem till johanna igen och kolla pa filmer. johanna har fatt en tysk liten inneboende hos sig for dom sista manaderna. var tyska lilla vannina andrea behovde byta vardfamilj, sa hon bor nu tillsammans med johanna, margret och hennes 5 katter.. var nastan for litet for bara johanna att bo dar, och nu med andrea dar ocksa ar det ganska mycket for litet. sa ska bli skont att sova i mitt rum inatt, sjalv, i min sang som man kan sova at vilket hall man vill och anda fa plats :)

och nu har jag precis kollat mig i spegeln for att se sa jag inte hade rott har under min turban! och det hade jag som tur var inte (inte for att jag inte gillar folk med rott har) ar morkbrunt istallet! and i liiiike it!

byeee.

blabars muffins.

idag ar jag i bakar-humor. har precis bakat blabar/cheesecake-muffins! luktar helt underbart gott har i huset! ar en helt underbar dag idag, ar runt 17 grader ute och nastan vindstilla.

och den har veckan har jag varit bade gravid och fatt ett litet barn. eller ja, iaf for 1 timme. behovde ga omkring ett par varv i skolan med en stor fejk-mage pa mig. behovde forst ha pa mig natt band under revbenen med metallkulor i, sa jag kunde kanna hur det ar att ha barnets fotter i magen. sen pa med en 20 kilo tung mage ovanfor det med vatten och alltihoppa i. och nu har mrs canning aktiverat dom sma monster-dockorna sa vi maste sitta och ta hand om dom under lektionerna. och nasta vecka maste vi ta hem dom ocksa... jag ar inte redo att vara en mamma!

nej, nu ska jag ta mig en blabar/cheesecake muffin och njuta av hur bra jag ar pa att baka!

byeee

golf & abba - en fredag i flint.

2 dagar i skolan den har veckan, ett litet personligt lov, jo man tackar!

kom precis innanfor dorren nastan, varit en lang dag. hade golf-traning direkt efter skolan. den kara tranaren berattade lite snyggt for mig och johanna att vi behovde trana lite. eller ja, rattare sagt, han kommer inte lata oss fa spela nagra matcher, for han vill inte att vi ska skamma ut oss... MEN, vi far iaf vara med i laget och trana, och far golfklubbor gratis, ar bara matcherna vi inte kan gora. och det dar med matcher klarar jag mig sa bra utan!

sen efter golfen var det hem en svang till ashley, sen hem 10 min innan lori kom och plockade upp for att aka ivag till ett stalle en timme harifran for att kolla pa haley's band-competition. 2 timmar i bilen med lori fram och tillbaka var valdigt roande. satt och mosade tarna upp pa fonster-rutan sa hon kan se mina sma tar varje morgon nar hon ar pa vag till jobbet och det immar lite pa rutan! sen satt vi och sjong med i nagra abba-latar och ylade i kor till ymca. fick ocksa hora en av dom storsta hemligheterna jag nagonsin har fatt veta, som fick mig att grata av skratt!

och nu ar jag som sagt var hemma. och jag maste erkanna att nu nar jag sitter har ensam nere i vardagsrummet med bridget jones pausad (kande bara att jag behovde skriva lite i min blogg..) sa kommer en liten saknad efter min egna mor smygande. lori ar helt underbar, och kommer alltid vara min amerikanska moder. men hon ar ju inte min mor, och ingen ar battre an mamma..

nej, nu ska jag krypa ner framfor tv:n igen och se klart filmen, sen blir det min alskade dubbelsang som galler!

byeee.

lunginflammation

min lunginflammation har deckat mig lite halvt.. legat i sangen och blast sapbubblor nu i ett par dagar, och levt uppkrypen i den stora blaa fatoljen framfor tv:n. varit ganska skont att bara ta det lugnt iofs, sa ska inte klaga sa mycket! hostar som en 98-arig rokare pa kanten till doden, sa alla tycker sa synd om mig nar jag far mina sma hostattacker och kippar efter andan. aah, jag alskar't!

ar inte bara jag som ar sjuk har i huset heller. lillebror min hostar och har sig ocksa. vaknade upp inatt av ett litet gallt skrik - "MOOOOM, i'm pukeing.." och sen 1 minut efter - "mom, i'm done pukeing now.."

har 2 timmar for mig sjalv har nere framfor tv:n nu innan haley kommer hem, sa ska passa pa att se en stephen king skrackfilm tror jag! kanner att lite skrack kommer gora mig gott, muhaha...

byeee.


solsken

en underbar var-dag i mars. en underbar var-dag med lung-infektioner och 2 dods-skjutningar pa granngatan! vantar pa att nyheterna ska borja snart, sa jag kan hora vad som egentligen hande. det enda jag vet ar bara att 2 blev skjutna pa gatan bredvid. men men, fortfarande en underbar vardag! ar runt 15 grader varmt ute, och solsken! lite rosslig i lungorna bara, men fatt antibiotika, sa det kommer bli kalas inom nagra dagar!

och hor och hapna, jag och johanna ska prova ut for skolans girl-golfteam!

byeee.

torsdag.

joodeladelidihooo!

jisses va tiden gar fort har. redan forsta mars! ge mig vaaar nu, jag behover lite solsken i skinnet!

varit en rolig dag idag! min johanna ar hemma fran florida igen, och det ar jag lycklig over! och fordrev min gympa-timme med min kara badvakt som jag ar lite halvt fortrollad av! vacknade dock upp ur min fortrollning nar mrs godra kom och gormade att det var 2 minuter kvar innan skolan slutade, och vi upptackte att alla hade gatt och att det bara var vi kvar vid poolen. men ja, herr travis har mig allt lite fortrollad!
OCH, har levt lite i en film den har veckan! jajamansan! mean girls narmare bestamt. nagon/nagra onda manniskor som har suttit och knopat ihop en x antal sidor lang lista med namn och elaka och privata kommentarer om halva skolan + larare och sen spritid ut overallt! sa kan det ga, sa kan det ga. lite komiskt ar det allt!

nu maste jag kila.

byeee!


RSS 2.0