-

kläder är funna och nya strumpbyxor köpta - nu drar jag till wingfield! hej, tjo, klackarna i taket!


-

vad i helvete, all snö är ju borta!

och vad ska jag ha på mig ikväll? aah, 31 oktober kommer bli en kämpig dag. bäst att ta tag i det nu på en gång. bror och ina kommer ikväll också, får bli att våldgästa dom lite inatt när jag kommer hem!

nu - frukost.

snöööö

julkänslan har satt klorna i mig idag. pepparkakor och snö. jag blir anna - 5 år när första snön kommer. sitter bara och ler nu när jag kollar ut genom fönstret. fast jag log inte lika mycket nyss när jag cyklade hem från sara. jag är svart enda ner på hakan av mitt smink och mina hårtoppar är som istappar. men mys är det. lekt med sara ikväll, blev lite oväntat. behövde trottsa vädret och ta mig till henne när jag upptäckte att jag hade x antal grejor som jag glömt och nu behövde. var även ute och sprang i detta snörusk. 70 min simning igår och joggningsväng idag. jag känner redan nu hur träningsvärken kommer ta min kropp i besittning till imorgon.

har hivat i mig 1 liter brämhults apelsinjuice nu på någon timme..

nu håller jag seriöst på att frysa ihjäl..

godnatt.


-

uppe i gryningen minsann!

-

blev inget solande för mig idag. gick inte att övertala mor min och jag var för lat för att åka dit själv. eller nej lat var jag verkligen inte, för jag tog mig en promenad med linnea istället! men det där med att sola utan sällskap är bland det tråkigaste som finns, konstigt nog. hmm, undra varför egentligen?

har myst med min vingåkersflicka nu på kvällen. blev paj på sultans och sex and the city-filmen. nu har jag förbud på att se den filmen har jag bestämt mig för! kollat på den 4 gånger sen i torsdags. stabilt? njae, vet väl inte om det är så sunt egentligen. så nu ska vänja mig av med mitt beroende..

mamma jobbar natt inatt, spooky. jag är 19 år och tycker det är obehagligt att sova själv i mitt hus. vad är det för fel? är hur harig som helst. varenda litet ljud får mig att hoppa till. såhär har jag aldrig varit förut, inte ens när jag var mindre! har gått och dragit i dörren x antal gånger för att försäkra mig om att hemtjänsten inte kan smyga sig in som dom brukar göra. då skulle nog mitt hjärta stanna.. ska sätta mig framför tv:n nu invirad i min filt med en drös plättar och kolla på någon mysig film. eehm, sex and the city kanske? jag fååår.

so long!

creep

beslutsångest. sola eller inte sola? ska försöka lura med mig mamma tror jag.. för nu ska jag bli brun.

har precis pratat med systrarna mina som sitter tillsammans på andra sidan jordklotet. jag är så avundsjuk så att det till och med gör ont i mig. det bara svider i mina ögon när jag ser ella i sarahs knä.. nej, nu är jag dum. om 1 månad är ju ella i mitt våld igen! jag får väl vänta helt enkelt..

nu ska jag manipulera mamma min.

so long.

-

sitter och bara ler av tanken att inte behöva gå upp tidigt imorgobitti. det känns, helt jävla underbart helt enkelt. körlektion vid 10 dock, men lite sovmorgon blir det iaf. sen ska jag dona med skolarbete hela långa dagen tills klockan slår 17.30 då jag ska kila ner på staden och kidnappa hem min vingåkersbrud. nu är allt som vanligt igen, och projektet är ett minne blott! den konstigaste veckan det här året är äntligen över!

och jag kan inte få nog av den här låten..



so long

I don't want to know the time, I don't care about that at all

ett mirakel skedde idag. jag, anna nilsson, hittade ett par jeans. ett par jeans! jag tror ingen förstår hur stort det här är för mig. på över 2 år har jag inte hittat ett enda par jeans som jag har kunnat ha på mig nästan. men idag, inne på lindex, fann jag dom. på lindex av alla ställen också. otippat som fan. men jag är glad. nu håller vi bara tummarna på att dom håller måttet! förutom mina jeans och lite annat nödvändigt hittade jag även lite presenter till ella som kommer leda till att jag blir moster nummer 1 för all framtid. fast det är jag ju redan!

låt fredagen komma nu så vi blir klara med det här larvet. för det här funkar verkligen inte.. 

godnatt. 

 

-

skolkatalogen är kommen, och mina fasor är besannade - det skriker feber om mig, och jag är arg som få.. men men, inget att göra åt det.. tyvärr..

nu ska jag sätta mig och skriva klart om adoption!



elegi

idag är det en sån där dålig dag. halsen krånglar, alla säger fel saker, trött, gnällig, ledsen, ynklig, ensam hemma och sällskapssjuk. den där clownen på one tree hill gjorde det hela inte bättre.. har kommit på hur jäkla mycket jag har att göra innan studenten, bara för att jag är så himla lat och aldrig orkar ta tag i saker. förutom alla vanliga ämnen har jag psykologin, samhällskunksapen, kemin, matten och desktopen. varför kan jag aldrig bara ta tag i allt? skjuter upp och skjuter upp. vips så kommer studenten, och här kommer jag sitta med alla mina kurser.. till hälften klara. jag är bara inte en sån där människa som kan sätta mig ner och plugga. det går inte. och det tar på mina krafter att gå runt och hata någon som det är så synd om.. för det är verkligen det.

det sista jag har tid med är att bli sjuk nu.

så där, nu ska jag sätta mig med samhällskunskapen. för jag kan inte sitta här och klaga och tycka synd om mig själv utan att ens göra ett försök till att bättra mig. och jag är egentligen inte så deppig som det låter, bara lite självömkan i fingrarna såhär på söndagskvällen.

ciao

you are second hand smoke

mina bloggläsare sviker mig, jag blir ju ledsen!

utgång igår, och det känns i hela kroppen idag! helt slut. men det var det värt. bussresan ut till vingåker inatt bjöd på vingåkers alldeles egna borat (som var nära att möta sin skapare igår) och kojbyggare. och så lite efterfest hos john med mackor, kylskåpspoesi a la slash och en liten hamster. lyckad kväll helt enkelt.  

dissar klassen ikväll och kör lite kvalitetstid med mamma här hemma istället. tryckt i oss pizza och ska glo på film! känner mig som ett stort tråk, men tröttheten är ett faktum. en kväll ute i skogen för min del är det inte frågan om helt enkelt.


-

finns det något bättre än sovmorgon? svar nej. man förstår inte vilket lyx det är förens man inte har dom längre! i vår ska jag ha sovmorgon minst en gång i veckan, annars kommer jag göra uppror. det kommer inte funka annars.

nu ska jag snart ner på staden och se om det finns några käder som jag kan ha. sen ska jag iväg på nutida konst-lektionen. jag bara älskar den kursen, samtidigt som jag hatar den. ett skönt break från all fysik och biologi. förra veckan gjorde jag en fin bomullstuss, det ni! det är konst!

och ikväll är det thai, fest och staden som gäller. vädret är fint och jag är pepp! det kan bara sluta på ett sätt.. PERFEKT!

ciao

-

en dag kvar, hallelujah.. projektet börjar arta sig och 100 poäng är snart klirrat och klart!

mössprovning idag! jäkligt bra av elevrådet att inte säga till om det! missade riktiga mössprovningen, och var hur nära som helst att missa den här också om inte thomas hade nämnt det. bra jobbat. fick spurta upp till miniaulan och sätta mig med alla byggpojkar och prova mössa. jag passade inte riktigt in.. jag ska ju inte ha silvermössa som alla dom liksom..

godnatt.

-

syster goes polis. jag är så jävla stolt! och lite obekväm med tanke på att den där polisbrickan kommer ge henne liiite för mycket makt över mig.. men i helhelt är jag stolt!

ge mig 12 timmars sömn.

-

hansjödagen är avklarad, och jag tänker aldrig ha en sån stor grupp av 11-åringar i min omgivning igen. jag, sofie och hanna har gjort dagens insats för miljön och lärt dom små liven om växthuseffekten och kompostering. vi lever inte som vi lär, det är ett som är säkert! men nu är det gjort, och jag slapp mina nervösa skrattattacker! fast det var svårt att hålla sig för skratt när ett av barnen sakta men säkert smög upp på en stol (en sån där rullande stol) medans vi hade våran genomgång, och stolen rullade iväg för honom när han skulle sätta sig! stackars krake, muhahaha.

min kropp och själ är helt brutalt trött nu..



so long

-

barn är jobbiga. det är allt jag har kraft till att skriva just nu..


-

effektiviteten har varit extremt hög ute i vingåker idag, och jag börjar bli lite nervös för imorgon. det där med att stå inför folk och prata brukar på tok för ofta sluta i sånt där obehagligt nervöst psyk-skratt från min sida! och det är ju inte så charmigt alla gånger..

nu ska jag krypa ner under en filt i soffan och kolla på tv resten av kvällen. eller ja, kommer somna inom en timme troligen. uppgång i gryningen imorogn, hampf.

over and out.


-

söndag it is, och här är det inga bakisfasoner inte! trodde däremot att mitt huvud skulle explodera inatt när jag kom hem, värre huvudvärk har jag nog inte varit med om. och mina fötter är lite lätt misshandlade efter x antal timmar i högklackat, och dubbelt så många timmar i bara strumpbyxor på äckligt golv. dom var inte så jävla fräscha imorse upptäckte jag.. mys. en eloge till folk som faktiskt kan röra sig i högklackat, jag är däremot dömd till ett liv med fötterna nära jorden.. maskerad borde man vara på lite oftare dock, lyckad kväll! jag och sofie är nu fit for fight igen efter våran lugna månad!

nu blir det mys ute i buschen alias vingåker med film, godis och eld i öppen brasa! är man prinsessor så är man liksom. och imorgon börjar projektet. hansjöbarnen är våra på tisdag!

so long.


-

gud hör bön - stjärngossen är borta!

-

mina rödsprängda ögon har sagt sitt ikväll - ytterliggare en fredag då jag knappt orkar lyfta ett finger. vad har hänt med mig egentligen? fördrivit fredagskvällen tillsammans med mamma och hennes väninna gabriella. nu får det vara nog med det här. imorgon är jag på't igen, SOM FAN! för såhär kan jag ju inte hålla på.. 

nu ska jag se vem som åker ur idol! stjärngossen, snälla.


 

-

äntligen fredag i mina lungor! överskottsenergi så det räckte och blev över inatt, så runt halv ett-tiden fick jag för mig att städa rummet lite. vaknade även tjugo över fem och var galet pigg. mina ögon är nu rödsprängda.. bara kollat på film i skolan idag som tur var, en om knark och så frankenstein, och var fri redan halv 12! sånt gillar jag. undrar hur psykos-janne mår , om han ens lever? och jag har aldrig förstått hur läskig frankenstein är! har lärt mig mycket idag känner jag.

åkte snabbt som attan över till milla efter mitt tv-tittande! förgyllde min dag minsann! det är sjukt hur man inte träffar någon på ett helt år och sen när man väl ses så känns det som att det inte har gått en vecka knappt! ska våldgästa henne lite till ikväll..

nu får ni inte veta något mer om min dag!

so long.

-

min mardrömmsvecka är nästan över, hallelujah! vaknade imorse och kände "YAY, jag kan nog nästan all ekologi". satte mig med det där provet och kände att "jo men det här funkar, det här kan jag ju galant" den känslan satt kvar tills jag vände till sista sidan där alla 3-poängsfrågor fanns. alla 3-poängsfrågor som thomas hade varit så rar och tagit från filmerna vi sett lite då och då. filmerna som man knappt kommer ihåg att man har sett. där rök mitt betyg gott folk. thomas ligger risigt till hos mig just nu. likaså maria. hon ligger ännu risigare till! den enda läraren jag håller kär just nu är fasiken lennart. blir galen på lärare som favoriserar och är så blåögda så det knappt är möjligt! jag är så arg och matt på allt..

2 veckor projekt sitter perfekt just nu.. 

idag kom milla hem igen och imorgon blir det mys hos henne och allmänt slö. inte sett människan på över ett år! undra hur hon ser ut nu förtiden? och på lördag blir det fest och maskerad! anna goes djävulen bär prada! DET NI!

so long.

you climb out the chimney and meet me in the middle

nu har jag sammanfattat ALL ekologi och kan nog nästan göra en egen upplaga av boken.. jag är vimmelkantig och trött och har hälften kvar känns det som. lyckad planering såhär dagen innan känner jag.





and since there's no one else around,
we let our hair grow long
and forget all we used to know,
then our skin gets thicker
from living out in the snow.

-

dom senaste veckorna har lärarna á la natur klagat och skällt på NV3B för att hälften av oss är hemma från skolan inför prov och pluggar. dom skäller ut alla för det. imorgon ska jag göra precis som alla andra och vara hemma och plugga. ska jag få skäll för något ska jag fan ha gjort det också! så är det bara.

jag tror en liten del av mig dog idag under fysikprovet.. KÄÄÄMPIGT!

nu ska jag lägga mig under en filt i soffan och kolla på DH. det är jag värd.

so long.

my star




okej, NU ska jag plugga..

-

jag sitter och räknar sekunderna till mammas avgång från huset. hon driver mig till vansinne idag! och inte blir det bättre av att jag precis tappade en skorpa på tröjan, rakt på jordgubbsfläcken från min mannafrutti förut. jag är bara ett enda stort kladd idag.

nu blir det fysik. skjuta mig, någon?

as the day grows dim I hear you sing a golden hymn

jag gick till skolan idag med tron om att jag hade 55 minuter ekologi. det var eget arbete på den lektionen.. med andra ord kunde jag ha gått upp ungefär nu! men jag är inte bitter, närrå! jag, sofie och zeinab kidnappade fysikläraren anna och lät henne gå igenom provet med oss. jag har nu lärt mig mer än vad jag har gjort på 2 år! grattis till mig.

frukost, NU!


-

55 minuter ekologi, sen är jag tillbaka i min säng idag!

har haft otäcka drömmar omkring mig hela natten, och fysikboken låg uppslagen i mina armar fram till småtimmarna..

och kaffet är slut..

-

hur mycket fysik har jag gjort idag? hmm.. ja justja, INGET! kommer jag göra någon fysik ikväll? eh, nej troligen inte. kommer jag verkligen ta tag i det och sätta mig med det imorgon? jag måste..


and nothing's wrong, but it's already sunday

den här helgen har jag varit anna nilsson, 65 år känns det som. i fredags hade jag och sofie myskväll med thai och fysikböckerna, lite varning på det beteendet.. och igår var jag på pensionärsresa till stockholm. kommentaren "nämen, jag visste inte att det var så ungt folk här" tärde på mig. det värsta var att dom troligen menade min mamma och karin också! resan dit och hem spenderades tillsammans med min kära ipod och med näsan i ekologiboken. fick även svenskahäftet avklarat! men my fair lady var iaf riktigt bra! älskar musikaler! lite kvalitetstid med sveriges seniorer var kanske nödvändigt och lugnande för mig iofs, jag uppskattar nu livet.. eller nått sånt.

nu ska jag återgå till fysikboken och försöka mig på lite gitterformer och sånt..

so long.


-

hela himlen är nästan svart utanför fönstret. oväder på G? hoppas jag hinner ner till staden för att möta sofie innan himlen öppnar sig iaf. jag är så på inte humör för att bli blöt!

nu blir det som sagt var till att möta sofie, sen ska vi på mysmiddag på choys garden!

tjillevippen.

-

varken stjärngossen eller adh;et åkte ur.. nu är jag bitter.


-

jag är ledsen. årets idol nästintill suger. det är egentligen bara juryn som är bra, och lars! vet inte riktigt vem jag helst vill ska åka ut ikväll - stjärngossen jesper eller adhd-ungen johan? varför inte rösta ut båda! så gör vi.

och kvällen kommer bli lång. jag ska nämligen läsa igenom ALL fysik hade jag tänkt.. vet inte om jag är så pepp på det. nej, det är jag ju faktiskt inte.. inte ett dugg. 

nu ska jag ge mig ut i köket och leta mat. min mage kurrar, högt. 

  


-

jag saknar mina sovmornar. mina onsdagar då jag inte behövde kravla mig ur sängen förens 12.. jag måste få tillbaka min sömn, snarast. annars vet jag inte riktigt vad jag kan bli kapabel till...

nu ska jag hårdplugga ekologi i en timme, sen ska jag ut och springa för tredje gången den här veckan! jag har blivit hurtig, YEAH.

over and out



22 år sedan..


-

"är man kvinna och är flintskallig eller har mustasch så passar man på cirkus"

det är sånt här man lär sig på dagis nuförtiden, UR BARNBÖCKER! jag visste inte riktigt vad jag skulle säga åt dom små stackars barnen som bara satt med öppna munnar och glodde på mig när jag läste det för dom.

jag är förövrigt ett monster här hemma. är sådär trött så jag bara är tjurig och grinig och inte orkar med mig själv. det är därför jag ska sova nu, så jag blir snäll igen.

godnatt.


RSS 2.0