-

ryd är fullpackat av resväskor. alla ska hem ikväll tror jag. alla utom jag.. sista praktikdagen imorgon, sen kommer bror förbi på kvällen och plockar upp mig. får åka bil hem. awesome. ska försöka packa iordning allt ikväll. det är ju galet mycket som ska hem känns det som. det bästa av allt är att jag får träffa adam imorgon. 17 dagar sedan.. saknar honom så det nästan gör lite ont i själen. men imorgon får jag äntligen krama om min älskling. där har vi ren och skär lycka

idag har jag fått lägga om sår, tagit stygn, stuckit folk med sprutor och delat dosetter. det börjar bli riktigt kul på praktiken nu. imorgon blir det venprov nästan hela dagen. jajjemän.

nej, städa och packa nu då. vart är husalferna när man behöver dom som mest?




-


sisådär 3 veckor utan distans framöver. hur jävla underbart är inte det på en skala?


-

-

-

-

-

gick genom trädgårdsföreningen påväg hem idag. det känns som man har kommit till narnia eller något annat vinter-sagoland. helt fantastiskt.

-

hittade min gamla vintermössa som jag köpte i usa. har inte använt den en enda gång, men i denna kyla måste den fram.

 -

det snöar hos tiger ikväll också


-

underbar helg. ella, oscar och melker har ett järngrepp om hjärtat mitt. det är allt jag har att säga.

är så fruktansvärt trött. godnatt.

-

jaa, så kanske man ska försöka få lite liv i bloggen igen då.

mina dagar spenderas ute på ekholmens vårdcentral bland nyfödda bebisar och pensionärer med bensår. fördriver dagarna med att mäta och väga barn, ge injektioner och lägga om äckliga ben/trycksår. ett och annat venprov har det också blivit. hur kul som helst. mitt och den andra studenten josefines storhetsvansinne gör dagarna extra kul! men trött är man när man kommer hem på kvällarna, herre jesus. 
 
hemma i katrineholm, igen. för inte kan man väl sitta själv kvar i linköping en hel helg och jobba med rapporten när familjen parker befinner sig på plommonvägen? speciellt inte när john, ina och lilla melker erbjuder gratis skjuts fram och tillbaka. bror är nämligen också hemma i helgen, och kör genom linköping på vägen hem. har alltså träffat de två senaste tillskotten till släktet nilsson. systersonen oscar och brorsonen melker. låg i soffan i nästan en timme med melker sovandes på mig. man smälter totalt..

nu ska jag sova. djupt och länge, innan dom svarta ringarna under ögonen blir permanenta.

-

det blev en riktig snabbvisit i katrineholm. tillbaka i linköping nu, men det är inte fy skam inte. i fredagskväll var jag ute hos syster i bie och kollade på idolfinalen. spelade buzz också. varför har ingen berättat för mig hur kul det spelet är?! trodde ni inte jag skulle få reda på det eller? galet kul!  

på torsdag kommer familjen parker till plommonvägen, så idag hjälpte jag pappa att ta ner mitt och sarahs gamla barbiehus från vinden. pappa byggde ett gigantiskt hus åt oss när vi var små som är så himla fint. ska bli så kul att få leka med det tillsammans med ella i jul.. idag insåg jag dock att jag inte äger en enda barbiedocka typ. jag tyckte det var mycket roligare att leka med dinosaurier i huset. och skelett..

och vad hittar jag i postfacket när jag kom hem idag? JO, mitt nya visakort. dom på seb struntade totalt i att jag inte ville ha det skickat till mitt opålitliga postfack. dom ljög mig rakt upp i ansiktet! fyyyy.

nu ska jag krypa ner i sängen (jaa, man får gå och lägga sig halv tio en lördag när man är helt slut) och kolla på sex and the city. dricka apelsinjuice också. underbar lördag.

godnatt

-

hemma i katrineholm för en snabbvisit. ber till gud att mitt visakort kommer idag. åh, nu kommer posten ser jag!

fan, den jäveln la bara ner en tidning i brevlådan.. så, utan kort några dagar till då. vågade inte skicka det till min adress i linköping, eftersom min post riskerar att hamna hos grannen. har ringt adressändring och styrt upp det där nu. idag är det en sån där dag då jag reder ut mitt liv. passar på att ringa viktiga samtal på mammas och pappas hemtelefon. det blir så mycket billigare så! har även lagt över alla viktiga saker som finns kvar från min dator till ett usb-minne. fått igång datorn litegrann, men måste byta hårddisk. men det får bli ett jul-projekt.

nu ska jag försöka komma någonstans med min rapport. leta artiklar och skriva inledning och sånt. pust..

-

jahapp. vad ska man säga? det går inte bra för mig för tillfället. sitter här med ett spärrat visakort, en trasig hårddisk och inga pengar på mobilen. får inte träffa adam förens om 16 långa dagar, och jag behöver ta bussen fem över sju varje morgon för att ta mig till ekholmens vårdcentral och ha praktik. för att göra det hela lite, lite jobbigare så har jag en rapport som inte skriver sig själv, och jag lyckades bränna sönder lasagnen jag lagade idag som skulle ge mig mat för resten av veckan. visst får man bryta ihop och lägga sig i fosterställning vid 21 års ålder?

helgen i karlskrona har iaf varit underbar (förutom att jag tappade bort plånboken vilket ledde till ett spärrat visakort.. men hittade iaf plånboken igen). jag är lycklig som har adam. nu håller vi bara tummarna över att min dator överlever och att jag får ett nytt visakort snart!



-

hörs när min dator är frisk igen. pray with me..


-

helvete. tydligen är hårddisken på min dator sönder eller håller på att krascha. det kommer hela tiden upp en liten ruta om att jag måste säkerhetskopiera allt och stänga av datorn. hur lätt går det att skriva en rapport då? och inte kan jag ta mig till elgiganten förens tidigast måndag eftersom jag har garantin och alla papper hemma i linköping. lyckat..

annars har jag det fint här i karlskrona. adam är i skolan och jag försöker då få ihop lite till rapporten. frågan är om jag vågar fortsätta och riskera att allt på hela datorn försvinner? njaa, känns väl lite väl riskabelt kanske.. fan.


-

nästan framme i karlskrona nu. sitter på buss från emmaboda. det där med att åka tåg idag har ju varit trevligt.. bara en och en halv timmes förseningar. alla toaletter på tåget var ur funktion också, för att det inte fanns något vatten på tåget. mycket lyckat!

ikväll är syster med i efterlyst! inte som efterlyst, utan som en av dom där poliserna som säger "i måndags blev en blå volvo stulen si och så". lite bitter över att adam inte har någon tv i lägenheten! får försöka hitta det på internet istället.




syskonskaran (minus bror martin)


-

bävar för att sätta mig på tåget mot karlskrona. kommer ju ta år och dar att komma fram. kraftiga förseningar väntar på vägen mot alvesta, mys. men det är värt det iaf. för till sist kommer jag iaf fram till adam, på ett eller annat sätt.

fick sms om att jag får jobba julaftonsnatten om jag vill. JATACK. efter nio på julafton blir det ändå bara segt. så istället åker jag och tar hand om kommunens äldre då. det blir mysigt.

nu ska jag kila till hemköp och skaffa föda.

-

justja, möttes av en stor hög post och ett brev från min granne när jag öppnade postfacket här i linköping idag. tydligen har han fått all min post och reklam senaste tiden. han hade skrivit ett litet fint brev om hur han hade ringt lite överallt och försökt styra upp problemet (tror det blev för mycket för grabben när x antal reklam-broschyrer om tamponger hamnade i hans postfack). jag har tydligen fina grannar jag.


-

lång dag. tycker det är lite fint att sj glömmer bort att det här med snö är ett återkommande fenomen varje år. och vad fan är det för tattare som sysslar med banarbetet? och herre min gud vad arg jag blev när jag behövde betala 240 kr för en biljett till linköping, för att 2 minuter senare få reda på att alla tågen är inställda och ersatta med buss. 240 kr för 1 timmes försening och bussresa. pappa satt även fast utanför mjölby i sisådär 4 timmar. nej, jävla sj, kan ingen vettig människa göra slut på det där såkallade "transportmedlet"? ska försöka ta mig till karlskrona imorgon vid 14.00. blir ett äventyr det!

efter mycket om och med lyckades jag iaf ta mig till linköping idag. kom fram vid 17, skulle träffa maja vid resecentrum senast 17.48 för att ta bussen till sara. behövde hem och lämna av alla väskor och påsar innan. var framme 17.46. skillat, jotack. väl framme hos sara blev det middag och vin. fick massa kläder också, rena julafton! hur mysig kväll som helst.

dagens panik uppstod iaf när dom ringde från dagiset vid halv tre (när mitt tåg gick vid tre) och undrade vart jag hade hängt nyckeln in till soprummet. den var inte alls upphängd någonstans, utan låg i min jackficka. igår kände jag tydligen att jag var i behov av att ta med mig den nyckeln hem. jag och mamma hade tredje världskriget hemma, men det var bara att svälja stoltheten och be om skjuts fort som attan. min mamma är allt bra ibland. jag är bara tankspridd..

godnatt nu

RSS 2.0