-

fredag. älskade, underbara fredag. slitit som ett djur idag tillsammans med fia, så nu är jag väl förtjänt av lite berusning tillsammans med gamla klassen. vinet är på kylning, och kläder är funna. jag är pepp. jag är glad. jag har så galet mycket sprattel i benen. detta kan bara sluta på ett vis - urartning.

dagens hat vänder jag mot de idioter som har klottrat på dörren hos tandläkaren. 45 min ute i regnet, och mycket blod, svett och tårar för att få bort det. må ni brinna i evig eld.

adios

-

det slog mig precis att jag inte har någon som helst tvång i höst. ingen skola. kanske inget jobb. för första gången på 14 år har jag inga som helst krav. fy fan va skönt.

-

pju. jobbat som ett jäkla djur idag. jag och johanna speedade ihop sisådär 3 timmar till imorgon. allt för att försöka dra ner på dom där 32 timmarna som ligger och lurar på mitt schema till torsdag och fredag, då jag jobbar ensam. vi gav dock upp och åkte till kontoret efter att johanna råkade köra över på andra sidan av en sån där stor bumling som står mitt i vägen. det räckte för oss då kände vi. annars är det mest jag som har stått för klantigheterna denna vecka. nästan förstört en tvättmaskin (man kan visst inte tvätta stenar..), nästan förstört iss´ nyckelskåp, klämt fingrarna, spillt kaffe över diverse papper och sånt. såna där saker man gör när man inte riktigt har huvudet med sig. annars går det finfint. jajjemän.

nu - scrubs och kaffe.


-

inatt har jag drömt att jag har dött, 3 gånger, på 3 olika sätt. lite lagom mysigt måste jag nog säga. först hällde någon bensin på mig när jag satt fast i en bil, och tände sen på. vaknade upp ganska panikslagen och trodde verkligen att jag brann. sen blev jag uppäten av en isbjörn uppe i en låst lägenhet. sista gången blev jag nerknuffad från ett berg. sen hade jag ingen mer lust att sova. jag trodde inte ens att man kunde drömma om att dö? men ja, tydligen.

and nothing's wrong, but it's already sunday

-

sovit bort hela satans dagen. legat i soffan från imorse och knappt rört mig ur fläcken. fördrivit senaste timmarna med garden state, den filmen framkallar gåshud och harmoni. leta reda på lite apelsinjuice, sen ska jag tillbaka till soffan min. sex and the city står på schemat.

gårdagen var förövrigt kalasbra. yesbox.

adios.

-



den här förgyller förövrigt mina morgonstunder på lindex.

-

jisses vad trött och seg jag är idag. jobbade ändå bara till 12 idag. åkte hem och duschade, och la mig sedan i soffan och sov till 4. ren och skär sömn. vaknade inte ens när grannen kom och plingade på. sömn behöver jag, för imorgon ska jag jobba ensam. jag hatar det. ska spendera 5 utav mina timmar ute i forssjö och irra runt. jag älskar forssjö bruk, med alla dess områden och labyrinter..  

ibland måste jag påminna mig om hur lycklig jag ska vara över att ha jobb, och sluta klaga. ungefär nu.


-

sådärja, mamma är skickad till jobbet och ina & bror är i mitt våld. hallelujah. skickade dock iväg dom en sväng för att hämta pizza. flottig, god pizza. skämde ut mig en aning på tågstationen. man ska aldrig prata om folk på allmän plats. speciellt inte om anhöriga står precis bredvid och helt plötsligt instämmer. dagens lärdom. jajjemän.

nu ska jag duka, dom har varit borta 15 minuter, en kvart snart.

-

någonstans mellan klädval och hårtorkning tog all min energi slut. jag dissar helt enkelt. blir en liten lätt promenad med martina istället innan jag ska hämta hem mitt kvälls-sällskap. men först ska jag trycka i mig mina devil äggs.  

-

nyduschad och återigen mänsklig. gud vad jag är äcklig och svettig om dagarna. mår nästan illa av mig själv. nu ska jag slänga på mig lite kläder, göra något åt mitt hår, och sen bege mig mot harrys för lite efter-jobbet mys med dom andra. sen blir det fort hem och skjutsa mor till jobbet, för att sedan hämta bror och ina från tågstationen. hörde något om pizza ikväll också. och dexter. och kvalitetstid. imorgon är det bror och inas tur att våldgästa andra sidan jordklotet. jag är grön av avundsjuka. det riktigt river i mig.. pust.

vem vet, kanske är det jag som sitter på flyget imorgon. vilken dröm..

-

det är lördag. sen sist har jag klippt av mig håret, druckit 4 liter kaffe, kört till vingåker halv sex på morgonen med morgonsolen i ögonen, kört som en idiot med iss-bilen, varit nära att krocka x antal gånger, städat upp glass-spyor med chefen, jobbat ensam och övergiven, fått en svullen fot, käkat pizza med sara och sovit. idag fyller syster år. imorse stod det plötsligt en polisbil på uppfarten, och en polis vid dörren för att gratulera. jag kommer nog aldrig vänja mig vid poliser, jag blir så illa till mods vid dom. så jag gömde mig nere i källaren helt enkelt. igår fyllde även hanna år, så vi ska bege oss mot smultronstället idag och hiva glass. mysigt.

nu måste jag öka lite.


-

nu är det bara minuter kvar av min tisdag. inte somnat före 2, två nätter i rad nu, och haft klockan på ringning 4.30. men jag är så glad över mitt sommarjobb faktiskt. jag får pengar, massa träning för min kropp, och har kul. har precis rört ihop morgondagens matlåda. jag vet faktiskt inte riktigt vad det hela slutade med. man kan iaf skymta couscous, svamp, lök och curry. lite cashewnötter här och var också. mums.

imorgon ryker mitt hår. kort ska det bli! eller ja, kortare iaf. jag har lite separationsångest såhär kvällen innan måste jag nog erkänna..

nu ska jag sova, djupt. godnatt.

-

elva timmar senare.. att jobba tillsammans med syster var inte alls så dumt faktiskt. vi har haft riktigt, riktigt kul måste jag till och med erkänna. nu ska jag spendera minst en halvtimme i duschen och försöka få bort all lort.

-

dags för jobb igen då. underbart! faktiskt.

-

min chef har tydligen gjort om mitt schema lite inför nästa vecka. börjar 6.00 ute i vingåker varje dag. och vem tror ni att jag ska jobba tillsammans med? jo, min alldeles egna syster. mitt egna kött och blod. systrarna nilsson, 8 timmar om dagen. fast bara måndag, tisdag och onsdag. torsdag och fredag ska jag möjligen jobba ensam. ensam på ett 16.8 timmars schema. tror nog att maria styr upp det där innan onsdag dock. men lite mer jobb blir det iaf, som tur är. min sjukvecka gör min ekonomi en aning svajjig. att jobba tillsammans med syster kan dock bli påfrestande. vi kommer ha haft ihjäl varandra innan lunchen nalkas på måndag, det kan ni vara så säkra på.

-

okej. trött som ett fä. och alla vet vad som gäller när jag är trött.. det var längesen jag och mitt alter ego - monster-anna - umgicks. rastlösheten äter upp mig inifrån.

-

sådärja, ett tappert försök att vända på mina dygn har nu gjorts. var uppe klockan åtta till och med. igår vaknade jag däremot inte förens klockan var kvart i ett. det där med att penicillin gör en trött kan nog stämma. jag tittar nästan i kors. nu ska jag klä på mig, kila upp till kvantum och köpa färska jordgubbar (passar på när jag är ensam hemma och får allt själv) , städa iordning lite här hemma och sen lägga mig och läsa. lite senare idag kommer moster barbro från gävle som jag inte har sett på 4 eller 5 år tror jag. helt fantastiskt kul.

men först ska jag ha jordgubbar.

adios.


-

bihåleinflammation, vätska i örat och en veckas jobbförbud lyder dagens dom. frågan är hur jag lyckades genomlida 11 timmars flygning med detta? nu ska jag iaf bli frisk. fördrivit min dag i soffan hela dagen och läst. ikväll börjar dexter igen, och det ska jag fira med en stor kopp te ur min nya, rosa, jätteflickiga tekanna.

so long.


-

hemma igen. resan hem gick finfint, förutom den hemska synen på flygplatsen i atlanta. 50 militärer i min ålder som skeppades iväg till krig, hälften gråtande och hälften sammanbitna. det var hemskt att se. annars gick allt som sagt var bra. första jobb-dagen för mig idag egentligen. lite ändrade planer. väntar på att vårdcentralen ska ringa mig och ge mig en tid för lite undersökning av bihålorna på mig. är fortfarande sjuk. kändes lite lagom pinsamt att ringa chefen imorse och förklara att mina 3 veckors ledighet inte var tillräckligt för mig tydligen! så kan det gå. nu ska jag sätta mig vid telefonen och förbereda mig på att tvinga till mig en besökstid.

farväl.


RSS 2.0