sitting on the couch

idag har anna varit hur duktig som helst! tagit tag i en massa saker i skolan! gick till mrs lowe idag och tog reda pa om jag behover gora senior-boken som alla maste gora for att ta studenten, och hur manga dagar jag har varit borta fran skolan, och nar jag maste bestalla min student-cap och allt det dara. sen fick jag ga till main office och fixa med lite saker dar ocksa. sa, en stor lattnad och lugn i kropp och sjal for mig. har bara 16 dagar kvar i skolan nu ocksa, sen ar jag friii!

har en stooor, tjock katt vid namn fatboy i mitt kna nu! forsta gangen pa en vecka nastan som katterna ar nere har pa nedervaningen, dom har levt i skrack uppe i mitt rum sedan den nya hunden kom hit. men, nu har basement (som min 4-arige bror seth sa vackert dopte henne) flyttat till en av scott's jobbarkompisar, sa nu vagar dom sig fram igen.

lordagen var hur underbar som helst! but we are not those kids, SITTING ON THE COUCH (8)

nu ska jag ivag och halsa pa lori.

byeee.


UNDER PRESSURE!

sitter och sjunger under pressure hogt for mig sjalv. dels for att den laten ar tokbra och pa tv just nu, men ocksa for att jag ar lite halvt tokstressad. sitter med harfarg i haret, och vantar pa att ashley ska komma om en liten, liten stund. och innan hon kommer maste jag ha haret plattat och klart, och bytt om till normala klader och inte vara kvar i mina mysklader!

var uppe med tuppen imorse. fast var snabbt i sang igen. vaknade halv 7 och var toksaker pa att det var fredag, och att jag hade forsovit mig. sa, hoppade ur sangen och drog pa mig shorts och en t-shirt och slet upp dorren. meeen, kom snabbt pa att det var lordag, och kande mig dum som ett far.. 

inte suttit still en sekund idag nastan. eller, log ute pa trampolinen ett par minuter for att lapa lite sol, tills jag kom pa att 1 - trampolinen ar gammal och kan tippa ner mig i vattnet pa en sekund och 2 - jag har fortfarande snudd pa brannskador pa mina axlar. sa, gick snabbt in igen. sen for jag upp till sjukhuset till lori for att halsa pa, sen hem till scott's foraldrar ett par minuter, sen ett snabb-besok hos stephen. sen, hem igen, ata lite snabbt, farga haret ,och sitta har i ett par minuter. sen ikvall blir det chad's house for kvallen.

och nu, nu maste jag kila och tvatta ur all harfarg.

byeee.


19 dagar kvar.

nu ar sommaren har! ar rod som en tomat, och har varit ute i solen i pa tok for manga timmar sen i fredags. och idag ar det forsta dagen som jag ar hemma pa whispering oak drive sen i torsdags. flyttade hem till johanna for ett par dagar medans andrea var i new york. sa haft en underbar helg. var pa mongolisk restaurang i torsdags med johanna och ashley, sen var jag och dansade balett med johanna pa hennes balett-lektion. sen i fredags var jag, johanna och chad till chad's college efter skolan, sen gick vi omkring downtown flint i ett par timmar. har aldrig tankt pa hur vackert det faktiskt ar dar! och igar och idag har jag och johanna varit hos guillermo (en utbytesstudent fran mexico) och fordrivit timmarna ute i solen. korde traktor ocksa pa guillermo's bakgard. varit en hel underbar vecka/helg med andra ord! och jag ar brunare an en blek mexican!

och nu nyss nar jag kom hem fick jag en liten overaskning! har en till hund i huset! en jattestor, jattesot liten flicka som dok upp imorse under natten och inte verkar ha nagot hem. sa ska satta in kontaktannonser, och om ingen vill ha henne tillbaka sa ar kommer hon bli en liten C/o Ward.  

och idag ar det 19 dagar kvar tills jag ar 18, OCH FRIIIII!

byeee.


all makt at tengil.

sitter har lite halv-sur och bitter..


"Någon annan jag älskar är min lilla Magnusson i Göteborg! Får såna där sakna-attacker allt som oftast sen jag kom hem från henne förra veckan... Saknar ju henne mer än dom som jag borde sakna! Illa!"

litet citat fran min syster's nya blogg som far mig att se rott! medans jag saknar henne lite da och da, sa saknar hon mig inte ett dugg! MEN, inte behover jag min systers karlek inte, nej nej! salde henne for 5 minuter sedan pa ebay till en man i irak!

haft en lugn dag hemma idag. sov till halv 12, och har kollat pa lite tv. och nu ska jag snart ta tag i mitt liv och ta en dusch och.. satta mig framfor tv'n igen.. men men, nar man ar sjuk faaar man kolla pa tv hela dagen! men imorgon ar det back to school!

byeee


frukost.

det har graa vadret jag har utanfor fonstret tar verkligen ivag kansla av sprinbreak! men, nu ar iaf snon borta igen, sa jag ar lycklig och glad.

vaknade precis upp, och sitter och vantar pa att nagon liten snall sjal ska komma och gora frukost till mig, for jag ar pa tok for lat for att gora nagot. hade i tanken att tvinga ashley att gora frukost, som straff for att hon vackte mig stup i kvarten hela natten, men hon behovde kila ivag och plocka upp chad klockan 9 imorse. saa, nu sitter jag har utan sallskap och utan frukost i magen! skulle inte livet vara enklare om man bodde i harry potters varld och hade en liten husalf? ska onska mig en husalf i fodelsedagspresent tror jag..

sett mycket av den daliga sidan av flint den har veckan. i mandags lekte jag med greta, och hon tog mig pa en liten tur runt det nast varsta omradet har. galler pa fonstrerna och kulhal genom husvaggarna. ganska mycket kort med blommor omkring ocksa, pa manniskor som blivit ihjalskjutna. sen igar tyckte jag och ashley att det var en bra ide att kora in pa den kusligaste kyrkogarden som finns har mitt i natten. jattegamla gravar, och man kor bil igenom den precis bredvid gravarna nastan! skrek till nar hennes bil-ljus reflekterades pa en av gravarna sa det sag ut som nagon kom upp ur graven!  sa, idag ar jag glad att jag bor i ett fint och vackert omrade! har bara en tokig granne som spraymalar sitt hus for att halla demonerna borta! och tror han ar inne pa psyk-hus nu :)

jaha, ja nu kommer det sma snoflingor nerdalande fran skyn... seriost, jag trodde april var en var-manad?

byeee.


spring break

antligen spring break/pasklov i flint! och varit en kalas-bra borjan! bio i torsdags, och myspys hos ashley! sen i fredags var det konsert i detroit! akte forbi 8 mile, och kom sedan upp och sag detroit framfor en! ganska maktigt! och konserten var ocksa rysligt vacker. sag nothing ever stays, melee, the rocket summer och early november! jag och johanna snackade ocksa med sangaren i melee efter konserten!  fast har aldrig varit sa blaslagen i hela mitt liv forut. chad och ashley tog och slangde upp mig i publiken, kande mig som en rockstjarna! sen var alla ganska puffiga och klamde sonder alla andra som var langs fram, sa har nagra tjusiga blamarken pa armarna! MEN, helt underbar kvall!

och imorse nar jag kom ner i koket sa hade paskharen varit gulligt och lamnat mig en stor korg med godsaker och en mr potatohead! sen var det paskmiddag hos scott's foraldrar's hus!

och nu blir det tv!

byeee.

francesca, francesca
what a pretty name
for a pretty girl like you


RSS 2.0