-


-


-

det är första advent på söndag. första advent. FÖRSTA ADVENT! på söndag är det även julmarknad på stan. en julmarknad som troligen kommer äga rum under en regnig himmel och i plusgradig temperatur. jag har redan nu ångest. det värsta som finns är regniga söndagar i december. jag får gåshud bara jag tänker på det. en klump i magen och andningssvårigheter. usch, vad det är vidrigt.

myst med barnen på dagis idag igen. det var en väldigt trött och utmattad anna som dom hade att göra med idag. jag behöver tydligen inte så mycket sömn för att fungera ändå. att jag har 2 liter kaffe i kroppen hör inte till saken.. på tal om det är det nog dags för ytterliggare en halvliter nu snart. sen blir det film och mys med adam. jag tackar även gudarna för att jag inte jobbar imorgon som jag trodde. blir jobb på måndag istället. tack gud.

-

pju. hemma en liten sväng. lekt på dagis hela dagen. barn är äckliga. dom har äckliga lekar för sig, och dom driver mig till vansinne. att mina vinterskor gick sönder igår, och att jag har fördrivit min dag i ett par kalla converse gör inte saken bättre. nu ska jag få i mig något ätbart, sen bär det av till träning med emilia. jag, anna nilsson, ska på yoga ikväll. hur otippat är inte det på en skala? lika otippat som att jag har skaffat träningskort och var på aerobics förra veckan. det är nästan så man skrattar lite.

tjillevippen.

-

gäspar ihjäl mig snart. idag är jag allt duktig! jag och adam var iväg till kullbergskahuset (eller vad det nu heter) och styrde upp våra liv lite förut. matte c ska göras för mig del, baah. nu ska jag iväg på lite kvalitetstid med martina, sen middag med sarah och jocke, sen iväg och träna vid sju. saras mor lottis ringde förut också och undrade om jag ville jobba lite på trädgården imorgon. hallelujah. jobb tisdag, onsdag, torsdag och fredag. det blir fint det.

-

jag och min blogg glider ifrån varandra känns det som.. men med en ny fin header som jag tvingade adam att göra ska jag nog hitta tillbaka till min kära blogg. jag blir helt julig i själen av bilden den! den där mannen kan sitt photoshop, helt klart. nu får det gärna komma lite snö ute också känner jag..




-

 -

fanny a lá adam


-

fredagen den 13. jag kan inte rå för det, men visst tippar man runt lite på tå idag och bara väntar på att allt ska gå åt helvete!

-

pappa fördriver dom kommande dygnen vid somalias kust tillsammans med pirater. jag är inte alls särskilt förtjust över detta, inte alls.


-

OJ. varför är det plötsligt mer än tre gånger så många människor som läser min blogg? har jag gjort något eller vad är det frågan om?

var som sagt uppe och städade imorse. nöjd som bara den måste jag erkänna. träffade hanna, emilia och christine på fika förut också. det var mys det. jag önskar dock att jag var bättre på att hantera jobbiga situationer och säga dom där rätta orden till de som behöver dom. tyvärr är jag inte det, och det skär lite i hjärtat på mig. men jag vet att det finns andra som är helt fantastiska på det, och du vet att jag försöker. finns inte mycket mer man kan göra.

imorgon är det uppstigning i gryningen som gäller. jag och emilia har bestämt oss för att börja träna. halv tio imorgon är det vi som tar de första stapplande stegen till perfektion.. baah. jag är väldigt sugen på att dra på mig träningskläder och gympaskor och ta en liten joggingtur nu dock. det kanske man borde göra? fast min vända är nog lite väl mörk just nu. förra gången fick jag springa som en satans gasell i ren panik. nej, skippar nog det.

adios

-


-

igår sa mamma att hon tycker att jag inte gör något om dagarna. att jag bara sover och slappar. att jag bara ligger i soffan och kollar på tv. jag blev så arg så jag gick upp vid nio imorse, precis när mamma hade lämnat huset, och städade allt som gick att städa. akvariet är städat, mitt rum är dammsuget, golvtorkat och städat, diskmaskinen är urplockad, tvättmaskinen ska strax igång (med en fin liten blandning av mammas kläder..) kattlådan är tagen, och ja, såhär ska jag fortsätta tills hon kommer hem. jag kan väl inte rå för att jag inte har något jobb denna vecka?!?!?!

-

snön är borta.. mörkt, kallt och grått. är helt slut i hela huvudet. det tar på krafterna att leka med barn hela dagarna. sovit galet dåligt senaste nätterna också. jag hatar när jag blir såhär trött, för då urartar jag totalt. det är då jag blir sådär puckad utan att tänka mig för. och känslig. och bara allmänt, ja, svår att ha och göra med.. kanske borde försöka få bort det där beteendet va?

jag saknar min lilla, ehm, "snö", som hon så vackert tagit som namn. på måndag måste jag nog våldgästa lite i åby och ha kvalitetstid med henne. det sticker lite i hjärtat att hon har flytt från vingåker. fast ytterst lite..

-

den är här nu. snön. välkommen min älskade, älskade vän. jag älskar dig, djupt och heligt.


RSS 2.0