farväl sommarlov...

farväl sommarlov, farväl.. hej jobb, hej.

gud, allah och alla andra där uppe hörde inte mina böner igår, utan halv sju imorse väcktes jag utav en hysterisk syster som precis hade fått sms utav maria att jag skulle jobba. jag är inte sådär jätteförtjust i att bara ha 10 minuter på mig att göra mig iordning på morgonen. jag behöver minst 20 minuter att sitta och dricka kaffe och glo igenom tidningen (jag känner mig gammal..) men idag gick det upp för mig att jag ska sluta tycka synd om mig. jag har för fasiken ett jobb, ett arbete. jag tjänar pengar, och kommer bli rich bitch i höst! och sara påminde mig så vackert förut om våran london-resa, där alla dessa pengar ska spenderas. det är därför jag jobbar. så ja, det gör helt enkelt inget att mitt sommarlov har förvandlats till en ynklig vecka ledighet..



godnatt.


veils

min blogg är sjukt ful nu, jag vet, men jag måste ha något nytt helt enkelt. någon som vet hur man gör om bloggar? HJÄLP MIG I SÅ FALL! jag är i desperat behov utav hjälp..

och jag bönar och ber till gud, allah eller någon annan där uppe om att iss-maria inte ringer mig imorgon och förstör mina planer för dagen. låt mig slippa jobba imorgon. amen. 

nu ska jag lägga mig och försöka läsa klart alkemisten. den är faktiskt riktigt bra, en sån där bok som får en att få lite perspektiv på saker och ting. fast, harry potter är fortfarande min favorit...

godnatt.



nostalgi

det känns som när jag var liten idag. mamma har bakat ungspannkaka och syster har domderat här hemma hela dagen, precis som förr. och systrarna nilsson har haft lite lätt slagsmål om dom gamla gosedjuren idag. ingen, INGEN, kan ta iväg min rosa panter och min E.T med bara ett öga. kommer ihåg den hjärtskärande morgonen när jag var 5 år, och vaknade på morgonen och fann min älskade E.T liggandes på golvet med bomull överallt och ett stort hål i ansiktet. min gamla hund alice hade varit i farten och kalasat på den under natten. usch vilken dramatisk dag det var för lilla mig..

såg sex and the city igår med ett stycke sara, och den åker direkt upp på min topp-fem-lista över filmer. jag älskade den helt enkelt, och det tror jag sara också gjorde!

och nu ger jag upp. jag kapitulerar och sätter upp den vita flaggan. helvete..

godnatt.


-

fredag. älskade, gudomliga fredag. ikväll blir det kina-mat och sex and the city med sara, perfekt fredags-tidsfördriv efter en lång och slitsam dag. som ni hör har min lön kommit idag! några få hundralappar, och dom försvinner på en gång, men dom gör ändå min dag. jag älskar pengar..

nu ska jag ta en liten kvick powernap innan jag gör något annat. sen ska jag möta upp sara från hennes jobb.

tjoflöjt.


-

jag bara gnäller och gnäller känner jag. men nu är jag verkligen på gränsen till att falla ihop i fosterställning och gråta utav utmattning.. min kropp och själ är inte gjord för att vara uppe innan tuppen galer! det blir kortslutning. jag slutar fungera helt enkelt. på't igen imorgon.

var nära att möta min skapare idag. står i städskrubben och letar plastpåsar nere på golvet. flyttar en borsta och.. SE DÄR, en galet stor spindel sitter framför ögonen på mig och bara väntar på att äta upp mig.. fick sån panik att jag slängde hinken och slängde av mig handskarna och fick andnöd! jag hatar spindlar. jag vill förinta alla spindlar i hela världen. jag kommer nog aldrig bli helt lycklig förens dom är borta från detta jordeliv.. ge mig gärna lite kärnvapen så jag kan styra upp.

nu ska jag äta nybakta bullar. syster har blivit en riktig mamma nu, bakar bullar och donar. mmm, i'm lovin' it.

hejdå.


young folks

jaha, ja där försvann mina tre veckor utav ändlöst drivande utanför tid och rum. eller rättare sagt så försvann det halv nio imorse när jag väcktes utav telefonen och marias ljuva röst som bönade och bad att jag skulle kravla mig upp ur sängen och fördriva min dag med att städa toaletter. vad gör man inte när man är fattig som en kyrkråtta? ja, up, up and away. och imorgon ljuder mitt alarm 06.00. sympati? någon? ja jag tycker iaf synd om mig själv.

jag ska ta det tidiga tåget iväg till john blund nu,

godnatt.


-

mitt huvud, det sprängs snart.

lisa borgh?

Postat av: Lisa Borgh

;)

2007-05-05 @ 07:03:09
URL: http://www.plastikkirurgi-info.se/fettsugning/

va fan, det här har jag inte sett förrän nu! kollade igenom gamla kommentarer och hittade detta! lisa borgh kan gå och dö.

nu ska jag ner på staden och möta fröken nilsson vid bussen.

we let our hair grow long.



jag har förresten, sisådär 1 år efter alla andra, lärt mig hur man lägger upp videor. bered er på en massiv överanvändning utav detta dom följande dagarn!

lovetrap

jag börjar tappa greppet om vilken veckodag jag befinner mig i, äntligen. ta bort alla klockor, ta bort alla kalendrar, sommarlov all in tack. låt mig njuta av detta i 3 veckor nu, för sen slungas jag in i verkligheten igen och hittar mig själv med diskhandskar upp till armvecken och en rosa och en blå disktrasa i varje hand  (fast det där med att hålla reda på vart den blåa disktrasan ska, och vart den rosa disktrasan ska, äsch, sånt vet jag inte riktigt... ) slit och släng på iss, det är sånt jag bedriver denna sommar med igen. bara att gilla läget, och se dollar-tecken i ögonen i slutet av sommaren.

och idag har jag agerat moster hela dagen nästan, förutom när jag var på min lilla långa promenad med sara. var ute på en liten tripp med ella-bella alias baby sinclair förut också, och hon var så nöjd så nöjd då! undrar hur många som trodde att det var mitt barn när jag kom gående där med barnvagn? på tal om ella, beskåda detta;

 
baby sinclair?                                                                                                             ella?

nu kommer säkert syster döda mig för att jag drog dessa likheter, men seriöst, det ser man väl på långt håll?
och denna lilla krabat har jag gött upp med kattmat dom senaste månaderna;


resultatet är en tjock, orädd liten igelkott med namnet sonic! jag älsar förresten min nya kamera.

godnatt.

special needs


round here

årets skönaste bakisdag, utan att ens vara bakis. underbart. gårdagen var hur kul och mysig som helst ute i julita, och jag är så glad att jag ställde in min midsommar iår. la mig i soffan när jag kom hem och kollade på dåliga komedi-serier fram till klockan 3 inatt. och idag kom ellabella hem igen efter att ha varit i göteborg några dagar. hon hade tydligen skaffat pojkvän där... min lilla systerdotter börjar verkligen bli stor tydligen! 6 månader, och redan pojkvän!

tog min första kopp kaffe på sisådär en månad nyss. aaah, himmelrike.

hejdå

she said she'd like to meet a boy who looks like Elvis

-

och nu är midsommar officiellt nedlagt för min del, hallelujah. känn dig dissad du heliga svenska tradition.

midsommar.. pust

midsommarafton. fy fan va anti jag är denna dag, idag. jag vill verkligen inte ha midsommar. ge mig en vanlig enkel fredag istället, så jag slipper känna ångest över att jag bara vill ligga i soffan med en filt över huvudet och kolla på någon film i kategorin bridget jones. det är kallt ute, regnet bara hänger i luften, och jag ska spendera kvällen och kanske även natten ute i vildmarken. pust..

tänkte precis kila ut och kravla runt på alla fyra ute i rabatten och plocka ogräs, men verkar som det är grannfest ute på gatan. känner inte riktigt för att visa min sömniga, trötta, osminkade och bleka nuna inför hela gatan, och låtsas vara på ett finfint midsommar-humör. nej, tror inte det va. så väntar nog hellre tills regnet har kommit och jagat in alla, så kan jag ta på mig regnjackan och vara ifred bland gyttjan.

hejdå.


-

idag är jag helt och hållet puckad i skallen och inte med i matchen alls. tror att all min brist på sömn senaste veckorna har buntat ihop sig och tar igen sig nu. övningskörde imorse, och min lärare måste verkligen tro att jag är helt och hållet dum i hela huvudet. "anna, då svänger du vänster här framme. anna, vänster. VÄNSTER ANNA, ehm, är du trött idag eller?" ja, som satan. sen somnade både jag och sara hemma hos henne förut framför tv:n. så rolig har vi när vi har kvalitetstid liksom, muhaha.

men nu ska jag sova.

godnatt världen.

c´mere

nu har mitt sommarlov börjat, YEHA. det är sisådär 5 veckor frihet i sikte för mig, och 5 veckor utav oplanerade dagar och bebis-vakt från min sida. ella parker är sötare än det sötaste. och hon håller tyst om nätterna, det tycker jag om. dom senaste dagarna har jag blivit utslängd från nästan varje rum i hela huset. syster och jay har snott mitt rum och john och ina har bott i mitt andrahands rum under helgen. så nu har jag flyttat upp till soffan i lilla tv-rummet, och där flyttar ingen mig nu. nu är det mitt rum, punkt slut. funderar på att flytta hem till sara imorgon och våldgästa nu när hon bor själv, muhaha.

vädret är mysko idag. ena sekunden regnar det och åskar, och nu är det varmt och solsken ute.. ge mig solsken dygnet runt så jag kan bli brun!

och idag har jag klippt lugg! jag är ovan, men snart är jag nog hyffsat van igen. jag tycker iaf om det.

nu ska jag göra något vettigt, tjipp tjopp.



it's way too late to be this locked inside ourselves
the trouble is that you're in love with someone else
it should be me. oh, it should be me

across the universe

snart är hela familjen nilsson + bihang under samma tak, och detta har inte skett på hela 2 år. till och med bror min har satt sig på tåget och kommer hem, det gillar jag. fast jag vill bara lägga mig och sova. la mig i soffan och domnade bort i nästan en timme förut, tills syster satan kom och hällde ett glas med vatten över mig.. det är liksom sånt som får mig att känna att det är lite halvskönt att syster min bor på andra sidan atlanten.

nu ska jag gå och socialisera med min familj, hejdå. 

 


ella-bella.

äntligen har jag fått sätta klorna i ella sofia parker, och i min nya kamera, BINGO. är så obehagligt trött efter allt kanotande i djulösjön och lekande med syster och bihang, så det får räcka med bilder idag.



har även roat mig med ellas leksaker, och min egna lilla bebis..

 -
-

tjoflöjt.


-

hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad

fotboll

4 dagar kvar, 4 dagar kvar, 4 dagar kvar. jag kommer troligen klara även denna termin (mot alla odds). har nog aldrig varit såhär sönderknäckt och sliten utav skolan, och kommer nog aldrig bli det igen för den delen. men jag har luft i mina lungor, och blod i mina vener. sommaren, here i come again.

och sveriges första em-match, det kallar jag sommar.

längtar så jag nästan går i bitar till torsdag då syster åsa-gåsa-klinga med com kommer hem. har inte sett henne på 2 hela år, 2 ÅR! jag vet inte riktigt hur jag kommer reagera när jag ser henne, jag gissar på storböl från min sida (har blivit så jäkla känslig dom senaste dagarna, började nästan gråta idag när jag såg på kalle och chokladfabriken och när han får sin guldbiljett, det kallar jag ostabilt..) ändrade planer dock, väljer kanot med klassen istället för hämtning på arlanda. men blir nog bra ändå, ella kommer ändå se mig som super-mostern, det känner jag enda ner i tåspetsarna.

nej, nu ska jag också kolla fotboll, jag älskar ju faktiskt sånt, förstår inte att jag sitter här.

tjipptjopp.

four, five, six, and right up to eleven

mina stora, maffiga, svarta ringar under ögonen går ej att fuska bort, hur mycket puder jag än har daskat på.. men hade en kalas-afton igår, så dom får väl bara sitta där som bevis på det. mys med min gamla klass hemma hos fia, och oj vad jag saknar den klassen. sen ner på staden, och där var det inte illa heller. lyckades glida runt med studentmössa nästan hela kvällen, inte heller illa. men måste nog ändå säga att det känns bra att ha ett år kvar, tjallalalala, hur mycket min gamla klass än försöker psyka ner mig!

nu bär det snart av till norrköping med sofie, och en heldag med den fröken! hon är så bra att ha.

hejdå.

-

sitter och smånynnar på "ett år kvar, tjallalalalaa".. det här är inte stabilt.

OCH IN YOUR FACE MARION! matte d avklarat med godkänt betyg, HALLELUJAH!

-

vilken vacker dag. lite sådär lagom varmt, och har bara en enda liten lektion idag, som inte börjar förens 13.20! fast blev ingen sovmorgon för det inte, utan hade körlektion tidigt imorse. min kropp behöver sömn...

jag har utvecklat en liten lätt fobi för kiwi's tror jag.. ju mer jag tänker på det, desto mer ser jag likheterna mellan en stor hårig kiwi, och en stor hårig spindelkropp. kan tänka mig att dom där monster-spindlarna i austrailen har kiwi-kroppar. får rysningar bara jag tar i en kiwi nu, och det är inte bra eftersom jag minst hivar i mig sisådär 2-3 stycken/dag. det måste jag styra upp helt enkelt.

nu blir det 1 timmes power-nap i trädgården innan jag beger mig av mot skolan.

tjipptjopp.


skeleton song

GAAAH! just nu skulle det kännas väldigt skönt att krossa lite glas och slänga en eller två tallrikar i golvet. men det ska jag inte..

istället ska jag snart trampa iväg på cykeln min bort till iss och kolla upp vart jag ska fördriva mina dagar under veckorna 29-30-31. jag ber till gudarna att jag slipper apoteket! sen ska jag bege mig bort till sjögrens och övningsköra lite. fick betyget i trafikteorin idag av reid, och jag är nööööjd!

sen ikväll ska jag nog våldgästa sara en sväng. SÅ, nu vet ni vart jag kommer befinna mig hela dagen!

tjoflöjt.


seasons in the sun

jag är avundsjuk på mitt mumintroll. hon sitter just nu i amsterdam, på väg till usa.. det vill väl jag också

idag har jag varit på fläng hela långa dagen känns det som, enbart för att slippa ångesten av matte-provet imorgon.. har verkligen gjort ALLT för att slippa sätta mig ner med matteboken. jag hatar matte. jag svettas bara jag tänker på matte. derivata hit, och integraler dit. det tåls sägas igen; jag hatar matte.

oops, gamla östra skolan har tydligen stått lite smått i lågor ikväll. det tycker vi inte om. eller det kanske vi gör. var där på skolgården för första gången på flera år för några dagar sedan när jag var ute och sprang, och måste nog säga att det är något ångestfullt över hela den skolan. och är ett stort satans clownhuvud mitt på skolgården. nej, brinn skolan, brinn.

godnatt

daydream believer

det är så sjukt, äckligt obehagligt varmt i mitt hus. sitter och bara svettas, och svettas och svettas ännu mer. lyckligtvis har jag turen att bo i källar-rummet där det är svalt och skönt (och mörkt). det är i mitt källar-rum som jag bedriver min tid under sommarens varma dagar..

och hela helgen har jag varit en duktig dotter här hemma och hjälpt till i trädgården! tvättat trallarna, utemöblerna, skopat grus och vattnat alla blommor och sånt! och så har jag haft mycket kvalitetstid med trafikteorin, igen.. sista provet imorgon, och nu tror jag faktiskt att jag börjar kunna boken från första till sista sidan. det kan inte gå annat än bra helt enkelt!

jag blir så nostalgisk när det är fint väder. igår var det precis ett år sedan jag tog studenten. eller ja, studenten och studenten, tog min egna lilla student i flint. och det var ett år sedan som jag var som allra lyckligast tror jag. ett år sedan jag fördrev mina dagar ute i solen på garey's maffiga trädgård med johanna, mekiko-boy, andrea, millie och monkuu, och satt vid brasan vid vattnet om nätterna och jagade eldflugor och drack tequila och billigt vin och lyssnade på gammal dålig amerikans musik. ååh, ta mig tillbaka 

fast det är ganska så bra nu också egentligen. snart kommer sommarlovet, och om 11 dagar kommer syster hem, med lilla knytet. jag längtar ihjäl mig.

men innan jag får mitt sommarlov ska jag lägga mig och plugga matte nu. 

godnatt.  
 


RSS 2.0