måndag.

I think I'm gonna start a band
the great depression is at hand
people will mourn across the land
yeah, I'm gonna start a band.

fick en telefonsamtal från andra sidan jordklotet idag som fick mig att bara sitta uppkrypen i soffan med världens leende. saknar er.

hm, den här veckan kommer bli klurig att styra upp. har 10000 saker att hinna med. onsdag blir det iaf sthlm med broder. ska fixa visum, och shoppa slut på dom sista små besparingarna som jag har kvar här på kontot. och imorgon blir det att träffa sara en sväng!

godnatt.



nightmares.

min dator börjar totalt urarta känner jag i form av sjuklig seghet och bara allmänt mysko. misstänker att det har nått med det för lilla diskutrymmet som min dator har drabbats av. förstår inte hur jag har lyckats med det, men stolt är jag!

har tillbringat min dag på djulö idag och glassat i solen. märkte nyss att min rygg har fått rejält med färg. och mitt ansikte lyser lite snyggt rött. men bättre det än min vampyr-vita hy iaf, så lite märken från solen tackar jag för. förstår inte hur min fina bruna färg från i början av sommaren bara kunde försvinna..

nu börjar jag få panik. hade en mardröm inatt om att min mamma kom in i mitt rum och väckte mig med orden "nämen anna, du åker ju om 2 timmar, upp med dig nu". då hade jag varken packat, fixat visum eller sagt hej då till folk. och ingen kunde heller skjutsa mig till arlanda, så jag fick ta ett tåg upp helt själv. och tiden bara rusar iväg som den brukar göra i drömmar, och så fort jag var på väg att komma iväg så kom jag alltid på nått nytt jag hade glömt.
- det var imorse när jag vaknade helt kallsvettig och med panik i själen som det slog mig att det nog är bäst att börja lite med packningen nu. om nu inte min dröm orsakade nog med panik i mig, så förbättrades det inte när sara och milla började prata om vad dom skulle ha med sig till usa när dom åker nästa månad ;P

nej, nu orkar jag inte skriva mer. skriver ändå inget vettigt känner jag. fast det gör jag iofs sällan, jag är inte så vettig av mig helt enkelt. så nu blir det csi istället. seriöst, jag har byggt upp ett behov av csi den här sommaren, som kommer ge mig svår abstinens.

godnatt.


sommar.

jag är så sjukt trött så jag inte riktigt vet varför jag är uppe. fem imorse vaknade jag och kunde inte somna om. halv sju kravlade jag mig ur sängen och gjorde mig två stora koppar oboy, och en liten bit macka, och la mig igen och kollade på simpsons. men, min morgon var förstörd för jag kunde inte somna om på hela morgonen. så, därför sitter jag nu här med helt rödsprängda ögon och psykblick och gäspar sönder mig. har så sjukt ont i min nacke, blir helt galen. haft det lite från och till hela sommaren, morr. bror min och hans fru ( va mysko det känns att säga "och hans fru", har inte riktigt satt sig i huvudet än ) kom förbi en sväng idag. sa hejdå nu innan jag åker. usch, tycker inte om att säga hejdå till folk, det är bara jobbigt.


gårdagen var trevlig. ganska oväntad kväll, men bara i positiv bemärkelse. perfekt avslut på den här sommaren egentligen. jag kan inte rå för det, men det känns bra, det gör det faktiskt. nu är det bara usa som gäller, och jag håller på att längta ihjäl mig.


godnatt.


I will forget about you when I’m on that plane.
forget about you when I’m on that plane.’





pumping someone else's blood

ljuva sommar-nätter, jag älskar det.

nu ska jag kolla på the office med syster en stund, sen sova.




this is how it works
you're young until you're not
you love until you don't
you try until you can't
you laugh until you cry
you cry until you laugh
and everyone must breathe
until their dying breath.


new slang.

riktig myskväll. sitter här nere i min svala källare med en filt runt mig och kaffeblandad oboy och lyssnar på the shins. har new slang på repeat och ska strax skriva ett litet mejl till familjen ward tror jag. bara 13 dagar kvar nu, och det enda jag känner är lycka. pirr i magen och lycka. ett helt år på andra sidan av jorden med helt nytt folk och stad. men känns oerhört skönt att ha stor-syster på samma sida av jorden, känns tryggt.

nej, nu ska jag knappra ner några rader till Lori och com innan csi börjar.

godnatt.  



new slang when you notice the stripes, the dirt in your fries
hope it's right when you die, old and bony
dawn breaks like a bull through the hall
never should of called
but my heads to the wall and i'm lonely



( jag saknar mina troll ... )


värmeslag.

jag svettas och har huvudvärk, SKÖNT. kom precis hem från en sväng på stan med sara och milla. var uppe kvart över 7 imorse och trampade iväg till tandläkaren. jag gick upp kvart över sju för att få sitta i en tandläkarstol 10 min, och få höra "jo men det här ser ju jättebra ut, du är verkligen noggran med dina tänder ser jag" YEAH. så för att fira det sitter jag nu och knaprar i mig turkisk peppar, mums.

och nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på oc och försöka överleva värmen.

hörs.

tisdag.

mitt förbannade internet och jag är långt ifrån vänner. eller ja, nu är vi väl vänner, men vi har haft ett storbråk nu några dagar. så har städat rummet, rensat min garderob och en massa annat nödvändiga saker medans datorn min har tjurat och vägrat mig internet. det är lite kyligt mellan oss fortfarande...

igår hade jag en heldag med mor min. riktigt mysigt. åkte till norrköping på morgonen och gick runt där i några timmar. hittade lite bra grejer; ett par cheap monday-jeans, en randig tröja med knappar, gympa-skor, underkläder och en james dean-bild till mitt rum. och en bok som passar mig perfekt - "allt du behöver veta". allt från hur man tvättar kläder till hur man sätter på ett plåster och spelar gitarr. en bok för lite lätt handikappade helt enkelt.

och imorgon blir det  ett besök hos herr tandläkare 08.00. dom kunde inte ha gett mig en liiite tidigare tid kanske?!

godnatt.





söndag.

jisses, va mitt rum är snyggt nu. har städat och varit helt duktig idag. och mitt akvarium har nog aldrig varit finare! lilla bianca trivs för fullt ser jag.

och nu ska jag strax krypa ner i min nybäddade säng och glo på csi innan jag somnar. har till och med bytt lakan och hela köret till alla mina täcken och kuddar och sånt. mitt älskade svart-vita täcke pryder en en gång min säng.

och imorgon blir det norrköping med mor min. håller tummarna för att lönen har halkat in på mitt konto till imorgon bitti! annars blir det till att låna av kära mor.

godnatt.


hallelujah.

idag är det en riktig depp-dag på nått vis. sa hejdå till frida och jenni inatt. usch, får en klump i magen så fort jag tänker på att jag inte kommer få träffa dom på nästan ett år.. men igår hade vi det väldigt mysigt. åkte till svartbäcken och satte oss på bron och käkade lite. sen hoppade vi i och badade. fick tre små roliga paket av frida som fick mig att vika mig av skratt/ fälla några tårar. sen sa jag hejdå till frida. usch usch. sen satt jag uppe med jenni inatt på hennes trapp och lyssnade på musik och pratade strunt. lite svårt att hålla tårarna borta när vi satt och lyssnade på hallelujha och pratade om allt vi skulle göra när jag kommer hem. nej, usch..

sa även hejdå till pappa min imorse. han åkte ut på havet igen, och kommer inte heller hem innan jag åker. fast lite skönt är det iofs att inte behöva säga hejdå till alla samtidigt.

var i norrköping igår också. och ska dit med mamma på måndag igen och ha en liten "mor-och-dotter"-dag. bror min har varit i norrköping hela veckan och jobbat, och var lite mysko att helt plötsligt se honom komma cyklande utanför bil-fönstret bara sådär. lite roooligt. och pratade för första gången i telefon med min värd-mamma Lori igår. var sjukt nervös, men gick bättre än vad jag trodde det skulle gå. min nya lillebror Seth längtar tydligen efter sin nya storasyster, YEAH.

ikväll ska jag lägga mig i soffan med en filt och kolla på tv hela kvällen och tycka synd om mig själv.

hejdå.


hallelujah, hallelujah




-

jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte...



nattbadning.

snyggt väder idag. eller nej, justja, det är det det inte är idag ja. regn och moln. fast, ganska skönt ändå!

idag är jag trött. kollade på film och myste med flickorna igår. runt 1 ungefär inatt gick vi på en liten promenad, och fann helt plötsligt en pool framför våra fötter.. så av med tjocktröjorna och skorna och bort med plasten, och plums i. tina och jag gled i lite försiktigt i så inte ägarna till poolen skulle vakna. men, ja, jenni var inte lika försiktig hon utan hon hoppade i med ett plums. så det var bara att hoppa över staketet till poolen och springa! men kul var det allt!


poolbad.

blöta katter..


stan.

kom precis hem från stan, har lodat omkring där halva dagen tillsammans med sara! köpte mig ett par marinblå skor som jag tror jag kommer bli kär i. sara har dåligt inflytande på mig, har börjat impuls-köpa saker hela tiden nu! köpte en skjorta igår också ;P sen fikade vi lite, och köpte glass. mums mums, kommer snart bli en bumbibjörn! MEN MEN.

ska strax över till jenni och umgås lite med henne. ska käka pizza ikväll med jenni, frida och tina (seriöst, det här är nog den onyttigaste sommaren jag någonsin varit med om..) och sova på tinas altan inatt och ha myspys. bara 2 dagar kvar tillsammans nu på ett bra tag..

hejdå.



and we become silhouettes when our bodies finally go





nattbesök hos milla.

gooodmorgon! sitter hemma hos milla tillsammans med sara och lyssnar lite på musik. har sovit här inatt. milla är på jobbet och slavar hon :) fast nu tror jag nästan sara dog, hör bara skrik innifrån sovrummet... hon slog visst i armen i dörrhandtaget, hihi. vi ska snart ner på staden vi och uträtta lite ärenden!

jag mår illa :(

tjillevippen.


grillning.

jag är lycklig in i ryggmärgen. haft en kanon-dag idag, och allt känns på topp :) började morgonen med fika hos sara (och det var verkligen min början på morgonen, för försov mig så det var bara att sätta sig på cykeln och trampa iväg). det var mycket trevligt! sen när jag kom hem från sara gled jag över till gräsmattan bredvid och fann jenni där. sen kilade vi upp till kvantum tillsammans med nicklas för att inhandla mat till kvällen ( kommit på att dom som jobbar på kvantum borde tro att jag och jenni bor tillsammans, vi går alltid upp och handlar mat tillsammans, haha). var sjukt nära att köpa grishjärtan till tina! var längesen jag skrattade så mycket, haha. sen kilade vi iaf vidare till tina och grillade och mös (eller heter det myste..?) hela kvällen. och nu på kvällskvisten gled frida förbi och visade att hon levde. nej, varit en perfekt dag faktiskt!

och nu ska jag snart kila och sova, för jag är riktigt trött. fryser så mycket om nätterna nu, så sover med tre täcken varje natt. förstår inte hur det kan vara så kallt nere i min källare! fast, hellre sover jag kallt än varmt!

godnatt. 





lördag.

vet inte vad det flög i mig nu inatt, men jag är verkligen lycklig in i ryggraden tror jag.. allt känns, väldigt bra. vet inte vad det är. kanske är det att jag har världens bästa vänner? kanske är det för att jag åker om tre veckor till något som jag inte har det blekaste om vad det är? kanske är det för att jag är trött och flummig? äsch, bra känns det iaf!

godnatt.


you change all the lead
sleepin' in my head,
as the day grows dim I hear you sing a golden hymn..



overkill.

hm, lite gnagande känslor ikväll.. har gått upp för mig att jag bara har en vecka kvar tillsammans med frida och jenni, sen åker dom till usa och kommer inte hem förens dagarna efter jag har åkt.. och det, ja, det känns väldigt jobbigt. blir lek-time non stop med dom den här veckan. grillning, natt-dopp, övernattning och hela köret.

träffade linnéa en sväng idag och tog en promenad! det var mycket trevligt. sen kilade jag över till jennis hus nu på kvällen och körde lite playstation och tvingade henne att se på superhjältarna med mig. men hon ville också se den, så det var enkelt! åt också upp hennes kebab-pizza, det var smarrigt det! var tok-hungrig. och är det fortfarande nu när jag känner efter. det är nu på nätterna som min hunger kommer smygande! fast idag har jag käkat kalle-anka kex nästan hela dagen. såna där söta kex med figurer på, och med choklad på baksidan. mamma väckte mig halv tio imorse och bad mig följa med och handla lite mat till helgen innan hon skulle iväg och jobba, så jag tyckte att jag skulle ha något för besväret. så plockade i en massa mumsigt till mig!

och nu ska jag kila och stilla min hunger lite och kika på csi. och imorgon ska jag sova ut riktigt ordentligt. är ensam hemma, så ska dra ur sladdarna till telefonen här hemma nästan så jag slipper ligga och lyssna på massa ringsignaler om det ringer imorgon.

godnatt.

onsdag.

SATAN, hade precis skrivt världens inlägg, OCH SÅ FÖRSVINNER ALLT. gaah.

nöjer mig med att säga; stan med tina, middag med sarah och hennes vänner john och gröndal, film, och bad nu på kvällen. och så klämmer jag in ett, GRATTIS PÅ FÖDELSEDAG SARA, du är nu ett år närmare döden ;) och så klämmer jag in ett, ett, äsch, det går inte att klämma in en känsla. säger bara; våren, brand new, fjärilar i magen och nv1b... det räcker så för inatt.

godnatt.



-

och allt blev plötsligt glasklart... och jag bara ler.

- måndag.

jag har knappt koll på dagarna längre. skööönt!

idag har jag haft kvalitets-tid med mor min nästan hela dagen. varit i vingåker och köpt byxor och skor till mig. sen var vi en sväng på stan, och så handlade vi mat. jag kommer faktiskt sakna min mamma i usa tror jag..... mindre än en månad kvar nu!

kollat på brokeback mountain idag. ska strax kila och se klart den! alltså, jag vet inte, men jag har lite svårt att tycka att min älskling jake gyllenhaal är lika snygg nu när man har sett honom han bli tagen där bak..! eller jo, visst är han lika snygg fortfarande förresten ;P

godnatt.


lördag.

har precis kommit hem från en sara, och sitter nu här och svettas och håller på att dö. förstår inte hur det kan vara såhär varmt i sverige, det är sjukt.

har som sagt var lekt med ett mongo ikväll, sara. riktigt trevligt :) hyrde film.

och nu ska jag (precis som varje kväll) snart lägga mig i mitt rum och kolla på csi. är alldeles för varmt för att vara uppe i vardagsrummet, så får kolla på det i mitt rum här nere i källaren istället. men inte ens källaren känns sval längre. okej, vet att jag inte ska klaga på värmen´, men det kan faktiskt vara lite måttlig värme!

mitt ljud på datorn funkar inte, hur mycket jag än har krypit under bordet och försökt pillrat med sladdarna för att få igång det igen. det är riktigt frustrerande att sitta vid datorn utan någon musik eller ljud. nästan så jag får sitta och sjunga för mig själv här! och det ska jag bespara min sovande familj, och min lilla kissekatt som sitter här bredvid och glor på mig,  så därför ska jag gå nu.

godnatt.


 mm, bäst att passa sig.
 den här mannen lyssnade jag på när jag gick hem ikväll.

stjärndamm.

bland det bästa med sommarlovet är att vända upp och ner på dygnet. jag älskar det helt enkelt.

haft en riktigt bra dag. lunch i form av pasta och italiensk tomatsås hos frida. sen blev det en impuls-visit till norrköping med mor, far och jennifer. hittade en massa roliga saker, men som var så onödiga att jag inte ens vågar skriva ut dom här. köpte mina älskade pistage-nötter på maxi, där dom godaste nötterna i världen finns. sen åkte jag hem, åt pizza med familjen, och spenderade hela sen resten av kvällen ute på jennis vackra uteplats tillsammans med jenni och tina. känns mysko att det är precis en månad kvar tills jag åker idag.. 

och nu senare på kvällen/inatt har jag glott lite på csi med bror min, och på något sjukt jakt-program med per moberg som kock. 

och nu ska jag se klart på det, och sen ska jag sova.

godnatt.


du hatar fantasier, du är bunden av logik..


lars, linköping, lycka.

åh, jag älskar den här känslan. när man har kommit hem efter en bra konsert, och huvudet bara dunkar, och man känner sig helt äcklig, och öronen bara tjuter på en. men ändå är man så lycklig och glad så det finns inte. och adrenalinet finns fortfarande kvar i kroppen. man känner sig verkligen levande när man står längst fram i världens folkmassa, och bara hoppar och dansar och känner att man verkligen kan varenda textrad som kommer från scenen, och adrenalinet bara rusar i en. varenda litet ord bara kommer ur munnen på en. nej, lars winnerbäck gör en lycklig in i själen en kväll som den här. när han bara står där framme på scenen med ett brett leende, och bara myser. mitt ute på ett gärde, vid stångebro, när solen börjar gå ner bakom en.. nej, det här var bland det vackraste jag varit med om tror jag. saknade bara "där elden falnar" och några andra nostalgiska låtar. men men, man kan inte få allt här i livet, man får helt enkelt nöja sig med en jävligt underbar lars winnerbäck den här kvällen. och ett stycke underbar christian kjellvander med en röst som får en att rysa. 

tack frida för en kväll som jag sent kommer glömma :) helt enkelt underbart. 

nu ska jag göra mig en stor monster-macka och kolla på csi!

godnatt.

- "tog du dom med storm ikväll? jag kommer faktiskt inte ihåg, men mina fingrar säger att, VA FAN JAG ÄR I LINKÖPING KLART SOM FAN ATT DET ÄR ETT SEGERTÅG"


 

onsdag.

det är ju inte direkt svalt ute idag. suttit på garage-taket och målat takpannor hela förmiddagen, känner mig helt stekt och otroligt snurrig i huvudet.

och nu blir det dusch, sen en sväng på staden med sara.

hejdå

myskväll.

sitter här vid lillebror bredell's dator och väntar på att storasyster bredell ska muffla i sig sin mat, så att vi kan kila och hyra film, och sen kila iväg till tinas palats för en liten myskväll. men ja, jenni är ju inte bland topp 5 när det gäller snabbhet i samband med mat. men men, jag får väl stå ut med henne ändå..

LARS PÅ TORSDAG, och jag längtar.

hejdå.

oh, baby this town rips the bones from your back.

smääärta.

idag har jag ont på mina axlar och lår. bränt mig.. men men, vad är sommar utan lite bränna? får vara inomhus och se till att vara så lite i solen som möjligt helt enkelt.

har haft lite kvalitets-tid med mor min idag. varit på stan och fixat med lönen, och letat lite kläder. sen åkte vi och handlade lite mat, och var uppe och matade ett par kaniner som vi sköter om den här veckan. riktiga sötgrisar, helt ulliga och grå/vita.

grillning med jenni och tina igår. riktig myskväll!

och ikväll blir det grillning igen, fast med la familj.

hejdå.


sol, sol, sol.

precis kommit hem från en väldigt trevlig kväll med sara och milla! kollade på beck - skarpt läge, och käkade lite på mcdonalds efter. ja, en mycket trevlig kväll iaf tycker jag!

och idag har jag solat hela dagen. var uppe runt elva och hittade mig ett nytt perfekt sol-ställe för sommaren. garage-taket! en filt, en vattenflaska, telefonen och mp3:n, sen klarar man sig där hela dagen. fast vid halv ett åkte jag ner och kollade på barn-teater och badade nere vid djulö med milla! sen åkte jag hem och la mig på garage-taket igen. sen åkte jag som sagt var och kollade på bio.

och nu ska jag kolla på csi, och sen sova.

godnatt.

RSS 2.0