-

fick en sån där mysko känsla nu ikväll. varken glad eller ledsen. hur glad som helst över att ha en vecka i linköping tillsammans med älsklingen framför mig, samtidigt som det gör ont i själen när jag inser att han flyttar efter våran vecka. plus, minus, noll. jag vet att det kommer gå bra för oss, men jag ser inte fram emot det. jag vet att det är en värdslig sak egentligen, men i smyg tycker jag så synd om mig.

-


-

15 dagars ledighet i mitt våld (förutom ett nattpass nästa vecka). finns inte mycket att säga om kvällens jobb, förutom att det är så synd när det blir tjaffs. så onödig energi. men men.

imorgon blir det linköping iaf. det ska bli helt underbart.

godnatt.

-

kaotisk kväll på jobbet ikväll. antingen är det hur lugnt som helst, eller så är det totalt kaos och allt på en gång. jobbade med sanna ikväll, det var dock trevligt det. jobb imorgonkväll också, sen är det frihet i sikte. linköping i sikte. min lägenhet ska inredas på nytt och göras mysig. ska jag överleva hösten så måste något drastiskt göras i lägenheten. det måste bli ett hem där nu! tvättstugan måste invigas också.

har tjyvat mammas spikmatta och ligger på i sängen. man blir verkligen som en helt ny människa av dom där spikarna. har aldrig insett dess storhet! 

nu ska jag kolla på ett avsnitt av nurse jackie, sen ska jag sova. godnatt 

-

tuff morgon. insåg att min väska med körkort, kontokort och sånt var spårlöst försvunnen. i samma veva insåg jag också att min lön från dagis inte har kommit in. panik. nu är dock väskan hittat, och efter några samtal till lönekontor och sånt så kommer lönen in senast 13 augusti. det får funka. huvudet dunkar, och fortfarande förkyld också. idag är jag gnällig.. men snart vänder det nog. ska ta bilen ut till vingåker och våldgästa sara. grönpepparsås står på menyn ikväll, precis som det ska vara. sen kommer bror och ina hit ikväll! denna dag kommer nog, mot alla odds, ändå sluta fint.


-

det bästa med att jobba är känslan av att vara ledig. det är på dom lediga dagarna man inser att det är värt allt slit. förutom att baka bröd och dricka te, har jag hunnit med ett biobesök ikväll. jag och adam var på inception. riktigt bra och förvirrande film. får se hur bra det går att sova inatt. troligtvis bättre är dom senaste nätterna. har haft vidriga drömmar.

 -

börjar längta till min lägenhet nu, på tal om ingenting. på fredag åker jag, adam och mina älskade katter ner till linköping för en liten mini-semester.

nu ska jag läsa. godnatt


-

ledig dag. bakar bröd, städar rum/rensar garderober, pluggar och sörplar rabarber-te. jag älskar att hösten börjar smyga sig på, samtidigt som jag hatar det. men just idag älskar jag det, när det bara är höst på låtsas. då är det vackert med höst.



I guess we'll just have to adjust


-

jobb 7 - 14, 16-21 idag. det där med delad tur tycker jag inte är någon höjdare precis. kom hem för en stund sen, och måste åka tillbaka inom en timme igen.

jag är så arg så jag nästan skakar. så jag nästan gråter. tydligen har det urartat totalt i familjen jag bodde hos under mitt år i usa. mamman har kidnappat sonen och gömt sig för att slippa misshandel som hon skriver på facebook , och pappan har kidnappat hennes katter. jag får svårt och andas. jag vet egentligen inte varför jag blir arg. jag kommer aldrig träffa dom igen, någonsin. jag kommer aldrig ha någonting med dom att göra igen. jag tror det bara river upp massa minnen, det är nog det. och jag blir så upprörd på hur dom beter sig. båda två sitter på allvar och skriver allting på facebook. två vuxna människor. och dom använder sin son för att hota varandra, hela tiden. sist var det pappan som kidnappade sonen. hur kan man använda sin lilla son på det viset? och jag får sån panik när jag vet att pappan har katterna i sitt våld. den mannen är ond, och hatar katterna. jag hoppas verkligen att båda två förlorar vårdnaden om sonen. hoppas på andra saker också för pappans del, men det får jag nog inte ens skriva.. jag vet egentligen inte varför jag skriver om allt det här. tror jag bara måste få ur mig lite känslor. jag är så glad över att jag snart kommer få träffa johanna. någon som förstår.


-

sjuk också, underbart..


-

pigg som en lärka. trist. adam ligger och sover (snarkar) här bredvid mig, och jag har inte hjärta att väcka honom även fast jag gärna vill. klockan på ringning halv sex imorgonbitti. jag ligger bara och tänker på hösten. ångest. ångest över att tentan är här snart, kommer aldrig hitta motivation till att plugga nu. ångest över att jag snart kommer sitta själv i linköping, med adam på tok för långt bort. ångest över att försöka pussla ihop hela hösten. klura ut när man ska ha tid med allt. det är bara en sån där kväll. en ångestkväll.

-

jag vaknade nyss. eller nej, inte ens det, jag blev VÄCKT nyss. frågan är hur länge jag skulle kunnat sova? jag tror att kombinationen dålig sömn och förkyldning slog tillbaka på mig. utvilad är jag iaf! hur ska man lyckas somna ikväll, och ta sig upp kvart i sex imorgon? det märker vi. blev förfrågad om jag kunde jobba natt inatt och imorrn också, men det fick jag inte när jag råkade fråga hur man gör när man har övertid.. dom vill tydligen inte att jag ska få dubbelt betalt! attans.

lilla oscar föddes inatt. liten söt grabb på 3 kilo. jag vill ha honom här, NU!

-

Åsa Parker Giving birth.

about an hour ago via Twitter · · · @asaparker on Twitter

frågan är ju om min syster är beroende av twitter?


-

flygbiljett bokad. den 16 augusti flyr jag över till finland några dagar, för att återförenas med min andra halva. den halvan jag fann på andra sidan jordklotet. den halvan som jag aldrig hade klarat mig utan tror jag. den halvan som alltid kommer vara min andra halva. så mycket skratt och så många tårar vi har delat på. nu ska jag äntligen få träffa henne igen. henne och dave. deras förhållande är som en äkta saga. dom träffades några få gånger på andra sidan jorden, med alla tänkbara hinder mellan sig. ett halvår senare, när dom var på varsin sida av atlanten igen, då insåg dom att dom var kära i varandra. hade aldrig slutat tänkt på varandra. nu bor han i finland tillsammans med johanna. är det inte hjärtskärande vackert? det tycker jag iaf.

nu ska jag snart iväg och jobba. nu får jag inte säga ja till mer jobb under den här månaden, då jag har fått övertid. måste ringa till chefen och säga till imorgon. baah. men kunna säga nej med gott samvete, det känns finfint det!


-

regnet och åskan har varit framme idag. helt otroligt vackert. käkat pizza och legat i sängen hela dagen och plöjt igenom 6 avsnitt true blood. så fort adam har lekt klart med cs ska vi fortsätta plöja igenom några till avsnitt. kan man inte få ha det såhär hela tiden? måste hösten vara här snart?

-


-

lika bra som gårdagen var, lika dålig är den här dagen känns det som. jag blir så frustrerad. och irriterad. och lite äcklad. eller nej förresten, ganska rejält äcklad, usch. men vad ska man göra? bara försöka skita i det, det är nog bästa lösningen. försöka iaf.

längtar till kvällen. mys med martina och jennifer. det blir fint det.

-

nybakade scones med marmelad i magen och bright eyes i mina öron. vädret är grått och jag ska jobba inatt. fick ett sms som gjorde mig väldigt glad imorse, och vaknade av att älsklingen stod utanför dörren imorse. till råga på allt är det torsdag. såna här dagar älskar jag. nej, jag inte bara älskar dessa dagar, jag avgudar dom. lite regn och åska, sen är min dag gjord.
 


-

så snabbt var en ledig dag över, och jag sitter och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan åka och jobba. min lediga dag spenderades iaf mestadels ute i adams trädgård med helene, och även adam när han kom hem från jobbet. grillade och hade det skönt och åt en himelskt god potatisgratäng som helene gjorde. härlig dag. idag har jag sovit, varit en sväng på staden och äntligen träffat emilia en sväng. var alldeles för längesen vi sågs.

nu ska jag göra mig iordning och trampa iväg till jobbet snart. känns inte alls lockande, då det är grillfest hos syskonen olsson. jag vill också dricka vin och grilla ikväll.. buhu. men jag får nöja mig med att ta hand om den äldre generationen istället.

adjö

-

en ledig dag. en alldeles ledig dag. jag har inte haft en ledig dag på nästan två veckor snart. så idag tänker jag inte göra ett enda dugg. ligger hemma hos adam och bara slappar, medan han är iväg och jobbar. underbart. ska läsa lite och kolla på någon film. tänker inte sätta min fot utomhus tror jag. varför kan det aldrig vara lite lagom väder? måste det vara extremt hela tiden? jag smälter bort, sakta men säkert..


-

det här med att åka hem och sova hos adam på mornarna är ingen hit. det är svalt när jag kommer, men så fort klockan börjar närma sig tolv så är det som att ligga och sova i en bastu. att man vaknar upp och är råförkyld gör ju inte saken bättre. jag har ett krampaktigt tag om nässprayen idag. vi ska inte skiljas inom en snar framtid. personen som uppfann nässprayen är ett geni, och en underbar människa.

-


-

nattens jobb avklarat. varit en lugn natt, tack och lov. är galet pigg nu tyvärr. ska krypa ner bredvid adam och försöka somna, så jag orkar med passet inatt. godnatt.

-

jobb, jobb, jobb. så är mina dagar för tillfället. fått ihop 57 timmar på jobbet den här veckan efter den här helgen. 4 nätter och 3 dagar. jobb inatt, natten som kommer, imorgon natt och söndagkväll. är inte speciellt taggad över kvällens pass, då jag ska sitta vak (ingen döende dock). det tar på krafterna ändå kan man ju lugnt säga. helt vidrigt.

nu ska jag försöka övertala adam att sova middag med mig.

-

jag älskar att jobba natt. jag älskar den där känslan man får när man möter alla människor som är på väg till jobbet, när man är påväg hem till sängen. det är helt underbart. nu ska jag och min fyrbenta älskling kila och sova i många, många timmar. jag tackar dom högre höjderna över att jag får lägga mig och sova i en sval källare. tack.

godnatt.

-

ändrade planer. blev inget örebro. mina kära föräldrar åkte alldeles för sent, så jag la mig och sov i två timmar i soffan framför benjamin button istället. nu är jag med andra ord utvilad och redo för ett nattpass. imorgon ska jag äntligen träffa älsklingen igen. bara sett honom 2 gånger sen i torsdags, då hans felix kom för lite kvalitetstid med honom. lunch med honom, felix och martin i stadsparken i lördags, och en snabb puss i dörren idag när jag hämtade min bankdosa. jag saknar honom. mycket.

nu kom syster och sigge och våldgästade

-

jobbhelg avklarad. nu ska jag iväg till örebro och ikea en sväng med mor och far, sen är det jobb inatt som gäller. älskar att jag får lite jobbnätter, det passar mig så mycket bättre än att jobba dag.

totalt förälskad i filmen och låten


-

sovit så himla dåligt inatt, och har jobb fram till halv nio ikväll. låt mig gå och dö, snälla.. 3 timmar rast mitt under dagen, och då ska jag sova som en stock.

-

åh vad det är härligt att sova. har inte orkat upp ur sängen än, men ska väl göra ett försök snart. jobb idag och hela helgen, så det är bäst att jag sover ut ordentligt idag. blev lite extra jobb igårkväll också, lovely. på något vis har jag lyckats fått ihop 51 jobbtimmar när den här helgen är gjord. vart har jag fått in alla timmar? känns som att jag inte alls har jobbat mycket den här veckan. men det kommer troligen kännas efter helgen.

nu ska jag käka frukost, och ha kvalitetstid med crosstrainern innan det blir jobb.

RSS 2.0