18 dagar.

18 dagar kvar, sen ar man hemma igen. och vet inte riktigt om jag tycker om det eller inte. for 12 timmar sedan kunde jag gora allt for att komma harifran, ar for mycket drama och tragik i det har stallet. men sen efter en mysig kvall framfor en liten sjo och en brasa med guillermo, johanna och com, ja da kanns det svart att aka harifran... ar lugn i sjalen, med sommarlov i lungorna och graduation pa torsdag.

nu blir det nattfilm.

byeee.

nej det ar ingen vanlig dag, for det ar annas fodelsedag, hurra hurra hurra!

11 maj 2007 - 18 AR! sa var man myndig och vuxen nu da, iaf pa papper. det dar med vuxen i sinnet vet jag inte riktigt.. men det kommer val med aren! har iaf haft en av dom basta fodelsedagarna i mitt liv, och det kanns jobbigare an nagonsin att veta att jag aker hem snart.. en helmysig dag i alla fall, med middag pa mexicansk restaurang med lite vanner. fick en snygg mexicansk hatt pa mitt huvud, och lite fodelsedags-sang i mina oron av servitriserna, trevligt trevligt. sen spindelmannen 3!

lite jobbigt var det anda att hora mammas rost pa telefonen.. hur gammal jag an ar kommer jag da alltid vara mamams lilla flicka innerst inne! och pappas lilla flicka. helt enkelt mina foraldrars lilla flicka!

nej, nu ska jag avrunda min 18-arsdag med lite taco-rester och oc!

byeee


SVETT!

herregud, kan det bli mycket mer outhardlig varme? sitter i data-labbet med min engelska-klass med en stor flakt bredvid mig, och anda svettas jag sa jag ar nara att dooo. ar dunder-aska, regn och en luftfuktighet som ar mer an mansklig, OCH INGEN LUFT I DEN HAR SKOLAN! sa ar inte sa saker pa att jag klarar mig hem levande..

om jag nu inte kommer ut ur skolan i en svart lik-sack, utan faktiskt overlever, da maste jag ivag till walmart med johanna och printa ut lite kort! borjar fa lite panik i kroppen, min 20 sidor senior-scrapbook ar due nasta vecka, och jag har inte ens borjat... SA, idag blir det av att forsoka samla ihop alla bilder jag behover, sen ska jag borja jobba pa den idag. maste ocksa ringa mor min idag och be henne skicka over natt kort fran nar jag var liten som jag behover!

nej, nu sviker min svettiga, trotta hjarna mig, har inte mer intressant att skriva om. ska istallet se vad resten av min engelska-klass gor, och kanske jobba lite jag med (fast, iofs ar jag redan klar med allt, for jag ar sa mycket smartare an den har klassen...)

byeee.


-

why are they taking us to the forest?


RSS 2.0