-

hemma igen, efter en lång vecka. allt känns så kul, och jag börjar äntligen hitta lite i staden! att busschaufförerna är assholes och lurar på mig på fel bussar är väl ett litet minus dock. men en liten lätt promenad på 5 km extra idag får jag väl leva med. i will hunt him down helt enkelt. hela köket är bortrivet här hemma förövrigt.

nu ska jag packa upp, ta en dusch och sen åka och krama på adam. den mannen har varit ganska saknad. 4 månader imorgon <3 puss på det.

-

JA, då har man börjat plugga då. tredje dagen avklarad, och än så länge känns det väldigt bra. eller just nu känns det inte alls bra. det kan det liksom inte göra när det har tagit tre timmar att ta sig hem från skolan. i snöstorm. slutade vid tolv och tänkte "hmm, jag är ganska hungrig, men jag åker nog hem och äter istället". jotack, lätt att hitta i den här staden när allt är vitt. irrat omkring på tok för länge. ipoden gick sönder på vägen också, och mina tår är troligen förfrusna. allt blev ju inte bättre av att jag inte fick igång micron här. ringde rebecka och halvgrät lite. men nu börjar det arta sig. sitter nere i köket och kollar ut över ett snötäckt göta kanal. att hitta lägenhet på direkten var kanske inte så klokt av mig. varför tänkte jag inte på att jag kunde bo hos bror hela våren? gratis skjuts till sjukhuset varje morgon, god mat och mysig utsikt. kanske ska råka glömma att betala in hyran till min lägenhet.. dom är så rara mot mig här också. frukosten står på bordet på morgonen, och jag får hela tiden prata om mina dagar! jag gillar't.

ipoden är nu lagad, adam kan sina grejer han!

nu ska jag skriva ett brev till mig själv om varför jag har valt att bli sjuksyrra. jajjemän. sen blir det picknick i nationernas hus ikväll. mys.

adjö


-

varför tror alla att jag kommer från norrland?!


-

sådärja. då börjar livet imorgon då. sitter här i baksätet i brors bil och är påväg till linköping. det är lite fint att varken bror eller hans fru vet att jag snart lägger en spya över dom. utgång igår, och idag mår jag verkligen inte bra alls. men det är det värt, för gårdagen var så galet rolig. emilia styrde upp lite födelsedagsfest hos sig. riktigt lyckat tycker jag. min plan att vara nykter sprack ju ganska rejält dock. så kan det gå. nu ska jag koncentrera mig på att inte spy.

adjö

-

är helt besviken på sverige i handbollen. är besviken på mig själv också över att ha missat massa matcher. den enda lilla ljuspunkten i januari brukar nämligen vara just handbolls-vm/em. illa, illa. för att klaga ännu mer kan jag ju nämna min vidriga huvudvärk. känns som att någon har skjutit mig, rakt i pannan, och att någon snäll själ sedan har försökt tagit bort kulan men misslyckats. ungefär så känns det. mitt humör har inte heller varit att leka med idag. det är tur att adam är så förstående när det gäller mina humörsvängningar..

sådär, färdig-klagat. pappa kom hem idag, då kan man ju inte vara annat än glad. agerade rar dotter och hämtade honom från tåget imorse. sen har jag haft lite kvalitetstid med emilia och hanna idag. var med emilia på hennes premiär på systembolaget. vad konstigt namn förresten, systembolaget? aja. träffade hanna sen och åt sen lunch/tidig middag med henne. det var mys det.

nu ska jag koncentrera mig på handbollen, sen iväg och krama lite på adam så jag klarar mig i linköping några dagar. att sofie ska vara på samma plats i linköping på måndag morgon gör mig helt lugn i själen.

adios

-

bröööl. inte på topp någonstans. lite sömn, mycket ynklighet och mycket nervositet inför nästa vecka tror jag. det är nog det som spökar. lägg på lite feber och tidig morgon på dagis så kan ni inte klandra mig för att vara lite upp och ner idag. varit på afrikans dans med emilia nu ikväll dock. det var, konstigt, fast lite, lite kul. man kände sig mest klumpig och konstig iofs tycker jag. och ibland (som idag) så är det så irriterande med överpositiva människor, som hon som ledde dansen. är jag på dåligt humör så ska alla vara på dåligt humör. punkt slut.


-

gud va knepiga ungar det finns..

blir jobb imorgon också, 7-13. det känns som det är mellan dom timmarna jag har sovit den senaste tiden. perfekt tillfälle att vända tillbaka mitt dygn en aning. känner mig som ett riktigt vrak redan nu..

nu - träning.

-

jag visste väl det. inte en chans att jag klarar mig helskinad ifrån alla influenser och halsfluss som har varit runt mig. känner mig seg i hela kroppen idag. blir dock några timmars jobb nu på eftermiddagen, och ett core-pass med emilia ikväll. då mår jag säkert lite bättre! men först ska jag ner och väcka adam som ligger och sover så sött. muhaha..

-

mysko morgon. vaknade vid sju av att det ringde, fast inte här hemma utan i min dröm. helt plötsligt vaknade jag med mobilen i örat, och pratandes med dagispersonalen. sa visst nej till jobb idag? knasigt. har passat på att göra äggröra till frukost också, så jag klarar av min och emilias morgonpromenad om en timme. emilia fyller 20 idag, grattis på henne. äntligen har jag någon att gå till bolaget med!

nu ska jag dricka en liter vatten tror jag, lite väl mycket salt i äggröran kanske..

-

idag fick jag ett underbart samtal från min lilla umeå-flicka. det är våran gemensamma depp-månad nämligen. januari är ingenting för mig och jennifer. vi hatar denna månad. det brukar slå till såhär i mitten av januari. allt blir grått, man kommer på sig själv att längta efter våren och man inser hur långt kvar det är till värmen. det finns inget fint med den här månaden. det är i såna här lägen som jag tycker det är onödigt av jenni att flytta x antal mil iväg från mig. vi behöver varandra dom här mörka veckorna..

som tur är har inte min deppighet slagit fullt ut, än.. känner mig ovanligt uppåt istället. det har jag iofs gjort dom senaste fyra månaderna.. lovely. vet exakt vem jag ska skylla på! 

snart blir det dags för dagens andra promenad. martina har äntligen kommit hem från sin semester. hallelujah. det tycker vi om!

adios

-

alla är sjuka i min omgivning! adam den stackaren har legat med feber senaste dagarna, och syster som jag har spenderat hela kvällen med har troligen halsfluss. det är ett under att jag inte har blivit sjuk! har inte tid med sånt just nu. men det är väl bara att vänja sig med att vara runt sjuka människor. om en ynklig vecka börjar nämligen skolan. jag är nervös. galet nervös. och om lite mer än en månad får jag min lägenhet. x antal vuxenpoäng klirrat tycker jag allt! känns mysko.

är förövrigt galet harig här hemma. låg och kollade på en dokumentär hos syster förut. en dokumentär om en massmördare. en massmördare som jag i slutet förstod jobbade som clown. en massmördande clown med andra ord. väldigt passande, eftersom jag sover själv inatt och drömde om en ond clown igår. jag är rädd..

nu ska jag tända alla lampor i källaren och krypa ner under täcket.

adios

-


-

dags att ta tag i min blogg igen kanske? får bli imorgon eller nått. fördriver min lördagkväll med adam och poker. han försöker tappert lära mig, modigt av honom. varför har ingen berättat för mig hur kul poker är?!

RSS 2.0