bandstarter

hej och välkommen sommarlov.

sista dagen på jobbet idag gick snabbt och smärtfritt. käkade lite tårta, skrubbade lite golv och satte mig på cykeln redan halv ett för att hojja hemåt. värre var det igår då jag gjorde rent 10 hotellrum på eftermiddagen. 10 hotellrum som tillhörde ett gäng 7-åriga, tennis-spelande lidingö-barn. okej, barn är vädligt söta och så. men, dom som känner mig någorlunda bra  (och det är ju bara ni som troligen läser den här bloggen)  vet att det där med 7-åriga barn och jag inte riktigt går ihop alla gånger. och seriöst, barn från lidingö är inte riktiga barn. och speciellt inte om dom spelar proffs-tennis.. var ytterst nära att hälla ut allt grus som jag stod och soppade upp från hallen i någon av dom små barnens sängar när dom var ute och spelade. inte för att dom var elaka eller dryga, utan bara för att jag ville att dom skulle få sova på lite grus och lära sig att livet inte alltid är en dans på små röda rosor. muhaha. ( nej, tro nu inte att jag faktiskt genomförde min onda plan..)

men idag gick det iaf lätt att jobba. tog en promenad ner på stan med jenni efter jobbet och letade lite onödiga saker till mig själv. sen köpte vi varsin glass och satte oss i stadsparken och gluffsade i oss. ja, en vacker dag har det iaf varit. och resten av mitt sommarlov ska bli precis lika vackert.


summercat.

onsdag idag, och om två dagar är det fredag och mitt sommarlov börjar på riktigt. precis i samma veva som dom flesta börjar jobba, slutar jag jobba. men äsch, betyder bara att jag kommer få stranden för mig själv, muhaha.

kom precis hem från en afton med frida. eller afton och afton. några timmar med henne. legat i hennes soffa och slöat och kollat på tv.  fick en chock när frida skulle fixa mat och tar fram en påse med sallad och utbrister; kolla anna, jag har blivit nyttig. tror henne för ett ögonblick.. men.. 15 sekunder efter att hon lagt upp salladen i en skål tar hon fram en massa olika slags oljor och dressingar och sånt. så, så satans nyttig var hon ju faktiskt inte, och grisar har inte heller börjat flyga!

och längtar till nästa torsdag nu. ska ringa bror min imorgon och försöka sno åt mig en sovplats i hans och rebeckas boning.

jag vill också vara på sigur rós ikväll...

godnatt.

and you said 'hey hey ho,  you know this is the way to go.


regn,

varför är det alltid så sjukt dåligt väder på sommaren? iofs tycker jag om att det är dåligt väder sålänge jag jobbar, men sen får vädret faktiskt ta sig i kragen och bli fint! annars vet jag inte vad jag gör.

helskön dag på jobbet idag. slapp till och med cykla i spöregnet imorse, utan lyckades dra upp bror min ur sängen som snälllt satte sig i bilen och skjutsade mig. han är bra att ha ibland. blev däremot tvungen att hela väggen hem i dimmregn. mindre lyckat.. men kom iaf hem ganska skapligt.

och idag, efter 4 månader, satte jag mig äntligen på cykeln och trampade ner till team sportia för att lösa ut mitt presentkort jag hade där efter min termin som tränare. köpte mig ett par underbart sköna mjukisbyxor som direkt fann sin plats i hjärtat på mig.. känner att dom där månaderna tillsammans med mina basket-ungar var helt värt all slit nu när jag sitter och myser i mina nya byxor :)

och nu ska jag gå och lägga mig och kolla på tv. har äntligen fått in alla kanalerna på tv:n till mitt rum, och jag kan nog inte bli lyckligare än såhär!

godnatt.

 tycker att en vacker bild på farbror vattenmelon passar idag.


lilla ego.

så var det bara 4 dagar kvar, sen är jag fri..

och idag mår jag inte alls bra. halsen krånglar, mår illa hela tiden och har en huvudvärk som ligger och dunkar lite lätt i skallen. inte skönt på en fläck! men, med lite knark i form av alvedon, hostmedicin-tabletter och lite skittles ska det nog bli bra!
har glidit omkring lite överallt idag i tennishallen med min skurhink och gjort golven rena. så nu är det skinande rent överallt där inne, och allt är min förtjänst!

och kvällen vet jag inte riktigt hur den ska spenderas. troligen en promenad med linnéa, och sen csi, och sova tidigt.

hejdå.


söndags tidsförvriden

det spelar ingen roll om det är sommarlov eller inte; söndagar är djävulens påhitt, och en dag full av ångest och dåligt humör. iofs kan det nog bero på att jag inte alls kan sova hur länge jag vill imorgon, utan måste upp och jobba, men men. söndagar är ändå veckans värsta dag, och en dag som drar ner ens humör till botten.. har haft huvudvärk och mått illa hela dagen. och nu på kvällen känns det som om febern börjar smyga sig på. just snyggt! har legat i soffan hela dagen och tyckt synd om mig själv, och kollat på tv. det är så sjukt kul att se fotboll har jag kommit på. fast englands match var ganska tråkig iofs, men ändå!

och nu ska jag ladda på min mp3 med lite ny musik innan jag går och lägger mig, och ladda batteriet till min lilla älskade mp3. för imorgon (och resten av veckan) jobbar jag själv med odd-arne, uffe och clara. ante den svikaren ska iväg på tennis, och lämnar mig själv :( det känns faktiskt tungt! men, har jag bra musik i öronen så överlever jag. och bara jag har i tankarna att det bara är en vecka kvar tills jag

godnatt. 


2-0

fy satan i gatan va arg man blir ibland. jag trodde verkligen på blågul vinst, det gjorde jag ju! men nej, 12 min, sen är matchen över. nej, USCH.  och henke kan inte ens sätta dit en liten straff.. död åt tyskland, död åt tyskar.

nu blir det en timmes sömn för min del, innan jag stupar totalt. låg och sov sista 10 min på matchen, och får man bara minsta lilla sömn så är det kört. då blir det zombie-stilen resten av dagen. sen ikväll blir det film-mys och hamburgare/ (pizza för special-barnet jenni). den här sommaren kommer gå till historien som ett par av dom onyttigaste veckorna i mitt liv!

hejdå.


nämen.

SE DÄR, nu har jag gjort som resten av katrineholms invånare; skaffat blogg. eller ja, sara som hjälpte mig :) blir spännande att se hur länge jag kommer orka hålla den här bloggen i liv!

nu ska jag, efter en jobbig dag, lägga mig i soffan med en filt och kolla på handen som gungar vaggan. var uppe med tuppen imorse vid åtta, och jobbade som ett djur från nio till tio.. sen slutade min dag på jobbet, efter två timmars lunch! ja, jag har ju inte problem med att bli utbränd iaf. me like it. sen har jag fixat och donat med en massa saker inför usa. bokat tid på amerikanska ambassaden (skrämmande..), fyllt i en massa saker om visum, fixat kort, och skrivit mejl till familjen Ward (där jag ska bo). sen har jag lekt lite med en sara som hade mycket ont i halsen. aj aj. men det var roligt ändå ;P

och imorgon är det midsommar! ska bli så sjukt kul så det finns inte ens!

nej, nu blir det tv.

godnatt.


RSS 2.0