2007, farväl.

så var det dan före nyårsafton, och som alltid får jag lite halvpanik över att mitt vacka år snart är slut.. och 2007 har faktiskt varit ganska så vackert! har nog aldrig varit med om så mycket i hela mitt liv iaf, både bra och dåligt.
men som dom brukar säga; what doesn't kill you, makes you stronger.

2007 har nog dock varit året då min hälsa har nått sin botten! har nog varit konstant sjuk nu sen jag låg lite halvt död i lunginflammation i våras i x antal veckor.

2008 ska trotts allt bli dubbelt så bra, det har jag redan bestämt mig för. har sjukligt många nyårslöften det här året! ska tillexempel bli nyttig, ta körkort innan sommaren och lära mig svenska igen! blir ett långt år..

godnatt.

och där faller ännu ett år
spricker upp och försvinner
men av dagarna som går
ska jag fylla varje timme
speciellt och alldeles särskild

-


life is one fucking beautycontest after another

onsdag.

idag känns det som att jag helt seriöst ligger för döden i hasseldungen.. och det kanske jag borde?

idag är jag en liten trött och förvirrad anna, som helst av allt vill ligga i sängen och ha lite kvalitetstid med sista harry potter boken. så det är där ni finner mig resten av dagen troligen.

och nu, nu har mitt lilla mumintroll äntligen skaffat sig en biljett till sverige, och till mig. 11.40 på fredag, då kommer my little sunshine.

nej, harry potter var det ja.

tjillevippen.

it makes me so tired
i feel so uninspired
my head is battling with my heart
my logic has been torn apart

-

HATAR MIN DATOR! hade precis skrivit ett lååångt inlägg, så stängdes det bara nej!

-

god jul världen, och godnatt.

-

annandag jul, fast åt andra hållet, idag, och familjen nilsson har haft storstäd av huset. mitt rum är vackert må jag säga, och luktar gott, gott, gott. kommer sova som en liten prinsessa i min älskade säng inatt.

men först ska jag tvinga min bror att kolla lite på csi med mig.

godnatt


-

idag är det en sån där mysko dag. haft en mysko känsla i kroppen hela dagen, vet inte vad det är. tror det är min sjuka dröm som spökar lite! drömde att jag stod på en kyrkogård och mitt framför mig stod en gravsten med ett namn på en som jag kände lite från skolan i flint. och var helt säker på att det hade hänt imorse när jag vaknade, så behövde gå in på hans myspace sida för att kolla om han levde! men då har han tydligen åkt till irak för ett tag sedan! tänk om han har gått och dött liksom? hatar såna där mysko-drömmar som får en att må mysko hela dagen.

kommit på att jag alltid skriver om mina drömmar här! haha. det skulle lika gärna kunna vara en dröm-blogg eller nått! måste nog sluta upp med det dära!

idag har dock julfanatikern anna väckts till liv! bankat in lite julkänsla i kroppen. älskar dagarna innan julafton, då syskonskaran kommer hem och har lite kvalitetstid med sin älskade lillsyrra.. DVS MIIIG! ska hyra film och ha det mys med halva syskonskaran ikväll iaf, för både bror och syster kom hem idag. yeeha.

tjillevippen.


tjött.

trött och utmattad, det är två ord som passar bra in just nu. spenderat kvällen halvsovandes i soffan hos bredells, framför en sjukt dålig julfilm. började helt bra, och juligt, men sen blev det bara fööör mycket! MEN MEN, mysigt var det ändå.

har haft en underbar dag i norrköping med min lille sofie. redan klockan åtta imorse satt vi bilen påväg mot staden, vilket var x antal timmar tidigare än vad norrköping var vaket. men det blev lite fika och mys tills det öppnade. OCH JAG HAR ALDRIG KÖPT JULKLAPPAR PÅ SÅ KORT TID SOM IDAG! och alla mina julklappar kommer iår från clas ohlson. det är inte så pjokigt där, pappar har nog trotts allt rätt om det stället. värsta guldgruvan!

godnatt världen.

I've seen you around I can tell that you're just like me.
You'd rather watch reruns than deal with the bad spin-off called life.
 I'll put the kettle on. Let's not speak, talk ruins every conversation.
I've downloaded Dexter.
Come, there's room next to me.


- tredje advent

en grå tredje advent, och jag är, tro det eller ej, på väldigt bra humör. vet iaf en som mår betydligt sämre än mig idag! vid 10-tiden stördes min skönhets-sömn utav ett sms från syster min - "det är jobbigt att vakna och fortfarande vara full på morgonen.."  muhaha.

haft en ganska skön helg. fredagen blev, helt kalas-bra! lördagen började mindre underbar kanske, men det är sånt man får ta! sen blev det mys med sara, och en nattpromenad med jenni. sen har min trötta kropp fått en hel del sömn.

och min söndag ser bra ut! ska baka lussekatter med mor och far, styra upp mitt rum lite så det inte ser ut som ett bombat irak längre, och så ska jag ta tag i den underbara historia-inlämningen som bara ligger och spökar i mitt bakhuvud!

det är lite skrämmande, men sven wolter är ÖVERALLT!
han är i min tv,
han är i mina drömmar,
han är överallt!
jag förstår inte?!

-

glad lucia.

http://www.youtube.com/watch?v=P5-irfEvGaE

godnatt.

tisdag, och sisådär en vecka kvar till jullovet! jag kan nog nästan inte vara lyckligare i min lilla polkagrisrandiga själ. GE MIG JULLOV NU! känner att jag behöver lite sömn och lugn för att få bort mina charmiga, mörka skuggor under ögonen.

varit överallt och ingenstans idag känns det som. sovmorgon till 13.20 (och här klagar jag på att jag behöver sömn, jo tjena..) sen hem en liten sväng, sen iväg och kollade på jessicas gympa-uppvisning med sara, sen hem, och så var klockan hux flux såhär sent. och har jag gjort någon fysik? eh, nej... men tänkte styra upp det där imorgon istället..

men först ska jag ge mina hjärnceller lite sömn.

är förövrigt är jag totalt såld på hello saferides texter! the quiz speciellt, aah!

GODNATT.


-

usch, kollade precis på the life of david gale. jag vet inte vad det har blivit av mig, men satt och stortjöt i slutet. jag som aldrig har varit vidare blödig har på senaste tiden börjat gråta för nästan vad som helst på tv. förra veckan började jag till och med gråta när en ÖDLA på veterinärerna avlivades! vad har hänt med mig?

nu ska jag sova.

godnatt.

and nothing is wrong, but it's already sunday.

känner mig som ett monster idag. låg vaken lagom till att mor skulle iväg till jobbet - alltså runt 6-tiden. sen drog pappa upp mig runt 10-tiden så att jag inte ska vända på dygnet.. så 4 timmars sömn i mina vener idag, känner mig primaballerina! på mina 4 timmar hann jag dock med en hel del sjuka drömmar. hittade tillexempel en uppbrunnen man uppe i skogen, och fick 700 spänn av sven wolter om jag inte gick till polisen och berättade det!

idag har jag tokmycket att göra. ska plugga massa massa massa fysik, skriva klart näst intill all psykologi, och ta tag i historian. glad 2:a advent, typ.

tjillevippen.

peter said to paul you know all those words we wrote

så var matte c klart, och världens undergång har ännu inte skett. känner att jag överdriver en hel del. eller ja, jag hyperbolar väldigt mycket! (jag ska lära mig bra svenska har jag bestämt mig för..)

och hipp hipp hurra, tina har tagit körkort!!! nu är det väl kanske snart min tur att skaffa mig lite vuxenpoäng ja..

men först ska jag gå och sova innan jag gäspar ihjäl mig (igen, hyperbol) 

godnatt.

paul said to peter; you got to rock yourself a little harder.


-

dan före domedagen.. eller äsch, så farligt det kanske det inte är, men hellre lite sovmorgon än 4 timmars matte c prov!

fördrivit mina dyrbara kvällstimmar hos fröken bredull. vi satt och lekte lite med tändstickor och hade det mys. jenni kom på att hon kan släcka tändstickor med munnen, fingrarna, och genom att slänga ner dom i mitt glas med vatten.

OCH JAG SKA PÅ KENT, JAG SKA PÅ KENT, JAG SKA PÅ KENT, JAG SKA PÅ KENT! min syster är bra att ha ibland! är lycklig som ett litet hoppande sandkorn!

tjillevippen.

-

hatar sånt här väder! när det bara är regn, och grått, och dom börjar sätta upp en massa julmarknad nere på stan och sånt. nej usch! GE MIG LITE PUDERSNÖ OCH JULKÄNSLA TACK! imorgon är det iaf första advent, och då ska jag allt banka in lite julkänsla i mina vener, så det så!

lekt med sara, jessica och sara ikväll. lagat lite middag och kollat på tv. såg en jätteläskig film om indianer i en skog som blev helt slaktade, och inälvor och blod som flög åt alla håll och kanter. måste erkänna att jag är lite småharig nu när jag sitter här helt själv.. lite extra koll bakom ryggen och sånt!

och imorgon ska jag tokplugga matte! en riktig plugg-dag imorgon, ska bli lite skönt faktiskt!

godnatt.

RSS 2.0