the shins.

blivit helt kär i the shins, igen. phantom limb bara skriker förra våren och lyckorus. hej nostalgi.

och imorgon står mitt alarm på 09.00. snöra på mig gympadojjor och ut i eljusspåret. dags att ta tag i det nu känner jag.

och imorgon fyller milla 20, HIPP HIPP HURRA.


- söndag

söndag, och mitt humör är på topp! har alltid haft söndagar som min hat-dag, men nu förtiden är den tamefan ganska vacker. suttit och präntat in biologi och historia i min skalle hela långa dagen, och ska slå in lite mer revolution där snart igen.

men nått som jag hatar däremot är januari. jag och jenni kom på igår att det inte kan vara någon som mår riktigt supder-duper bra under den här äckliga månaden. julen är över, och det är långt till ALLT. ingen snö, men heller ingen värme. bara en enda lång hemsk transportsträcka till sommaren. älskar julen som ett litet barn, men när den är över får faktiskt våren ta och komma. kunna cykla till skolan utan jacka och vantar, och kunna lägga sig ute på gräsmattan på en filt och plugga, jotack! och kunna dra på sig klänningar igen!

och hade en av dom sjukaste drömmarna någonsin inatt tror jag! mycket trevligt!

men, snart kommer iaf februari och... KEEENT! yeeeha.

tjillevippen

-

äntligen är det snart slut på den här helvetes-veckan. gått runt med en konstant klump i min lilla mage, och en mysko känsla. har kännt mig som fröken svår hela långa veckan helt enkelt. och jag vet precis varför. jag vågar bara inte ta tag i det.. men jag vill. och jag har försökt.

hade planerat en lugn och mysig fredagskväll på päronvägen med mina små pärlor, men vid elva kom jag och jenni på att det skulle vara lite kul att ta en sväng ut till resten av katrineholm. så blev en liten tripp ner till staden och till lilla. blev ganska trevligt. förutom att jag tydligen blev utsedd till årets bitch, men äsch, sånt kan jag leva med! muhaha.

och nu ska jag kila och sova, för min själ och kropp är trött, trött, trött.

tjillevippen

Vad ska man göra ända fram till maj?

-

jag hatar förändringar...

sunday, bloody sunday

jag blir lite rädd för hur tiden bara flyger förbi. det är måndag imorgon igen. seriöst?

och inte hunnit med ett dugg den här helgen. hade myspys med jenni i fredags och hyrde freedom writers. älskar den filmen lite smått, får så bra känsla över den! det är ganska sjukt hur man kan få dåliga och bra känslor över vissa saker. som låtar tillexempel. vissa låtar kan jag knappt lyssna på längre för att jag har dålig känsla över dom.. det är ganska mysko! (ehm, lite för mycket psykologi-plugg för mig idag ja..)
 
var ute på lite nattliga äventyr på vischan inatt med jenni och tina, och hämtade hem herr och fru bredell + bihang. såg ett av dom läskigaste husen någonsin! hade även lite fin-middag med jenni och tina. finmiddag som i mcdonalds i jennis kök + frusen frukt med grädd/smör. skulle vispa lite grädde, men råkade visst göra om det till smör. men men, man kan inte alltid vara duglig!

och idag har jag bara varit seg. pluggat lite psykologi, och så var jag ute och övningskörde lite med far. fick motorstopp i en backe, och med en bil bakom mig. panik? jotack, lite grann va! sen lekte jag lite "kolla handboll" med sara och hakkar, haha. och nu ska jag leka lite mer psykologi hade jag tänkt mig.

tjillevippen

January brought a headache

i don't believe in jesus christ and i don't believe in god

jag är trött och helt utmattad. gäspar snart sönder mig är jag rädd för. så ska kila över trädgården till huset bredvid och spendera min afton med fröken bredull istället. hyra lite film och sjunga lite singstar och bara lata oss.

och jag ser fram emot lite oväder i vårat land. kanske inte någon orkan, men lite vind skadar då rakt inte, så länge mitt hus står kvar.

hade biologi-redovisning idag, och jag tror på fullaste allvar att det är det värsta jag har varit med om! och avslutade min skoldag med kemi-prov. mmm, älskar't...

nej, nu ska jag ta och kravla mig över göte's gård till jenni.

tjillevippen

unchained melody

ÅH, hittade precis en burk med salta pingviner som jag helt och hållet har glömt bort. lycka!

men lyckan är inte så lång, för imorgon börjar min och bellas pakt. 5 kilo ska bort, och det ska bort snabbt, för snabbast vinner! och det ska bli jag! så imorgon ska jag starta mitt nyttiga liv, en gång för alla!

idag har jag, inte gjort något vettigt alls nästan. eller satte mig med fysik boken imorse tillsammans med min frukost, och läste igenom. sen tröttnade jag ganska snabbt och bestämde mig för att ta en liten paus och färga håret. och efter det blev jag hungrig, så ställde mig och stekte pannkakor (nått sådär helt onödigt som tog sisådär 2 timmar av min dag bara för att jag envisades och använde mig utav min lilla hjärt-stekpanna) och kollade lite på oc. och sen var klockan helt plötsligt kväll, och då kilade jag över trädgården till jenni och lekte singstar med henne, tina och nicklas istället. unchained melody är min låt det, den äger jag lite lätt på, muhaha. bara för att jag har en röst som borde tillhöra en mans...

och nu ska jag kila i säng tror jag, eller kolla lite på tv. iväg från datorn ska jag iaf. fast idag har jag varit jätteduktig och hållit mig borta från denna burk nästan hela dagen lång.

godnatt.


oh chocolate strawberry.

farväl datorn, farväl tv:n, farväl kemi-boken, singstar hos jenni är min nya favorit-tidsfördriv.

min dag har bara flygit iväg idag känns det som. var inte uppe förens halv 12, sen försvann mina timmar fram till 5-tiden då jag våldgästade frida lite. skulle färga våra hår, men orkade bara fridas. så imorgon är det jag som är uppe vid 10 och fixar mitt trollhår. jag är nästan rädd för att vakna imorgon-bitti.. har på tok för mycket saker som bara måste göras. kanske borde gå och sova snart? känner faktiskt att mina ögonlock faller längre och längre ner.. senaste dagarna har jag varit som en zombie, kunnat gått och lagt mig vid 8 på kvällen varje kväll känns det som! skärpning nu anna!

godnatt.

-

'So long, everything' he shouted,
then he ran next door to Margot's house.

'I'm moving' he said.

'Where' asked Margot.

'Two weeks away' said Mitchell.

'Where is that' asked Margot.

'It's everywhere I will be after
I walk for two weeks' said Mitchell.
'I have lived in the same place for a
long time. It is time for me to go some
place else.'


godnatt.

första dagen i skolan år 2008. har fått tillbaka min måndag-sovmorgon, så allt är frid och fröjd.

är på jättebra humör idag känner jag. inte ens mina dyblöta, kalla fötter på väg hem från skolan kunde få mig på dåligt humör (fast nu ljuger jag, för jag svor x antal gånger när jag trampade rakt ner i en blöt pöl, och svor lika mycket när jag kom hem och kände hur blöta mina skor var..) men bra humör trottsallt, för jag har äntligen styrt upp lite i skolan, bort med kemi b lutar det starkt åt. och har stooora planer för mig och johanna för sommaren! 

och lite jobb nästa vecka, hallelujah.

men först ska jag ge min trötta själ lite sömn.

godnatt.

tuesday's grey and wednesday too

skola imorgon. kollade igenom schemat lite lätt förut, och upptäckte till min förtvivlan att jag har sisådär NOLL sovmornar! eller har en liten kort sovmorgon på fredagarna, men det är allt.. min underbara måndag-morgon kommer iofs tillbaka så fort jag har tentat av engelskan som dom har smygit in på morgonen där! men ändå, jag kommer ha en trött själ i vår, det kan jag lova..

idag ska jag plugga, plugga, plugga. mitt vidriga kemi-prov kryper bara närmare och närmare..

tjillevippen.


moster anna

skola om 2 dagar. JAG ORKAR INTE.

gårdagen var, blandad. började dagen med att tillbringa min natt med att spy..! tror det var lite sympati-smärta, för samtidigt så blev jag MOOOOSTER! lilla ella parker kom till världen igår. kan inte förstå att min syster har blivit mamma! jag känner mig gammal.. känns lite jobbigt bara att jag inte kommer få träffa ungen förens i juni!

sen åkte mumin hem igår, och det var inte lika roligt. trött, illamående och ledsen som jag var så bröt jag ihop lite lätt på tåget på väg hem när jag lyssnade på summercat!

och jag mår fortfarande illa känner jag nu.. bläää.

hejdå.

stekpanna.

mys-pys-dag i linköping idag. var uppe redan klockan nio imorse (absolut det tidigaste jag har varit uppe på hela lovet..) och åkte iväg till linköping med mor, far och mumin. hittade en stekpanna som jag blev helt kär i, som gör hjärtformade pannkakor, JAG ÄLSKAR'T! så imorgon är det jag som ska ha hjärt-ägg till frukost! hittade också en ny väska (eftersom mumin har bestämt sig för att faktiskt ta hem väskan som jag lite lätt snodde av henne förra året...). sen var det slut-shoppat för min del, förutom lite hårgrejs. min ekonomi är i botten... sen åt vi iaf middag hos bror min och hade lite kvalitetstid med honom. jag saknar faktiskt att inte ha mina bröder hemma hos mig!

och imorgon försvinner min mumin ifrån mig igen.. jag ogillar det skarpt! 

hejdå.

 

-

2 januari, och jag är arg som ett litet bi på min mor, som precis tvingade i mig något oerhört äckligt, nyttigt "bli-pigg-och-kry" som vände magsäcken ut och in på mig nästan..

och vilken dag som helst nu blir jag moster! det är lite sjukt, men jag börjar bli lite nervös!

det är snö ute! liiite försent, men jag älskar't.

2008, välkommen.

så var det ett nytt år, och jag har kännt mig som en överkörd grävling hela dagen lång med huvudvärk, stora charmiga ringar under ögonen och trött som en zombie. men det är så nyår ska vara! hade iaf en klockren kväll! råkade dock säga till minst 3 personer att jag har en stark hat-liknande känsla mot dom! ooops!

kom hem runt 2-snåret och fann en hel bunt med folk i vardagsrummet som jag inte kände igen! var gamla grannar som jag inte har sett på sisådär 7 år eller nått! lite pinsamt att komma in-dansande där med kanske lite för mycket alkohol i venerna! men men. ännu roligare när syster och andreas dök upp, med ännu mer alkohol i kropparna!

och imorgon ska jag ta tag i kemin. har tvingat johanna att släpa med sig lite matte och sånt så hon också kan plugga. och biologi ska jag också ta tag i. 2008 kommer bli året då jag tar tag i mitt liv helt enkelt!

gott nytt år

RSS 2.0