-

jag smälter. jag mår verkligen inte bra i den här värmen. jag blir svettig, irriterad och slö. när jag blir gammal så kan jag nästan slå vad om att det är värmen som kommer döda mig. jag kommer sitta på något hem och få värmeslag och dö. sanna mina ord!


 -


-

 -

en vacker dag när min ekonomi är stabil, min tid finns till och mitt boende är en aning större än vad det är nu så ska jag skaffa mig en hund som denna, en pomeranian. mitt hjärta smälter lite när jag kollar på bilder på dom. 

 -
 -


men sålänge min ekonomi är ostabil och jag bor på 27 kvadratmeter så passar mina prinsessor thelma och lovis perfekt som sällskapsdjur. mina små prinsessor.  


-

är svintrött, men kan liksom inte komma till ro och sova. så istället sitter jag och fifflar med spellistor på spotify. knåpar på nostalgi-listan. trevligt tidsfördriv en sen natt liksom. hittar många guldkorn.







-

midsommarens jobbhelg är över. jag är trött. kom i säng vid 9 imorse och var uppe strax efter 13 för att gå en promenad med mamma. blev en lång sväng nere vid djulö, vilket känns i kroppen nu. känner mig nästan bakfull idag. ska ta en dusch, sen lägga mig i soffan och läsa lite. ska även försöka lura hit adam och hans kompis peter från kanada som är och hälsar på. tycker dom kan komma och hänga lite med mig ikväll. har sett alldeles för lite av adam senaste dagarna.

 -


på torsdag och enda fram till måndag går jag all in i rollen som faster för denna grabb. ska bli så himla skönt med en weekend i göteborg.


-

2 nätter jobb avklarade, 1 kvar. det där med att sova på dagarna är verkligen inget problem för mig. sovit som en liten gris fram till fyra på eftermiddagen båda igår och idag. jobbar inatt också som sagt var, sen är jag ledig ända fram till 6 juli. skööönt!



slänger in en somrig bild från den tiden då sommaren bara bestod av bad


-


-

fortfarande snorig och hostig, men det går åt rätt håll iaf. hunnit besöka huvudstaden med martina, jobbat på dagis en dag, träffat hanna och bara umgåtts med adam den här veckan. laddat upp inför en lång jobbhelg. medan dom flesta har en ledig helg framför sig så väntar 30 timmar jobb för min del. och helt ärligt så tycker jag att det ska bli riktigt härligt. för imorgon när alla andra står framför spegeln med beslutsångest över om dom ska ha på sig klänning eller byxor och vilken fest dom ska gå på så drar jag på mig ett par sköna byxor och cyklar iväg till igelkotten. helt okej! riktigt okej till och med.

den här sommaren känns så himla bra. förra sommaren var en enda lång transportsträcka till hösten och en ständig oro över hur allt skulle bli. ont i magen över lång distans mellan mig och adam och ont i magen över medicintentan som låg och lurade. nu har jag ju återigen en tenta som ligger och lurar, men en tenta som jag vet att jag kan. att ha ett riktigt natt-schema istället för att hoppa in och jobba både dag och natt känns också riktigt skönt. och när det gäller mig och adam så kan inge distans i hela världen skrämma mig längre. allt är helt enkelt perfekt. gotta love this feeling.  


 -


längtar lite efter min lägenhet dock. min kära, älskade lya.


-

-

 -

 -

-

-

-

-

-

500 days of summer <3 passar perfekt en regning dag som denna.


-

har ett krampaktigt grepp om bromhexinen och nässprayen idag. hinkar även i mig brämhultsjuice. har verkligen inte tid med detta just nu. verkligen inte!

-


-

mår lite, lite bättre idag. kan vara vädret som gör det. regn och rusk i mitt hjärta.

idag åker min pappa ut på sin allra sista resa. min sjöman till pappa går i land för gott om 10 veckor. det känns lite sjukt. ända sen han var 16 år har han varit ute på sina båtar runt om i världen. allt från oljetankrar till bilbåtar. slagits med pirater, gått igenom gigantiska stormar och släckt brinnande båtar. på någon av dessa båtar träffade han även mamma, då hon också jobbade till sjöss när hon var ung. hela min uppväxt har han befunnit sig ute till havs halva året, och hemma andra halvan. helt underbar barndom om man frågar mig, om man tänker på att han har varit hemma och ledig till 100% när han haft sina perioder hemma. jag kan inte riktigt förstå att han från och med om 10 veckor blir hemma för alltid. så himla fint! det är min föräldrar värda nu, efter alla dessa år ifrån varandra.


 -


haha, enda kortet jag har på far min på min dator. fint.


-

det här med att fördriva sina dagar på dagis har en jobbig konsekvens, nämligen baciller från barn. dessa baciller slår ut mig totalt på bara några få timmar. i tisdagskväll efter min och adams biobesök så fick jag grymt ont i halsen. igår var halsens radie halverad, och på kvällen kom feber smygande. natten var en enda lång feberfrossa. kände mig dock pigg imorse när jag vaknade, så åkte och jobbade.. ja, jag är ett pucko. huvudet värker, näsan är ur funktion och febern är i den grad så att det krävs raggsockor och tjocktröjor nu.

(det är synd om mig, om ni inte förstår det..)


-

 -


nate haskell. serien csi´s seriemördare som sprider skräck i själen på mig för tillfället. drömmer mardrömmar om att han jagar och ska mörda mig och så fort jag släcker lampan så finns han hos mig känns det som. bara därför måste jag nu följa csi slaviskt och hålla tummarna över att han dör snart, annars kommer jag inte få någon ro i kroppen. han måste förgöras! dö haskell, dö!


-

hur fördriver man bäst sina sommarlovsdagar? JO, på dagis. och jag är seriös nu. så himla mysigt, barnen är helt fantastiska. vaknade av att frida ringde 10 över 7 imorse och frågade om jag kunde komma till halv 8. jag hann! jobbade halv 8 till 13, samma sak imorgon. håller tummarna för att det blir några fler dagar på dagis framöver. förflyttningsteknik på igelkotten mellan 13 och 17 imorgon också. inte lika mysigt, men det får funka. 

nu ska jag snart slänga mig i duschen och sen blir det att lägga sig och läsa. är så sjukligt trött, inte sovit ordentligt på flera dagar. så, godnatt.

 -

idag är det 2 år sedan studenten. det är helt galet hur snabbt tiden går. 2 år sedan jag träffade adam för första gången också (under studentveckan iofs). det är vackert.


-




bäst på fest, jovars. igår hamnade jag helt plötsligt i ruset från 2008/09. san fransisco och urartning. underbar kväll med underbara människor helt enkelt, mycket bättre än min egna studentkväll. jag och sofie har insett att san fransisco tar oss hur långt som helst.


-



 -


postsecret.com


-

och så är man tillbaka i linköping igen. sista rycket nu. det är bara två ynkliga dagar som står mellan mig och sommarlovet. ett seminarie och en termins-utvärdering. det där seminariet vill jag helst slippa. stå i 45 min och prata om hjärtsvikt tillsammans med maria, mårten och amelie. det här med att stå inför folk och prata är fortfarande bland det värsta som finns. men som sagt var, snart är det sommarlov.


-

 -

idag är det denna grabb som står för underhållningen hos familjen nilsson. lilla hugo. det här med att vara moster och faster måste vara bland det bästa som finns. det absolut optimala. sålänge syskonbarnen är nöjda och glada kan man ha dom i sitt våld, men så fort underläppen börjar darra och bajslukten kommer smygandes ur blöjan, ja då lämnas dom tillbaka. det är ju så fantastiskt!


-


 -

långhelg i göteborg hos denna fina familj den 30 juni till 4 juli. fantastiskt! där har vi sommarens underbara semester. jag längtar redan.


-

 -


har har ni förloraren på årets första minigolf-runda. jag kom tätt därefter.. men kul var, även fast mitt tålamod är obefintligt. nu ska vi plöja säsong 2 av rederiet resten av kvällen. vilken kultserie det är! vilken dramatik och intriger det finns i den serien. folk slängs överbord, alkoholen flödar bland personalen, utpressning och otrohet till höger och vänster. måste vara den bästa svenska serie som har gjorts. att det finns 20 säsonger tycker jag är ett starkt bevis på det.


RSS 2.0