i wanna be like johnny

jag och mamma har fört krig ute i garaget senaste halvtimmen. nilsson VS garagespindlarna. det är nu på hösten som dom små jävlarna letar sig in där och förlänger min morgon med 5 minuter som går till att stå paralyserad i dörröppningen innan jag vågar mig in och hämta cykeln.. det kryper överallt på mig nu.

min tisdag har annars varit riktigt bra. bio med sofie, emilia, carl och john nu på kvällen. patrik 1,5! riktigt bra faktiskt. mitt sällskap bevisade att det går att komma 1 minut innan filmen börjar och ända hinna i tid! dom är så duktiga så! 

imorgon börjar åter mitt liv som dagisfrökenvikarie. otippat värre.

godnatt.


-

någon får gärna ta mig ifrån naturkorridoren, nu på en gång. jag trivs inte här..

aah.

usch, tv4:as dokumentär ger mig kalla kårar..

-

jag är btw för lat för att åka hem och sedan åka tillbaka.. så kanske inte ska klaga.

-

måndag avklarad, och mina måndagar kommer inte alls bli som jag har tänkt mig i framtiden. min plan var ju att åka till skolan, köra ekologi och biologi efter varandra och sedan komma hem tidigt. MEN, efter marias lilla predikan om naturs icke ambitioner så verkar tomas ha dissat denna idé. istället kommer mina måndagar bestå av biologi på morgonen, sen ekologi tjugo över ett. nej, jag är inte med på det här. inte alls!

-

mamma är tillbaka hos mig! ibland underskattar jag nog hennes sällskap här hemma, men det märks när hon inte är här! så på lördag ska jag av ren kärlek hänga med på my fair lady tillsammans med mor och hennes väninna. spendera lördagen tillsammans med helen sjöholm och tommy körberg kan väl inte vara så farligt! ska till och med bli riktigt trevligt! jag och alla sveriges seniorer, samlade tillsammans på oscarsteatern.

snörade återigen på mig gympadojjorna nu på kvällskvisten och gav mig ut på en dödlig runda. detta eviga tjat om att man mår bra av träning börjar tränga sig på.. så nu ska jag ge det ett försök! klara, färdiga, GÅ!

ciao.


-

min sista dag som ensamstående är här, känns ganska skönt. jag är galet sällskapssjuk och är på gränsen till att börja prata med mig själv nu..



-

hallelujah, huvudvärken är som bortblåst. och min energi är tillbaka! har legat i soffan hela långa dagen och tyckt synd om mig själv. jag tycker inte om att vara ensam hemma längre.. och inatt är det time to face the truth och inse att jag är 19 år och därför måste klara av att sova nere i källaren även när det är tomt på folk i huset. det skrämmer mig lite om jag ska vara ärlig! mitt källar-rum är det bästa som finns när det inte bara är jag i huset, men att kila ner i källaren inatt i mörkret är inget jag ser fram emot.. fast jag klarar inte av en natt till utan min säng. jag bara måste ha den.

nu ska jag ut och hämta tidningen från brevlådan.



-

min huvudvärk vägrar att ge sig.. nu börjar jag bli lite sur.


you know the moviesong

kan ett huvud explodera? för om det kan det så ligger jag ganska risigt till tror jag.. det visar sig helt enkelt! huvudvärken är ett faktum iaf.


om sisådär 20 min kommer sara och mimmi hit, och om jag fortfarande är i liv så blir det pizza och troligen hyra film. det är jag värd ikväll. en riktig lugn och fridfull fredag här hemma. min plan var att se på reprisen av dexter lite lagom sent inatt, men självklart har dom skjutit upp den till kvart över ett. kommer anna vara vaken då? svar nej. det är därför sofie har i uppdrag att slå mig en pling och få liv i mig.

nej, nu ska jag göra mig iordning på något vis..

tjillevippen.

daydream believer

så är jag återigen ensam härskare över huset. äntligen. anna goes hemmafru här i sin ensamhet. dammsugit, plockat, donat och lagat mat. dessvärre så börjar jag bli lite trött på att prata högt för mig själv och inte få något svar... det är därför jag har ringt sofie x antal gånger idag! sara har också blivit lite terroriserad av min tristess. jag är bara lite lätt sällskapssjuk..

och lite besviken på min mor är jag. hon litar inte på mig när det kommer till soptunnan.. "råkade" visst glömma bort att ta ut den förra gången hon var iväg, och vips var det 4 veckors sopor i den lilla tunnan. SÅ, den här gången hade hon satt upp lappar lite här och var med ordet soptunna på för att påminna mig. allt detta besvär och slöseri med papper för att sedan gå och ställa ut den herself. jag är lite sugen på att dra in den igen, bara för att jävlas. är jag så ond mån tro? svar ja! mitt sunda förnuft stoppar mig dock, för jag vet ju så väl att alla sopor kommer hamna i min säng om jag gör det! det är inte värt det anna, det är inte värt det..

godnatt


and then he starts humming this little tune and it kind of goes like this

lyckades inte lura med mig walderfors, så min hy är fortfarande vinterblek.. hej höst.

istället har jag tagit tag i biologin. det känns.. bra.


-

hmfp, jag har så mycket att göra. jag borde ha en husalf. eller en slav. eller bara lite energi..

ska försöka få med mig fröken walderfors till att bättre på cancer-risken lite. jag behöver lite färg på min snart vinterbleka hy. det tycker jag låter bättre än fysik just nu.

så gör vi.

hejdå.

california dreaming

nu tycker jag tiden går liiite för fort här för mig. hade ju tänkt bli klar med både det ena och det andra under det här mini-lovet, men jag nöjer mig med att inte ha gjort ett enda dugg. mina pluggtimmar gick till haren idag, som kom och förgyllde min dag. det tackar jag för.

och på torsdag får jag huset i mitt våld igen. anna goes diktator över djuren och blommorna här hemma för ett par dagar. jag tänker ta tag i allt pluggande då, säger vi iaf. nått vettigt ska jag väl kunna åstadkomma.

så var youtube-kriget mellan mig och mamma igång igen - jag ger mig inte.



golvar henne med den här istället - victory is mine.

-

nu har jag nästan ätit en hel ko, och allt känns mycket bättre. bara så ni vet.

-

usch, den här helgen har inte varit den bästa känner jag. bara ett grått dis överallt. men nu är det måndag, och jag är nästan fit for fight igen. så gott som. och jag är förbannad. jag och sofie ska inte behöva ha ångest över någoting. all min ångest har övergått till ilska.

men ikväll blir det nog mys med klassen.

jag skulle kunna äta en hel ko just nu. så hungrig är jag. laga lite mat kanske? ja, det får det bli.

over and out.


bette davis eyes.

jag är helt totalt förälskad i den här låten. ge mig hennes röst tack. då blir jag en lycklig flicka.


-

okej, något gick väldigt fel i fredags. jag är bara glad över att det inte blev värre än vad det blev. mitt huvud dunkar dock och mina blåmärken efter cykelturen blir bara fler och fler. men som sagt var, jag lever iaf. och det gör även sofie!

och jag kan inte vara lyckligare över att det är måndag imorgon. en ledig måndag. en ledig måndag som följs åt av en ledig tisdag. hallelujah moment it is.

nu ska jag tillbaka till soffan, för jag trivs så jäkla bra där.

tjillevippen.


hjärnskakning

vet att jag säger det ofta, men idag ligger jag på riktigt för döden. cykelturen hem inatt slutade med världens vurpa och sannolikt en hjärnskakning. öm i varenda liten del av kroppen men hjärtskärande smärta i armbågen och pannan. bra jobbat anna, bra jobbat. mått illa och varit snurrig hela dagen. det läskiga är att varken jag eller sofie har någon aning om vad som hände igår fast vi inte alls drack mycket. vi är lite oroliga faktiskt. blev galet orolig imorse när jag upptäckte att jag hade sofies jacka, väska, tröja, nycklar, mobil, ja ALLT verkligen. och 17 missade samtal..  vi lever iaf. men det är allt.

- men anna, du måste ju ha cykelhjälm på dig, det förstår du väl?

det här citatet stod min bror för idag när jag ringde och ville ha lite hjälp och råd för vad jag skulle göra med huvudet mitt. han var helt seriös. ibland känns åldersskillnaden mellan oss. min rara broder.

nu är det slut på dumheter för min del, för det här vill jag inte vara med om igen.


-

syster är i huset. det märks på alla sätt och vis. dock är det ganska mysigt att ha henne i mina klor såhär en torsdagkväll. men det får inte bli en vana för henne att komma hem såhär ofta. jag tycker om att ha min mamma för mig själv, muhaha.

har även en ny höstjacka i mitt våld, plus en massa annat. man blir lycklig av materiella ting. helt galet lycklig.

nej, jag är inte på skrivablogghumör. lägger ner nu tror jag.

godnatt.

and time goes by

jag hatar när man kommer in på minnesbloggar. nu kan jag knappt sluta gråta! var nyss inne på en blogg som en cancersjuk 20-åring hade, och sista inlägget är ett inlägg från hennes mamma där det står att hon har dött.. klarar inte av att höra om sånt.

nejtack.

idag är mitt humör nere på botten. långt där nere.. jag blir så trött på människor. speciellt naturmänniskor. ta mig långt bort från naturkorridoren och all dess ångest.

-

3 timmar hos frisören resulterade i en färg jag är lite smått kär i. precis samma färg i håret som jag hade när jag var en liten anna. en liten och rar anna. 

jag och min mamma sitter här vid varsin dator och är båda inne på youtube. två små barn är vi som sitter och drar upp volymen sakta men säkert. och inte är det samma låtar vi lyssnar på heller. taking back sunday VS georgie fame. jag blir lite lätt galen på kvinnan.. så ska gå och lägga mig och läsa lite innan jag gör något jag kommer ångra.

godnatt världen.

-

nu ska jag åka och göra något åt mitt hår. be för mig, jag är nervös.

sunday bloody sunday

tråkig, grå och seg söndag. och jag känner mig galet bakis idag. huvudet dunkar, törsten går inte att släcka och min mage skriker efter en riktigt fet kebabpizza. eehm? vet inte riktigt hur det har gått till. jag var ju faktiskt i säng och slocknad redan vid halv 11 igår, efter en myskväll med fröken vingåker. glass, chips och djävulen bär prada. så ja, dagens mysterium. jag ska iaf låtsas att det var utgång igår och köra en eftermiddag i soffan á la bakisfason. och så ska jag försöka få hit sara en sväng. jag behöver lite kvalitetstid.

over and out.




jag har inget bättre för mig..

-

och jag är på fötterna igen! dödslängtan var hos mig imorse, men nu är jag åter fit for fight. gårdagen blev kalas. kaffe säger jag bara!  

nu kommer sofie strax hit. film och mys är på listan ikväll.

tjoflöjt.


common people.

det är fredag, jag är på bra humör, vädret är hyffsat, fest ikväll och min dag kommer fördrivas ute i vingåker. jag tror på den här dagen helt enkelt. i'm on it.

nu ska jag ta en kvick powenap, sen ska jag sparka igång dagen på riktigt.

over and out





torsdag.

surströmmingslukten ligger tjock här hemma, och färnebokvinnorna alias mamma och karin sitter i köket och pratar om lassas-margit och andra färnebo-bor. charmigt charmigt. och jag är bara allmänt trött, seg och grinig. jag hatar att övningsköra när jag är trött, det är då jag är trafikfara nr 1. det märkte jag idag.

nu ska jag leka med nutida konst.



first of the gang to die

jag hatar jeans. rent och skärt hat. det finns inte ett par jeans i hela sverige som passar mig upptäckte jag idag. jag ska bojkotta jeans och fortsätta mitt liv i strumpbyxor! ja, det ska jag. det kommer bli en kall vinter..

mitt upp i allt hat har jag även hunnit ringa en arg korean idag. eller heter det korean? en arg person i korea ringde jag iaf, i ett försök till att ringa upp pappa min. mitt egna kött och blod gav ut fel riktnummer och gav mig nordkoreas istället! tack pappa, det uppskattades.

nu ska jag sova. har inte mindre än 4 misslyckade försök till sömn sen i eftermiddags. nästa gång ska jag plugga ur telefonen!

godnatt.


-

mina mardrömmar om studenten har tydligen redan börjat. jag ska ta studenten i oktober, i en kyrka på lasstorp..

she would have won the Nobel Prize

idag har jag gjort så många vettiga saker så det är inte klokt. fördrev mina dyrbara timmar ute i vingåker hos ett stycke sofie, vilket var väldigt vettigt. vårat projekt går framåt och skolbesöket är bokat som sagt var. det roligaste var att skolans rektor kände igen sofie, på hennes skratt! det är iofs inte så svårt när jag tänker efter, muhaha. trodde jag skulle dö lite lätt inne på factory när fröken i fråga satte på sig århundradets fulaste kappa. det kan verkligen inte vara någon i hela sverige som frivilligt sätter på sig den (ja, förutom sofie då). den förgyllde min dag helt enkelt. sen har jag knåpat ihop årets konstigaste men godaste middag. stuffing med äggtärningar. låter vidrigt, men nobelpriset i mat bör gå till mig. sen har jag också börjat med psykologi B idag! ja, dagen har gått i ett ambitiöst tecken.

mina fötter blöder dock, och kommer inte kunna tryckas ner i ett par normala skor på några dagar. och jag har körlektion 7.10 imorgon bitti. det är väl dagens negativa. men efter det ska jag, sofie och hanna fira våran framgång med projektet med lite shopping i norrköping. vi måste slå ihjäl lite projekt-tid.

nu ska jag sova,

godnatt.

jag har förövrigt gått och blivit förälskad i den här låten.


-

jag diggar projekt-veckorna. den 14 oktober har vi 22 barn á la hansjöskolan att sätta klorna i. tickelitack!

-

måndagskvällen tog med sig harmoni och ett lugn jag inte känt på länge..

nu blir det dexter, hallelujah moment.

over and out.

747

vaknade imorse och önskade nästan hellre livet ur mig än att behöva stiga upp. jag tycker inte om såna mornar.. låg och pluggade ekologi och biologi fram till halv 3 inatt, så pigg var jag! men min dag har varit bra ändå. lekt med syster och haft kvalitetstid med sara. och projektet är äntligen klirrat! jag, sofie och hanna kommer gå till historien som ädla gudinnor! vi ska nämligen lära dom små barnen i vingåker om miljön. dra ut dom i skogen och käka korv och plocka skräp någon kall dag i oktober. vi kommer bli älskade, det känner jag på mig redan nu. 

och jag börjar bli riktigt frustrerad över kemin. satte mig med boken framför ögonen nyss, men kunde inte ens förmå mig att öppna den. it's not meant to be, så är det bara. kämpigt.

ge mig och sofie fredag nu.

hejdå.



-

jag är lite rastlös. borde sova, men tror jag har sovit liiite för mycket dom senaste dagarna. är inte ens sådär härligt småtrött så man gäspar hela tiden, och det är jag ju nästan dygnet runt annars. kanske har jag äntligen sovit ut för första gången på flera år? kommer kanske inte behöva sova på flera dagar nu! den som lever får se.

nu ska jag lägga mig och läsa ekologi i ett försök till att somna. den där ekologiboken brukar ha en sövande kraft på mig..  

godnatt.

tristess i mina vener.

jag kommer snart börja äta av min egna arm eller dylikt pga tristess. jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till inom dessa 4 väggar. jag ska aldrig mer isolera mig på detta viset, det är ett som är säkert iaf. imorgon ska jag ta steget ut i världen igen, i form av promenad med tina!

och min att göra lista är ganska lång för morgondagen. ekologi, desktop, psykologi, svenska, biologi, fysik och lite kemi. byta? någon? och far lämnar mig för korea imorgon. hmm.. vet inte om jag är överens med morgondagens plan.

nu ska jag ringa vingåker och se så det är lika tråkigt där som här.

ciao.


-

ändrade planer, jag kommer inte alls ta tag i mitt liv idag. inte ett dugg.

-

min fredagskväll bjuder på popcorn, apelsinjuice och råttatouille. det funkar ganska bra för mig idag faktiskt. imorgon är det jag som kommer flytta ifrån soffan och ta tag i mitt liv igen. ska nog till och med leta mig ut i friska luften en sväng! men det blir imorgon det..

för nu ska jag först kolla på sista kvarten av scrubs.

ciao.


-

jag har överlevt ytterliggare än dag, mot alla odds. nej, nu ska jag sluta vara så dramatisk faktiskt. här sitter jag och tycker synd om mig själv medans det är krig och svält och elände i världen. lite perspektiv tack. men ibland får man vara ynklig!

jag har dock lyckats dra med mig halva familjen nilsson ner i mitt elände. det känns, sådär faktiskt. på en annan dag i en annan vecka hade det känts hyffsat bra att ha lite sällskap bland all alvedon och feber, men inte när mor min ska jobba i helgen och far min sätter sig på flyget till korea på söndag. jag kunde faktiskt ha låtit dom vara friska. men nej, istället har jag tvingat dom att se på tv med mig om kvällarna och spendera all sin lediga tid bland mig och mina baciller. snyggt jobbat. imorgon flyr dom dock fältet och tänker fördriva sin dag i norrköping.. jag dömer dom inte.. faktiskt.. för imorgonkväll är dom återigen i mitt våld framför tv:n. muhahahaha.

godnatt.

låt oss bli dom som försvann

jag är lite trött på det här med att vara sjuk. febern stiger och det känns som min hals har omkretsen av ett knappnålshuvud. det där med att andas verkar ju lite övereklamerat tydligen.

och mina föräldrar har tagit iväg min lilla solstråle till veterinären för vaccination, så nu är det bara jag och den inte lika mycket solstrålskatten stina hemma. det är lite tryckt stämmning.. hon sitter faktiskt i köket och bara glor på mig just nu, lite läskigt. vet inte vad jag har gjort den katten, men hon avskyr mig verkligen!

hejdå.

-

det där med att sova tills jag är frisk, det funkade inte riktigt..

idag finner ni mig i soffan, nerbäddad i mitt täcke framför x antal filmer.

hejdå.


godnatt.

vi lägger till 39 graders feber och lite snor, och voila, här har ni mig. det är såna här kvällar som jag är lycklig över att ha ett paket tylenol i mitt våld, speciellt tylenol night. tacka vet jag riktig medicin. det blir sängen för mig nu, och jag har ingen tanke på att vakna innan jag är frisk.

vi hörs.

tyck synd om mig-inlägg.

det är synd om mig. riktigt jäkla synd om mig. min hals är dubbelt sin normala storlek, och jag nyser hela tiden. varje gång jag nyser känns det som att jag ska dö..

nu ska jag krypa ut i trädgården och leta rätt på pappa min, för han ska nämligen få ett mycket viktigt uppdrag utav mig. halstabletter och glass. nu.

-

det känns som jag har käkat taggtråd, bara river i halsen. men jag mår ganska bra ändå! förutom att jag kände mig lite lagom lurad idag när jag åkte till skolan i tron om att jag kunde få vara tillbaka i min säng redan vid 10 eller något. men dom hade klämt in lite biologi till tjugo i tre istället. tack för den. 

och imorgon är det skolkort, det är jag inte så sugen på. det är det mest ångestfyllda ögonblicket på hela året tror jag nog. man vet varken hur man ska stå,se ut, ha för kläder eller ha håret. och blundar man så är man körd. usch.

nu blir det snart csi, ciao.

RSS 2.0