-



bara för att den gör mig på så galet bra humör

-



värsta specialeffekterna fanns i min badbomb! det ni.

-

någonstans under dagens lopp föll all min ångest inför fysikprovet imorgon. jag vet att jag tjatar om detta prov, men ja ja. nu har jag lagt undan böckerna för kvällen. alex lärde mig en bra uppgift, och jens lärde mig en annan. 4 poäng kommer jag nog därför kunna skrapa ihop på detta helvete. bära eller brista. nu ska jag lägga mig i ett varmt bad under flera ton badskum och x antal badbomber. dränka mig? nej, faktiskt inte.

adios.

-

nu har jag lugnat mig en aning. jag är inte den enda som hatar fysik, det känns skönt. imorgon runt 1-tiden är det iaf över, får vi hoppas. då är jag återigen en lugn och harmonisk flicka, precis som jag brukar vara. fram tills dess är det övervägande risk för små lätta damputbrott. men jag får.

-

jag hatar fysik. hatar, hatar, hatar. är på snudd till att dra loss hår från huvudet mitt i ren frustration. nu är jag INTE att leka med kan jag ju lova..

-

nu längtar jag till valborg.

-




underbar helg. solning, glassätning med sara i stadsparken, plantering och bara allmänt lugn igår. om sisådär 10 minuter tar jag bilen ut till bushen för att dra ut slash i grönskan. det behöver vi. sen ska jag ha huvudet i fysikboken resten av dagen. inte lika trevligt, men desto mer nödvändigt.

adios

-

otroligt mysig dag. jag har lekt med hästar, kaniner, katter, hundar och hanna ute hos henne på vischan. grill och mys med diverse klassvänner. en riktig sån där feel good-fredag. studenten känns nära. nästan lite för nära. mina känslor inför studenten går som en berg-och-dalbana, med lätt nedförsbacke för tillfället.. men det kan nog vara tröttheten som spelar in. snart är det uppför igen.

nu ska jag plöja igenom dom sista sidorna ur el choco. det känns lite ledsamt det med.. idag är jag inte redo att skiljas från saker och ting.

godnatt.

-

Hanna säger:

duu jag hittade typ mörkblå chinos

anna säger:

ÅHÅÅ; köpte du dom?

Hanna säger:

jaa ^^

Hanna säger:

men vetdu

Hanna säger:

jag köpte dem för pengarna som jag fick av pontus och jens idag

hanna ska ha 75 kr av alla i klassen för att betala lastbilsflak till studenten... eller? 


-

vuxenpoäng till mig! fixat e-legitimation och deklarerat med den. jajjemän. nu ska jag bara ta mig i kragen och fixa nytt pass och nytt kontokort, sen kan jag nästan kalla mig vuxen på riktigt.

-

nu gott folk, är jag trött. norrköping hela dagen. balskor, studentskor, studentklänning, underklänning och lite krims krams till håret och så införskaffades. lyckad dag. min älskade studentklänning ska få se ljuset på mösspåtagningen istället. självklart med underklänningen under dock. även fast jag hittade allt jag ville hitta idag så skedde dagens höjdpunkt ändå alldeles nyss. jag och syster tog oss en liten tävlingsjoggingtur. vem tror ni vann? vavava? vem tror ni vann denna tävling? JO, det var jag. denna tävling var mer än en vanlig tävling. det här var på liv och död. sprang som en jädra gasell. syster var dock inte på tipptopp. hade hon varit det hade hon nog vunnit.. det måste jag erkänna. men inte ikväll. ikväll var det jag som vann. hallelujah, insallah!

nu blir det dusch, sen desperate housewives.

-

lite sisådär med sömnen inatt. men överlevt har jag gjort ändå. blir mycket piggare när jag får sova för lite än för mycket. jag har förövrigt haft körkort i sisådär 6 månader nu. idag var det nog första gången som jag satte mig i bilen och inte var livrädd. idag, 6 månader senare, gick det upp för mig att jag faktiskt kan köra bil. grattis till mig. nu lägger jag dom där 6 månaderna utav ren och skär panik bakom mig, och kör istället till norrköping med mor och far. dom ska få köpa skor till mig är planen. och en underklänning till min studentklänning. den är så förfärligt genomskinlig. vill helst inte stå för årets nakenchock. men hittar jag ingen underklänning så är risken ganska stor. jag är ju så förälskad i den jag har. den jag köpte för 2 år sedan och hängde undan enbart för att ha den till studenten. måste nog iaf hålla ögonen öppna efter ett alternativ. det skär i hjärtat på mig..

önska mig lycka till.

adjö.

-

vart fan håller du hus john blund?


-

äntligen. avslutade engelska b idag efter en lång, lång tid. jag är så lat när det gäller att göra klart saker. men åtta sidor om diverse engelska 1800/1900-tals författare är nu färdigt. sätter inte ingergerd ett MVG på mig så går jag i bitar, helt ärligt.

nu ska jag styra upp lite middag, kolla på gossip girl och till sist gå en promenad med martina. sen ska jag och pappa kolla in filip och fredriks program. jag börjar faktiskt tröttna lite på dom där två männen, men ska ge dom en sista chans nu. jajjemän.

nu är det mat som gäller ja.

adios.

-


-

helgen är här, och min huvud-och-muskelvärk är nästan borta. sov till och med till halv sju imorse, så sent har jag inte gått upp på hela veckan.. förstår inte vart min morgonpigghet kommer ifrån. vaknat vid halv sex varje dag och inte kunnat somna om. inte bra på en fläck. började iaf min morgon med lite kemi-labb idag. kemi labb som innebar förtäring av 80 gram mörkt bröd, och 100 gram mjukost. jag kommer inte äta mjukost på flera, flera år. kollade upp blodsockret och sånt. mina fingertoppar är prickiga efter alla nålstick som krävdes, eftersom jag tydligen inte har något blod i min kropp. resten av dagen har jag fördrivit med hanna. plöjt igenom massa filmer till filmkunskapen, promenad, mer film, godis och prat. mycket mysigt. gav kill bill en ärlig chans nu på kvällskvisten också. lite för mycket blod för min smak. lite för mycket flygande kroppsdelar. lite för mycket våld helt enkelt. en annan kväll kanske, men inte ikväll. för nu ska jag sova.

godnatt.


-

veckan snart avklarad. skönt. lite bitter över att sofie och carl sitter och glassar i solen på kreta just nu. eller ja, kanske inte direkt just nu, men ni fattar. själv har jag fördrivit dagen med, ja, nästan ingenting. min huvudvärk vägrar släppa. var på jakt efter alvedon hos skolsystern idag, men hon gav mig en rejäl massage istället. spänningshuvudvärk och stenhårda nack-och-axelmuskler är min dom. hon gissade på stress inför studenten, och jag gissar att hon har helt rätt. tusen saker som jag har skjutit upp som nu ska vara klara. lite kemiprov efter det som inte gjorde saken bättre. gick underbart bra dock. att sedan köra hem i bländande smärta var inte det mysigaste jag har varit med om direkt. anna goes trafikfara nr 1. ibland undrar jag vad i hela friden sören tänkte på när han skrev under på att jag skulle få körkort. sören, sören..

godnatt.

-

legat som en liten ynklig grönsak i mammas säng senaste timmen. hälsade på john blund en sväng i hopp om att bota mitt onda huvud. han var inte till någon hjälp.. haft huvudvärk sen i lördagskväll nu. börjat tröttna en aning. hivat alvedon som aldrig förr också. idag är en sån där dag då jag försöker klättra ur mitt skinn. inget lyckat försök hittills, som tur är kanske. men än har jag inte gett upp.

-

jag vill helt enkelt inte. det är grått ute, det småregnar, och ett religionsprov väntar i skolan..

-

jag vill helt enkelt inte. det är grått ute, det småregnar, och ett religionsprov väntar i skolan..

-

tycker om den här sommarvärmen som har kommit. den passar bra just nu. väntar på att hanna ska komma förbi. vi ska vara hurtiga och traska ner till djulö och sedan traska hem igen. all påskmat ska härmed bort.


-

mysig påsk. igår var det kvalitetstid med familjen som gällde. massa mat och massa godis. imorgon är det jag som börjar springa igen, helt klart. idag åkte jag snålskjuts ut till vingåker med syster och andreas, och hade kvalitetsdag med min framtida sambo. massa god påskmat bjöds det på. vi styrde upp lite norge, åkte tandemcykel runt vingåker och hyrde film. mycket bra dag med andra ord. nu kom jag dock hem till en gata där decibelnivån är en aning för hög. min granne har 15 mycket snabba minuter på sig att dra ner denna nivå, annars kommer jag och våldgästar. det kan jag lova. för nu ska jag nämligen sova.

godnatt.

-

mamma och pappa är ute och går, sarah och andreas är i högsjö, och martin & rebecka har inte kommit än. jag är med andra ord ensam hemma. ensam hemma med en stor, fet påse godis och ett sötsug som inte är av denna värld. jag tycker att någon kan komma hem nu innan jag börjar taffsa i den där godispåsen..

-

bullbak med milla, romantisk middag med slash på choys garden, och så en lång kvällspromenad med tina. min skärtorsdag har varit proppfull. nu väntar scrubs som avslutning på dagen. imorgon ska jag mysa med min bror och hans fru hela dagen har jag tänkt. påskmiddag och allmänt mys. jag bara älskar att ha dom i huset.

godnatt.


-



jag är förövrigt barnsligt förtjust i den här låten. min nya utochspringalåt. videon är ju sisådär jättekass däremot..

-

ut och springa en sväng i regnet, skjutsa mamma till jobbet och hämta pappa från tåget en stund senare. min onsdagkväll it is. jisses vad jag har saknat min pappa den här gången. min rara lilla pappa.

-

sovit som ett klubbat troll hela natten, skönt. att vädret är lite grått och trist idag är också skönt. förkylning på ingång, igen. brämhults apelsinjuice och rostade mackor är vad som väntar mig nu, sen en lång dag framför en massa filmer. precis vad jag behöver.

-

prisa gud, här kommer skatteåterbäringen. eller ja, runt midsommar. 2800 kr rasar in på mitt konto då, det tackar jag för. skulle sitta fint om dom kunde ramla in idag eller imorgon dock. min ekonomi och jag är inte bästisar och bundis för tillfället nämligen. men man kan ha mycket kul utan pengar... yesbox. har tillexempel kilat omkring och satt upp en massa små kycklingar i huset i ren tristess. min omogna sida har fått leka av sig lite. finns kycklingar i varje blomma, i mammas stickning och i kylskåpet tillexempel. får se hur lång tid det tar innan mor min upptäcker dom små liven.

har letat som en galning efter en vårjacka hela helgen som jag köpte förra våren och som jag har längtat efter att få använda. vänt upp och ner på hela huset i jakt efter den, men den har varit som bortblåst. kom fram till vart den ligger idag. hemma hos syster i linköping såklart. ibland vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till med min tattarsyster.. hon lever ett farligt liv här hemma, det kan jag lova.

nu ska jag ge mig ut i solen igen.

-

ännu en dag då vädret är på min sida. underbart. ska sätta mig på trappan med en bok och lapa sol nu. min vinterbleka hy ska få en mörkare nyans under lovet. är trött på allt blekt.

adios.


-


-

det omöjliga är avklarat - 2 prov på fredagseftermiddagen innan påsklovet. vet inte hur det gick till, men det gick. bra till och med tror jag. otippat. all min energi är ur mig nu, känns riktigt skönt faktiskt. trött är jag också. vaknade inatt och var livrädd. sådär rädd så man nästan börjar gråta. kunde inte ens släcka lampan och somna om på en lång stund. det komiska är att jag inte hade en aning om vad jag var rädd för. bara något. har för mig att det var något ur dexter. jag blir så larvig ibland. men läskigt var det. ikväll ska jag nog avsluta med en bok istället för ett avsnitt dexter.

och på onsdag är far min i mitt våld igen. saknar honom otroligt mycket nu. vi ska pyssla ute i trädgården och måla mitt piano nästa vecka. eller pappa får skrapa bort den gamla färgen, så får jag gå lös med målarfärg på det. jajjemän.

adios



-

nyss hemkommen från bravikens pappersbruk. det kändes, ja, galet onödigt faktiskt att åka dit. men lite sovmorgon och en dag fri från lektioner var det väl kanske ändå värt. nu ska jag kolla på ett avsnitt av dexter, försöka ha lite kvalitetstid med sarsa, plugga och så springa lite. hinna äta, prata lite i telefon med hon den där från vingåker och umgås lite med syster också under dagen. jag vet inte vad som har hänt, men för första gången på flera år så uppskattar jag hennes närvaro. hon är, rar. jag blir så nostalgisk av att ha henne här hemma under veckorna. det är helt enkelt trevligt.. men det tänker jag aldrig erkänna!

ciao.

-

sådärja, äntligen lite ny färg i håret på mig. i höst blir det mörkt och kort igen, iaf kort. eller ja, kortare. kanske inte direkt ultrakort.

jag blir varken förvånad eller inte. mest arg på mig själv att jag ens reagerar. fast samtidigt är det inte alls så konstigt att jag bryr mig. inte konstigt alls. det är själva principen som stör mig. blir bara fundersam på hur man tänker ibland. nej, jag är arg, så är det bara. och det har jag faktiskt all rätt att vara, även fast det var längesen jag brydde mig på riktigt. fast nej, besviken, det är nog det jag är. riktigt jävla besviken. man gör bara inte så. det där är den gyllene regeln.

nu blir det dexter. kör på användarteorin..

-

1 april, och idag litar jag inte på någon! så det så.





RSS 2.0