nobel square

fredag, och här sitter jag ensam och övergiven utav mina föräldrar.. har hela huset för mig själv helgen till ära! sjukt skönt, men är lite sällskaps-sjuk känner jag, så därför har jag tvingat över jenni hit lite senare.

var och handlade lite också förut. känner att mina matvanor urartar lite lätt när jag får bestämma helt själv! blev lite sushi, kalle-anka kex (dom är ju så sjukt goda), lite clementiner och sånt. mumsfillibabba! och imorgon blir det pepparkaks-bak :)

men nu ska jag krypa ner i soffan igen och fördriva min dyrbara tid tills jenni slutar jobba!

hejdå.

-

kemi prov, jo men visst.. fördrev mest tiden med att äta clementiner och svära lite tyst för mig själv. men ja, nu är det iaf klart, och jag är lycklig.

fast mår inte alls på topp idag. vet inte om det är för att jag har fått sisådär 4 timmars sömn/natt senaste veckan, eller om det är min satans förkyldning som sitter kvar i bröstet på mig. men om man bortser från det så mår jag primaballerina!

ska kila upp till kvantum nu och våldgästa jenni lite på jobbet!

tjillevippen.


-

ge mig en ny cykel någon..

"box med träspikar i fönstret"

tok-skön fredag, både i skolan och nu på kvällen. vaknade imorse och struntade i min sovmorgon, utan åkte till skolan istället och slavade lite historia där! kände mig måttligt duktig.. ska säga upp mitt sociala liv fram till jul nu och leva som en riktig naturare - plugga kemi, fysik och matte tills jag stupar!

vaknade också imorse och upptäckte en sjukt mysko lapp på mitt nattduksbord! skriver om drömtydning i psykologin, och måste skriva upp mina drömmar. så igårkväll la jag papper och penna bredvid sängen och tänkte att jag kunde skriva upp nått jag drömde precis när jag vaknade! och tydligen hade jag också gjort det! kommer lite svagt ihåg att jag vaknade upp mitt i natten, men kommer verkligen inte ihåg att jag hade tänt lampan och börjat skriva! tror jag drömde att jag var hemma, och att någon hade spikat igen alla mina fönster i hela huset - "box med träspikar i fönstret" stod det iaf på min lilla lapp imorse...!

godnatt.

onsdag.

va charmig jag känner mig just nu. la mig helt bekvämt i fåtöljen förut med kuddar och filt för att pränta in lite historia i min hjärna, och vaknade upp nästan en timme efter med dreggel i mungipan, håret åt alla håll och kanter och smink utsmetat runt ögonen. känner mig iaf utvilad och redo för lite feodalism nu..

we must sing, we must sing, we must sing

skaffat mig lite vuxenpoäng idag i form av bankdosa, yeah.

sen har jag pluggat fysik hela dagen med grannfröknarna, och nicklas. jenni hade ett litet lätt sammanbrott efter en väldigt rolig incident uppe på kvantum, haha. "ska jag förklara det för henne? tror du hon kände hur fel det blev också?".

är så himla trött idag. kollade på tv förut om en tjej som måste sova 16 timmar/dygn för att känna sig någorlunda pigg! känner mig som henne.. fast iofs sov jag tokdåligt inatt, vaknade hela tiden och hade sjuka mardrömmar. var gisslan i mitt vardagsrum tillexempel och blev itvingad sågspån.. och var på nått mysko sjukhus där det var apor som var läkare! nått att sätta tänderna i när det kommer till drömtydning i psykologin!

godnatt.

-

så var det torsdag igen, och med andra ord fredag imorgon! mitt sunda förnuft slåss mot mitt mindre sunda förnuft. och mitt mindre sunda förnuft står som ensam vinnare - utgång imorgon!

men först en vacker dag i skolan framför mig.

simpor och grodfötter.

slapp dag.se! pratade med lilla jenni i telefonen förut, och vi kom att prata om gamla program som varuhuset och sånt. och om en massa gamla barnprogram från när vi var små! nostalgi som bara den! men blir galen, det var ett program som jag älskade som var om 4 personer från olika länder, men kan inte komma på namnet på det. någon som vet? var en norsk, en dansk, en svensk och en finsk! och när jag tänker på det så var det nog en isländsk också :S hmm, mysko mysko, men måste bara komma på vad det heter. kom också att tänka på alla sjuka barnprogram som fanns! vad var det för människa som kom på simpor och grodfötter egentligen? eller program som ika i rutan, och joelbitar? fast simpor och grodfötter älskade jag iofs när jag var ett litet baaarn, men nu blir man ju nästan mörkrädd för det!

pratade med mitt lilla finska mumintroll förut också, saknar henne så jag nästan går i bitar. så skönt att höra hennes lilla röst! fast är måttligt avundsjuk på henne! hon ska iväg till tha hood (alias flint) igen, och gå på hennes värdmammas sons bröllop, och träffa alla. JAG VILL OCKSÅ!

och saknar milla och sara också.. varför kan inte alla bara komma tillbaka?

MEN MEN, inget att göra åt, så ska inte gnälla mera om det!

annars har jag haft en mysig dag. och imorgon är det back to school som gäller. måste man så måste man! knarkat alvedon och näsdroppar hela dagen, så är i hyffsat skick nu!

nej, hejdå.

sha sha, sha do.

mitt höstlov fortsätter ännu en dag! känns som jag aldrig blir kvitt min satans förkyldning.. mamma hotar med farbror doktor nu om jag inte tar hand om mig och blir frisk snart! ska väl kanske ta och göra det. så byter ut min morgon med gympa och matte till en mysig måndagmorgon med lite kaffe och ben kweller!

tjillevippen.

godnatt.

so there was this woman and
she was on an airplane and
she's flying to meet her fiancé
sailing high above the largest ocean
on planet earth and she was seated
next to this man who you know
she had tried to start a conversation
but really the only thing
she heard him say was to order his bloody mary
and she's sitting there and she's reading
this really arduous magazine article about this
third world country that she couldn't
even pronounce the name of and
she's feeling very bored and very despondent
and then uh suddenly there's this huge mechanical failure and one of the engines gave out
and they started just falling thirty thousand feet
and the pilots on the microphone and he's saying,
"I'm sorry, I'm sorry, Oh My God, I'm Sorry"
and apologizing and she looks at the man and she says,
"where are we going" and he looks at her and he says,
"We're going to a party, it's a birthday party.
It's your birthday party, happy birthday darling.
We love you very, very, very, very, very, very, very much."
and then he starts humming this little tune and it kind of goes like this

RSS 2.0