-

okej, det var en enda grej som kunde locka upp mig ur sängen nu ikväll. adams mammas nybakade bröd.. jag tror inte det finns något godare bröd. mums, mums, mums.

-

galet trött efter nattens jobb. var uppe på tok för tidigt idag, och har hunnit med massa saker. lunchat, köpt fina lakan och våldgästat syster lite. nu har jag lagt mig i adams säng och tänker inte röra mig ur fläcken förens imorgon. vi firar 9 hela månader idag, jag och min man. det har vi firat med jordgubbar och mjölk. jag tror nästan att jag bara blir mer och mer kär i honom för var dag som går. vi kör på 9 månader till, jajjemän!

-

love is my drug


-

-

vi har det ganska bra idag i värmen. suttit ute på altan hela dagen i skuggan och pluggat/lekt med datorn. fick ett trevligt erbjudande om att jobba natt inatt. 10 timmar istället för 5 timmar jobb imorgonbitti. jatack. det blir trevligt det. jobbade hela dagen igår också, från 7-20.30. så blir det jobb hela helgen också. det är lite mysigt att jobba mycket på någotvis. ännu mysigare blir det när lönen kommer.

nu ska jag lägga mig i soffan och somna till ljudet av fotbollsmatch. godnatt


-

idag får det gärna vara helt vidrigt dåligt väder. regn och storm. för idag är det en sån där dag då jag vill ligga nerbäddad i soffan hela dagen och läsa och kolla på filmer (och sova, såklart). får man göra sånt ändå, fast det är fint väder ute? jag tror jag gör det ändå iaf, för jag är förkyld och eländig. jag och adam har precis haft en skönhetssömn på 12 timmar. det räcker inte för mig idag.

-

efter en desperat jakt i 40 min på badskum bestämde jag mig för att åka upp till kvantum och köpa nytt. nypressad apelsinjuice, färsk ananas, badsalt, badskum och ansiktsmask. NU är jag redo för att dränka mig framför amelie.


-

huvudet värker, snoret rinner och slemmet sitter i lungorna på mig. glad midsommar. är extremt trött också. skyller på förkylningen. har haft min första riktiga jobbdag idag på igelkotten. det gick fint tror jag. efter det mötte adam mig på stan och bjöd mig på pizza i stadsparken, för att fira att han har kommit in på utbildning i sunne. jag är så glad för hans skull, samtidigt som det kommer bli ett år av distansförhållande. fast egentligen inte ens ett år, eftersom han börjar i september och slutar till sommaren. och hur underbart kommer det inte att bli när vi väl ses? det kommer bli great.

nu ska jag ta en treo och lägga mig i badkaret och sjunka ner i x antal kilo badskum. kanske se amelie från montmartre också? så får det nog bli. finns det någon finare film egentligen?



-

trött

-

crosstrainer i 45 min, jag är helt mör i benen nu. gjort mycket vettigt nu på kvällen. städat iordning lite i mitt rum (som inte alls är mitt rum, eftersom jag nu förtiden bor i gästrummet) och städat ur hela min väska. skrivit ner allt viktigt i min kalender, och sorterat ut viktiga papper ur alla pappershögar som jag har lyckats samlat ihop. nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar, och njuta över att jag har sovmorgon till klockan elva imorgon! vågar man erkänna att man saknar en viss herre efter enbart ett dygn förresten..? det känns lite ocoolt faktiskt. jag känner mig faktiskt otroligt larvig om jag ska vara helt ärlig..

-

lekt på dagis idag. måste nog erkänna att det är ganska trevligt att sitta ute i en sandlåda om dagarna och bygga sandslott. det här med att vara dagis-vikarie på sommaren funkar ganska fint. jag tycker om det. imorgon är det första dagen på igelkotten. jag är ganska nervös faktiskt. är inskolning imorgon som tur är, och även på onsdag. men ändå. nervös är jag. men det ska nog gå fint det. det är nästan lite pinsamt att jag har gått första terminen på ssk utan att ha någon erfarenhet inom vården. tänk om jag avskyr det? jag har bara tagit förgivet att det är min grej. jag kanske är usel på att ta hand om människor? det är nog nästan det jag är mest nervös för. att jag ska inse att jag inte vill jobba inom vården. fast på praktiken i våras kändes det dock otroligt bra.. nej, det här blir bra det! punkt slut.

nu ska jag ställa mig på crosstrainern och kolla på nurse jackie.

-


-

när min ena älskling är i karlskrona, då får jag vända mig till min andra älskling

-


-

denna lördagkväll har jag ägnat åt att plugga. hur tragiskt är inte det? ännu mer tragiskt är att det har varit ganska mysigt. det som är mest tragiskt är att jag tycker om att plugga när jag inte behöver. när jag inte känner mig tvingad till det, då lockas jag till böckerna. det är då jag blir en äkta nörd.

klockan elva imorgon åker jag och adam till norrköping, där vi skiljs åt. han ska iväg till karlskrona några dagar på fler intervjuer, och jag ska iväg till linköping för att kolla till lägenheten och hämta lite grejer. jag kommer sakna min lägenhet i sommar har jag insett.. det var jag inte riktigt beredd på!

nu ska jag lägga mig och läsa. hittat en ny bok inom twilight-serien. det var ett år sedan jag låg hemma sjuk en vecka och plöjde igenom sisådär 3 av dom böckerna. den veckan var fantastisk..

godnatt


-

älskar sånt här väder. när det är grått och varmt, när åskan bara hänger i luften. då trivs jag. har precis trampat 40 min på crosstrainern framför sopranos. då trivs jag också ganska bra. nu blir det dusch, sen blir det middag med emilia. tyvärr så trivs jag inte alls med henne..

 -

eller?

-

 -


-

 -


-

-

 -


-

varit ute i julita hela dagen. klappat lamm, vandrat runt på julita herrgård och slängt ner mynt i önskebrunnen bland annat. mysigaste dagen på länge.

puss


-

nu har jag fått sovit ut. drömt en massa mysko saker inatt. utvilad är jag iaf. och hungrig. måste ner och käka frukost nu innan jag dör.


-

lekt på dagis hela dagen. att sitta ute i en sandlåda i gassande sol en hel dag tar på krafterna. känner mig bara röd, svettig och smutsig. och trött såklart. jobbade natt i förrgår, och har inte riktigt tagit igen mig känner jag, så imorgon blir det att sova. nästa vecka blir en monster vecka. jag älskar pengar. jag älskar pengar så mycket så att jag tackar ja att jobba typ 7-15.30 på dagis, och sen 16-21 på igelkotten nästa vecka. inte varje dag dock, men några dagar. blir trevligt i juli när lönen kommer.

nu ska jag slänga mig i duschen, sen blir det fika på sultans med jossan. hämta hem min man från tåget ikväll ska jag också försöka hinna med. varit i sunne på "skol-intervju" idag. coolt.


-

jaa. sovit max 45 min. vaknade av att sigge låg raklång över mig och slickade mig i ansiktet. jag och sigge kommer nog tyvärr aldrig komma överens.. han luktar bara hund och är jobbig. förstår inte, jag har alltid älskat hundar, vad är det som har hänt egentligen? tröttheten ligger iaf och lurar i mig, men med lite kaffe i kroppen blir det nog bättre.

den här låten är så sommar för mig


-

hunnit med både brandutbildning och timepool utbildning idag. jag känner mig så jäkla vuxen när jag är på utbildningar. ikväll kl 21.00 går jag på mitt första nattpass, någonsin. jag är lite nervös, även fast det bara är inskolning. jag är trött också. galet trött. har jag ens sovit inatt? har bara legat och vridit och vänt på mig tror jag. jag ska därför lägga mig och sova en stund nu, djupt.

godnatt.

-

blir så fruktansvärt irriterad..

har iaf haft en underbar afton ute i björkvik med adam, magnus och lovisa. grillning på altan mitt ute i skogen. väldigt trevligt.

-

sådärja, nu har man sett på glada och fulla studenter. dom såg så lyckliga ut, allihoppa. man blev lite glad faktiskt. min studentkväll sög. ikväll tänker jag därför ta revansch. inte för att det är min student, men ändå. det lutar åt att bli en riktigt nice kväll.

-

studenten idag då. imorgon är det ett år sedan man själv tog den. ett helt år har nästan gått sen man själv stod där på flaket och skrek. lycklig och helt ovetande om framtiden. det är så galet mycket saker som har hänt sen dess. träffat världens bästa kille och börjat plugga till sjuksköterska. bara det är två ganska stora saker. flyttat hemifrån är också en ganska stor händelse. flyttat till en annan stad till och med. för ett år sedan hade jag aldrig gissat på att dessa saker skulle ske inom ett år. man blir nästan lite nostalgisk idag.

nu ska jag snart försöka ta mig ur sängen och göra mig iordning. ska ner till bolaget och möta emilia, sen måste jag hem och krama på fanny. sigge är hemma hos oss idag tydligen.. mysigt. ikväll blir det utgång. vart, när, hur är frågan dock. men sånt löser sig alltid på något vis. lugnt blir det iaf, det är ett som är säkert. mina knän börjar äntligen läka en aning!

adios

-

sommarlov. älskade, underbara sommarlov. du är här nu. sista skoldagen idag, helt fantastiskt. firade sommarlovet med en brutal shoppingtur på 30 min i linköping. fick under dessa 30 min med mig äckligt mycket saker. bland annat två böcker och en klocka. och ångest känner jag inte heller egentligen, för imorgon blir det jobb. jag är värd det efter första terminen på sjuksköterskeutbildningen. som fan. nu är jag tillbaka i katrineholm för en lång tid framöver.

ska träffa jennifer en sväng snart, sen ska jag iväg till adam. fin kväll.

nog längtar man tillbaka lite till studenten, när man sitter här ett år senare. det var fina tider

-

regnet kom och räddade livet på mig idag. spöregnar. det betyder att jag slipper sitta och glo på brännboll ikväll! jag kan istället pyssla lite här i lägenheten, eftersom jag flyttar hem imorgon. dammsuga, torka golv och damma lite kanske? eller fortsätta att sitta här vid mitt öppna fönster och dricka breezer, mysa över det gråa vädret och njuta av att sommarlovet är i mitt våld snart?


-

vi kör på alternativ två ett tag till.


-

trött, tröttare, tröttast. sovit så galet dåligt inatt. somnade sent, vaknade precis när jag hade somnat av att adam ringde (han kunde inte heller sova), sen somnade jag om, vaknade upp, somnade om, vaknade upp resten av natten. haft omvårdnads-seminarium hela förmiddagen. kul. sen var bussen hem 30 min sen. och ikväll måste jag ta mig till trädgårdsföreningen för lite klassmys. regnet hänger i luften, och vi ska köra brännboll och fotboll. hur pepp är jag på en skala? kommer ju få sitta bredvid och titta på hela kvällen. jag känner mig så osocial.. och jag låter så bitter!

nu ska jag, efter flera veckors uppehåll, sätta mig och kolla på ett avsnitt av sopranos. någonstans mellan alla tentor och inlämningar försvann den serien. but now i'm back!


-

ligger för döden. är det inte meningen att sår och skador ska bli bättre med tiden? mina knän ser bara värre ut och gör bara ondare för var dag som går. köttigt och varigt. mysigt va? trodde jag skulle dö under min dag i linköping idag. vart jag än har gått har folk tittat på mig med den där "herregud, hon måste ha blivit rejält påpucklad.."-blick. fick även ringa och sjukanmäla mig från morgondagens dagis-jobb. surt. nu ligger jag här i adams säng och tänker inte flytta mig ur fläcken resten av kvällen. den mannen är förövrigt en ängel. han har tagit hand om mig och varit så rar den här helgen. kom med bakispizza till mig i lördagskväll, och bara varit allmänt underbar. oh boy.

nu fick jag en himla lust att se new moon. så det ska jag ta och göra.

tjillevippen

-

ja men sådärja. lite sliten idag kan man väl säga. jag och emilia körde lite förfest här hemma igår, innan vi drog vidare bort mot lokalfest. kvällen slutade med en brutal vurpa. rakt ner i asfalten från oklar höjd. blod, blåmärken och skrapsår. har världens bästa pojkvän som fick komma ner till stan och ta hand om mig, trots att jag var en vidrig flickvän igår. har även en underbar syster som kom och hämtade oss och plåstrade om mig. emilia är också ganska underbar. idag är det en lugn dag. har bara gått runt här hemma och sett eländig ut och skämts. adam har åkt hem en sväng, men när han kommer tillbaka ikväll ska jag vara lite charmigare än vad jag är nu.

i torsdags hade jag sofie i mitt våld i linköping. vi käkade sallad och myste och gjorde tenta. helt underbart!

nu ska jag försöka ta en dusch och göra mig lite fräschare.

-

gäsp. uppe tidigt idag. ringde från dagis imorse och undrade om jag hade lust med halvtidsvikariat under juni! jag förstår inte hur jag har lyckats gömma min opedagogiska sida så bra? eller.. eller har jag börjat bli pedagogisk? kan det ha skett ett mirakel? hmm.. nått av de två alternativen är det iaf. måste kolla upp mitt schema från igelkotten först och se vilka dagar jag jobbar där, och kolla om jag kan ta dagis också. vilket lyx egentligen, lite halvt jobb på två olika jobb!

igår var det bio med martina och lovisa. mys mys. såg sex and the city 2, såklart. förstår inte varför så många hatar den filmen? jag tyckte den var hur bra som helst. igår fixade även emilia mitt löshår! hon är guld värd hon. jag måste fixa en klipptid, fort fort, så jag kan börja använda det snart.

nu blir det powerwalk med martina. anna goes hurtig igen!

-


-

jobbat idag. det var väldigt, väldigt nära att jag bokade en tid till att ta bort mina äggstockar. det räcker som förklaring tycker jag. barn kan verkligen vara påfrestande. jobb imorgon igen, och på torsdag, yay. barnen har nog blivit rarare tills dess, tror jag.

sitter och väntar på att adam ska komma. mamma jobbar, och jag är själv i huset. jag vågar knappt lämna min soffa. jag vet inte vad som har hänt, men jag är livrädd för att vara själv hemma på kvällarna och nätterna. jag får panik. jag hör dunsar och ljud överallt. nu skrämmer jag upp mig ännu mer bara för att jag skriver om det också. adam, skynda dig..


RSS 2.0