-

ah justja, 8 månader idag <3

-

ett liv har slocknat. imorse när jag skulle se hur min lilla undulat mådde, så låg den där på botten av buren. upp och ned, stel och livlös. när jag var liten köpte min storasyster 2 undulater. 2 undulater som blev kära i varandra och fick 5 små ungar. jag har alltså haft 7 undulater under min uppväxt, som en efter en har trillat av pinnen. idag var det dags för den sista, harry, att säga farväl till jordelivet. harry har överlevt lite för länge för sitt eget bästa kan man ju kanske nämna. ska jag vara helt ärlig har jag gått och önskat livet ur harry det senaste året. nu har harry iaf äntligen gett upp, och flygit till nangijala. vila i frid harry, du var älskad av oss alla. 

helgen har varit vacker. jag och adam har varit katt- och hus vakter hela helgen. i fredags styrde vi upp lite festligheter på plommonvägen. och eftersom jag vet att min mamma är här och snokar så, nej mamma det var ingen stor fest. i lördags var det dock inte mycket liv i mig och adam. sov alldeles för länge, och låg i soffan resten av dagen typ. martina kom över en stund på kvällen och sällskapade lite. idag har vi inte gjort något vettigt alls. jag har trampat på crosstrainern en halvtimme bara, det är väl det vettigaste. och solat. imorgon, tisdag och torsdag blir det kvalitetstid på dagis som gäller. istället för att plugga till tentan på torsdag, så har jag tänkt jobba. har insett att det är lika bra att satsa på tentan i augusti istället, finns ingen chans att jag klarar den på fredag. hela människokroppen liksom, aldrig i livet. 

nej, nu blir det mat, sen film.  


-



it's friday night tonight


-

snart så, snart är mitt hår lååångt. hallelujah moment it is


-

det luktar blöt hund i hela huset.. jag spyr snart!

-

sitter på tåget hem till katrineholm. hundvakt och kattvakt står på schemat idag. emilia kommer över en sväng nu på dagen, sen kommer sara ikväll. treeevligt!

men först ska jag lägga mig och få lite sömn. jag dör snart tror jag..

-

sådärja, tisdagen avklarad nästan. gick på en liten shoppingtur idag, för att fira att min hyra inte existerar denna månad. hittade ett par gröna shorts, en randig tröja, ett vitt linne, en grå luvtröja, en bikini-överdel och en vit tröja. och ett par solglasögon! sen har jag umgåtts med sara ikväll. jag älskar våra middagar. idag bjöds det på schnitsel (fin stavning känner jag), potatis och grönpepparsås. vi gick lite överstyr med såsen kanske dock.. men gott var det!

nu ska jag krypa ner i sängen och se på nurse jackie, sen sova. vad skönt att jag har sovmorgon imorgon. eller nej justja, dom tog bort den ja..

godnatt

-

hmfp. hade tänkt mig en heldag i skolan idag med min basgrupp, för att göra klart diverse grejer. men icke. blir imorgon, på våran lediga dag. ska vara i skolan klockan åtta imorgonbitti istället. niiice. inte för att det gör så mycket, men nog hade det varit skönt att ha nästan allting avklarat till ikväll. så kan det gå.

upptäckte något fantastiskt idag. jag har ingen hyra den här månaden, eller nästa månad! och csn kom idag. nu slipper jag leva på vita bönor i tomatsås och skorpor. hallelujah.

nu ska jag plugga. råplugga närmare bestämt.

-





det går inte ens att förklara med bilder hur fint det är utanför mitt fönster just nu


-


-

snart är det sommarlov. lycka. ren och skär lycka. den här helgen har gett mig en inblick i hur sommaren kan komma att bli. verandra-häng, vin, långa sommarnätter, grillning, sol och kärlek. i fredags blev det en spontan afton hos emilia. jag och adam kände för lite veranda-chill. om man bortser från alla myggbett, så var det en finfin kväll. kan det bli nått annat när emilia är inblandad liksom? svar nej. i lördags spenderades halva dagen på adams gräsmatta, och andra halvan på min altan framför grillen. det där med grillning har blivit lite av en specialite efter denna helg. idag har det bara varit lugnt. näringsrapporten kan man väl säga är klar nu, om man bortser från lite referenser som ska göras inom 30 min. sen ska jag tvinga adam att hitta någon bra film vi ska se. det känns ganska fint att jag har en vecka framför mig som kommer tillbringas mycket i katrineholm. på onsdag är det kvalitetstid med emilia som gäller!

nej, sista rycket nu då. hej och hå!

-


-

nu skiter vi i cs och näringsrapporter här, och drar oss iväg mot emilia istället. vin och fint sällskap. det låter fint i mina öron!


-

så var det äntligen fredag. näringsrapporten är inte helt klar än, men ska knåpa ihop det sista på den nu, medan adam nördar tv-spel. sen tar jag sommarlov, typ. medicin-tentan om två veckor känns så himla oprioriterad just nu! det är sommar, det är varmt, och jag har precis käkat grillat för första gången iår. jag håller tummarna för åska ikväll, så jag kan lura ut adam i trädgården för att se på blixtrar. då är min lycka gjord.
 


-

sådärja, näringsrapporten går framåt. när jag vet att jag inte kan åka hem och krama på adam på fredag om den inte är klar, ja då går det undan. ska försöka avsluta den ikväll, nästan. sovmorgon till kvart över 10 imorgon, det gillar vi.

varit hos sara nu ikväll. det gillar vi också. jag gör nästan vad som helst för att hon ska stanna här i linköping i höst! det skulle vara awesome.

nu - näringsrapport.

-

tentan är avklarad, och gick nog otippat bra! jag vet att man aldrig ska säga att det har gått bra, för då går det bara dåligt, men ändå. hur svårt kan det vara att svara på frågor som t.ex hur hjälper man någon att äta? kuggar jag på denna tenta kommer jag må mycket, mycket dåligt helt enkelt!

nu är det bara att sätta sig och skriva näringsrapport. inte lika enkelt. oerhört tråkigt också. minst 6 sidor innan söndagkväll. helst innan fredag, så jag kan ta mig hem till katrineholm över helgen. 3 done, 3 to go. skriva referenser är jag sämst på. det här kan gå hur som helst.

ikväll ska jag iaf våldgästa sara lite. det var längesen hon var i linköping, underbart att hon är tillbaka.




-

ååh, det tar liksom aldrig slut. hela tiden är det nya saker jag kommer på att jag måste lära mig innan onsdag då tentan är. räcker det inte nu liksom? sitter och väntar på att adam ska komma hit. fram tills dess blir det näringslära, sen lägger jag ner det här för idag.

pratat med jennifer nu på kvällen. planen för sommaren är - flyg till new york, greyhoundbuss till new orleans, en veckas hotellvistelse för min del, medan jenni kör en veckas kvalitetstid med en advokat. sen greayhound tillbaka till new york, nån dag där, sen flyg hem. låter galet underbart, eller hur?


-

sitter och försöker komma på vilken dag det är idag. kom precis på att det är måndag. en måndag som jag har suttit framför datorn sen 11 imorse och råpluggat. har inte ens lyckats slitit mig från datorn för att åka tillbaka till linköping. det har helt enkelt gått för bra för att göra uppehåll och paus. helt förstörd är jag nu dock. var uppe tidigt imorse som tur är, för att adam skulle iväg och jobba. skönt, för annars hade jag inte börjat plugga förens i eftermiddags, och då hade jag suttit här framför datorn hela natten.

helgen har varit kalasbra. fest hos magnus i fredags. skippade öltältet och blev kvar där ute istället. lyckat beslut. jag och adam lyckades sno åt oss sjöstugan. riktigt lyckad kväll, om man bortser från några detaljer. att jag inte var bakis i lördags är ett under. var ute hos magnus halva dagen och bara tog det lugnt. jag och adam var ute med fyrhjuling en sväng, vilket har lett till att jag överväger att försöka manipulera mor och far till att dom behöver en.. i lördagskväll var det bara pizza och film med adam som gällde, och i söndags var det dags att ta farväl av familjen parker. man kan ju inte neka till att ens hjärta gick sönder en aning när ella inte förstod varför jag inte skulle med på tåget. men i vinter är hon tillbaka i mitt våld, tätt följt av en liten bebis-pojk. jajjemän.

nu ska jag lägga mig i soffan och dö lite. sen blir det näringsrapport..

-

sitter hos älskling och väntar på att emilia ska komma. lite förfest, sen bär det av ut till magnus. jag är pepp och lycklig. det räcker så för idag!

-

älskar när det regnar såhär, och man inte ska ut någonstans. när man bara kan vara inomhus och ta det lugnt. lovely. jag och adam vaknade till vid halv två idag.. det var vi värda. vi hade stängt av våra mobiler och bestämt oss för sovmorgon. sovmorgon fick vi minsann. inatt var vi ute och kollade på årets första åska. hur mysigt som helst. sen plöjde vi igenom x antal filmer. jag älskar honom, kort och gott, och jag kan nog inte vara gladare över att han är min.

nu ska jag lägga mig och plugga resten av kvällen. tenta på onsdag, och jag är tyvärr inte ett dugg nervös. det är nästan mer skrämmande än att vara nervös. nu känns det som att jag inte behöver plugga ett dugg nästan. jo tjena.

imorgon blir det iaf utgång, och jag är pepp. förmys med emilia, sen är det lite oklart över vad som sker. öltältet blir det iaf. kan man göra något annat än att älska katrineholms öltält? det är sorgligt, men ack så sant. jag skäms..

over and out

-

hallelujah för emilia. hon har fixat min blogg så att den fungerar igen. vad skulle jag ta mig till utan henne?

sitter på tåget hem till katrineholm nu. sista dagen på praktiken avklarad, och oj vad jag har haft kul. idag fick vi leka med bland annat bladder scannen och EKG:n på varandra. alla hade tydligen hjärtfel! igår fick jag och annika rusa iväg till akuten med en patient, och fick vara med där hela dagen. snacka om att bli motiverad till att plugga! att patienten inte kommer klara sig var lite tråkigare dock. blev så ledsen när jag kom till avdelningen imorse. usch.

förra veckan var fin. hade martina i mitt våld onsdag till fredag, sen hann jag hem till maskinen på fredagkväll efter en actionfylld praktikdag. sarah och jocke var så rara och kom och hämtade mig i linköping halv tio när jag slutade. i lördags hade jag och adam lite kvalitetstid med syster åsa. såg på bond och hade det mys. jay äntrade sverige i söndagsmorse, och jag har nog aldrig sett ella så glad. såg på film med adam, magnus och lovisa i söndagskväll, kalle och chokladfabriken! och i måndags morse åkte jag tillbaka till linköping. sådärja, där har ni min förra vecka.

nu blir det date med sofie, sen blir det mys med adam, som jag som vanligt saknar.


-

ååh, herregud vilket dåligt humör jag är på. varför måste jag hålla på såhär? det tär verkligen på mig, men det fattar inte folk.. jag blir så trött. jag och martina har det dock underbart. ikväll ska vi ut på middag! första dagen på geriatriken var även den underbar. jag har fått varit med och blanda mediciner och hållit på med dropp och sånt. yesbox.

-

här har det varit dött länge. inte haft någon tid. sen är det inte lika kul att blogga när man inte kan dela in texten i stycken. vet inte vad som har hänt, allt är borta. kan inte lägga in bilder, ändra textstil eller nått. måste styras upp snart. jag har iaf haft en underbar helg. ella är den underbaraste skitunge någonsin, och hon pratar enbart engelska. det är så konstigt att höra. hennes uttryck är underbara. valborg var fin, och i lördags var det fullproppat hos familjen nilsson. alla syskon och deras bihang var hemma. tyckte lite synd om adam som fick träffa alla syskon på en och samma gång. vi kan lätt bli lite mycket ibland, men han hanterade det där galant tycker jag. mysigt var det allt. igår kom hanna och besökte linköping, det var mysigt det. imorgon till på fredag kommer även martina hit och förgyller tiden lite. och på torsdag 6.30 börjar min första praktik. jag är lite nervös. nu ska jag plugga lite, sen sova. alla förstår att jag saknar adam nått förskräckligt va? godnatt.

RSS 2.0