-

om 30 min är det officiellt höst. underbart. det har jag firat med att köpa en cykel idag. nu är det slut på att slösa pengar på bussresor. nu är det färdigt med att springa så man nästan faller ihop för att slippa stå och vänta 20 min på att nästa buss kommer. i höst är det jag och min cykel mot världen. röd, rostig, begagnad och alldeles, alldeles underbar.

senaste dagarna har jag gjort en riktig kraftansträngning för att få ihop mitt liv här i linköping. varit på försäkringskassan och donat med bostadsbidrag. köpt dammsugare, gardiner, cykel, hårfön och massa nytt till köket bland annat. knivar och köksredskap. nu tänker jag verkligen bosätta mig här på riktigt. jag behöver det.




behöver träffa min slash inom en snar framtid känner jag


-

nu har första chocken börjat lagt sig tror jag, men har nog fortfarande inte förstått vad som har hänt. min älskade moster, drottningen av solna, har dött. helt utan förvarning. det har varit en tuff vecka, och hon kommer bli så otroligt saknad.. det gör förbannat ont helt enkelt.

imorgon börjar skolan igen, och jag är inte alls sugen på det.

godnatt.


-

-

-

värsta dagen någonsin. det gör så fruktansvärt ont i hjärtat..


-

nu är det dags att vända om dygnet igen. det går sådär.. min plan är att gå upp tidigt imorgon oavsett vilken tid jag somnar. jag får ångest bara jag tänker på att börja gå upp tidigt på mornarna igen.

jag och adam har varit hos natasha och felix ikväll. käkat pizza, myst med deras två underbara hundar (varav ena är en hundvalp, hjärtat smälter lite..) och kollat på film. mycket trevlig kväll. på tisdag ska jag och natasha ut och plocka svamp! måste få tag i lite kantareller innan jag bosätter mig i linköping igen.

nu ska jag åtminstonde försöka sova!

slänger in två bilder från i våras.

 -
adam och natasha

 -
gulliga roy


-

idag gör jag mina sista timmar jobb för den här sommaren. slår till med dagis mellan 14-16.30, sen blir det nattjobb. perfekt avslut på denna sommar, för nu är verkligen sommaren över. hösten är min absoluta favorit-årstid tror jag. hösten och vintern. nu är det dags för tjocka halsdukar, stickade koftor och skinnjacka. dricka té och käka skorpor. kolla på idol om kvällarna och tända ljus. jag ligger då rakt inte i riskzonen att utveckla höstdepression!

-


-

 -

nu börjar jag verkligen längta hem till min egna lilla lya. på torsdag bär det av till alsättersgatan igen. älskade, älskade lägenhet!


-

mina bloggläsare har övergivit mig.. dags att lägga ner bloggen kanske?


-


-

så var sommaren snart över och jag tänker börja blogga igen. sommarjobbet är avklarat och kvällarna är höstmörka. snart är det äntligen höst. jag är helt slut efter denna sommar. jobbet har varit helt fantastiskt roligt och lärorikt, men det här med att ha tenta över sommaren är djävulens påfund. man tror att man har all tid i världen, men så är det ju inte. nu håller vi tummarna att det blev ett godkänt denna gång..

de senaste 2 veckorna har jag jobbat, pluggat som en idiot till tentan, skrivit tenta, varit på syrrans möhippa, jobbat lite till och träffat syskon/syskonbarn. hunnit träffa adam lite mellan allt detta också, men det har varit dåligt med kvalitetstid för oss. men nu har jag 2 veckor ledigt framför mig. underbart!

lite random bilder på sommaren;

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

lite fina saker har jag allt hunnit med under juni och juli.

nu blir det film och mys, precis som det ska vara!


-

vaknade upp för en stund sedan, hungrig som en varg och hur pigg som helst. gick verkligen inte att somna om, så det var bara att gå upp och göra en macka. känner mig sugen på att plugga, så ska passa på att göra det. jajjemän.

RSS 2.0