-

 -

åtta nätter jobb avklarade på 10 dagar. idag har jag varit tröttare än någonsin. firar förövrigt 22 månader tillsammans med adam idag. 22 fina månader. det firade vi med pizza i stadsparken. vi har även varit förbi och hjälpt helene, som precis har flyttat till ny lägenhet, att dona lite. fin dag. nu ska jag tvinga adam att kolla på sweeney todd med mig. underbar film.

godnatt.


-

lite snålt med uppdatering här känner jag..

jäklar vilket åskoväder det har varit inatt, mysigt när man jobbar. ute på vischan lystes himlen upp varannan sekund. värre var det att köra bil i regnet. men ska inte klaga, finns dom som har det värre på jobbet. pappa tillexempel, som åker in i piratvatten inom några timmar och stannar där i 5 dygn. inte det minsta roligt. som tur är har dom militär ombord, men ändå.


 -

fina grabbar, dom där somaliska piraterna.


-

té, någon macka, sen bär det iväg till jobbet igen. idag är jag inte i form..

-


-

haft så vidriga mardrömmar idag. alla intryck man får på natten sätter sina spår när man går och lägger sig. att även lägga sig och läsa "102 minuter", en bok om hur det var inuti world trade center den 11 september, innan man lägger sig resulterar i en orolig sömn. bodde på ett hotell som exploderade, och skulle in och rädda thelma och lovis och massa annat. sprang mellan eldklot och kunde inte ta mig ut. var ute och letade efter personer som hade försvunnit, och hittade alla döda lite överallt. en låg mosad under en bänk och andra låg halvt nedgrävda ute i skogen. nej, inge vidare.


 -

usch, jag är så lättpåverkad. får mardrömmar av minsta lilla.


-

tycker det är så fruktansvärt skönt att ligga i soffan och se det gråa vädret utanför fönstret. jag vet att jag tjatar om det gråa vädret, men det gör verkligen skillnad när man ska iväg och jobba. det är inte någon höjdare att lägga sig och sova när det är sol och 30 grader ute. inte alls.

precis läst ut "inte som andra döttrar". bättre bok får man leta efter! handlar om nancy spungen, som var tillsammans med sid från six pistols. det är hennes mamma som berättar om hennes tragiska barndom och liv. läs, läs, läs!  

 -


-

gäsp. mina dagar (nätter) fördrivs med jobb. är så förtjust i pengar så jag har tackat ja till en extra natt inatt. jobbar då 6 av 7 nätter denna vecka. det är ju skönt att jag trivs så förbaskat bra i nattpatrullen, annars hade det varit tufft!


 -


-

ytterliggare en natt avklarad. sitter och väntar på att mamma, som också har jobbat natt fast på furuliden, ska komma hem så att vi kan äta frukost tillsammans. sen tänker jag sova likt ett klubbat troll. jajjemän!

-


-

ledigheten är över för min del, och det var med ett abrupt avslut det skedde. fem över nio igårkväll ringde dom från jobbet och undrade vart jag höll hus. eh? mitt schema stämde inte överens med schemat på kontoret, och hade tydligen en inplanerat natt som jag inte hade fått in på mitt schema. PANIK! det var bara att byta om till jobbkläder och slänga sig på cykeln för 10 timmar jobb istället för film och mys med adam. jag var lagom trött imorse när jag kom hem kan jag ju säga. men man säger ju aldrig nej till extra timmar! jobb inatt och imorgon också. det roligaste imorse var när emilia helt plötsligt står mitt framför näsan på mig. inte sett kvinnan på över 6 månader!

har haft en underbar helg i göteborg under mina lediga dagar, hos bror och hans familj. men det får ni veta om imorgon.

adjö


RSS 2.0