new slang.

lördag morgon, och bara en vecka kvar på friheten för min del. 5 veckors slit och jobb på iss har man framför sig.. halv sju på morgonen till halv 4 på dagen. MEN, det blir ju pengar, så inte ska jag klaga! ska faktiskt bli riktigt kul!

blir galen på det här vädret. eller är ju väldigt mysigt när det regnar, men inte när man har planer att vara utanför dörren.. tänkte kila iväg och fuska till mig lite solbränna tillsammans med tina, men får bli senare. så, istället sitter jag har, fortfarande i pyjamas och lyssnar på the shins istället och funderar över vad jag ska göra med mitt liv idag. ska nog slå jenni en pling och se vad hon sysslar med..

tjillevippen.


where is my mind.

var ett bra tag sedan jag skrev här nu! men här kommer ett inlägg, för det lovade jag ju sara :)

hmm.. har iofs inget vettigt att skriva. sitter bara och toksvettas här hemma! var och solade förut med tina en sväng, och brände mitt lilla ansikte lite! låg och var tokrädd hela tiden att det skulle börja brinna, att jag hade glömt låsa dörren och/eller att jag skulle råka kolla in i ljuset och bli blind! men, tack och lov så överlevde jag ju!

varit hemma i nästan 2 veckor nu, och känns fortfarande bra konstigt! men börjar reda upp sig. man får lära sig att leva med saknaden ibland..
 
byeee.

with your feet on the air and your head on the ground
try this trick and spin it, yeah

saknad.

så var man hemma i katrineholm igen... ta mig härifrån!

har nog aldrig saknat någon såhär förut.. det enda som håller mitt humör uppe är ett oranget armband på min handled, ett halsband runt min hals, och en biljett till mexico i jul..


-

min varld ar lite halvt upp och ner just nu. allt skulle kunna vara sa perfekt just nu, om inte 12 juni var sa nara.. en konstant klump i magen pa mig, och separations-angest. jag vill inte aka hem just nu. jag vill inte lamna dig..

a thousand miles seems pretty far,
but they?ve got planes and trains and cars,
I?d walk to you if I had no other way,
our friends would all make fun of us,
and we'll just laugh along because,
we know that none of them have felt this way,
Delilah I can promise you,
that by the time that we get through,
the world will never ever be the same,
and you?re to blame.


RSS 2.0