1 år sedan.

åh, kom precis på att det var 1 år sedan idag som jag såg dashboard confessional och brand new! ta mig tillbaaaaka!

-

vunnit en extra-timme sömn, JACKPOT!

fick lust att ändra lite på min blogg idag, så tog det stora steget och ändrade min bakgrund, DET NI!

den här helgen har jag varit ynklig och "tyck-synd-om-mig". legat i soffan hela helgen med feber i kroppen och kollat på tv. väldigt passande att tv4+ hade heroes-maraton på dom första 13 avsnitten! kunde inte slita blicken en sekund från det nästan, känner att jag än en gång har lyckats bli fast i en serie som kommer sno ytterliggare en timme av mitt liv varje vecka! älskar det! livet blir bara så mycket underbarare när man kan drömma sig bort i en massa serier (hej vad tragiskt det låter, men det är ju sant).

och imorgon är det jobb som gäller. myspys..

tjillevippen.

cause it's friday night tonight.

och här sitter jag framför datorn.

fredag, och en rysligt lugn sådan. men det behövs känner jag, för min kropp har gjort uppror och strejkat totalt senaste veckan och kört på många olika slags taktiker för att få mig att det ta lugnt, i form av noll andning, nackspärr, konstant huvudvärk, och allt annat som har gjort ont och fått mig att klaga och gnälla (ja den här veckan har jag varit så gnällig så jag faktiskt skäms)

började iallafall morgonen med estetarnas musikal. hade väl faktiskt kunnat tagit sovmorgon istället.. men men, man lär sig av sina misstag! (hoppas det inte är någon estetare som läser min kära blogg..) sen var det bara lunch, biologi och historia kvar. jag och kära sofie kom på något skrämmande om klassen idag! det är helt sjukt, vi går ju faktiskt i tvåan!

sen efter skolan hade jag lite kvalitets-tid med fröken wester. sen iväg för att se min lilla favorit-granne nicklas spela med hans band. han har gått och blivit gitarr-proffs! är så stolt över honom, helt sjukt bra!

sen har jag bara legat och degat framför idol i jennis säng. seriöst, evelina? vad håller sverige på med? att sam sitter säkert, och att amanda hänger löst, ja det är ju bara sjukt dåligt. me don't like it.

och nu ska jag kila och vira in mig i en filt och ta mig en kopp varm oboy och kika på sex and the city. lyckades lirka av jenni hela hennes box, så det blir en mysig tv-natt för mig. yeha!

godnatt.

-

min måndag:

- vredesutbrott på skolans elakase gympalärare
- "jätteseriöst" aerobic-pass på gympan
- derivata-ragatan
- telefonsamtal med pärla 1
- telefonsamtal med pärla 2
- kvalitetstid med syster
- garage-spindel vs hårspray
- godnatt

berlin

dom viskar; du är tidlös, men de menar omodern

den här söndagen har nog varit det segaste på länge. glidit runt här hemma i oborstat hår, nattlinne och tofflor hela dagen. tog en dusch, sen hoppa i nattlinnet igen. tragiskt? jomenlitegrannva.

jag älskar mina vackra sovmornar på måndagarna. dom förgyller liksom hela veckan, och det är vackert.

min helg har varit ganska vacker den också. lugn hemmakväll i fredags med sarah och andreas. sen myskväll med granninorna och kräftor igårkväll.

funderar på att åka till mitt mumintroll under höstlovet, det skulle sitta finfint! har många resor planerade för mig inom ett år. finland till johanna, åka på en liten snabbvisit till london på julen, och sen försöka ta mig bort till san fransisco till mina pärlor under påsken. någon som har lust att betala alla dessa äventyr åt mig? tack på förhand!

nej, skönhets-sömn står next på listan nu.

godnatt.

torsdag

om det här var en torsdag i mitten av juli så hade min dag spenderats med att dra ner soppsäckar till källaren på IAF, men istället har jag spenderat min oktober-torsdag med mycket mysigare saker. lite volleyboll, ett 2 och ett halvt timmar långt fysik-prov (dock inte så mysigt..) eftermiddags-lunch med fröken wester, kvällspromenad med linnea, och kvällsmys med mor, sarah och andreas. så nu är min kropp helt slut ut i blodkropparna, och jag är värd en tidig avgång till john blund. so here i come!

godnatt.



ska även tvinga min lilla katt att gå och lägga sig nu..

"nej dom har flyttat"

fick en liten chock idag när jag kom på att det är höstlov om mindre än 14 dagar. min tid bara flyyyger ifrån mig, det är lite skrämmande!

en annan sak som jag fick en liten chock utav idag var jennifers rörmockare som var hemma hos henne. knackar på lite fint på jenni's dörr, och en helt okänd, lite mysko man öppnar dörren. lite stum och överraskad börjar jag kolla mig runt så jag verkligen har gått rätt (lite dumt kanske, jag är där 1 gång om dagen, minst, och går igenom trädgården för att komma till henne). så frågar lite halvstummande om jennifer är hemma, och får till svar "nej, dom har flyttat"! står med öppen mun och bara glor på honom i ett par sekunder, tills jenni kommer springande och ser lika förvånad ut som jag. lite skön i skallen den där rörmockaren faktiskt. "jaha, så är ni tvillingar eller?".

annars har det varit en lugn dag. var en sväng på stan med mor min och köpte lite "bra-att-ha"-saker. sen fördrev jag min tid lite hos jenni med fysikboken. och nu är jag på väg till sängen min. har söndergäspade, röda ögon, och ett humör som får min mor att önska bort mig tror jag.. behöver få lite sömn i mina vener! en liten tripp till john blund och skymningslandet helt enkelt.

har fått en liten besatthet utav 80-tals musik såhär på kvällen känner jag!

och efter ett par dagar tillsammans med tillbaka till samtiden, så ja, kent - ni har gjort det igen. " nu står du först på min lista över folk som förtjänar ett öde värre än döden".

godnatt.

ingenting.

så var kemin över nu.. UNDERBART! fast, kan verkligen ha gått hur som helst på det där provet. antingen gick det ganska bra faktiskt, eller så gjorde jag uppgifterna bara ännu mer svårlösliga.. MEN MEN, nu är det över iaf.

varit sjukligt flummig i skolan idag, ganska skönt. och första dagen på jobbet idag. jag, anna lotta nilsson, är numera vikarie på dagis.. det är hur ironiskt som helst, om man tänker på vilken avsky jag har för små snoriga barn som skriker och inte kan prata rent. men idag var det inte så farligt, var bara 2 små söta ungar på 2 år som jag satt och läste lite ur snövit för i en halvtimme. en av mammorna som kom och hämtade sitt barn var väldigt trevlig.. "hej! oh herregud vilka fula strumpor du har, fulaste färgen jag har sett". jo man tackar ja! (sara, du vet vem det var.. haha)

vägen hem var väl inte så härlig heller. cyklade hem i spöregn, och villade bort mig borta vid nyhem.. och om det inte räcker med spöregn och att förvilla bort sig så, så kom det även en bil i hög fart borta vid bron vid lidl och körde förbi mig och skvätte upp ett hav av vatten på mig! så fick lortigt, gatuvatten helt över mig, i håret och allt. tack för den också!

men, ska inte klaga inte. imorgon är det fredag, och middag hos fröken wester och utgång står på dagsordningen.

kemi..

en onsdag i kemins tecken. spyr galla över den här satans kemi nu.. GALLA! slutade halv elva idag, men satt kvar till halv 3 och försökte få in lite kemi i min trötta hjärna. nu räcker det för min del helt enkelt!

fast idag har jag varit smart! lagade både tangentbordet och skrivaren! eller ja, lagade och lagade.. ibland funkar det att kolla till sladdarna! men, känner mig ändå ganska toksmart!

och ska komma på någon genialisk plan på hur jag ska kunna sluta 15.45 imorgon, men samtidigt börja jobba 15.30.. det får bli ett brådskande läkarbesök för mig imorgon eller något sånt.....! sen efter "jobbet" ska jag ta mig en liten kvällsfika med fröken wester hade jag tänkt.

tjillevippen.

kallt.

det är tok-kallt i mitt  hus idag (tro det eller ej sara :P) fryser som en nakenråtta.

ska snart göra mig iordning för en underbar skoldag med matte, biologi, fysik. och på tal om fysik, idag delas nobel-priset i fysik ut! sitter och väntar på att telefonen ska ringa.. ¨'

och nu har sara gett sig iväg. hon är väl i new york nu.. kul för henne, inte lika kul för mig. saknar henne redan..

nej, göra mig iordning, så va det ja.

tjillevippen.

when you were young.

känns som söndag, usch.

idag är det en sån här seg lördag som bara kommer vara tråk, tråk, tråk. håller på och städar rummet lite, och hittat massa gamla uppsatser som jag skrev förra året. askul att läsa igenom! det är väl det roligaste jag kommer få vara med om idag! förstår inte hur mina helger kan vara så tråkiga ibland, det är ju helgerna som man lever för när man går i skolan!!! fast skönt att den här veckan snart är över, och att historia-provet och allt är klart. mitt satans släkt-träd blev istället en släktbuske, som blev klart halv 1 i torsdagskväll. ambitöst, JOTACK!

och på måndag åker sara ifrån mig :( ska leka med henne imorgon lite och "hjälp" henne att packa! lekte med henne igår också, kollade på idol och sen en sväng ner på stan. blev liiite rädd att amanda skulle hänga lös igår, usch usch! nej, amanda och daniel i finalen, punkt slut.

nej, ska väl käka lite frukost/lunch snart och fortsätta med mitt höst-städande av rummet.

tjillevippen.


steak for chicken

vuxenpoäng - jotack.

dakota.

satan i gatan vilken tjock dimma det är utanför! fick en chock nu nyss när jag kom uppkravlande från mitt rum och såg att det var helt vitt utanför alla fönster.

tog mig en liten lätt sovmorgon imorse, eller ja, ska till tandläkare så jag FÅR faktiskt ha den här sovmorgonen. så det så.

nu blir det kaffe så jag kan öppna upp ögonen lite mera.

tjillevippen.

back to life.

hade tänkt väcka min kära blogg till liv igen!

fast, är alldeles för lat i skallen för att göra det just ikväll..

godnatt.


RSS 2.0