-

ge mig mitt sommarlov nu..

-

r.i.p fatboy :(


helg

ännu en helg är över, och den har gått sjukt fort! hade kvalitetsdag med fröken wester i fredags, med utgång på kvällen. det var mys och trevligt! sen hade jag kvalitetskväll med mor och far igår och kollade på melodifestivalen. låg bara i fåtöljen och skrattade mig igenom hela röstningen! syster min har varit hemma och våldgästat i helgen också. vaknade av henne klockan 4 imorse när hon kom hem från jobbet. då blev jag bitter..

nu ska jag ha kvalitetstid med teoriboken. gaah, skjut mig någon..

tjoflöjt


stephen king

min trädgård ser ut som en scen ur första världskrigets på västfronten intet nytt. det finns inte ett gräs-strå så långt ögat kan nå, och det är högar av jord som ser ut som skyttegravar. jag undrar vad mina föräldrar har för planer för sommaren egentligen.. det enda jag vet är att det står en stor grävskoppa mitt i all denna jord som ska hugga in på min trädgård imorgon bitti igen och fortsätta fördärva den. och som grädden på moset så kryllar min förredetta mur nere vid gatan av gigantiska spindlar. till och med min pappa erkänner att det är monster-spindlar, då är det illa.
det här skulle kunna sluta i en stephen king bok när jag tänker efter, typ grävskopan och spindlarna eller grävskopan i skyttegraven. 

och imorgon har jag en ledig dag. det är jag värd, så det så. och syster kommer hem imorgon! jag ska ha tillbaka min tröja av henne imorogn, annars kommer jag sälja henne på blocket.se. hon berättade världens rysligaste/roligaste historia idag! någon som hon känner känner någon i göteborg som har (eller ja, HADE) en boaorm. denna lilla rara orm fick tydligen slingra runt i lägenheten som den ville, och levde ett vackert liv. men en dag slutade ormen äta, och började svälta sig själv, och ett tag senare så vaknade personen ifråga av att ormen låg spikrak i sängen bredvid henne. nästa dag åkte hon till veterinären med ormen, för hon trodde den var sjuk. men nejdå, ormen hade bara fått planerna att äta upp henne! hade helt enkelt svält sig själv för att kalasa på henne, och när den låg bredvid henne i sängen kollade den helt enkelt om den skulle få plats med henne i sig! okej, detta låter också som en stephen king bok (temat idag är SKRÄCK tror jag allt) men själva tanken är ryslig. visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag hörde det!

godnatt.

read my mind.

anna skipper må nog vara djävulen själv. hon har fått mig att börja träna! min mun har en svag smak av blod..

och vet ni hur mitos och meios fungerar? NEJ, det vet inte jag heller. och det borde jag vet till imorgon. det känns inte bra, inte bra alls. men däremot så är jag kung, eller ja kanske drottning, på det där med korsnings-schema! vet ni vilken genotyp ni har och vill veta hur era barn kommer se ut och fungera, ja då är det mig ni ska fråga. eller ja, det kan jag ju inte alls veta iofs, men ändå.

annars så känns det som om allt bara flyter på just nu! allt känns helt enkelt riktigt bra, och det gillar jag! nostalgi är ett vackert ord..

godnatt


you are second hand smoke

inatt sov jag i nästan 13 timmar. 13 TIMMAR! det var skönt, och välbehövligt kan jag ju säga. vaknade imorse på tok för sent, och mådde mysko i kroppen, så det blev en dag hemma idag. förstår inte hur jag kan ha blivit så trött på senaste tiden. orkar inte ens logga in på msn! så, istället ska jag nu kila och lägga mig och läsa biologi. var uppe och våldgästade distriktsköterskan igår också (för sisådär 3:dje gången! HA, tjat, tjat och lite mer tjat lönar sig iaf), och fick äntligen träffa en riktig, äkta doktor som kunde ge mig min dom - infektion i kroppen. men nu ska jag äntligen få bort det, och jag är glad i min inte all för friska kropp.

fick reda på att jag har sommarjobb i sommar också. yeha! 3 ynkliga veckor iofs, men jag har mycket viktigare saker för mig i sommar. ska ju leka moster halva sommaren och tvinga i lilla ella att det är jag som är moster nr 1! ska till och med upp till arlanda och möta upp det lilla knytet, för jag har en känsla av att hon kommer tycka bäst om mig då! muhaha, syskon, ni har inte en chans mot mina dagis-konster...

nej, sängen var det ja.

godnatt


saturday morning

efterlängtad helg. gårdagen var kalas, och jag mår hyffsat bra. jag blir bara så himla ärlig sådär på fredags-kvällarna, och det är på ont och på gott. äsch, ibland måste man bara få säga som läget är, så är det bara. kul kväll var det iaf, och jag hann inte ens släcka lampan eller ta av mig jackan innan jag somnade inatt när jag kom hem. det är så det ska vara.

och idag är det våldgästning hos sara som står på schemat. och läsa klart min bok.. åh, det ska jag nog gå och göra på en gång faktiskt, så har jag det ur världen! och så ska jag hjälpa pappa med att pyssla och mäta lite i trädgården, för den ska nämligen få en liten extreme makeover nu nästa vecka. vackert ska det bli!

hejdå






why do you have to be so cute?
it's impossible to ignore you
must you make me laugh so much
it's bad enough we get along so well


-

den 13 maj hade jag förresten bara 1 läsare. EN ENDA! lägga ner bloggen kanske?

anna skipper..

nu var det ett bra tag sedan jag satt här! har inte haft någon lust alls att sitta vid datorn helt enkelt! skönt skönt.
dom senaste dagarna har jag både fyllt år, haft svenska prov, jobbat, övningskört, pluggat och lyckats tryckt in 3 nationella prov! ganska bra jobbat måste jag erkänna. och har sovit något ohyggligt. somnat som ett klubbat troll nästan varje dag efter skolan. och på tal om att sova! vaknade vid 4 inatt av att min katt låg bredvid mig och pratade i sömnen.. det var komiskt.

och idag har jag både gjort det ena och det andra. haft kvalitetstid med skolan ett tag och med hanna och sofie, sedan lite övningskörning. snart har jag mitt förbannade körkort i handen, det kan jag lova! är på tiden om inget annat.. och efter lite bilkörning gick jag och linnea en sväng och solade! och inte nog med det! dum som jag är satte jag mig och kollade på du är vad du äter. 55 minuter senare snörade jag på mig skorna och  trotsade regnet med en ekande röst i skallen som sjöng i takt med mitt flåsande jag vill inte bli en sån, jag vill inte bli en sån, jag vill inte bli en sån.. anna skipper gjorde mig tyvärr väldigt medveten om att jag äter precis lika dåligt som dom små köttbullarna som hon bantar ner i tv, och att om jag inte börjar äta lite groddar och springer lite i veckorna så blir det hjärtattack inom en snar framtid. och nej, jag vill helt enkelt inte

men imorgon blir det grillning och utgång, så börjar med groddarna på lördag. eller nej, söndag får det bli. fast man kanske ska börjar på en måndag, sådär i början av veckan? hmm.. 

hejdå.

west coast

klockan är inte ens halv nio, och det enda jag vill göra är att gå och lägga mig och sova. ska faktiskt till och med göra det.

idag har jag varit och övningskört, två gånger till och med! började dagen med lite övningskörning på trafikskolan. trodde jag skulle få en hjärtattack när jag såg hur en spindel sakta med säkert kröp över vindrutan framför mig. det var bara att panik-bromsa och slå ihjäl den på studds! jag tror min lärare tycker att jag är lite egen av mig... sen tvingade jag ut pappa på en liten sväng efter skolan! och där i mellan fördrev jag min tid med 3 timmars, ehm, ja, jag vet inte ens vad det var. miljö-snack. det var måttligt roande.

och nu vill jag ha sommar så jag kan bränna min hy till en aning mörkare nyans och få bort min vampyr-bleka hud.

godnatt.

pappa mustasch

pappa är hemma i huset igen, med en mustasch i ansiktet den här gången.. skrattade lite lätt hysteriskt när jag först såg det, och skrattar till varje gång han dyker upp i dörrkarmen! men jag avgudar far min, så han får väl dra runt på en mustasch ett tag nu tills han tröttnar..

och på tal om trött så är allt ett dis i min lilla värld just nu. känner mig faktiskt helt ärligt full. var uppe och våldgästade lite på lövåsen idag, för mina röda utslag VÄGRAR att försvinna och kliar bara mer och mer. anna goes skabb helt enkelt. så dom var så snälla och skrev ut medicin till mig. medicin som gör att jag sluddrar, kollar i kors och bara vill lägga mig och sova. men dom har ingen aning vad det är för fel på mig. jag börjar bli lite frustrerad. men nu ber jag till gudarna (eller nått sånt där) att mina utslag ska försvinna.

nej, nu ska jag leka derivata igen.. mmm, i'm loving it!

tjillevippen.

daydream believer

mitt humör har lugnat ner sig såhär på kvällskvisten. har varit som ett litet monster här hemma! som tur är har jag varit själv nästan hela dagen, så det är bara mina fiskar och katter som har behövt stått ut med mig. och orsaken till mitt instabila humör är... matte D förstås, vad annars? nationellt prov på tisdag, och min äckliga mattebok har legat uppslagen på köksbordet hela dagen och bara glott mot mig varje gång jag har kommit inom synhåll. tyckte till och med att jag hörde hur den väste mitt namn förut.. vad har jag gjort på matte-lektionerna sen i januari? över en timme, varje dag. vad har jag haft för mig?

andra orsaken till mitt humör är pappa. eller rättare sagt pappas båt. har inte sett far min på över 10 veckor, och egentligen skulle han ha kommit hem i fredags. sen så skulle han ha kommit hem idag istället, men icke. men nu kommer han iaf imorgon, och jag längtar.

och imorgon har jag min andra körlektion. 8.05! hej då sovmorgon, och hej trafik-fara.

nu ska jag äta vindruvor och fortsätta dämpa ner mitt dåliga humör med lite oc.

hejdå.

The six o'clock alarm would never ring
But it rings and I rise
Wipe the sleep out of my eyes

-

en grå och tråkig fredag som denna är upplagd för timmtals med oc.

och idag har jag lyckats lura av min syster en klänning och en väska som jag dyrkar lite lätt. hon är allt bra lättlurad, muhaha.

1 maj.

valborg blev kalas-lyckad! det räcker så.

och min största bedrift igår var att rädda en liten (eller liten och liten, den var sjukt stor och måste va vägt flera kilo) igelkott som låg mitt på vägen där jag och jenni körde. söt var den iaf.

sitter och gäspar ihjäl mig nästan. var uppe klockan sju imorse för att min kära mor hade glömt bort att stänga av sitt alarm innan hon for till jobbet. sen kunde stackars lilla jag inte somna om förens runt 10. och om 10 dagar fyller jag år. grattis till mig.

godnatt.

-

nu ska jag till john blund och skymmningslandet..

RSS 2.0