-

back in berg.

hunnit med lite kommunikationsövning med basgruppen, lunch med bror och massa fosterdiagnostik idag. gick även en långpromenad.. från vreta till berg, med 2 fullproppade väskor med bland annat en dator i. det känns i axlarna. mammas spikmatta ska få flytta med mig på måndag har jag tänkt.

sitter och väntar på att rebecka ska komma hem nu. vi ska dricka te och kolla på tv ikväll. jag triiivs.

-




och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling
att det kommer bli en lång kall vinter


-

http://ratthjalpen.se/?page_id=29&id=518

skulle inte den där raringen passa perfekt i min nya lägenhet? ååh..

-

sådärja, efter x antal försök så sitter jag nu på tåget till linköping. bosätter mig hos bror nu fram till på torsdag, det blir fint det. känns som att jag har glömt brutalt mycket saker hemma dock. ett par mjukisbyxor kom jag precis på. attans.

nu blir det frukost för min del.

-

 -

mitt tåg har spårat ut. nice.


-

tåg till linköping 16.00, det är dagens plan.

-

efter en hel förmiddag med stina så står det nu klart för mig, något som jag egentligen alltid har vetat. jag har en autistisk katt. jag är härmed 100% säker på det.

-

jag är så gott som fast nere i min källare idag. mattläggarna är här och lägger nytt golv i hallen och i köket. har stina som sällskap här nere, eftersom hon är det harigaste som finns. dom håller på och slipar där uppe nu, så stina ligger och morrar inne i min öppna spis. stina hatar mig egentligen, men idag passar det att vara hos mig. det låter som att jag har ett stort lejon i spisen nu. måste nog checka lite så hon mår bra där inne..

-

jaa. lätt att ta sig till linköping när alla tåg är inställda, inklusive bussar. pratade precis med min handledare klaaus och förklarade varför jag inte kommer idag. han verkade sur, och bad mig lägga upp allt jag hade skrivit till idag på it's learning! vet knappt hur man loggar in på det där ens! trevligt.


-

kom precis på en till orsak till att flytta till bror imorrn. hela köket är som bortblåst här hemma nu. imorgon ska nytt golv läggas, och på tisdag kommer ett helt nytt kök hit och ska monteras. detta innebär kaos hos familjen nilsson för tillfället. riktigt, ordentligt kaos..

-

imorgon flyttar jag troligen tillbaka till bror under några dagar. dricka te och kolla på tv med dom är dels något jag saknar lite, sen känns det lite skönare att slippa stå och vänta på tåg x antal timmar. måste börja vänja mig lite att bo i linköping också. om en vecka är lägenheten min. jag är så delad i det där. vill ha lägenhet och slippa pendla, men vill inte riktigt flytta. jag vill ha min katt i närheten av mig om nätterna, och jag vill krama adam godnatt. och jag vill träna med emilia. kommer sluta med att jag kidnappar min katt och köper ett wii. men snart är det sommarlov (okej, känns inte sådär jättenära till sommaren just nu, men ändå..) och då flyttar jag hem lite halvt igen. det känns faktiskt bra det.

jag måste förresten åka och våldgästa min andra bror och ina snart. jag saknar dom.. så fort jag har haft min första tenta och fått nytt schema ska jag planera in en helg där tror jag!

-

jag tror att älsklingen min har lite damp.. han sitter och skriker lite lätt på sin dator. lite rart nästan. idag har vi en riktig chill-dag. det får man ha när det är snöstorm utanför fönstret. jag tänker inte göra ett dugg idag.

-

vilken lugn vecka jag har haft, helt underbart! var riktigt ond idag. så gott som tvingade en stackars busschaufför att köra mig till linköping. "ehm.. ja, jag tror jag bara skulle köra till norrköping, men ska du till linköping så får vi väl ta och åka dit.. kan du vägen till resecentrum?". jag var nära att dö av skam när jag satt där, helt ensam, i bussen. kom fram iaf, och hade några trevliga timmar med min basgrupp. slutade till och med tidigare, och hann precis med 4-tåget hem. lycka. nu håller vi tummarna för en rejäl snöstorm till imorgon som sätter stopp för bussarna till och med. jag känner inte alls för att ha seminarie!

-

för varje minut som går så blir mitt humör bara sämre och sämre. snön dalar ner utanför fönstret, igen, och jag har precis spenderat den senaste timmen med att läsa om per sundströms tankar angående abort. per tycker tydligen att det är helt okej att skriva "ty detta.." och liknande i varenda mening fastän det inte är 1800-tal längre. det stör mig ganska rejält. allt stör mig idag.


-

anna goes effektiv. klar med så gott som allt. har bara lite läsning om abort att plöja igenom. jag tror att jag är mer effektiv när jag är sjuk, jag har liksom inte ork till att koncentrera mig på andra saker när jag pluggar då! det kanske finns ett svar till att mitt immunförsvar suger? (läs: inte ens existerar)

fick ett rop på hjälp från sofie för en stund sedan. ego-girl tär på hennes hälsa. stackare. det blir drastiska åtgärder till nästa vecka, helt klart.

farväl

-

huvudvärk, hosta, slem och massa snor. det är i det skiket jag är i idag! det där med att sitta på 4 föreläsningar idag känns inte som en bra idé, så det dissar jag helt enkelt. har istället fördrivit min morgon (ja, jag har varit uppe sen 5) med att läsa om de olika teorierna inom etik. otroligt givande. nu ska jag koka kaffe, kolla ett avsnitt av how i met your mother, och sen plöja igenom resten av de x antal sidor som ska läsas idag.

ååh, fast jag vill ju helst av allt faktiskt sitta i den där äckliga föreläsningssalen på nationernas hus tillsammans med slash idag. onsdagarna är ju våra dagar..

-

ytterliggare en vecka har gått. mina dagar går fruktansvärt fort, det tycker vi om. igår blev det festligheter hos adam min, riktigt roligt. jag och emilia slog på stort och delade på en box vin! det slank galant ner i strupen. idag är jag inte den piggaste i världen.. dunderförkylning på ingång och en vidrig huvudvärk. jag och adam kollade även på den äckligaste filmen någonsin idag. död snö. norsk skräckhumor om zombie-nazister. jag finner inga ord. se den aldrig!

nu ska jag äta pannkakor.

-

ja, då har man flyttat hem igen då. nollningen är slut, och likaså är mina dagar som inneboende hos bror. det här med att pendla fram till 1 mars kommer inte alls att bli kul. iaf inte när sj's tåg går som dom vill. tåget imorse var 40 min försenat, och det slutade med att det bara gick till norrköping pga det. att "dom där" i min basgrupp har bestämt sig för att vi ska ses imorgon (på våran enda lediga dag) är inte heller så uppskattat. jobbar mellan 6.30-13.00, sen blir det raka vägen till linköping för att vara där fram till 17.00. mysigt gjort hörrni, mysigt gjort. jag bönar och ber för att dessa 7 veckor ska gå fort.

helgen var förövrigt kalas. kvalitetstid med adam torsdag, fredag och lite av lördag. sen var det finsittning på nationernas hus i lördagskväll. helt galet kul. jag och maria ramlade in hos henne vid fyra-snåret. upp tidigt på morgonen, ge sig ut till berg för att äta lunch med rebecka och packa ner alla mina saker, sen iväg till ikea med mamma, pappa och sarah som var rara nog att hämta mig. sen hem, krama på adam, sova, och så iväg till linköping vid 7 imorse igen. nu vet ni exakt vad jag har pysslat med dom senaste dagarna.

nu bli det plugg och sömn. adjö

-

¨hör och häpna, tåget gick som det skulle! sitter på det nu. jag är dock fast besluten över att jag åker åt fel håll. jag tror alla ljuger för mig. det känns inte alls rätt det här! det är säkert någon konspiration mot mig, som även busschaufförerna i linköping är med på. usch. suttit med min äckliga basgrupp dom senaste tre timmarna. eller äcklig och äcklig. jag tycker inte om att sitta med läkarstudenterna. dom som är i min grupp är 27 år och har gått andra utbildningar förut. dom pratar sånt jag inte förstår. en brutal misshandel mot mitt självförtroende. usch. gick oväntat bra idag dock, men ändå.

det är ganska skönt att sitta på tåg måste jag erkänna. har en hel vagn för mig själv nästan. mycket mysigt.

nu ska jag plugga. plugga, plugga, plugga. nu jävlar era läkarstudenter, nu ska ni få se på fan!


-

beslutsångest. ååh, vad jobbigt det är ibland. ännu jobbigare att det snöar ute. slår vad om att mitt tåg kommer vara inställt ikväll. och jag måste släpa runt på två stora väskor idag. och vad ska jag ens ha med mig hem? GE MIG MIN LÄGENHET NU!

hejdå

-

vet inte riktigt varför jag är uppe redan. ska in till skolan vid tolv och äta lunch med karin, så har ju ganska mycket tid kvar på min sovmorgon. tänkte vara lite ambitiös dock och plugga lite istället. det är sånt jag måste börja med nu igen. plugga. har basgruppsmöte halv två, och tills dess ska jag ha tagit reda på forskningsmetoder, bra inlärningssätt och verktygen till dessa inlärningssätt. eeh? forskningen och inlärningen är klar, men verktygen? vår handledare klaaus från österrike var ingen höjdare på förklaringar. jag är lite bitter..

efter mötet, som kommer sluta i förnedring för min del, så tänker jag ta första bästa tåget hem. måste ju kolla hur långt mina föräldrar har kommit med köket där hemma. och så måste jag kramas lite med min katt och med adam. åker tillbaka på lördag igen för finsittningen. det ska bli nice det.

drömde om min lägenhet inatt. den var gigantisk! vit och fin! högt i tak och stora fönster. ååh, den var så vacker.

nej, nu ska jag plugga.

farväl

-

pju. redan tisdag. finns inte mycket ork i min kropp just nu! ska ta mig in till stan om ett tag igen dock och kalasa på ärtsoppa och punsch med alla sjuksköterskor och läkare. kan bli kul. ska ut till ryd, så ska passa på att slänga en blick över mitt nya område. tänk, om mindre än en månad BOR jag här. jag kan inte riktigt förstå det. det är läskigt. väldigt läskigt. var på stan igår och hittade massa fina ting som ska köpas till lägenheten!

nej, leta kläder kanske? vad ska man ha på sig när man äter ärtsoppa liksom?

RSS 2.0