prima ballerina.

torsdag, och imorgon ar det ledigt, vilket knappt kan vara mer passande. och idag har jag varit pa sprang nastan hela dagen. borjade morgonen med 150 meter sprint till bussen i -30 grader. kanske ar det bara jag, men jag tror att man kan borja morgonen pa nagot battre satt? man kanner sig inte sa mysig nar man faller in i bussen med svetten rinnande och kippar efter luft medans man kravlar ivag till narmaste lediga sate. annars var skoldagen kalas. simmning sista lektionen, med min kara mr badvakt! sen lekte jag och johanna en svang, innan hon skulle ivag och leka ballerina som vanligt varje torsdag. sen han jag knappt hem innan justin och mark kom forbi en svang. var mycket trevligt. sen var det oc-dags. satt och holl andan nastan hela tiden!! mycket markliga saker som sker i den serien nu fortiden. men ack sa bra det ar fortfarande!

och igar var det valentines day, och bade chad och joes fodelsedag. middag hos chad pa kvallen, vilket var valdigt trevligt. jag och johanna har en kalas-bra, halvfardig present till honom. har knapat ihop en bok med en massa bilder, och texter och sant om allt som vi har gjort har sen augusti. en hel sida ar tillagnad kara volkswagen som tyvarr gick i graven forra helgen efter en tragisk liten bilfard for chads del..
 
och, nu tror jag att jag har lyckats proppat in hela gardagen, och idag dagen i det har inlagget. sa nu ar det dags for sangen och en bra bok.

byeee.


och kylan ar min ovan.

ja, kylan har gatt fran att vara min van, till att vara min ovan! eller ja, kylan ar varken min van eller ovan. idag ar det en san dar dag som jag bara vill hoppa ur min kropp pa nagot vis. forsokte med det forut, men funkade inte riktigt som planerat.. haft en lugn dag hemma idag, och pa mandag blir det troligen ett besok hos farbror doktor sa han kan forsoka bota mig fran den har usla sjukan som jag har dragit pa nu i x antal veckor. fast mar faktiskt battre idag, efter en lang natts somn med helknasiga drommar om koncentrationslager, basket-matcher och vita michigan-trojor! mina drommar kan vara valdigt roande ibland!

kanns som jag skulle kunna skriva meter-langt inlagg idag, men tror inte jag ska utsatta ni som laser den har bloggen for det. iofs ar det troligen bara min kara mamma som laser bloggen! hon var aven i min drom inatt kom jag precis pa forresten! dromde att jag var hemma igen, pa ett litet besok. och nar jag ringde hem och skulle overaska min kara familj att jag var hemma igen, ja da visade sig att hon hade flyttat till finland...! och pa tal om finland, ett litet besok till finland blir det i sommar tillsammans med lori och haley, for att halsa pa johanna och familjen wards forra exchange student aapeli! skrev en hel lista i forrgar med allt jag ska gora den har sommaren.

och idag kom brevbararen och knackade pa dorren och gav mig ett gront litet paket fullproppad med karlek, turkisk peppar och choklad (och bergatroll) fran syster min. skrattade sa jag grat nastan. men, grat gjorde jag nastan nar det visade sig att min syster kan vara bra klantig ibland, for pa natt vis har hon skickat fel cd-skiva eller natt, for nar jag la mig i sangen med mitt paket av turkisk peppar och skulle fordriva nagra timmar med att lyssna pa prostens barnbarn, ja, da var det en tom skiva jag fick.. ska skicka ett litet mejl till henne senare och dumforklara henne.

nej, nu maste jag sluta skriva, blir bara langre och langre, och mer och mer ointressant. skulle lika garna kunna skriva om gras-stran och pumpor. skyller pa min febriga kropp..

byeee.

och kylan ar min van.

JAG ALSKAR KYLA!  tack vare att vadergudarna har lagt michigan i en frysbox och dragit ner temperaturen till -40 grader sa har vi varit ledig idag, och har ingen skola imorgon heller. sa min helg har varit fre-tis! och helgen har varit kalasbra. i fredags var det mysdag med johanna. kollade pa filmer och kakade kinamat. sen lekte vi med chad pa kvallen och var downtown flint i kylan och lekte lite vid an. sen i lordags var det bal pa slottet (eller nja, i carmen ainsworth's sal..) stod i mitten av dansgolvet tillsammans med joe maria och com och rockade med dom snygga dansmoves som finns i little miss sunshine! jag har blivit lite halvbesatt av den filmen pa sistonde..

nej, nu ska jag kila och kolla pa family guy istallet och fira att man ar ledig fran skolan imorgon tillsammans med haley!

byeee.


RSS 2.0