gah.

den har veckan tar livet av mig, sakta men sakert..

och till raga pa allt sa ar min planbok borta. tappade den idag. alla id-kort, bank-kort, sts-kort, KORT. mitt favorit-kort pa mamma lag i planboken, och en massa annat. nej, nu vill jag inte riktigt vara med langre. ska lagga mig pa botten av den trasiga, brunvattnig-fyllda poolen har utanfor huset.. and i'm not coming out until this is all over.

byeee.

bombhot.

mysko dag. borjade morgonen med lite bombhot. jajamansan. trafiken var helt galen pa vag till skolan. satt i stephens bil i nastan en halvtimme, 30 meter ivag fran skolan, innan vi kom fram till skolan ens. och dar fick vi veta varfor. nagon (hoppas innerligt att det inte ar den jag starkt misstanker att det ar..) hade ringt och hotat att spranga en bomb inne i skolan. lite mysko att komma till skolan och se allting avsparrat, 20-tal poliser och polishundar utanfor skolan, och bara kaos. evakuering och hela rasket. akte tillbaka hem, men hann bara vara hemma 15 minuter innan scott kom hem och sa att jag behovde aka till junior high school. sa satt i en fullproppad gympasal pa tok for lange med hela skolan. sen tillbaka till skolan igen efter nagra timmar och ha lektionerna som var kvar, sen hem igen. alskar nar det hander lite grejer har i staden. sen kom ashley, chad och johanna over. jag, ashley och johanna somnade som 3 sma grisar i min sang, medans chad lekte med lille seth. sen over till chad's hus dar vi har bakat pumpkin-pajer och kort playstation hela kvallen.

och imorgon (eller ja, idag om jag ska vara riktigt noga) ar det thanksgiving! kommer vara x antal kg tyngre om 24 timmar...

byeee.


pink and green.

sista dagen i skolan den har veckan imorgon. kan jag vara lyckligare? (svar nej)

varit en riktigt rolig dag idag. fordrev mina timmar hemma hos johanna efter skolan tillsammans med henne, ashley och chad. dod hastar, hamburgare, flum och stenar.

ibland ar jag riktigt klantig. hade klockan pa ringning imorse 5.30 som vanligt (ja, jag vet att jag tjatar om mina tidiga mornar, men snalla, lid med mig) vaknade och kande att ja, jag kunde faktiskt ge mig 10 minuters mer somn i ett desperat forsok till att fa bort dom charmiga, morka ringarna runt ogonen. sa lycklig over mina 10 minuters palagg till somn la jag mig ner i min sang igen och blundade. och vips var jag hos john blund igen.. vaknade upp en halvtimme senare med panik i kroppen och snudd pa hjartklappning! imorgon far jag dock en timmes mer somn pga av min raddning varje vecka - late start wednesday. och kommer fa 15 min mer somn nu varje morgon for att rara stephen plockar upp mig sa jag slippar ta bussen, yeeeha.

nej, nu blir det sangen.

byeee.

saltwater taffy

en stor eloge ( hm, stavas det verkligen sa? ) for er alla som har syskon i trotsaldern, mellan 3-6 ar, och klarar av det. for lite mer an 3 manader sedan fick jag en lillebror pa 4 ar. en lillebror som vacker mig 7 pa morgonen pa helgerna, gommer mina vantar och skor vid varje tillfalle han far, skriker sa fort jag inte later honom kladda play-doh over hela huset och skriker nar jag inte later honom sla katten fatboy med sina plastbilar. pa dom har 3 manaderna har jag helt och hallet bestamt mig for att aldrig skaffa barn. jag har lart mig att jag ar, och kommer alltid vara, helt urusel med barn. forut trodde jag att jag bara hade daliga dagar, som den dar gangen forra sommaren nar jag var och spelade minigolf med sara, oskar och jenni, och nastan borjade braka med en liten 4-aring (eller justja, hon var ju 7...)  men nu har jag verkligen forstatt att det dar med barn och jag ar nagot som inte gar ihop. precis som visas svaga sida ar matte, eller kanske historia och sant, sa ar min svaga sida barn. jag kan inte hantera dom, jag kan inte prata deras sprak liksom. jag tror det beror pa att jag ar yngst i min familj och fortfarande ar den dar lilla skitungen pa 2 ar (som gor en massa mysko saker pa familjens videofilmer fran nar hon var liten...) i huvudet. barn far mig att forsta att jag inte ar liten langre, utan faktiskt nastan ar vuxen pa riktigt. och det skrammer mig litegranna.

sammanfattning; jag kan inte, och kommer aldrig kunna, hantera barn.

var i varldens storsta julaffar idag. det var magiskt!

och om 3 min borjar sex and the city. sen blir det desperate housewives och family guy. yeeeeha.

saltwater taffy i mitt hjarta..

byeee.


it's a beautiful day, to fade away.

antligen fredag igen. stressat pa tok for mycket den har veckan. har antligen klurat ut mina sma  somnproblem - STRESS. sa nasta vecka blir det andring. hade econ-prov idag som jag misstanker gick riktigt bra, skont skont.

var daremot radd for mitt liv imorse i stephens bil pa vag till skolan. jag, ashley och stephen borjade kanna en riktigt vidrig lukt i bilen efter nagra minuter. forst luktade det lite som dod fisk, sen kattmat. och till sist borjade det stinka som nagot som skulle explodera vilken sekund som helst. och da upptackte smartskallen stephen att han hade satt pa en varmare nere vid fotterna pa oss som var pa tok for varm. sa kan det ga!

och nu ikvall har jag; BOWLAT med ashley och chad. hade ingen aning om att bowling kunde vara sa kul (och inte alls deprimerande som jag alltid har tyckt att det ar) och nu ska jag och peanutbutter (som klattrar runt pa mina axlar, pa tok for nara chubby som sitter med uppsparrade ogon och bara vantar pa att peanutbutter ska hoppa ner fran mig och springa in i hans klor..) lagga oss i soffan och kolla pa scrubs!

byeee.

torsdag.

mysig torsdag idag. regn (som inatt kommer forvandlas till vacker sno), musikal, oc ikvall och bara 4 dagar kvar i skolan sen blir det thanksgiving. och sa ar det dom dar fjarilarna i magen ocksa som inte stor mig sa mycket...

sitter och ater KFC-kyckling. forstar varfor joe var nara att doda mig nar han horde att jag aldrig hade atit det.. ar sjukt gott ju! KFC-kyckling och stuffing, mums.

men nu blir det nasan i econ-boken for ett tag. sen blir det oc hos ashley troligen!

byeee.


tuesday's grey and wednesday too.

regnet ligger i luften over whispering oak drive, och den kalla luften tranger in i varenda liten vra kanns det som. allting kanns som det star still nar det ar sant har vader. till och med huset uppe i svangen (dar det bor en galen man som har spraymalat hela sitt hus i olika farglada farger och aven har hallt farg over hela garageuppfarten sa inte demonerna ska fa tag i honom....) verkar gratt och dystert. jag borjar bli desperat efter sno. i lordags snoade det dock i nagra minuter, och dom fa minuterna var jag ute och skuttade pa kroger's parkering och fangade snoflingor med tungan.

men i helgen ska jag iaf till varldens storsta julaffar och banka in lite julkansla i sjalen!

byeee.


carve your name into my arm

vadret ar riktigt riktigt uselt har idag. sporegn och aska halva natten, och bara gratt och blasigt ute. jag vill ha sno nu... ge mig vit pudersno sa min sjal blir lugn och harmonisk.

och helgen har antligen letat sig fram till flint. igar var det bio, the last kiss. riktigt deprimerande film om jag ska vara arlig. jag och ashley drabbades av en gigantisk skrattattack helt plotsligt nar det var som sorligaste. behovde krypa ner i min troja och nastan kvava mig sjalv for att inte skratta sonder mig. varfor maste det alltid vara sa roligt nar det ar helt tyst?

en och en halv vecka kvar i skolan, sen ar det thanksgiving. och det betyder 2 vackra lediga dagar fran skolan. sen ar det mindre an 1 manad kvar till jul-lovet.

byeee.


dodgeball.

sitter har med en proppfull mage. har precis klamt i mig en av marabou chokladkakorna som min alskade mor och far skickade mig i veckan tillsammans med andra saker som gjorde mig lycklig.

idag kanner jag mig som en levande dod. har inte kunnat sova nagot dom senaste natterna, gar bara inte. lite genant idag nar jag somnade lite varstans i skolan. somnade nastan i min public speaking class, men joe dunkade mig i skallen med hans kemikarta innan det han ske. sen foll jag i dvala under min engelskaklass. skulle lasa i boken med ett konstigt namn som jag aldrig kommer ihag. blunade ogonen i 10 sekunder.. vaknar upp 15 minuter senare av en small fran min bok som ligger pa golvet och lite generande dreggel i mungipan.. blir sangen tidigt, tidigt ikvall.

men forst blir det skolans dodgeball-turnering om cirka en timme tillsammans med rebecca och justin.

byeee.

I don’t believe in ghosts but there’s a ghost under my bed.

det ar nagot mysko med det har huset om natterna.. cd-spelare satts igang utav sig sjalv mitt i natten, halvmysko ljud hors, och bade jag och haley har nu x antal ganger vaknat upp och varit blaslagna efter en natts somn utan nagon anledning...



OCH GRATTIS SARA TILL KORKORTET! visste att min mojje skulle fixa det dar! jag vantar nu pa att det ska plinga pa dorren, och ett stycke sara ska sta utanfor dorren, hihi.

byeee.


le, le at tanken.

en seg novemberdag. illamaende, huvudvark och saknad.. 4 timmars somn gor en valdigt ynklig och sarbar. min kropp orkar inte mer kanns det som. jag behover ett langt lov for att vila upp mig pa.

men det jag mest behover idag ar min mamma..

nej, dags att ladda upp mp3:n med ny musik, sedan blir det soffan och scrubs som galler.


it's already sunday.

och annu en helg har bara flygit forbi. varit en av dom skonaste helgerna pa riktigt lange. matt lite halvrisigt, sa har varit hemma hela helgen. var ett bra tag sedan jag hade en hemmahelg, sa det behovdes. i fredags utokades familjen ward litegranna. 2 sma sota rattor har flyttat in har. peanutbutter och jelly!

och den har sondagen kommer bli en skon sondag kanner jag. ingen sondags-angest, vadret ar kallt men soligt, och jag borjade min morgon med juice och frenchtoast. ska tvatta lite idag, och stada lite i mitt rum. sen ska jag nog tjuva till mig badkaret i nagra timmar och lyssna pa kent. saknar svensk musik i mina oron.

and nothing's wrong
but it's already Sunday



joakim.

torsdag.

jag alskar torsdagar. som ar alltid sa mysiga, och fredagen ar saaa nara.

kom hem fran stephens hus for en liten stund sedan. hans kara mor karen tog fram sin piercingpistol och tog tva vackra hal i mina oron! sa, efter 17 ar har jag nu antligen overvunnit min radlsa och tagit hal! och igar klippte jag mig, sa har genom gatt en mini makeover nu! 

riktig storfight i cafeterian idag. 2 sma freshmen-flickor som riktigt rakade i luven pa varandra! rullade runt pa golvet och drog varandra i haret. och nar security kom och drog ner ena pa golvet, da hoppade den andra upp pa ett av borden och dunsade ner pa den andra!

nej, nu blir det att gora sig iordning och sedan blir det oc hos ahsley!

det ar ju inte konstigt att man tycker som man gor! inte ett dugg!  

byeee.


RSS 2.0