-

idag har jag lärt mig att förflytta folk i och ur sängar. nice. är så galet trött idag. och jag är så glad över att ha adam hos mig. det förgyller hela min vecka.


-

underbart väder. underbar dag. ska in till skolan om en timme för att ha basgruppsmöte och lära mig tvätta händerna. sen blir det hem, laga tacos och mysa med adam som är här. ett helt halft år har vi varit tillsammans idag. det är ganska vackert det. 6 hela månader. jag är ganska lycklig jag.

adios

-

söndag, och återigen tillbaka i ryd. fick skjuts av bror och hans fru hit idag, LYX. har städat hela lägenheten idag, så nu ser det verkligen ut som ett hem. varenda flyttlåda är borta, efter mycket blod, svett och tårar. dom där satans lådorna är ju omöjliga att vika ihop. har rivit sönder x antal stycken i ren frustration. kört ner handen i en låda med krossat glas också. nu ska jag snart krypa ner i sängen med första boken i grundläggande omvårdnad, sen ska jag kolla på sopranos. imorgon kommer adam hit, jag lääängtar.

6 månader på tisdag <3

-

sov till över tolv idag, så nu känner jag mig som en människa igen. somnade inte förens framåt fem, så det var välbehövligt. nu ska jag ta mig en promenad tror jag. min linköpingsbror och hans fru kommer på middag lite senare. han ska få lite skäll av mig. försöker få tag på honom titt som tätt, för att hinna med en liten kvalitetslunch på sjukhuset, men man får verkligen aldrig tag på honom. min kära bror är en upptagen man..

ikväll blir det film och mys med martina. det var längesen vi hade en myskväll. var nog i julas senast? så kan vi inte ha det. ska försöka övertala henne att vi ska se benjamin buttons. har varit sugen på att se den i flera veckor nu, men aldrig haft tid. så den får det bli.

adjö

-

går inte att sova. varit uppe sen sju imorse, jobbat mellan 8.30-16.30, träffade emilia direkt efter, sen hem och byta kläder och iväg och möta sara när hon slutade jobba. så jag borde ju faktiskt vara trött. men icke. har en sån där kväll. en sån där kväll då allt känns lite fel och jobbigt. en sån där kväll då man egentligen borde ha somnat för längesen. jag hatar såna här kvällar..

har iaf haft en otroligt mysig kväll med systrarna karlsson. och fick mig en kort, men ack så underbar, stund med emilia förut idag. det är bara nu på kvällskvisten (okej, jag inser nu att klockan strax är tre..) som mitt humör dalat.

godnatt

-

sista dagen i linköping för denna vecka. jobb imorgon, så blev ingen utgång för min del ikväll. jag måste ha pengar. sen orkar jag inte åka mer tåg nu, så passade på att åka hem med mamma, pappa och syster som var i linköping idag. gått på ikea med dom och haft det trevligt. hittade ett par nya byxor, tröja, nagellack, lite ljus och ljushållare, sängkläder och duschdraperi. som sagt var, jag måste nog jobba lite va.

kom precis på att min lönespecefikation från förra månaden har kommit. 650 spänn extra in på kortet imorgon. mina dagisdagar är så värda faktiskt. så värda. kommer inte ens ihåg att jag jobbade förra månaden?

nu ska jag lägga mig i badkaret med massa badskum. måla naglarna, fixa ögonbrynen och sånt tjejigt. sen ska jag lägga mig och kolla på massa sopranos och mysa med katten min. hon sitter så rart i knät på mig nu. ååh vad jag saknar henne om dagarna.

adios

-

vafan?

-


-

5 koppar kaffe senare, och jag är redo för 3 timmar föreläsning

(och jag har nyligen hittat min webcam, NICE)


-

det värsta med min lägenhet är ljuset. efter att ha bott nere i en källare i x antal år, men små källargluggar till fönster (låter som att jag har bott hos herr fritz, men så är inte fallet), är det en väldig omställning att ha en hel vägg som består att fönster nästan. att vakna klockan sju på morgonen (även fast man har dragit för persiennerna) av att hela lägenheten lyser vitt är inte så härligt som det låter. tror det var regn som väckte mig också iofs, och det kanske jag inte kan göra så mycket åt. men snart måste jag nog skaffa gardiner.

även fast jag har varit vaken sen sju imorse, så har jag inte lyckats tagit mig upp ur sängen. ska snart samla mina krafter och ta mig upp. ska koka kaffe och ägg. sen blir det iväg på föreläsning vid ett, sen iväg till norrköping vid fyra för att se alice i underlandet. älska campusbussen och csn-kortet. gratis resa och 60 kr för bio. det funkar.


over and out

-

justja, den 21 april ska jag få pilla på en döing. det hade jag inte riktigt räkna med än. det hade jag tänkt att jag skulle utsättas för i andra terminen eller nått. inte än. men tydligen så är det inte alls omöjligt att man råkar ut för dödsfall när man har sin första praktik, den första terminen. så det är bäst om man har fått sett en död människa innan dess. det känns, upplyftande.. är jag verkligen redo för döda människor?!

-

ny vecka, och tillbaka i ryd. tiden bara försvinner iväg. haft en underbar helg iaf. är inte riktigt kry nu dock. känner mig bara risig och ynklig. febrig och frossig. inte vet jag vad jag ska äta ikväll heller. lutar åt ägg-frosseri.. vill ha adam här också. varit i skolan mellan 8 och 16 idag, och tog en monsterpromenad hem i hopp om att den friska luften skulle göra mig gott. tror det funkade lite. gick från sjukhuset, bort till domkyrkan och biblioteket, och sen ut till ryd. blev sisådär en halv mil. bättre än ingenting!

har lite beslutsångest. bio i norrköping imorrn? basgruppsfest och utgång på platå på torsdag? hem en liten snabb vända på onsdag?


-

lördag. mår på topp, vackert väder, vaknade brevid adam imorse och har bror och ina i mitt våld här hemma. det är mys det. gårdagen hos emilia var hur bra som helst. krogen däremot.. det var inte många människor man kände igen. har verkligen alla börjat festa på lördagar nu förtiden? baah.

nu ska jag tvinga åt mig lite kvalitetstid, sen vänta på att klockan blir 17. då kommer adam, syster, jocke och sigge hit. mysmiddag på plommonvägen står på schemat ikväll. vad det är mycket mys idag.

-

det är över nu, för stunden. HEL-tentan är avklarad, och en totalt ledig helg är inom räckhåll. detta ska firas ikväll! vin och sällskap hos emilia står på schemat. men först blir det en runda på staden och en luggklippning. jag är nästan lite nervös, det var så längesen jag hade lugg!


-

första tentan om två timmar. jag är ett nervvrak här hemma.. jag går så långt så jag till och med ber till gud för kraft att klara den. illa.

-

nu har jag verkligen pluggat klart inför tentan. jag orkar inte läsa igenom det en enda gång till. jag orkar knappt se alla anteckningar. det värsta är att jag inte kan plugga något mer, samtidigt som jag inte alls är säker inför imorgon.

jag har en granne här någostans som spelar klarinett.. väldigt härligt. speciellt när denna granne har spenderat dagen med att lära sig ett stycke ur en låt. ett stycke som den har spelat om och om och om igen hela dagen. en låt från 90-talet dessutom. det är underbart.

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på sopranos och dricka apelsinjuice. gud vad jag älskar min lägenhet!

-

inte lika depp idag. tentan ligger fortfarande som en sten i bröstet, men jag kör på en passiv copingstrategi. jag intalar mig att det inte är något problem, och flyr. förnekelse. jag ska väl inte ha tenta imorgon? mitt KASAM höjs en aning när jag kör på den här taktiken..

kan dock all fakta nu, utan och innan. nu ska jag bara kunna använda den imorgon. mys. kommer hem vid nio imorgonkväll, och då ska jag iväg och krama på adam. det behöver jag. sen är det jobb 7.30 - 16.00 på torsdag som gäller. sen blir det luggklippning och utgång på fredag. bror och ina kommer även hem på fredag. familje-middag på lördag, sen tillbaka till linköping på söndag. så ser veckans plan ut.

nu ska jag kolla igenom alla förbannade hälsoteorier en sista gång.

-

pust. dålig dag. tentan ligger som en sten i bröstet på mig, och huvudvärken som jag har haft sen förra veckan vägrar försvinna. känner mig bara helt utmattad och orolig över allt..

-

älskade, underbara fredag. tillbaka i katrineholm, igen. jag flänger runt så dant mellan linköping och katrineholm nu förtiden. vet inte riktigt vart jag ska hålla hus. dissade sago-sittningen ikväll iaf, för att vara hemma och plugga. missar också fest med emilia och com.. men på onsdag är det dags för HEL-tentan, och jag har ännu inte lärt mig något användbart till det. min stress är skyhög. hjärtat går i 180, och jag försöker plugga in allt på en gång. frustration. trött som ett fä också. slumrade till ganska rejält på tåget mellan linköping och norrköping idag. sen har jag hunnit med lite mys med sigge också. och pratat med jennifer. saknar henne så himla mycket. men i sommar ska vi på äventyr!

i slutet av sommaren får jag även en liten systerson. hur underbart är inte det? fick reda på idag att det blir en liten pojk denna gång. älskade lilla ella goes big sister. moster anna goes happy. om ungefär en månad har jag min ella i mitt våld igen

 -

nu ska jag mysa med dom etiska principerna, dom olika hälso teorierna och dom olika lärstilarna resten av kvällen..

-

första natten i lägenheten avklarad. jag har världens bästa pojkvän. hur lycklig blir man inte över att komma hem till en lägenhet som är helt städad, när man förväntar sig att komma hem till ett kaos? alla lådor var upp-packade, och allt var på sin plats. jag älskar honom helt enkelt..

och jag älskar den här lägenheten


-

imorgon går flyttlasset till linköping. jag har vetat om detta sen december. varför har jag inte packat?! tror jag har fått ner det mesta i diverse flyttlådor och säckar nu dock. pust och stånk. det sköna är att jag verkligen har allt jag behöver. min livslånga kärlek till att köpa muggar, porslin, lakan och sånt utan att ha haft en lägenhet lönar sig äntligen. att mamma och pappa har bestämt sig för att göra om hela köket i samma veva som jag flyttar, och ge mig alla kastruller, stekpannor och sånt är också väldigt uppskattat. det här blir bra det. ge mig morgondagen nu!

jag är förövrigt helt såld på syster lilla hundvalp sigge.


-

blev ju för tusan moster redan idag. familjen öhrn har skaffat en fyrbent liten raring vid namn sigge. syskonbarnen bara trillar in för tillfället, lovely!

-

 

torsdag, och jag bara ler. infann sig en sån där underbar känsla i hela själen på mig nu på kvällen. jag är bara helt lycklig. känner mig på att våren snart är här. flyttar på söndag. slutar tidigt imorgon. får en hel månads gratis-resor mellan linköping och katrineholm av sj. usa-resa i sommar med min jennifer. blir snart moster igen. ska snart iväg och kramas med adam, och känner att jag börjar få grepp om HEL-tentan. allting känns bara så perfekt just nu.


-

vettig dag. klampade in försent på första föreläsningen, och somnade efter några minuter. hade en obehagligt tråkig föreläsning efter det. fick iaf mysa lite med slash. hade några minuters grupparbete på lunchen, och slutade tidigt. fick stå och vänta i sisådär en timme på tåget hem, som sedan blev inställt. pendeln till norrköping, byte, och sen mys med wester. fick se hennes nya lägenhet, som var grymt fin. vi ses alldeles för sällan.. sen hem, dusch, mat, för att sedan hamna här hemma hos adam. bröderna olsson sitter och nördar cs/halo, och jag tänker gräva ner mig i plugg nu. min lägenhet står helt ensam i linköping och väntar på mig. på söndag sker inflyttningen. jag kan knappt vänta!


-

känner ni inte vårkänslan btw från min nya header? där har vi orsak nr 2 till att älska den där mannen.

-

1 mars, och jag är från och med idag linköpingsbo. min största rädsla är nog att börja prata som ett kooolmårdstroll snart. det får ju bara inte ske. min lägenhet har förövrigt potential till att bli helt underbar. vit och fräsch med stora fönster. 20 meter (och då menar jag verkligen 20 meter) från krogen HG också, inte illa. jag och adam käkade lunch i lägenheten idag. han var en liten ängel och hängde med mig till linköping denna stora dag. det finns verkligen en orsak till att älska den där mannen. 5 månader nu imorgon eller nått (blir helt virrig när det bara är 28 dagar i februari) puss på det.




RSS 2.0