flint.

maste bara tillaga att jag bor i staden som kommer nummer 2 pa listan over usa's farligaste stader - flint :)

dashboard and brand new.

jag ar sa bitter over att inte ha lov den har veckan.. det ar ju helt sjukt, usa ar landet som firar halloween mest i hela varlden! och dom ar inte ens lediga fran skolan en enda liten dag. tortyr...

hade en underbar helg i detroit. dashboard confessional-konserten blev sisadar dubbelt sa underbar nar jag pa lordagmorgonen kollade pa biljetten med somndruckna ogon, och upptackte att brand new var forband. gar inte att forklara hur underbart. var nog nastan den basta konserten jag nagonsin varit pa. sa rysligt vackert nar sangaren i dashboard bad alla ta fram sina mobiler och tandare och lysa med under en hel sang.. nej, vackert var det.

och imorgon blir det trick or treat sa det star harliga till, sen saw 3 pa kvallen!

vaknade upp helt kallsvettig imorse och var helt 100 pa att nagot var riktigt riktigt fel. har haft en konstig kansla i magen hela dagen, kan inte forsta vad det ar!

byeee. 


dashboard confessional.

borjar bli riktigt kyligt har nu om kvallarna. sitter och myser med min nya, underbart mysiga mossa och med en stor filt omkring mig och halvkollar pa fuse music award. ska snart krypa till sang, varit en lang (men soft) dag med 2 timmars tv i skolans bandroom tillsammans med johanna och stephen, culture club (ja, jag har blivit en geek som gatt med i skolans culture club, och jag alskar det) och historia som bara den. blev aven en liten svang till wall-mart med chad, ahsley och johanna dar jag hittade min fina mossa.  

och imorgon blir det hem fran skolan, kaka lite, ta en dusch, packa vaskan, sen blir det en helg i detroit med en dashboard confessional-konsert.

godnatt.


sunday bloody sunday

sa var helgen over, och jag har inte ens hunnit blunda kanns det som. har skart pumpor idag! riktigt tjusigt blev det faktiskt, ar riktigt nojd for att vara min forsta gang! sa om nagon vill se dom ar det bara att ta en tur till whispering oak drive och ta sig en titt!

fick ett telefonsamtal fran andra sidan jorden idag fran mor och far. ibland saknar jag dom sa det gor ont i hjartat pa mig.. sa jobbigt att hora rosterna av dom, och veta hur langt borta dom ar fran mig.. men jag overlever.

och nasta helg blir det detroit och dashboard confessional! kan knappt vanta!

och mina onsdagar kommer bli vackra hadan efter. en timme mer somn varje onsdag fram till juni, det ar nagot som min kropp behover. borjar skolan 8.20 istallet for 7.20! det ar ju nastan en mansklig tid!

nu blir det sangen.

byeee.

inrbott.

det ar da alltid action har! var nastan inbrott har inatt. vaknade upp i natt och horde rusty skalla och morra, och trodde jag horde roster av natt slag! och tyckte det var konstigt att nagon skulle vara uppe mitt i natten. och konstigt for rusty varken skaller eller morrar nagonsin! men trodde att jag yrade eller natt, for var sa trott, sa somnade om igen. men imorse berattade scott att han ocksa hade vaknat upp, och gatt ner och kollat for han trodde natt var fel eftersom rusty skallde! och se dar, dorren stod oppen, en bil for ner i full fart nerfor gatan, och ljuset var tant utanfor (sant dar som tants nar nagon gar forbi). sa lite obehagligt! hade tankt sova nere i soffan igar-natt, for jag somnade dar och var for trott for att ga upp till mitt rum nar jag vaknade. och hade jag sovit dar hade jag bara behovt krypa en meter for att se ytterdorren! skulle nog dott av radsla om jag hade mott den eller dem som var har! sa nej, lite obehagligt ar det allt!

annars hade jag en underbar natts somn. somnade runt 11, och var inte uppe forens runt 1 idag! nagot som jag verkligen behovde! och ska ta det lugnt hela dagen, sen blir det att traffa lite vanner ikvall troligen.

byeee.

trace the moment, fall forever

illrosa.

helgen kan inte komma lagligare an sahar! det tar verkligen pa krafterna att vara uppe 5.30 varje morgon! fredagarna ar oftast ett dis dar man bara gar omkring och vantar pa klockslaget 15.15 da klockan ringer.

klockan ar 22.30 pa kvallen, och jag kom hem fran skolans footballgame for drygt en timme sedan. sitter och kakar doritos och ska snart dumpa ner i soffan och kolla pa en komedi. fast tror inte jag kommer klara av att ha ogonlocken oppna sarskilt lange! har fatt nagon slags form av utslag som lori gav mig medicin mot som kanske kommer fungera! 2 sma sota illrosa piller, som gor en toksomnig. sitter nastan och tittar i kors nu! hoppas bara att det kommer funka, for annars blir det farbror doktor pa mandag troligen! varfor maste det alltid vara nagot slags fel pa mig? blir sa matt...

soffan nasta tack.

byeee. 
 


edp.

har slavat med min EDP nastan hela dagen. maste ju erkanna att det kanns riktigt ordentligt onodigt att sitta och gora det nar jag inte ens ska ga college har. kanns som sloseri med tid.. men men!

ska snart ta och dumpa min kropp i sangen och ta en tripp till john blund innan jag gaspar ihjal mig har. sitter och halvkollar pa ghost hunters. ar nog det laskigaste jag sett pa lange! gar verkligen inte att forklara allt sjukt som dom visar. sitter har med gashud och nackhar som reser sig lite genant i nacken pa mig..

nej, sangen var det ja.

byeee.

-

haft en liten spa-eftermiddag idag. fros som en liten nakenratta nar jag kom hem fran skolan, och var slut i skallen. sa la mig i badkaret med skallhet vatten, min economi-bok, musik, pistagenotter och mina sapbubblor. sa lag och blaste sapbubblor och pluggade ett bra tag! men efter mitt underbara bad forstordes dock min lugna sjal. brandalarmet satte igang, och jag var ensam hemma och hade ingen som helst ide hur jag kunde stoppa oljudet. sa i 20 minuter stod jag och gjorde sma desperata forsok till att dra ur batteriet, men satt som fastlimmat!

tillbaka till econ-bokens glamourosa forklaringar for credit limit och ARP nu...

byeee!


sunday

det ar helt sjukt vad dagarna gar fort har! kom precis hem fran stephens hus. lodade framfor tv:n halva natten tillsammans med stephen och amy, och nu pa morgonen gjorde stephen och mike ett tappert forsok att lara mig att sta pa en skateboard! och dom lyckades nastan! kan till och med hoppa lite snyggt med den!

och om cirka 2 timmar ska jag ivag och ta kort till arets yearbook! jag ar ju en senior, sa da masta man ha ett vackert foto :)

byeee.


fredag.

freeedag antligen, och jag ar helt slut i kropp och sjal. imorgon ar det jag som inte ar uppe ur sangen innan 12!

kom precis hem fran haunted houses! var riktigt, riktigt laskigt! kravlade mig fast vid justin och lat honom leda mig hela vagen igenom det medans jag kunde blunda! men trodde jag nastan skulle do i slutet av terror-tunneln nar en motorsag flashade rakt i orat pa mig, och nagon forsokte grabba tag i mina ben! men, jag overlevde :) och innan terror-huset var vi i mallet och kilade omkring lite. hittade en valdigt vacker t-shirt som jag kopte!

och nu blir det pistagenotter, family guy och ett stort glas vatten. sen blir det sangen, for jag ar riktigt, riktigt trott.

byeee.

sno?!

det ar 12 oktober har. 12 oktober, och det ar snostorm.. fick en liten chock idag nar jag kollade ut genom fonstret under min mattelektion, och sag att allt var vitt utanfor! bara forsar ner sno!

och nu blir det sangen for min del. har spenderat mina senaste timmar med att forsoka dunka in lite u.s history i mitt huvud! och har ett speech imorgon i min public speaking som jag maste skriva rent och forsoka fa det att fastna till imorgon!

och nu ska jag som sagt var kila till min stora dubbelsang och fa ett par timmars valbehovd somn :)

byeee.


mr brightside.

sa var det redan tisdag, och tiden bara flyger forbi. men den har dagen har varit helt kalas faktiskt. vaknade imorse och bara flog upp ur sangen och var pa riktigt bra humor! och fortsatte med mitt kalasbra humor hela dagen i skolan! inte ens min lunch tillsammans med mrs jaques och hennes historia prov kunde sabba mitt humor! sa idag var det riktigt min dag! och halloween-stammningen ar redan i full gang har i landet. min ena grannes hus ar det varsta hus jag nagonsin sett med uppstoppade clowner (ja, det var inte nagot som fick mina mungipor att spricka upp i ett leende kanske..), en ny husfasad som paminner om ett gammalt slott och allt annat sjukt man kan tanka sig. ska smyga ut nagon natt och ta ett kusligt kort pa det! 

sitter och ylar med i the killers-latar och ska snart slava lite med laxa tror jag. hittade precis seths lilla tjuvgomma dar han gommer allt mojligt som han hittar har i huset! hittade mitt alskade, saknade nagel-lack och loris dyra vinoppnare bland annat... 
 
byeee.

it started out with a kiss
how did it end up like this?
it was only a kiss
it was only a kiss



bomber och ihjalskjutningar!

den har staden ar det lite mer action i an katrineholm kan man ju lugnt saga. for typ 1 timme sen blev 4 personer (varav 2 poliser) skjutna 10 min ivag fran mitt hus! 1 eller 2 ihjalskjutna! och lori and scott har bada jobbat med dom, sa dom kanner bada poliserna! och traffade tydligen en av dom forra veckan!

och nu fick jag precis reda pa att Swartz Creek high school (en av skolorna har) blev evakuerad idag for att dom misstankte att det var en bomb dar.

ja, som sagt var, lite mer action har i flint...

byeee.


helg!

antligen helg har i flint, och det tycker vi om!

vaknade upp i ett helt tomt hus imorse! det tycker vi ocksa om! haley ar hos sin pappa, och seth ar hos scotts foraldrar! och scott och lori ar pa sprang nagonstans! me like it!

nej, dags att gora sig iordning for dagen!

byeee/





(i miss you)

magsjuk?

idag ar jag en ynklig liten anna med magsmartor sa det star harliga till! tror jag ar magsjuk eller nagot sadant! tillbringat natten med att spy och suttit i fonstret och kollat pa blixtrar! ar riktigt ovader har, men regn som bara oser ner och aska som bara dundrar! alskar det har vadret!

byeee.


- bum, bum, bum, bum, bum

tisdag idag, och jag borjar skarpt misstanka att dom har baciller har i usa som min lilla kropp inte riktigt tal. kanner mig som en gammal pumpa idag. kravlade ner till koket imorse och forsokte fa i mig lite mat, men vande ganska kvickt och kravlade upp till sangen igen. en standig illamaende i kroppen, inte sa trevligt som det kanske later. men men, jag kommer val overleva hoppas jag :)

ar ensam hemma nu ikvall tillsammans med lille seth som sa sott sitter och kollar pa tv. han har varit som ett litet odjur hela dagen, men nu ar han antligen trott, stilla och tyst. sa passar pa att lyssna pa lite musik nu medans han ar en tyst och sot liten pojk! var pa halloween u.s i lordags for att hitta en bob the builder-dress till seth! i bilen utanfor affaren sager helt plotsligt seth "okey, girls; mum, haley, anna. ehm, you, you can go and find me the bob the builder-dress. and dad, you and me, we can go and get the guns for it". sa i min 4-ariga lillebrors ogon ar byggare bob en filur med skarpladdade gevar!

nu ska jag gora nagot vettigare an att sitta har.

byeee.

hey remember the time when I found a human tooth down on Delancey
hey remember that time we decided to kiss anywhere except the mouth
hey remember that time when my favorite colors were pink and green
hey remember that month when I only ate boxes of tangerines
so cheap and juicy, tangerines




RSS 2.0