now only the beauty of the world delays me

känns som mina ögon håller på och trilla ur. en riktig mardröms-natt, inte vetat vad som varit dröm och vad som varit verklighet, och bara legat och vridid och vänt på mig och kollat på klockan. tror inte jag har fått mer än 2, 3 timmars sömn. och ska snart iväg och jobba lite! jag vet vem som kommer vara ett monster mot dom små liven idag...

och snart trillar nog mina öron också av om inte jag orkar gå ut i köket och byta kanal så jag slipper lyssna på momento eller stegvis eller vad det nu är.

aja, det är iaf ingen snö på taket utanför fönstret, så jag ska nog sluta vara grinig och sur nu.

upp(e) with the tupp

det är påsklov, klockan är 9, och jag har redan duschat och ätit frukost. ska iväg och jobba om några timmar, så jag kan sluta leva som en fattig råtta lagom till nästa månad.

the whole world is waking up

onsdag

herre min skapare vad jag har hunnit med saker idag! var uppe med tuppen imorse runt halv tio redan, och drog med mig mor min ner på staden så att hon kunde köpa ett par nya skor åt mig. det är inte lätt att vara luspank! men imorgon trillar min lön äntligen in på kontot. hela 300 kronor, DET NI! drog även med mor min på en långpromenad, sen har jag hunnit med lite våldgästning hos sofie ute på landet aka vingåker. har aldrig tänkt på hur skönt det är att åka buss. sitta och lyssna på musik och stirra ut på omvärlden, vackert. fick en liten lätt chock när jag märkte att vingåker har hotell, post och hela rasket. är det bara jag, eller känns inte vingåker väldigt litet? ett stycke lennart fanns även i vingåker, närmare bestämt utanför konsum.

och nu ska jag snart fortsätta min kväll med våldgästning hos fröken bredell, om hon nu behagar komma hem.

adjökens.


and time can do so much.

- vad får det lov att vara?
- ehm, 2 big mac, och så en QP shoes..

jennifer kan inte riktigt hantera stressande moment i vardagen...

varför måste just jag blir så sjukligt rastlös när det är lov? är pigg som jag vet inte vad, men vad har jag att göra? joo, ett helt häfte engelsk grammatik! lycka.... så sätta klorna i det på en gång tror jag..

godnatt världen.

-

vad ska man göra ända fram till maj?

påsk, farväl.

påsken är äntligen över, och jag måste nog erkänna att jag är ganska nöjd. varit proppfullt med syskon och bihang här hemma, har inte ens haft makten över mitt boende utan blivit utslängd för att sova på soffan.. men nu är det jag som är diktator här hemma igen, och det är så det ska vara! men visst, har väl varit lite roligt också att dom har varit hemma.

och nu har jag en hel vecka framför mig att ta död på.

hejdå.

all you gotta do is smile that smile and there go all my defenses


onsdag.

10 timmars sömn, och jag känner mig som en helt ny människa. och min goda sida vs min onda sida. skippa matten och vara hemma, eller ge mig ut i det här äckliga vädret och lära mig derivera cos och sinus? hmm..

och idag kommer ett stycke syster, och ett stycke bror hem, båda med sina bihang. sånt tycker jag om!

min goda sida vann.. skolan, here i come again! 

in your shoes.

snön fortsätter att dala ner utanför mitt fönster, och mitt humör fortsätter med andra ord rakt ner i avgrunden. eller nej, nu ljuger jag, är faktiskt på hyffsat bra humör. eller nej, på riktigt bra humör till och med. hittade nämligen ett litet gyllende brev på köksbordet idag när jag kom hem. ett litet brev som jag har löst in mot en stor fet box av roliga saker från förra året. sitter och myser i min vita mjuka morgonrock för tillfället som jag levde i hela förra vintern! låt mig gå i dvala.

och idag har jag varit duktig och gjort klart nästan hela projekt-arbetet. och så ställde jag mig och bakade muffins, (som blev helt gudomliga, SÅ DET SÅ). tror att det här med att jag är moster har gett mig lite moders-känslor! har lust att baka, och fixa och dona här hemma, och SY...!

nej, nu ska jag lägga mig och läsa. för jag har min vackra, underbara, räddaren-i-nöden sovmorgon imorgon.

godnatt världen.

tell me why i don't like mondays.

förbannade jädra skit-väder. blir så bitter och på så dåligt humör när jag sitter och kollar ut på gatlyktan och ser i dess ljus hur det bara rasar ner snö från himlen. hade varit lycklig som ett barn på julafton om det hade varit november nu, men nu är det mars, och då ska det inte vara någon snö.

idag är det en sån där dag som allt är fel. det är kallt, jag är snuvig, jag har fått små prickar på mina armar och mage som kliar och gör mig galen, jag är lättirriterad på allt, jag har ingen som helst ork att skriva klart min projekt-inlämning, och mitt smink är helt utkletat i mitt ansikte efter dagens cykeltur hem. ska nog ta och tvätta bort mitt smink nu på en gång tror jag.

och den där jäkla snön också..

nej, hejdå.

tuesday's grey and wednesday too

årets regnigaste dag (än så länge) bjöd ironiskt nog på årets första myra vid kopiatorn i lärar-rummet. snart blir det vår!

men först blir det scrubs.

och imorgon är min dag fullpackad. jobba till 17.45, sen bio 18.15, sen måste jag göra en sammanfattning på allt om sjukdomar under 1500-talet till på fredag. 2 timmars diskussion, underbart....

godnatt.


tuesday, wednesday stay in bed

projekt-vecka, ÄLSKAR'T!

mina ögon gör ont och är helt röda, brist på sömn? trött som ett fä är jag iaf. orkar och hinner inte skriva här nuförtiden. händer inget värt att skriva upp kanske. så ge mig gärna lite action, och lite sommar också.

på fredag blir det billie the vision i alla fall, YEHA!

nu ska jag trotts min trötthet krypa över till bredell's lya och ha lite kvalitets-tid med fröken i huset.

tjillevippen.

like children to the playground

och ännu en helg har huxkabaflux bara försvunnit!

och min söndag har varit seg. glidit runt här hemma som anna 80+ i tofflor, nattlinne och filt om mig hela dagen, och hostat och harklat mig. gud, varför låter du mig aldrig vara frisk och kry?

idag slog det mig att jag inte har sett min ena syster på nästan 2 år. börjar sakna henne litegrann nu..

och nu blir det wallander


tjillevippen.


-

älskar helger. 

nu ska jag krypa ner i sängen och pränta in lite skräck á la stephen king i mitt huvud innan jag försvinner iväg till john blund.

godnatt.


RSS 2.0