-

kaos i min tillvaro, för att vara lite dramatisk. andra veckan på examensarbetet är igång och jag & malin har väl kanske inte läget heeeelt under kontroll. fick ett mail av vår handledare idag där han skriver att vi inte får använda några böcker som referens. eeh? paniken kramar om mitt hjärta, hårt. men det löser sig, nog.

annars då. haft en underbar helg faktiskt. i fredags var det mys med adam och i lördags hängde vi på flygvapenmuseét då min pappa gick vakt där. sen åkte adam hem till katrineholm och jag strosade runt en stund till på museét med pappa (folk måste ha trott att jag var opålitlig och inte fick lämnas själv utan behövde gå runt med en vakt hela tiden..). lunchade och hade kvalitetstid. sen blev det ikea för att möta upp sara som kom och hälsade på. grymt trevligt. strosade runt på ikano-huset och ikea en stund. sen åkte vi hem, in till stan och käka middag. bio hann vi med också. en gång i phuket. galet rolig, jag och sara satt och gapskrattade mest hela tiden.

och igår var vi en sväng på stan innan sara for hem till katrineholm igen. man börjar känna att det är vår på G nu. mysig, faktiskt, även fast jag inte tycker om våren speciellt mycket.

nu ska jag baka bullar till morgondagens plugg. bullar är ett måste när man sitter från 7 till 17 med näsan djupt ner i artiklar.

-

sitter återigen på ett tåg, den här gången tillbaka till linköping. har haft några underbara dagar i göteborg hos syster. myst med syskon och syskonbarn. har hunnit med en sväng i katrineholm också hos mamma & pappa, och träffat adam lite. bra dagar helt enkelt!


-

sitter på tåget och tjuvlyssnar så mina öron nästan trillar av, och njuter av andras fördärv! muhahaha. kärring!


-

nackskott på jäveln som satte igång brandlarmet inatt utan någon som helst orsak. hade precis krypit ner i sängen och skulle kolla på the life of david gale när det började tjuta som fan. kollar ut i korridoren och ser hur folk rusar nerför trappan. PANIK. min värsta mardröm coming true. slita åt sig jackan, vela några ångestfyllda sekunder (istället för att leta rätt på några byxor..) om thelma och lovis skulle hänga med ut i -20, besluta att det var säkrare för dom här inne då jag inte kände någon röklukt, och sen rusa ut. 20 minuter ute i otaliga minusgrader i nattlinne. må du brinna i evig eld, idiot.

 -


-

första ensamma helgen på länge.. ena sekunden tycker jag att det är döskönt med lite lugn och ro här i min ensamhet, och andra sekunden tycker jag att det är sjukt trist! som tur är befinner jag mig i första sekunden såhär på fredagskvällen.

jag och malin har styrt upp med examensaebetet idag. vi har fem veckor av smärta framför oss, i dubbel bemärkelse. vi ska luska lite i hur kronisk smärta kan behandlas utan läkemedel. sug på den ni! hunnit med en hel värld på super mario har vi också lyckats med idag. effektivt, javisst!

och denna mastodontstädning jag har framför mig alltså. inte kul. har hunnit med tv-bänken idag, tog sisådär en timme.. har grejer ÖVERALLT! bävar för att släppa in en okänd människa i denna misär.

en liten bild på dinner à la anna. stekt lax med kamutvete, apelsin, avokade och limesås. mm-m! är gudomligt mätt nu!


-

 -

hipp hipp hurra för världsbästa martina idaaag.


-

på söndag klockan 1 kommer det en tjej som vill kolla på min lägenhet. det innebär att jag måste göra en sån jäkla röjning och grundstädning av hela lägenheten i helgen. piffa till och göra fint. jag. orkar. inte. undra vad hon säger om jag har thelma & lovis utsläppta i lägenheten, och har gömt undan buren? säga åt henne att jag lämnar kvar lite råttfällor i lägenheten..  

idag gick jag och rebecka fram och tillbaka till IKEA. vi GICK! jag sa upp mitt träningskort i tisdag, vilket innebär att jag måste dra igång rejält med promenader och joggning och sånt. beach 2012 känns otroligt långt bort just nu.. vä-ä-äldigt långt bort. men så fort jag har flyttat ut till mitt kära ljungsbro så blir det joggning längst kanalen om dagarna. 

-

såhär kan jag ju liksom inte ha det på söndag.


-

otroligt värdelös dag. föreläsningar i norrköping hela dagen. dåliga föreläsningar dessutom. var nära att krypa ur skinnet av rastlöshet x antal gånger. värdelöst.  

och jag träffade en nyinflyttad granne igår. han hälsade så trevligt, och frågade om han störde mycket eftersom han pressar så väldigt mycket juice. eh. ja. hans juicepressande stör mig otroligt mycket. ska be honom sluta pressa så förbannat mycket juice nästa gång jag ser honom. japp. eller?


-



[18:59:14] Adam Olsson: http://www.youtube.com/watch?v=duiKAT-33Ss&feature=related
[18:59:16] Adam Olsson: det är du

vet inte alls vad adam pratar om. inte alls..


-

trött som få. har sisådär tre timmars sömn i ögonlocken så ska snart krypa ner och sova. var hemma och jobbade i katrineholm inatt. längtar efter att få börja jobba, så mycket roligare än att plugga..

nej, krypa ner bredvid adam nu och sova likt ett klubbat troll.

godnatt!


-


RSS 2.0