dexter

klockan är fem i sju, och jag har redan dragit på mig aftonklänningen alias nattlinnet. sarah har gått och blivit sjuk, så ska ta vardagsrummet i besittning och vara diktator över tv:n med en leverpastejsmacka som sällskap nu snart. shear genius! åh, vilken dramatik, vilka divor, vilket bra program femman har letat rätt på! och på perfekt tid också. jag har även gått över till den mörka sidan och till ett nytt liv som dexter-fan. jag tror nästan att den där grabben har puttat ner både oc, vänner och csi från min trio utav program! 

hejdå

you're such a killer

det surrar i mina öron. orsak? pappas magiska japan-manick. som en liten ipod som ger en tusen nålar genom öhörlurarna, och även lugnande musik. skönt? jotack, 15 minuter senare och huvudvärken är borta. denna lilla manick ska nu börja anvädas flitigt må jag säga! jag känner mig helt lugn i kroppen, underbart.

jag saknar skolan.. kunde inte somna inatt, så satte mig med fysikboken istället. och hör och häpna; det var roligt! nu jävlar lennart, nu är jag på hugget! hösten är min!

nu ger jag tv:n dom resterande timmarna utav min dag!



over and out.

anna goes svettig.

det bara osar svett och sololja om mig. perfekt kombination för att få lite sommarkänsla! tog ett stadigt grepp om stegen imorse när jag såg vädret och tog mig upp på taket för ett par timmars lapandes av sol! min vinterbleka hy som inte har fått se solen på x antal månader är numera en aning mörkare som tur är. satt dock fast där uppe på taket ett bra tag när mamma och pappa åkte för att handla, och jag i samma veva som jag såg bilen svänga iväg kom på att jag inte kommer ner om ingen håller i stegen. men jag överlevde!

2 veckor kvar på jobbet, amen. 

nu ska jag ge mig upp på taket igen för andra delen utav dagens solning. 

ciao.  

-

en sönderbränd rullstol i en lyfkran har förstört min dag idag. kalla kårar sen 7 imorse. fy fan vilken öde..



onsdag

back on iss. och det känns, som det kommer att kännas väldigt bra när min lön kommer i augusti och september. och att städa med alexandra är då inte fy skäms! skratta så vi grät idag, det är så det ska vara! har även hunnit med lite middag hos moster och co idag. känner mig som en boll.. så ska nu snart rulla ner i källarhålan min och läsa! men innan dess blir det matlådefix!

fy satan vilken blackout jag fick av ilska idag! eller nej, besvikelse faktiskt. men nu kan jag nog inte bry mig mindre!

adjökens.


obstacle

hata svensk sjukvård, jotack.

mina fingrar har dock hyffsat till sig lite, kan återigen röra på dom. och det ska jag fira med att laga pannkakor och baka muffins tills mina syskon kommer hem från jobbet. är jag inte helt underbar? jo, det är jag.

tjipptjopp


ouch.

inte konstigt att jag har sovit som törnrosa dom senaste dagarna. ledinflammation? mjadu, imorgon är det iaf någon doktor eller dylikt som ska ta en koll på mina fingrar och handleder. febern har smygit sig på, mina fingrar är uppsvällda och gör jätteont, mina handleder dunkar och min hals är öm.. det ironiska är ju att jag faktiskt BAD om att få bli sjuk för bara några dagar sedan.. min lunchlåda åts idag liggandes i soffan framför tv:n. fast helt ärligt skulle jag hellre ha jobbat och tjänat lite pengar.

nu ska jag sluta klaga här och gå och lägga mig i fosterställning och tycka synd om mig igen.

godnatt.

-

det är redan söndag, och jag har sovit bort denna helg totalt. igår var jag vaken sammanlagt 6 timmar, och idag var jag uppe runt elva, och legat i soffan och läst och sovit om vartannat fram tills nu. men tror ni jag är pigg för det? nej nej, ge mig 12 timmars sömn till tack. och imorgon ljuder mobilen återigen klockan 5.30. pengar anna, pengar. pengar och london. sitter och gör en skiva som jag och alexandra kan sitta och poppa lite till i bilen imorgon mellan våra städställen, för att förgylla dagen lite helt enkelt.

nej, nu ska jag kila och börja på en ny bok som jag kan fördriva dom sista timmarna av söndagen med.

so long.


this is fact not fiction.

nu har syster och ella lämnat katrineholm och är på väg till andra sidan havet igen.. fan va tungt det känns. det enda positiva i detta är att jag får tillbaka mitt rum och slipper sova här uppe i bäddsoffan. men nej, även det kunde jag stå ut med i x antal månader bara för att ha dom kvar här lite till..

och mina mornar blir bara tidigare och tidigare. jag gäspar, slörpar litervis med kaffe och ser ut som ett monster. och en dunderförkyldning är på G känner jag. nästan så jag önskar att jag vaknar med 40 graders feber och en riktigt ordentlig influensa, bara för att få vila lite.

vi kör en liten depp låt på det här också..


lördagen

århundrades segaste dag idag. gårdagens plan som löd; upp och jobba halv 6, jobba jobba jobba hela dagen fram till 16.00 UTAN lunch, och sen korka upp lite vin på kontoret i arbetskläderna var kanske inte den bästa planen. det var längesen jag mådde såhär illa.. men efterfest hos chefen ute i baggetorp gjorde så det var värt det! jag tycker om mitt jobb, iaf after work.

och idag fyller min lilla pärla sara 20 år, GRATTIS.

jag ska nu bege mig till sängen för att få lite sömn i min kropp.

GODNATT


godnatt-

nu är det lördag, och jag kom hem från jobbet för 10 minuter sedan... jag 'är trött nu...

-

det är fredag, och snart ska jag iväg och göra mina sista 8 timmar på iss för den här veckan. lycka.


:(

jaha, då börjar nedräkningen på riktigt nu.. syster kom precis in hit och fick mig att börja böla. suttit och gullat med ella hela kvällen, och det fick henne att börja gråta, för hon trodde aldrig att jag skulle kunna ha tålamod med det lilla barnet, och det gör mig rörd att höra så fina ord av syster åsagåsa. jag tror mitt dagis-fördriv har satt sina spår! men usch va det känns jobbigt att tisdag börjar smyga sig närmare och tar min syster hem igen. jag vill inte..




godnatt.

save me from my old ways.

idag gick det upp för mig att jag måste ändra om på hela min vardag. jag måste göra något annorlunda, bli lite ny av mig. så, jag bestämde mig nyss för att göra något drastiskt. jag tog bort alla mina gamla smileygubbar från msn.. eller nej, inte riktigt alla, sparade ungefär 5 av dom 200 stycken jag hade. det är iaf en början. jag har även bokat trafikteorin nu, och lagt in alla övningskörnings-papper i en mapp. eller nej, där ljög jag, men jag SKA sätta in dom i en mapp. mitt nya organiserade liv inleds härmed.

jag sitter för övrigt med bebi-spya över mig. mums! det ska jag gå och tvätta bort innan jag gör nått annat.


godmorgon.

det spöregnar utanför fönstret, jag har varit uppe sen 3 inatt, och min hals ser ut att tillhöra en guldfisk. känns som den tillhör en guldfisk iaf.. men jag är ändå pigg som en lärka! har till och med lust att trampa iväg till iss idag för att tjäna lite pengar. men ge det en timme så har jag nog ändrat mig..

godmorgon.

we will become silhouettes

jag vill gifta mig med zach braff.

hade en helt sjuk dröm inatt, och det sjukaste är att jag inte kommer ihåg ett dugg nästan. har bara gått runt med en lätt dejá vu hela dagen, och kommit på små detaljer ur drömmen. mysko!

godnatt.


-

ah, en ledig dag, vilket lyx. och den har jag spenderat med övningskörning, långpromenad och utläsning utav bok. och bror martin och rebecka kom precis hit, ska ätas lite middag och så! alla andra i katrineholm verkar köra på utgång ikväll, men jag funderar faktiskt på att krypa ner och börja på en ny bok i hyffsad tid ikväll. fast först ska jag springa över gatan till linnea och våldgästa henne! fast allra först blir det som sagt middag.

och nu är sommaren här igen! jag vill helst springa runt naken känns det som, men det ska jag nog skippa. men alla fläktar i hela huset är på, och om natten kidnappar jag en fläkt och ställer framför sängen. kommer nog vakna nu någon morgon med hela ansiktet bortblåst. men det går knappt att andas annars helt enkelt.



tjoflöjt

-

aah, min bror kommer hem i 2 hela veckor nu i sommar. jag tror denna nyhet nästan gjorde hela mitt sommarlov.  jag bara älskar det när mina syskon kommer hem till mig! och i sommar kommer 50% utav iss bestå av syskonskaran nilsson. både jag, syster och bror kommer spendera sommaren där nu tillsammans. det är lite mys faktiskt måste jag erkänna. eller ja, mycket mys till och med.

och idag har mitt tidsfördriv varit tuna park. tvingade iväg min mamma och syster med skitungen dit idag som straff för att dom åkte till norrköping utan mig igår. hittade lite smått och gott, speciellt en t-shirt och en kofta som jag känner kärlek till redan nu.

imorgon är det halk-körning som står på schemat!

hejdå.


RSS 2.0