-

jag är nu något sliten efter helgens bravader. i fredags var det fest hos slash och lilla krog som gällde, och det blev det. fick en liten lätt rak höger av en liten rar tös, uppskattades verkligen! och igår var det fest på vingåkers hotell och kalas hemma hos jens som gällde. hur kul som helst! lyckad helg helt enkelt. söndagen har inte så oväntat bara varit ett dis. konstigt humör och allmänt opepp. och trött. trött så jag knappt vet vad jag ska ta vägen. hmm..

godnatt.



-

ekologi-inlämningen börjar ta form, och jag har sovmorgon till klockan 13 imorgon. det innebär att jag kan slita med fysiken hela natten. för tro mig, det kommer behövas. provet imorgon ser jag inte fram emot. jag känner mig helt totalt puckad så fort jag öppnar boken. nästan varje uppgift är lika begriplig som kinesiska för mig. men jag har gett mig fan på att härda ut fysiken. om jag så måste tillbringa dag ut och dag in med den där jävla fysikboken fram till i sommar så ska det göras! såatteh, det är bara att sätta igång!

har förövrigt haft en mysig sista dag ute i det fria tillsammans med slash. vi är så bra helt enkelt.

hörs i juni någon gång!


-

det var inte värt det.. jag är kall, blöt och jävligt grinig nu.

-

snöstorm ute. vet inte om jag är så sugen på att kila iväg till skolan i det här vädret för att ha en enda lektion. en enda lektion med tomas dessutom. inte riktigt värt det!

och vad gör jag uppe nu egentligen?

-

 




-

pappa är hemma! MIN PAPPA ÄR HEMMA!

-

barn är underbara. speciellt barn som hotar att ta livet av sig om dom inte får gå ut i snön. anna goes dagisfröken efter skolan när hon är trött slutar inte i något pedagogiskt. inte alls. hade jag varit själv med ungen hade jag bara sagt KÄMPIGT. som tur är så finns det någon liten gräns i mig när jag är bland folk, ibland iaf. den här gången. uppmana ungar att ta självmord ska man nog inte syssla med på dagis..

men ungen var på rätt spår iaf, SNÖN SKA MAN TA VARA PÅ!

godnatt.

-

nylagad, varm jordgubbskräm och mjölk. nu är jag reda att göra klar den här förbannade samhällskunskapen en gång för alla!


-

pappa har alltid berättat för mig om sina piratupplevelser från när han var yngre. då har jag alltid tyckt att det har varit coolt, för han lever ju iaf! men nu blir jag faktiskt orolig. fick en riktig klump i halsen när jag precis läste att en walleniusbåt som åkt från korea för några veckor sedan var nära att bli attackerade av pirater med automatvapen och granatkastare. det slog mig att min pappa sitter på en walleniusbåt, som åkte från korea för några veckor sedan. som tur är sitter han på den andra båten från korea. rör piraterna min pappa får dom med mig att göra. tacka gudarna att han kommer hem om 2 dagar. nu är det slut på båtfärder för hans del, det hoppas jag att han förstår! han kan gott och väl tuffa omkring på någon liten eka i mälaren om han nu ska envisas med att vara i vatten!

nu ska jag försöka få tag på min pappa och meddela mitt beslut. 

so long.  


waste of paint

så var även den här måndagen avklarad, och jag andas fortfarande. det är 5 veckor kvar i skolan. FEM! jag behöver minst 10 veckor för att hinna med allt! undra om man verkligen måste ha jullov? det enda jag kräver är en liten lätt sovmorgon annandag jul, och att få sluta innan kalle anka på julafton. annars är det helt okej för mig att skippa jullovet iår. det funkar. det måste funka!

om 3 ynkliga veckor får jag iaf vara moster igen. den lilla skruttan sitter bara och skrattar framför webcamen när man försöker prata med henne, och så jagar hon runt efter katternas svansar. mitt mission över julen är att lära henne säga anna! så det så!

over and out.

-


-

trött som satan men kan inte sova en sekund till. huvudvärken har ett stadigt grepp om mitt huvud och febern är på ingång. 5 timmar nationellt prov idag, mysigt.. men jag är glad ändå, för jag har ett godkänt körprov i mitt våld. ge mig en bil på direkten!

nu ska jag proppa i mig alvedon och ipren och hoppas på det bästa.

so long.


I just wanna break you down so badly

snart ska jag iväg till skolan och hurra för natur. jag har ingen som helst lust. allt jag kommer säga kommer bara låta falskt och fel. för det är precis vad jag kommer vara ikväll - falsk och i fel sammanhang. jag hatar natur, verkligen hatar. fast jag njuter lite av tanken att lura ner ett antal stackars satar i fördärvet. they will never know what hit them.

och mitt huvud är nära att sprängas. jag är inte alls på humör för det här.


-

klockan är inte ens 6 och det är svart som natten utanför. jag älskar den här årstiden! allt är bara mörkt och man slipper ångesten över att ligga hemma en fredagkväll och bara slöa. fryser som en nakenråtta här hemma i huset, spelar ingen roll hur många lager tröjor och filtar jag har på mig. kylan är ett faktum.

nu ska jag fortsätta rensa i min garderob. varit uppe sen 10 imorse och sysslat med diverse bestyr. städat akvariet, lagat lunch till mig och fröken bredell och haft kvalitetstid med fröken ifråga. jag saknar den tösen faktiskt. saknar tiden då vi var små töntiga flickor som trodde vi ägde världen. sanningen är att vi faktiskt ägde världen på den tiden. åh, jag saknar det. våra fredagar bestod av godis på kvantum, musiklistan spinn och tony hawk. fredag efter fredag. jag saknar det.  

nej, rensa var det ja.

so long.

-

ramlösa balans, marabou-choklad och en stor filt. älskade, älskade fredag.


but it’s different now

mina ögon blöder av biologin. tar den aldrig slut? läser varenda sida på tok för många gånger, och varje gång hittar jag något nytt jag måste lägga på minnet. ge mig bara det där förbannade provet nu så jag får det överstökat, snälla. ställde mig och bakade (lagade?) smörgåstårta á la sarsa förut. 4 lager hög dessutom. den kommer vara min bästa vän inatt när jag sitter och knåpar biologi. jag, smörgåstårtan och kaffe kommer leva i en vacker, utökad symbios dom kommande timmarna.

ny hårfärg i håret nu. tredje gången gillt, eller något sånt. i like it. nu är det dock slut på färgandet för mitt hår börjar sakta men säkert gå av.. 19 år och flintskallig är inget jag siktar på.

so long.


-

tröttheten äter upp mig inifrån.. och när jag är trött, då blir jag elak. så elak att mamma till och med BAD mig att gå och lägga mig en stund. vaknade upp en timme senare och var precis lika elak och jävlig. sådär "tjuvnypa och dra i håret"-elak till och med. men efter lite pepparkakor och lite telefon med miss vingåker är jag dock snällare nu! det är ingen myt, man blir faktiskt snällare av pepparkakor.

och idag såg jag sarsas nya lägenhet! den är otroligt vacker må jag säga. där kommer jag spendera mycket tid i framtiden!

jag gjorde något mycket dumt idag. något otroligt dumt. jag sa ja till att informera årskurs 9 om natur. eller nej, det var inte jag som gjorde något dumt. det var tomas som gjorde något mycket dumt när han ens kom på tanken att låta mig informera om naturvetenskapliga programmet inriktning natur. anna nilsson som har tagit bort den mesta av natur från sin studieplan är inte rätt person att propagera om det helt enkelt. det där låter jag jens göra istället, och alla andra som ska prata. jag kommer snällt stå där bredvid och le och sen haffa dom små barnen i utgången och berätta sanningen för dom. det är vad jag kommer syssla med på måndag! anna goes hjältinna.

so long.

-


-

mjölksyra i hela kroppen och svetten bara rinner.. snart lägger jag ner denna jogging, den tär på mig!


-

jag gjorde precis något som jag borde ha gjort för längesen - raderat på min msn. varje gång jag blir lite sur så ryker någon på min lista. raderad, deletad, borttagen ur mitt liv för alltid. och nu rök du - för alltid. fy fan vilken härlig känsla att se ett visst namn nere på deletelistan. nu kan jag nog inte radera mer, för det kommer aldrig kännas lika bra som efter den här raderingen. det här borde jag har gjort för längesedan..  nu borde jag nog sluta radera överhuvudtaget sådär i mina arga blackouts!

i fredags var det fest ute i bushen som gällde. riktigt lyckat! jag och sofie är back on track nu, på riktigt! kvällens höjdpunkt var dock när jag kom hem och hittade ett stycke bror här hemma. jag bara älskar när han är hemma. så lördagen gick åt till att ha kvalitetstid med honom och ina. blev factory outlet för att hitta kostym till bror min, sen hyra film, käka pizza och bara ha det mys. men nu sitter dom på tåget tillbaka till göteborg igen! men what to do, what to do.

nu - biologi. nu jävlar tomas, nu ska du få se på kunskap!

so long.


RSS 2.0