-



-

jag är så himla ond och elak.. muhahaha.

solen har varit framme, plusgraderna har hälsat på, ekologin gick hur bra som helst, och har nyss dumpat av mamma vid tåget mot huvudstaden. underbar torsdag med andra ord.

nu blir det religion, sen tacos och kvalitetstid med syster som är hemma för en liten visit över helgen.

over and out.

-

trött. ska snart ner i mitt rum och förgöra min dator. eller ja, iaf dra ur sladdarna på den. sen ska jag sova en hel natt utan att den stör mig. tycker inte riktigt om att den stängs av och sätts på mitt i natten sådär som den gör. jag blir så rädd. och trött. en tanke slog mig precis.. tänk om.. tänk om den skulle sättas på inatt ändå? på egen hand. tänder lampan och ser hur sladdarna är ur, men datorn är i full gång. ser hur den löper amok. får eget liv..

okej, för många stephen king noveller som sätter griller i huvudet på mig nu..

men ska nog ha en hammare bredvid mig inatt..

godnatt.


-

redan onsdag. är så trött så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. vaknat upp en gång i halvtimmen hela natten och legat och grubblat över allt i skolan som måste bli klart. det är mycket. på tok för mycket. idag ska jag våldgästa percy och styra upp mina poäng lite. att ha 200 extrapoäng känns lite onödigt just nu helt enkelt.

ciao.

-

pratade med mitt mumintroll idag. mitt alldeles egna lilla mumintroll. gud vad jag saknar henne. i 9 månader var vi oskiljaktiga i flint, hon och jag. så mycket vi upplevde tillsammans. jag har aldrig gråtit så mycket som när vi sa hejdå till varandra den där sommarmorgonen på flints flygplats. nu bor hon på tok för långt bort från mig, och jag måste nog snart ta mig över till mumindalen och hälsa på henne, för såhär kan vi inte ha det!

adios.

-

tv 4 har nyheter hela, hela tiden. jag tror jag spyr över det där kungahuset snart. dom ska gifta sig, that's it, sluta tjata om det. visst, lite stort är det väl kanske, men att ha nyheter var femte minut känns lite överdrivet. jag har aldrig, och kommer aldrig tycka om kungafamiljen. punkt slut.

nu ska jag tokplugga ekologi.

adios.

-

mikrobiologin är avklarad, och ekologin är nu genomläst en gång! sovmorgon till 11 imorgon, precis som jag vill ha det. nu blir det kvalitetstid med religionen och kemi bredd. natten är min tid den.




-

ekologin är omöjlig att läsa. 3 sidor denna gång innan jag sakta men säkert domnade bort. har världens blåmärken under mina fötter efter helgens bravader har jag upptäckt. skönt. nu ska jag göra mig redo för 95 min miljöpolitik. sommarjobb är även klirrat och klart nu! "du kommer nog få jobba väldigt mycket i sommar, va beredd på det". perfekt! sen flyr jag och slash landet. ge mig sommar nu på en gång. jag längtar, längtar, längtar.

vad ska man göra ända fram till maj?

-

älskar min sovmorgon idag. vaknade dock med panik i kroppen. kemi bredd, ekologi och religionsprov den här veckan. fysikprov nästa vecka. hur fan ska jag hinna allt? har försökt läsa ekologin x antal gånger under lovet. men efter 5 sidor så somnar jag, alltid. texten är så oerhört tråkig. vaknar alltid med ett ryck några minuter senare dock, men orkar aldrig läsa vidare då. men nu måste jag..

nu - frukost


-

sådärja, anna goes fit for fight igen!


-

lite festligheter ute i bushen blev det igår. idag mår jag som jag förtjänar minst sagt. förjävligt, på alla sätt och vis. men kul var det. jag är bara så galet arg på mig själv. på mina beslut. på mina handlingar. på mina känslor.. kan inte rå för det. sätter mig alltid i såna här situationer. och jag vet ju så väl vad jag håller på med. det kommer bara leda till något ont, det vet jag. jag blir bara så matt på mig själv..

nu ska jag försöka få i mig något att äta. det var längesen jag hade en sån här riktig bakisdag. har inte saknat det alls.


-

jag gråter nästan av smärta. eller ja, för 15 minuter sedan gjorde jag faktiskt det. en liten tår iaf. cyklade hem från nattbussen från vingåker nyss. cyklade i fingervantar. min fingrar har precis fått tillbaka möjligheten att röra på sig, och känseln är tillbaka hos alla utom ena tummen. att få upp nyckeln ur väskan var nästintill omöjligt. jag har frysit om mina händer otaliga gånger, men det här var faktiskt det värsta jag har varit med om. lite synd om mig nästan.

att åka nattbuss och lyssna på musik gör mig dock galet harmonisk.

godnatt.

-

anna goes hårfrisör, JAJJEMÄN! jag är bäst, slash är vacker.

-

precis färgat håret på slash. muhaha.. hon tvättar ur det nu. väntar bara på skriet. 

vattnet tystnade nu..


-

mamma jobbar natt, och jag sitter här hemma och har en sån där isande känsla i ryggraden. hör små ljud överallt, och är allmänt harig. sitter och lyssnar på kent. på drift. känner mig inte alls som en av dom där hjältarna jocke berg sjunger om. är galet rastlös också. syster ringde precis och flåsade i luren. hon är så mogen..

nu ska jag till oc.



älskling det vi mest av allt vill ha, är någonting som aldrig kan bli vårt.

-



nu ska jag städa i mitt rum och sjunga med i modest mouse.
den gör mig bara för glad.

-

okej. jag är nu totalt förstörd. kollade precis på into the wild. herregud. varför har ingen varnat mig för den filmen? alla har hyllat den till skyarna och sagt hur underbar den är. den är ju vidrig. ett stort, tomt hål i bröstet på mig. ren och skär ångest. jag mår rent ut sagt dåligt av den. klump i magen. bröt ihop totalt såfort martina stängde dörren efter sig. den är inte alls vacker. den är inte fin. den är hemsk.

nu måste jag se minst 2 avsnitt av oc för att försöka smälta det här. gud, det var längesen jag var såhär förstörd efter att ha sett en film..

hej då.

-

en aning brunare nyans på kroppen nu, och ett betydligt bättre humör. fysiken ger jag fan i ikväll. film och mys med martina istället. det tycker jag låter mycket, mycket bättre. läsa lite, lite ekologi dock innan hon kommer. vart kommer den här plötsliga ambitionen ifrån?

adjö.

-

i tvåan kunde jag välja ett liv utan fysik b, eller ett liv med fysik b. jag valde fel. jag valde nämligen att försöka mig på det där med fysik. långsamt och utdraget självmord. släcka den sista livsgnistan i min själ. kursprovet inom sikte, och jag har sakta men säkert börjat plugga igenom allt igen. det här kommer ta tid. relativitetsteorin.. tog inte många sidor innan jag bestämde mig för att gå en långpromenad istället runt hela djulö med mamma. hurtiga anna har vaknat till liv. ska iväg och sola med martina om en halvtimme också. försöka förinta min vinterbleka hy lite. sen, sen ska jag spendera tid med fysiken.. jomenvisst.

adios.


-


-

kollade precis på röd drake. mycket dumt gjort. ska försöka ta mig ner i min mörka källare nu utan att få en hjärtattack.. lycka till, till mig.

godnatt.

-

mysig dag. lite kvalitetstid med mor min. promenad och så vid djulö. fick lite friskluft i mina lungor för första gången sen i torsdags ungefär. sen kom milla över en liten sväng och visade att hon levde. tror jag har sett den människan sisådär 3 ggr sen i november. ganska illa.. så lite kvalitetstid där med helt enkelt. sen nu ikväll våldgästade jag och hanna slash en stund. samtalsämnena var.. ingenting för omvärlden att ta del av. nästan lite för sjuka, även för oss! oerhört mysigt var det dock!

nu tror jag, på allvar, att jag dör om inte jag hittar något ätbart.

ciao.

-

det här är inte kul längre. febern vägrar ge sig, och jag börjar bli sådär härligt rastlös. tänkte trotsa febern förut och ha en liten mysig bio-date med slash och carl i örebro, men dom små duvorna får klara sig utan mig. jag får klara mig utan dom..

croissant, grönt thé och gossip girl istället. jag gör det bästa av situationen iaf.

ciao.

-

är hur pigg som helst. mina katter har damp, och martina har varit här och förgyllt min kväll en aning. gråtit av skratt minst sagt.

nu ska jag se på oc.


-

lördag. legat nergrävd under otaliga filtar i soffan hela dagen och plöjt igenom x antal sidor ur flickan som lekte med elden. jag är fast i även denna bok. mina ögon är dock inte vad dom ska vara idag. svider och ser suddigt. och febern är kvar. min plan att pimpla vin med sara och hennes vänner, och sen köra premiär på statt ikväll har med andra ord krossats rejält. min nya plan är att ligga i soffan hela kvällen och kolla på första säsongen av oc igen, och läsa. min syster var som tur var snäll förut och kom hem med oc-boxen, blommor och choklad till mig. hon kan vara ett riktigt monster ibland, samtidigt som hon kan vara det raraste i hela världen. blir inte klok på henne.

nu ska jag ta min filt och lägga mig i soffan igen.

au revoir!


-

utmattad och trött. mår om möjligt ännu mer illa nu. mamma har åkt iväg och jobbat och lämnat mig alldeles ensam här hemma för natten. mina grannar verkar ha det mysigt hos sig, tända ljus och så. undrar om dom uppskattar lite sällskap av en magsjuk och ensam anna? tror nog inte det va. paffa dom skulle bli om jag knatade över dit i nattlinne och filt och frågade om jag fick umgås lite med dom! ganska skönt att vara lite själv dock. sitter och målar och kollar på lets dance. ska återgå till det nu, det här tar för mycket kraft av mig.

amen.

-

lite ändrade planer. blir varken prov eller redovisning för mig idag. jag har, för första gången i mitt liv, blivit satt i magsjukans våld. haft huvudet nere i toaletten x antal gånger nu på morgonen, och fler lär det bli. mysigt va? ska lägga mig i soffan, försöka få i mig några skorpor och invänta nästa nausea tsunami nu.

amen.

-

fredag den 13, och min otur är redan igång. har feber, ont i huvudet och mår hur illa som helst. legat vaken halva natten och vridit och vänt på mig, och andra halvan har jag sprungit runt på en båt och gömt mig för någon galen man och blivit attackerad av stora ormar. det hela blev inte bättre av att min dator sattes på helt av sig själv mitt i natten också. på högsta volym. jobbig natt helt enkelt.

måste till skolan och göra provet i kemi bredd idag dock, och hämta hem en bunt med skolböcker. projekt-redovisningen kan ju vår handledare anna glömma idag. glömma!

adios.

-

låt mig gå i bitar.


-


-

hittade precis en stor, fet kanelbulle i skafferiet. NU är jag redo för att plugga!

-

hivade precis i mig en sån där nyttig sörja. morot, äpple och jordgubb. smakade död grävling, men nu ska jag bli pigg och kry och klara av x antal timmar kemi-bredd plugg..


-

nu är jag trött. sådär "lägga sig ned på marken och bara gråta"-trött.. är på det där humöret som syster åsa kallar tilt. då jag vilken sekund som helst kan flippa likt ett flipperspel. mitt humör är inte att leka med vissa dagar. dags för sängen nu. fast först några sidor kemi bredd..

det låter verkligen som jag är galen. men jag är bara trött och grinig..

godnatt.

-

hemma en snabbis från skolan för att snart kila iväg till dagis. jag har ingen som helst lust att cykla iväg dit i det här vädret, och verkligen ingen lust att ta hand om barn idag. hoppas för guds skull att jag är ensam med dom små liven så jag kan sitta och läsa för dom. eller rita. eller bygga med lego. är det andra där så måste jag dels sitta och vara trevlig, och så måste jag leka vuxen. funkar inte riktigt. sitter och funderar på att låna bilen. fick ha den imorse, men mor min behövde den prompt efter hennes jobb. fördelar vs nackdelar. jag slipper cykla. cyklar jag får jag däremot lite motion, lite friskluft, lite kvalitetstid med min ipod och minskad risk att dö i en bilolycka (någon kan ju dock köra på mig..) jag slipper även mammas ilska om jag cyklar. och jag har ju redan haft bilen idag. har även hört att grov brottslighet börjar med bilstöld.. nej, jag kan inte vara så ond mot mamma min. jag tar cykeln..

nu ska jag äta.

adios.

-




-

nu är jag trött. fördrivit dom senaste timmarna med att städa och stöka i mitt rum. dammat och donat. pysslat och knåpat. dansat och sjungit. när jag väl städar mitt rum, då är det bland det roligaste som finns att göra. musiken på hög nivå och dammvippan i högsta hugg. under sportlovet ska jag måla om mitt piano som jag hittade i mitt rum en dag i höstas. ska det stå i mitt rum kan det lika gärna få vara lite fint. sen ska jag lära mig att spela på det också, det är min plan. kan bara lite av hallelujah.

körde lite hurtig promenad med sarsa förut också. känner mig helt slut.

nu ska jag sätta mig med svenskaboken i högsta hugg. prov imorgon. 1900-talet i stora drag. krig. krig, atombomber, elände och så lite kvinnokamp.

adios amigos.


-



den här måndagen tycker jag däremot om.

lurat hit hanna och sofie nu på morgonen. vi ska projekta lite, och ha det mys. sen blir det miljöpolitik, luggklippning (hallelujah) och lite powerwalk med sarsa. någonstans under dagen ska jag också pränta in lite mer svenska i mitt huvud, och ha lite kvalitetstid med kemin.

adios.

-

seg-söndag. och jag är så arg på min engelskalärare. att tenta av engelska B är nog det onödigaste jag någonsin gjort. satte mig idag för att göra det allra sista på kursen. lyssna på ett kassettband om 1600-talets författare och så. satte igång det där satans bandet i tron om att det skulle vara snabbt och smärtfritt avklarat. 50 minuter senare var en liten del av mig död. på riktigt. dåligt ljud och ful engelska. jag är så arg.

kvällens dilemma: beck vs the break-up.

sett båda filmerna, och vill se dom båda igen. ikväll. på en gång. hmm.. nu ska jag poppa popcorn och bestämma mig.

adios.

-

en trevlig och välbehövd kväll med martina. kollat på melodifestivalen, ocean's twelve och bara fördrivit tiden. fått lite rätsida på mitt liv känner jag. tänker sådär klart nu igen, och ska fortsätta med det. herregud ja.

godnatt.

-

lördag. plöjt igenom all svenska nu, två gånger till och med. min röst är förstörd då jag alltid, utan att jag ens tänker på det, läser högt när jag ska plugga. hunnit med en liten promenad med martina också, och väntar på att den fröken ska komma förbi för att glo lite på melodifestivalen och snacka strunt med mig ikväll. massa strunt.

adios.

-

lång fredag. började dagen med en liten tripp till lidl där jag mötte upp hon den där. mysigt. sen pratade vi cancer i någon timme. redovisningen ska vi inte ens prata om. hittade på egen, otroligt felaktig, fakta mitt upp i allt. luttan måste tro att jag är lite lätt efterbliven. missade även min grupp som jag skulle redovisa i.. hittade förövrigt mina böcker i skåpet och har haft en mysig afton med hanna här hemma. kollat på da vinci-koden och käkat pizza. älskar såna där krångliga filmer! väntar på att scrubs ska börja nu. sen ska jag, hur tragiskt det än låter, lägga mig och läsa inför svenskaprovet. om jag nu mot alla odds orkar hålla ögonen öppna en stund till..

adios.

-

jag vet att jag har en ganska mörk röst för att vara tjej. har inte trott att jag kan få mycket mörkare röst. tydligen kan en rejäl förkyldning göra mig till en manlig operasångare med en rejäl basröst! lovely. ska bli väldigt kul att redovisa om hudcancer idag känner jag...

och det är vitt utanför fönstret. vitt. och det blir bara vitare för varje minut som går. cykla? eh, glöm det. det är i såna här lägen som jag skulle kunna döda för att få busskort och även en buss som går från mig till skolan!

adios.

-

ledig dag, underbart! spenderat dagen ute i bushen med slash. jag har, efter 11 dagar, gett upp mitt liv som vegetarian. lyckades äta halva thai-maten innan jag upptäckte att jag åt kött. hade iofs redan bestämt mig för att ge upp och köpt mat med kött i, men märkte inte att jag åt det. hade jag inte fått mitt kött idag hade det hänt otäcka saker innanför nilssons hus.. vaknade inatt av att min katt låg bredvid mig och sov. min stora, tjocka, saftiga katt.. kunde slutat illa.

mina böcker hittas heller ingenstans. väldigt mycket borta. mitt sista hopp är att dom ligger i skåpet. i skåpet där jag började leta efter dom. inte så mycket till hopp med andra ord.

och mina fötter börjar sakta men säkert falla ihop. gick fram och tillbaka till skolan igår som sagt var, och fick skapliga skavsår. gick en hyffsat lång promenad med ante igår också, vilket var väldigt kul så klart eftersom det var år sedan man träffade den mannen, men inte så bra för fötterna. sen gick jag precis även en promenad med martina. smärta är skönt... eller nej vänta, det är ju inte det nej. fotbad och plåster är vad som gäller ikväll.

ciao.

-

jag är inte ynklig längre. bara lite.. hostar snart ut mina lungor. and it won't be a pretty sight. har letat febrilt efter min kemibok och min svenskabok senaste timmen. borta. helt bort. jag förstår inte hur saker bara kan försvinna. måste ha tag i dom där böckerna om jag ska lyckas åstadkomma något vettigt på proven nästa vecka. kemi bredd gör mig mörkrädd..

vettig dag idag. fick för mig att promenera till skolan imorse. halv nio var endast jag, sofie och lisa i naturkorridoren. nästan klara med projektet nu iaf. sen skjutsade simon upp oss till sjukhuset där sofie skulle våldgästa lite. kullbergska är ett enda virrvarr. hamnade bland annat på psyk. sofie skulle till barnavdelningen. kände mig inte så kaxig (och verkligen inte som nästan 20 år) när jag satt i ena hörnet av lekrummet, bredvid en liten lekstuga och spenderade tiden med bamse-tidningar medans jag väntade på fröken ifråga. jag har känt mig mer vuxen helt enkelt. sen blev det promenad ner på stan och lunch. sen kom carl, och jag lämnade av de små liven vid tågstationen. nu ska jag fortsätta mitt letande efter skolböcker.

och imorgon är det jag som ger upp mitt vegetariska liv. jag ska ha thai. thai, med KÖTT!


-

det här känns ju nödvändigt. inte en enda människa i skolan, förutom jag, sofie, och några stycken till. inte en enda lärare så långt ögat når. vad gör vi här? imorgon blir det ledig dag, punkt slut.

nu ska jag, som sofies personliga assistent, se till att hon infinner sig på sjukhuset innan klockan elva. sen blir det lunch. KÖTT TACK!

adios.

-

oj vad ynklig jag är idag..

-

she knows she's more than just a little misunderstood
she has trouble acting normal when she's nervous


-

läste precis slash's blogg. hon tror på fullaste allvar att jag ska hänga med henne till sjukhuset imorgon. hon är så lättlurad den flickan. hon förstår inte att hon kommer läggas i min baklucka i bilen, medans jag snor hennes biljetter och åker på magnus betner.. får nog göra samma sak med carl.  någon som ska med på betner imorgon?

-

min lugg måste klippas. snarast. men måste överleva till måndag med den. jag saknar den tiden då jag hade hår som stod åt alla håll och kanter. hår som jag klippte lite då och då, själv, med en rakhyvel. på den tiden då jag hade extremt hår. det var tider det.

jag är rastlös.


-

måndagen avklarad, och jag är på gränsen till kollaps. på tok för lite sömn i kroppen, och förkylning på ingång. lägg till en heldag med klassen (som dagen till ära har varit över laglig decibel) och lite skoskav, så kan ni verkligen inte klandra mig att jag klagar. jag tackar dom övre makterna för projektveckan som börjar idag. en hel vecka utan lektioner. ja, förutom filmkunskapen och bilden då, som för övrigt är dom roligaste ämnena. kaatching! denna vecka kan funka oerhört bra.

nu ska jag ringa en snabbis till vingåker, sen ska jag läsa några sidor, och sen ska jag sova som självaste törnrosa.

godnatt.


-

fördrivit dom senaste timmarna med att käka glass och läst. min hals har under natten blivit hälften så stor, och jag bävar för en dag i sthlm. det är verkligen det sista jag har lust med idag..


-

mina våffel-cravings har ännu inte försvunnit. eller nu har dom det. gjorde nämligen våfflor, men i plättjärnet (eller heter det ens plättjärn?). gjorde iaf våfflor i form av plättar. allt gick finfint tills järnet blev för varmt, och alla våffelplättar brändes fast. och vad händer med saker som bränns fast? jo, det brukar ganska ofta brinna. när det började ryka och lukta oerhört brännt slängde jag därför i ren panik ner järnet under rinnande vatten. effekten blev rökmoln á la hiroshima. hela köket är dimmigt nu och det luktar inte gott alls här hemma.. oops. jag har iaf fått några enstaka våfflor, så det var värt det.
imorgon blir det en liten tripp till stockholm med klassen. besök på karolinska, något annat besök någonstans och så x antal timmar på bussen tillsammans med klassen. mysig dag..

au revoir

RSS 2.0