-

lördag. jag trivs här. om några timmar blir det winnerbäck! innan dess ska jag försöka hitta nått att ha på mig, och få i mig lite vin har jag tänkt. det där med att hitta kläder lär inte bli nått problem dock. min shopping börjar på allvar urarta totalt.. 1 timme i diverse affärer, och jag lyckades hitta 2 tröjor, 1 mössa, 1 klänning, 2 koftor, underkläder, linne, kjol, smink och x antal örhängen. på en ynklig liten timme. baah, vad jag hatar att jag älskar saker och ting.. MEN DET ÄR JU UNDERBART! 

farväääl
 
 

-

gooodmorgon, godmorgon, godmorgon. jag och bror är uppe tidigt idag, vi ska nämligen åka och testköra bil! inte till mig och bror dock, utan till honom och ina. jag vill också ha en bil.. sen ska vi iväg och äta lunch med ina, och jag måste hitta någon luvtröja. det är ka-a-a-allt här.


-

mysig dag. var uppe i gryningen och skjutsade pappa till tågstationen, så nu ser man inte skymten av honom på 10 veckor igen. skickar iväg honom till korea denna gång. alltid tråkigt när han åker, men men. några timmar efter det kom hanna hit för lite mys. sen ner till sultans för att träffa en något försenad emilia (40 minuter bara dock.. muhaha) john kom förbi en sväng också. det var mys det. såg h&m för första gången idag. det är lite farligt att dom har slagit upp h&m här känner jag.. min ekonomi kommer inte att må bra av det! ibland känner jag igen mig lite för mycket i rebecca bloomwood. ostabilt.

jag och hanna var även duktiga och gick en lång, lång promenad idag. anna goes (för 787:nde gången) hurtig och nyttig. baah, jomenvisst. på torsdag flyr jag ner till götebooorg för lite kvalite med bror och ina (och winnerbäck, såklart). då kommer det inte bli många nyttiga timmar för min del. nej nej. pizza, tv-spel och filmer. underbart.

arrivederci

-

blev inge jobb för mig idag. är hur förkyld som helst. mmm, underbart. man ska nog inte umgås med barn då. ser fram emot högskoleprovet imorgon. ska bli helt underbart att sitta fast nere vid duveholm i x antal timmar med dom olika delproven. ska bli riktigt, riktigt kul.. c-vitamin och nypressad apelsinjuice är mina bästa vänner idag. jajjemän.

idag är en sån där dag då allt känns fel

-

mor och far min håller på att göra om ÖVERALLT i huset. jag blir helt förvirrad. saker ligger överallt, och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. sånt här får jag panik över!


-

barn är underbara. speciellt damp-ungar som slänger hinkar på en, och ungar som undrar vems mamma man är. jobbat lite idag, och mer blir det på fredag. maria ringde även idag och undrade om jag hade lust att jobba lite. blev ett fint litet nejtack och hej.

förutom att leka på dagis och säga nej till jobb så har jag nysit sönder halva hjärnan idag känns det som. och inte några såna här tysta, försiktiga nysningar som jag brukar ha. nej nej. här snackar vi whiplash-nysningar. ska iväg och sola med emilia om ett tag, får se hur det går.. kanske nyser mig medvetslös? baaah, vad jag hatar att vara förkyld. 

 


-

det här känns konstigt. att vakna upp en fredagmorgon och vara bakis är jag inte van vid! men oj vad kul det var igår! man får må lite dåligt ibland. på't igen ikväll. och imorgonkväll.. min kropp och själ är inte van vid såna här spektakel! min lön ramlade in på kontot idag. hallelujah moment it is. lite jobbigt att det var min sista stora lön. nu ska jag bli sparsam (efter idag..) och börja leva snålt. yesbox.

nu måste jag öka takten lite.

-

sådärja, lugnat ner mig en aning sen senast. jag hatar fortfarande min gamla chef dock. vilket jävla pucko hon är!
men jag måste erkänna att jag har jäkligt mycket tur när det gäller jobb. i samma veva som jag skiljer mig från iss så får jag mer och mer timmar på dagis! dagisfröken passar mig lite bättre, tro det eller ej. jag diggar det där med att sitta i sandlåda, gunga, rita, bygga lego, läsa högt ur sagor och kånka omkring på småttingar. och bestämma över dom, muhahahahaha!

igår var det mys på päronvägen. det är inte lika kul när inte syskonen bredell befinner sig i huset bredvid. allting känns lite dystrare. men igår var dom äntligen hemma igen för en liten snabbvisit. idol och mys. jag saknar dom mer än vad jag förstår!

ikväll är det tv-spel hos emilia som gäller. sen mys. lite saknad där med..

adios.

-

jag. hatar. min. gamla. chef. jag är så arg så jag kokar. jävla kärring!

-

justja, inatt har jag legat vaken nästan hela natten pga halsont och.. MARDRÖMMAR! så fort jag har somnat till så har det varit otäcka saker runt omkring mig. blev bland annat så gott som skjuten av ett gäng poliser! mysigt.

-

det är sant vad dom säger. är man arbetslös (förlåt, mellan två jobb..) så tappar man snabbt bort dagarna. lördag hela veckan! det enda som får mig att ha någorlunda koll är väl tv:n. igår började tillexempel desperate housewives, och då är det alltså tisdag. så idag måste det vara onsdag. mina föräldrar har även kommit hem nu. dom ligger och sover, djupt. pappa kom hem och såg ut som 7 svåra år. hög feber och en dundrande förkylning. jag håller mig långt borta från dom. ska rota lite i deras väskor sedan för att hitta gåvor och ting till mig. har redan hittat en burk med cashewnötter. rättare sagt 1,3 kilo. världens godaste. jag och den burken ska ha lite kvalitetstid framför oc nu.

har förövrigt hunnit med en vacker lunch med sofie idag. vi saknar varandra lite tror jag..

-

två veckor har gått, och imorgon är mina föräldrar tillbaka i huset. det känns, inte alls bra om jag ska vara ärlig. jag vill bo själv. helst här hemma då. dom kunde ha fått vara iväg 2 veckor till eller nått sånt. men nej, imorgon är dom tillbaka. jag har röjt undan det sista spåren efter mina två veckor nu ikväll. torkat golv till och med. var även uppe och handlade hem lite mat med emilia förut, så dom kommer till och med hem till ett hus med mat i! inte illa i say. idag blev även mitt hår mörkt igen. nästan svart. jisses vad jag har saknat det! anna som blond är inte riktigt rätt ändå.

-

mår illa och är rastlös. bah. syster och jocke var här precis. jocke klippte gräset så jag slapp göra det, underbart! jag har nog med saker att göra här inne nämligen. ett helt hus som ska städas, och kopiösa mängder tvätt. sa jag förresten nyss att jag var rastlös? idag ska jag försöka laga riktigt mat också. känner att min kropp snart kollapsar pga alla onyttigheter den har utsätts för senaste veckorna..

-

pju. var precis sekunder ifrån döden. jag ska bränna ner mitt garage, och alla dessa jävlar mastodontspindlar som bor där. lite bensin, en tändsticka och alla mina problem är ur världen..


-

sådärja. snart går sista flyttlasset med syster. igår hämtade jag hennes nycklar till nya lyan, och idag slänger jag ut henne. hon väckte mig imorse och tvingade mig att vara i bilen påväg till hennes nya hem 4 minuter senare. sen dess har det gått i ett. ner på stan och fixa lite, iväg och handla och iväg till kyrkogården för att sätta blommor. 23 år sedan idag. jag var inte ens född, men ändå känns det konstigt på något vis.

nu ska jag iväg igen med det sista, nästan. förstår inte hur min syster har lyckats samla på sig så mycket skit? det är helt absurt! sen blir det hem, duscha, göra sig iordning och sen utgång. jajjemän!

so long.


RSS 2.0