-

jag lovade ju mig själv att inte börja känna något.. varför är det så typiskt mig på något vis?


-

ikväll är troligen 98% av stadens 89:or på statt. jag är i den där gruppen med 2% som inte ska dit. oerhört skönt.

mitt liv som vegetarian börjar även urarta. jag äter bara pastasallader, och jag börjar nu tröttna. skulle göra en omelett förut, men upptäckte att vi inte hade någon ost hemma. så, jag tog istället fetaost. fetaost, tomat och lök. det här var bland det äckligaste jag har ätit. på tok för mycket salt i den också. jag mår fortfarande galet illa av den. så nu ska jag försöka komma på något annat gott att äta, helst innan spindelmannen 3 börjar. jag vill ha kött..  

adios.


-



jag och håkan har förövrigt börjat spendera tid tillsammans igen.

-

idag prioriterar jag lite sömn istället för religion. och det känns för jäkla bra!

adios.


-

har haft så sjuka drömmar hela natten. vaknat upp x antal gånger och trott att jag har försovit mig. och luttan tog mig som gisslan nu i en buss på morgonkvisten.. jag vill bara gå och sova nu.

-

eller ja, att jag gråter för att jag inte kan äta våfflor ikväll är lite att ta i kanske.. men min mamma ska sluta upp med att ge bort saker till min syster!

-

sitter här med gråten i halsen.. haft en konstig känsla i magen hela dagen. saknat något, men inte kommit på vad. har inte kunnat sätta fingret på det på hela dagen. snörade istället på mig gympadojjorna och gav mig ut på en liten runda när jag kom hem. och då, precis när jag stängt dörren bakom mig kom jag på det. VÅFFLOR! har inte ätit våfflor på år och dar! jag måste ha våfflor. under hela min lilla springrunda var våfflor det enda jag kunde tänka på. sprang till och med lite fortare för att komma hem och laga våfflor. har nu rotat omkring överallt i huset på jakt efter våffeljärnet. i ren desperation ringde jag nyss syster och undrade om hon visste vart det låg.. 

- vadå? mamma har ju gett mig våffeljärnet! 

stämningen inte är på topp mellan mig och mamma just nu..  

-

dagen bjuder på bild, kemi-bredd, svenska och så 3 förbannade timmar fysik.. jag överväger en liten lätt olycka påväg till skolan. ett litet brutet ben lockar mer än fysiken..


-



såhär mysig har min eftermiddag och kväll varit.

-

andra dagen på min vegetariska vecka. GE MIG KÖTT!

har återigen blivit som besatt av kiwi dock. och dom påminner mer än någonsin om stora, håriga spindelkroppar. får panik så fort jag ska dela på dom! det går fort när dom ska huggas i bitar, det kan jag lova! dagens i-landsproblem..

adios.

-




nostalgi, flint, johanna, justin, aaron och våren 2007.

-

idag, den 26 januari, börjar min vecka som vegetarian..

-

söndag, och far min har lämnat mig för havet igen. det är konstigt, men när jag var liten gjorde det mig inte så mycket att han var borta. men nu, nu blir det bara tråkigare för varje gång har åker. konstigt det där.

min helg har för övrigt innehållit lite kvalitetstid med syster, och barnvaktande av slash's kusinbarn liam. oerhört mysig lördag. vi är bra på det där med att vara mammor! det jag däremot inte är bra på är att komma överens med syster vissa dagar. inte när hon börjar dagen med att säga "idag vill jag jävlas med dig, jättemycket". och det har hon gjort. jättemycket.. jag saknar den tiden då man var liten och kunde slå sina syskon. det var mycket charmigare att lilla anna ,5 år slog till syster, än att anna, 19 år, delar ut käftsmällar. det var bättre förr helt enkelt...

godnatt.


-

mooot sherwoodskogen!

eller ja, vingåker.

-

mor och far är på middag hos beckis föräldrar, och sara har lämnat mig för kvällen. vi har haft lite kvalitetstid, käkat tacos och kollat på lets dance. gris-bella åkte ut, hallelujah. den människan borde inte vara tillåten att prata bland människor. hennes röst ger mig kalla kårar längs ryggraden.

nu ska jag göra mig en kopp te, krypa ner i en filt och fortsätta läsa ur män som hatar kvinnor. jag är helt fast i den boken. jag tror det är det här som kallas kärlek.. sen ska jag väl åka och hämta hem mamma och pappa någon gång under kvällen. eller? ska jag låta dom gå hem kanske? vi får se vilket humör jag är på..

adios.

-

idag ska jag pallra mig iväg till skolan, det ni!

-

jag vill härifrån. paris, någon? enkelbiljett till italien? nya zeeland? kanske dock ska börja med att ta mig till skolan imorgon.. febern vägrar ge sig, och jag knaprar alvedon som aldrig förr. börjar dock sjunka lite nu. febern alltså, inte jag.

nu ska jag spendera lite tid med "män som hatar kvinnor". boken alltså..

ciao.


-



-




bara för att febern stiger och jag börjar bli riktigt ynklig..

-

lägger till oerhört mycke huvudvärk i all elände. mår bättre nu iaf. spenderat min dag med att göra klart all engelska och miljöpolitik, vet inte riktigt vad som flög i mig förut. men skönt att ha det avklarat!

pratade lite med ashley på msn förut. hon visade stolt upp sin vänsterfot i webcamen. "ångrar inget" på svenska har tokan tatuerat in! oerhört vackert måste jag medge.

nu ska jag krypa ner i soffan och ha kvalitetstid med tv:n resten av dagen.  

adiós!

-

feber i min kropp, och svullen i halsen. mysigt..

-

anna goes elak som få här hemma. är på så dåligt humör så det knappt är verkligt. sådär som bara tjejer kan bli. trött, ynklig och jävlig helt enkelt. det är såna här dagar som jag verkligen undrar om jag inte fick en svans och ett par horn bortopererade vid födseln.. värt att tänka på.


-

kvart i sju ringde dagiset imorse och frågade om jag kunde hoppa in och jobba lite vid 12. hmm, skolka från mikrobiologi-labben och tjäna lite pengar, eller säga nej och vara en duktig flicka? valde att vara en duktig flicka.. det är sista gången jag är duktig flicka. luttan var såklart sjuk, och jag slutade dagen fem i 12. jag blir sakta men säkert galen på alla lärare som är sjuka. hela tiden. och dom vet att dom är på väg att bli sjuka, men har inte ork nog att nämna det lite sådär i förbifarten. nu är jag irriterad.

och mina skor innehåller just nu 10 liter vatten.


-

ge mig måndag igen..

-

nu har jag lekt av mig lite överskottsenergi, och skulle inte säga nej till att ha en liten ungjävel här hemma att fördriva tiden med. för ungefär 1,5 år sedan hatade jag barn. jag tålde inte barn. jag kunde knappt spendera en halvtimme i samma rum som ett litet barn. jag var helt enkelt en barnhatare. jag och min gamla vapendragare linnea brukade även öppna dagis-grinden här på lasstorp påväg hem från skolan när vi var små, för att barnen skulle springa iväg upp i skogen och bli kvar där. ni kanske förstår hur starkt mitt hat var. men nu, nu älskar jag barn. jag tror det är det här som kallas att växa upp, möjligtvis. men missförstå mig inte, jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja ha mitt egna lilla barn nu. gick kalla kårar nerför min ryggrad när två av barnen kallade mig för mamma idag.. men bara ha ett litet knyte att fördriva lite tid med, tack.

 - det är ju du! du ritade ju en klocka till mig förra gången!
 - hehe, ja just det, det gjorde jag ja.
 - jag tog sönder den så fort du hade gått...

vissa ungar har jag dock fortfarande oerhört svårt för..

nu - laga mat och sen, HANDBOLL!

-

sofie ringde precis och sa att den enda lektion jag har idag är inställd. ledig dag med andra ord. jag blir så rastlös. tack gode gud att jag får leka av mig lite på dagis senare.. vad har det blivit av mig?!

nu ska jag.. plugga.. jag skrämmer mig själv nu, på riktigt.


-

mamma och pappa är i mitt våld igen, och min måndagmorgon á la sovmorgon är helt underbar. efter skolan ska jag iväg och leka dagisfröken och tjäna några kronor, och njuta av att vi inte har någonting som ska göras i skolan den här veckan. och som körsbäret på glasstårtan så gav anja mig ett MVG i nutida konsten. mitt oerhört oseriösa mona-lisa-arbete gick hem hos henne tydligen, och jag är glad.

den här veckan kan ju inte bli annat än bra, det förstår väl alla?

so long.

-

rastlösheten dödar mig här hemma, sakta med säkert..


-

lördag. igår var det fest, blev riktigt kul. och idag har jag mått oförskämt bra faktiskt. inte ens en gnutta huvudvärk. var uppe vid 8 imorse och var pigg som en lärka, hatar det. jag är så avundsjuk på de lyckliga människor som sover fram till eftermiddagen dagen efter. jag däremot är dömd till ett liv med uppstigning senast nio.. kan verkligen inte sova längre. har däremot legat i soffan hela långa dagen och plöjt igenom x antal filmer och vänner-avsnitt. och så har jag städat upp lite efter gårdagens bravader här hemma. och så har jag, hör och häpna, bakat kakor nu på kvällen! anna goes hemmafru. ena kvällen är det fest, andra kvällen är jag här hemma och bakar kakor. jag är duktig på att variera min helg. nu väntar jag på att tina ska komma förbi en sväng och hålla mig lite sällskap. 

so long.


-

har varit uppe och härjat sen kvart i 6 imorse, jag borde nu få sova galet många timmer tycker jag.

godnatt.


-

nu har jag skeppat iväg mor och far till göteborg, och jag och slash styr lite festligheter i huset. skål!

-

det är 10 minus ute. 10 minus, och jag måste cykla till skolan idag.. jag är ganska så rejält bitter just nu. och slutar inte förens vid fyra idag.. fredag, fredag..

-

om jag någonsin blir envåldshärskare över denna jord så ska jag införa obligatorisk "sova-middag"-stund varje dag klockan 17.00. va mycket bättre världen skulle må då! då skulle alla krig och elände ta slut. varje dag klockan 17.00, svensk tid, lägger sig alla och sover. dom som redan sover får väl kanske inte ut något av det hela, men resten av världen kommer tacka mig..

nu ska jag iväg och handla med min pappa. imorgon skickar jag iväg mor och far till göteborg, och innan dess måste jag se till att det finns mat i huset till mig.

so long.


bohemerna, poeterna är svin

var hur nära som helst att gå och lägga mig igen nyss. sätter istället på lite kent och tar mig en till kopp kaffe. nu känner jag mig ganska duktig faktiskt.. och på bra humör dagen till ära!

älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt


-

klockan är inte ens halv tio, och jag är påväg mot sängen. är jag klar med svenskan? näe, jag är ju inte det. men det där styr jag upp på något vis imorgon. improvisera lite.. eh.. min sömn prioriteras lite högre helt enkelt. älskar när man är sådär jättetrött, och man precis ska lägga sig. när man bara behöver lägga sig ner i sängen, och så försvinner man på bara några sekunder. det är så läget är just nu. lovely.




godnatt.

-

min kropp har en väldigt låg smärttröskel idag. gör ont i varenda liten del av mig..

och idag måste jag skriva klart mitt föredrag. och banka in det i huvudet till imorgon. har skjutit upp det sen före jul.. vissa dagar är jag mindre stolt över mig själv måste jag medge.

nu ska jag hiva lite mer kaffe.


-

somnade i soffan framför desperate housewifes förut. vaknade upp 2 timmar senare med en filt över mig och en stor kopp kaffe bredvid. ibland är min mamma rar. kände mig helt galet pigg och full med energi. så vad gör jag? JO, jag ger mig ut på en liten joggingtur. hur mår jag nu? jaa, inte bra på en fläck. har inte rört på mig på över en månad, och det kändes kan jag lova. julen har satt sina spår. trodde jag fortfarande kunde springa min lilla runda som jag sprang förut, men inte direkt va. efter halva vägen var jag nära att dö, på riktigt. och envis som jag är vägrade jag stanna. jag vet, jag vet, jag får skylla mig själv.. men det är ju inte lika kul.

nu ska jag laga mat.

so long.



-

fy fan vad arg jag blir. förbannad. riktigt, riktigt irriterad. jag vill slå till någon, hårt. jag ska istället ringa slash och skrika lite. det behövs.

-

 -

svenskaprov imorgon, och jag börjar nu förstå varför man ska ha alla anteckningar i ett och samma block..

-





-

jag har en ipodladdare i mitt våld igen, jag är nu lycklig och hel. stjäl ena systern min ipodladdare, ja då stjäl jag ju laddaren av min andra syster. det är det som är det fina med att ha två systrar. mycket praktiskt.

nu ska jag slå ihjäl lite tid.

so long.


-

mina söndagar kommer vara underbara framöver. för varje söndag kommer följas åt av en gigantisk sovmorgon till klockan 14.00 varje måndag. jag är lycklig som ett litet barn på julafton över detta. tack kära schemaläggare, du är en god människa.

pluggat svenska som en vettvilling idag.  dostojevskij och strindberg börjar gå mig på nerverna och mitt svenskaföredrag känns bara mer och mer som en dödsfälla.. och mitt huvud sprängs snart. vaknade återigen upp imorse och var säker på att jag var mamma till ett litet flickebarn! jag skyller allt på ella..

ciao.


-

seg och tråkig lördag. har spenderat dagen med att slänga halva mitt liv känns det som. rensat och donat. halva min barndom nerstoppat i lådor, och andra halvan i sopsäckar. otroligt kul och underhållande tidsfördriv. ska snart iväg till sara och leka av mig lite. har inte haft kvalitetstid med den kvinnan på hur länge som helst. det tycker jag inte om!

vaknade imorse helt kallsvettig och var övertygad om att jag hade två små döttrar att försörja och ta hand om. blev inte bättre av att ellas barnsäng stod synlig framför mig. det var längesen jag kände sådan ren och skär panik i kroppen! perfekt början på denna dag. den fortsatte inte heller sådär jättebra. såg i tidningen att en av mina favoritlärare har gått och dött. sånt tycker jag inte heller om..

nej, nu ska jag våldgästa sara.

so long.

-

fredag. varit på bio nu på kvällen med sofie, carl, viktor och john. planen var att se australia. det blev istället italiensk maffiafilm. orsak? slash hade visst kollat på fel dag, för australia slutade tydligen gå igår. jag tycker om henne ändå. italiensk maffiafilm á la reality var lite för maffigt såhär på fredagskvällen, men det funkade. lyckades även bli överkörd idag. älskar att vara dramatisk.. nu är jag så trött så jag bara svamlar. men det gör jag när jag är pigg också iofs. men nu är det extremt. så nu ska jag lägga mig i soffan med en stor filt och spendera resten av kvällen (sisådär 20 min..) framför scrubs!

godnatt världen.


-

jag är galet trött. miljöpolitiken börjar om 40 minuter, och jag har ont i huvudet. klassen som sitter i salen framför vill jag också gå i. dom får lära sig om vildsvin och älgar..

-

godmorgon världen.

-

min visit ute i vingåker förlängs till imorgonbitti. jag trivs här hemma hos slash. vi har kalasat på thai och sallad och ska fördriva kvällen med film och godis.

so long.

-

justja, hörde ett sånt sjukt rykte idag från nyårsafton. vet inte om jag ska skratta eller gråta. klart jag väljer att skratta, för det är så fel så det inte kan bli mer fel. galet komiskt dock! haha.

that's all i have to say about that! jajjemän.

nu - svenska!
sen - sova, som ett klubbat troll.


-

jaha, då var första dagen på sista terminen avklarad, och här sitter jag och önskar livet av mig dagen till ära. nej, nu överdriver jag.. sitter och försöker sammanfatta engelskan. alla meningar är i stil med "involves augmenting central decisions with pollution abatement measures adapted to local conditions". och vad i hela friden är anthropogenie? här har jag suttit senaste året och trott att jag kan det där med engelska. jo tjena. tydligen inte.

men jag är på bra humör ändå. imorgon är det filmkunskap på schemat, sen blir det våldgästning ute i vingåker som gäller. perfekt torsdag.

nu ska jag fortsätta klura ut engelskan. önska mig lycka till.

farväl.

-

onsdagen är här, och jag kommer hinka kaffe som aldrig förr idag..




godmorgon världen

-

och jag har gjort det igen. aldrig lära mig av mina misstag? nej nej, jag fungerar tydligen inte så. bra jobbat av mig måste jag säga.

-

skola imorgon. vet inte om jag är särskilt pepp på det.. och jag är frustrerad. min ipod-laddare är totalt borta. den finns inte någonstans. helt uppslukad av jorden. eller, eller.. eller så är det precis som jag misstänker. systers man tog med sig den när dom åkte hem. är det så, då vet jag inte vad jag gör. då börjar jag, på allvar, att gråta. jättemycket.

det positiva i all elände är att jag slutar redan vid tolv imorgon tror jag. skulle inte det vara underbart om det är så? jo, det skulle det. om jag slutar vid tolv ska jag hem och plugga en massa. all engelska ska bli klar, och ekologin ska pluggas in.

nu ska jag fortsätta läsa om romantiken och dess författare..

godnatt.

-

under jullovet skulle jag har gjort det här;

 - översätta 2 sidor engelska + 20 sidor annan engelska
 - plugga till ekologiprov
 - plugga till svenskaprov
 - göra ett svenskaföredrag
 - skriva klart samhällskunskapen (som skulle vara klar i oktober någon gång..)
 - börja med psykologin.

vad har jag gjort av allt detta? JO, 10 sidor engelska och extremt lite svenska. det är i såna här lägen som jag vill göra något drastiskt.. mycket drastiskt.


over and out.


-

jag och pappa har nu städat bort allt som har med jul att göra. granen är borta, och tulpaner är istället framme. älskar det. ella fyller 1 år idag, och jag tänker tillbringa dagen med ansiktet nergrävt i svenskaboken..

so long.

-

jag tycker inte om januari. har aldrig gjort, kommer aldrig göra. och den här kylan tar död på mig. sakta men säkert! annars är det väl en vacker dag. dagens höjdpunkt var när syster fick reda på att hon ska jobba till halv 5 inatt. hon började förövrigt jobba halv 7 imorse. kämpigt! muhaha. 

nu ska jag, ehm, fortsätta sitta här i väntan på scrubs.

so long. 

-

se där..

nu ska jag frossa plättar.


it's just overkill

seg dag. febern har varit hack i häl på mig hela dagen, och jag kan inte sluta frysa. det enda positiva är att jag tog tag i engelskan idag. 20 sidor om 1800-talets författare + frågor. sista delen, sen är jag klar med all engelska, så det är väl lika bra att få det överstökat nu på direkten. har förövrigt klämt i mig en hel färsk ananas idag. min tunga är bortdomnad. ananas är tydligen lite starkt i kopiösa mängder, bara så ni vet.

nu ska jag sova bort lite feber.

godnatt.




bara för att jag ska gifta mig med zach braff en vacker dag!

-

nu har jag plågat mig igenom the life of david gale för andra gången, och den är fortfarande lika sorglig. gråter som ett litet barn till sista scenen. den är nästan lika gråtframkallande som simon birch..

godnatt.

-

det kan inte vara sant.. nej, det kan inte det. men jo, jag tror det är sant. jag tror att jag på allvar saknar skolan lite. inte själva skolan, och inte heller klassen, men bara att fördriva min tid i naturkorridoren utan alla lektioner. mina dagar blir för ostrukturerade och min rastlöshet äter upp mig inifrån när jag har lov. mina måndagar kommer förresten bara bestå av en enda lektion, som börjar runt 1, och mina tisdagar börjar vid 10. våren är räddad, jag får tillbaka mina sovmornar!  

idag måste jag göra något, för jag kan inte på allvar sakna skolan.

you already know how this will end

satt och tänkte på mina nyårslöften förut, och kom på en sak. jag ska ta bort dom. allihoppa. jag ska inte alls bli nyttigare, inte heller börja träna mer eller sluta ta dumma beslut. ska fortsätta precis som jag gör, det funkar för mig. kom på hur mycket dumma beslut jag tog under 2008, men kom också på att jag nästan inte har ångrat något av dom, faktiskt. och nyttig kommer jag aldrig kunna bli, det blir ju inte alls lika kul då. det där med att träna kommer jag göra, men inget löfte.
nej, alla mina nyårslöften upphör härmed. 2009 är mitt fria år, då jag gör precis vad jag vill!

godnatt, nu ska jag sova.




jag har gått och kärat ner mig totalt i den här låten..

-

sista sagan om ringen avklarad, och jag har en liten fundering. hur fan lyckades jag sova igenom alla krigscener förra gången? oklart, men ganska imponerande må jag säga. jag måste ha varit trött, väldigt trött..  


-

andra januari, redan. det här året kommer gå fort.

nyårsafton med tjejmiddag och fest blev kalasbra. mådde till och med oförskämt bra igår, förutom att mina fötter var helt totalt blåa av blåmärken (ingen aning hur dom kommit dit) och hade ont i hela kroppen! skööönt. 5:ans påhitt att ha vänner-maraton räddade min dag, och jag, haren, sarah och andreas (som inte alls mådde lika bra) låg framför tv:n nästintill hela dagen. bra början på det nya året i say.

efter nästan en månad med huset fullt av folk är jag nu helt ensam hemma. hallelujah. mamma, pappa och syster är hos familjen gröndal på middag, men jag väljer tacos och en helkväll framför tv:n och sagan om ringen istället. har aldrig sett hela sista filmen, råkade somna när jag såg den på bio och har aldrig orkat se den igen. så min fredag tänker jag spendera med frodo och hans vänner. bra fortsättning på det nya året!

so long.


RSS 2.0